2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canim Ben Dogum Yaptim Oglum 2hafta Erken Geldi Donmedigi Iicin Sezeryan Oldum
Bendede Dogumdan Sonra Terleme Var Dedigin Gibi Suyun Icinde Kaliyorum Birde Bebegi Emzirmeye Kalkiyorum Buz Gibi Oluyor Sirtim

Canim Ben Dogum Yaptim Oglum 2hafta Erken Geldi Donmedigi Iicin Sezeryan Oldum
Bendede Dogumdan Sonra Terleme Var Dedigin Gibi Suyun Icinde Kaliyorum Birde Bebegi Emzirmeye Kalkiyorum Buz Gibi Oluyor Sirtim

aaa çok sevindim canım allah analı babalı büyütsün oğluşunu öp benim için ya sanırım biz regl göremediğimiz için menapoz gibi sayılıyoruz terlemeyi ben buna bağlıyorum doğum sonrasıda ödem atılıyo olabilir diye düşünüyorum

canım işte hepimizin aynı;bugün bolca kasık agrım var adet olcak gibiyim..normal dogum düşünüyoruz ve bekliyoruz ne zaman nasıl olcak diye:)senin az günün var sanırım..bebişin cinsiyeti ne;nerde dogum yapacaksın?

Bilmiyorum Canim 2 Haftadir Hayatimda Gormedigim Teri Gordum
Neyse Idare Edecegiz Artik

Uyansin Senin Icin Operim Teyzesii

haziranın 10u dedi dr. ama olmazsa 1hafta daha beklicez dedi benim oğlum olcak gatada doğum yapıcam ben eşim asker olduğu için ama memnun değilim muayene olarak doğum yönünden iyi diyolar çünkü belli başlı özel dr. yok değişiyolar sürekli

bu duygusallık dünden beri bendede mevcut...4 saat agladım belki...eşim çok üzüldü..onuda tersledim hep
neden duygusalsın cemrecim..kim bu vefasızlar??biz varız burda herhalde:)

duygusallık demişken bende acayipim bugünlerde dün eşim espri yaptı gülerken bir baktım katıldım ve ağlamaya başladım durduramadım kendimi,o da şaşırdı bende kendimi hiç öyle görmemiştim tatlicadiarzu Vefasızlara gelince kime ne kadar değer vermem gerektiğini bu hamilelik sürecimde anladım çok da iyi oldu ama çevremde o kadar sahte dostum varmış ki bunu farkına varmak gerçekten çok acı..:çok üzgünüm: ve bugün ağrılarım bi tuhaf sanki oğlum aşağıdan çıkıvercek gibi zorluyo ve hareketleri çok sertleşti sıpanın

kizlar Meraba

öldüm Ya Misafir Ardina Misafir Belim Fena Agirmaya Basladi

Cok Yoruldum

Aysegül Celik Hosgeldin Aramiza

hoşbulduk helen geçmiş olsun canım kendine dikkat et yorma kendini bugünlerin kıymetini bilelim doğumdan sonra dinlenmek için fırsat bulamıcaz mumla arıcaz bu günleri fisfisfis

Ayşegül arkadaşım hoşgeldin aramıza.. bi kişil daha yerimiz olucaktıı sanırsam fisfisfis
senınle dogum tarıhlerımızz hemen ehemen aynıymışş :teselli: bende beklıyorummm ..

helencım yaa yardıme denolmadımı sana artık dogumun cok yaklastıı yorulmaman gerek bu kadar klava:

Handerya sen benden once dogurucaksın bak gorursunnnn :dilcikar: koca göbüşş nolcakk :dilcikar:

bu arada hastanemden aradılar bacılar doktorumun p tesı amelıyatı varmışş o saatlerde . salıya alalım dedıler randevumuzu eşımnle konuşup arayalım sızı dedım ışte eşım aradı sonra boyle boyle ama bızım durumumuz dedı 40 haftamız doluyor ve doktorumuzun gormesı ona gore dogum başlamışmı başlamamışmı bıze haber vermesı lazım o gun dedı bızımde akşam 19,00 dakı randevumuz boylelıkle gunduz saat 13,10 a alındııı CADIARZU

eşım ben ızın alır şırketten gelırım dedı belkıde hıçç gıdemezsın o gun ışe dedım bakalım neler olucakkkkkkkkkkkkkkk :sm_confused:

hoşbulduk evet cemre deniz yakınmışız benim sat 3 eylül beklemedeyim hala inşallah hayırlı haberler alırsınız doktordan tam haziranda doğum yapan arkadaşımız oldumu ?

tam hazıranda derken ?? hazıranda dogurucam deyıpp mayıs annelıgıne terfı edenler olduuu ama hazıranda da yapan arkadaslarımız var lıstemızı guncellıyelım bır.. ayçacım yok cunku kızlar.. ben bugun guncellemıştım aytının oglunun dogumunu yazdım ama eklenıceklerı eklıyelım mı

kızlar ben acl cıkıyorummmm eşımle alışverışe çıkmamız gerek 1 saatlıgıne sonra maçı ızlıcek sanırsamm o zaman gelırım
buralarda olursanız konuşuruz
helencım yat uzan nolur bakk bebişii uzmeee

biz geldik arkadaslar alıverıs merkezınde kasılarıma agrı gırdıı pek dolasamadan gerı geldık
zaten sırtımdan dolayı cok acı cekıyorumm.. offffffffff
kapıya hoşgeldin aral deniz yazısı aldık yapıştırıcaz yarın
sizler nasılsnızzz.. agrısı sızısı olan ??

1.eylul.......................1 haziran.....................EGE
2.sevce......................1 haziran....................NİSAGÜL.........29 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU............3300GR........49CM
3.ezozgun..................3 haziran....................MEHMET EZEL...................18 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU.....3260GR......51CM
4.tanyeri....................3 haziran........................ZEYNEP ECE
5.huricane..................3 haziran.......................ARDA
6.gökçen....................5 haziran.....................KUZEY.....................27 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU.........??
7.karamsar.................6 haziran.....................KIZ......................30 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU
8.aşk_ı asi..................8 haziran.....................NAZIM ARAS
9.bebişim....................8 haziran........................ALİ EMİN....21 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU....2960 GR......47,5CM
10.cemredeniz.............8 haziran........................ARAL DENİZ
11.soda-lamon.............10 haziran.................BULUT
12-ceydacey................10 haziran..................DOĞAÇ KAYRA
13.sara-nur..................10 haziran..................ŞEVVAL ECRİN
14.streetpit..................10 haziran.................KIZ
15.zeynepmina.............11 haziran...............ENİS EFE
16.handerya.................12 haziran...................TEOMAN ASRIN
17.cananur....................13 haziran................FETHİ AHMET
18.serince.....................13 haziran..............ŞEVVAL
19.scapula....................13 haziran.................HATİCE VERA
20.çilemsin....................13 haziran...............ASEL NEVA
21.haşhaş güzeli............14 haziran...............HATİCENUR SİMA
22.mawiş.......................14 haziran........................MERVE
23.aşkımveben...............15 haziran............KAAN İLKER
24.bennys......................15 haziran...................ERKEK
25.nesihan.....................15 haziran..............YUSUF KAAN
26.serpil.........................15 haziran.................DEFNE
27.narin..........................16 haziran....................KIZ
28.gülşah-kılıç.................16 haziran................ÖYKÜM BEREN
29.fasülyeninannesi.........16 haziran...............BERRA
30.yasemin.....................19 haziran...............YAĞMUR......27 MAYISDA NORMAL DOĞDU........2965GR....47CM
31.ayti............................20 haziran......................ALİ..............6 HAZİRANDA SEZERYANLA DOĞDU SAAT 12,30 DA (HOŞGELDİN ALİ BEBEK )
32.dilekgndz....................22 haziran................ECRİN SENA
33.bennu beyzam............23 haziran...............BÜŞRA NAZ
34.sudenaz.....................23 haziran.......................EGE
35.azerin........................23 haziran.....................MUHAMMED BAHADIR
36.berrin........................24 haziran........................MEHMET
37.ebru-1907.................25 haziran...............EMİR
38.ayça........................27 haziran.................AHMET ARDA
39.senace.....................27 haziran ................ELİF SENA
40.sadengk...................27 haziran...............ERKEK
41.buteo.......................27 haziran..............ERKEK
42.yağmursu.................28 haziran................BERRA NAZ
43.helen.......................30 haziran....................TUANA................20 HAZİİRANDA SEZERYANLA DOĞUM

GÜNCELLLLL

BU ARADA TANYERİNİNDE SESİ SOLU YOKK DOGUM YAPMIŞŞ OLMALIIII :içelim:

benim oğluşumun henüz odası yok kızlar ancak 2ay sonra olcak kısmetse tayinimiz çıktı balıkesire yeni evimizde hazırlıcaz ama herşeyi hazır sayılır bu kapı süsünün bide takım resim albümü var eğer resim olmuşsa onuda yükleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…