cemrecim hoşgeldin..yormasaydın kendini!!çok mu agrıyor??azz kaldı sık dişini..bende çok kasıldım bugün..maç saati dog kızım diyorum:)
olmazmı özellikle dün geceden beri kasıklarım acayip sıkışıyo özellikle idrara sıkıştığımda bide geceleri çok terliyorum uyandığımda saçlarım falan su içinde kalkıyorum kurbanlık koyun gibi bekliyorum valla ne zaman yakalanıcam diye :bbo: sizlerde nasıl durumlar aynımı
evet dogru canım valla gidebilirsin bence..en azından denemelisiniz..bebeklerle yasamaya alışmalıyız..bende bebekle eve kapanmak istemiyorummmm:1no2:gulşahcım ya ışınn çok zor canım benım Allah kolaylık versın canıı gönulden dılerım bunuuu senın ve eşın ıçın..
bızde balayına gıdemedık aha sonrada ztn malum hamılelıgım vs.. vs.. maddıı durumlar fln..
ya ama hep böyle şehır mı deıştırıceksınız :S manısaya gıdıceksınz demek.. herşeyın hayırlısı cnm
ızmırr cokkk guzel bır şehır kkeşke oralara bı yerlere tayını çıksa eşının ..
bız evet bodrum duşunuyoruz eşım benden once her sene gıdermışş hatta ılk zamanlar benıde çagırmıştı amaa korkudan gıtmedıydımm :)))) anlarsın...
şımdı oğlumuzla gıdelım dıyoruzz tabı bakalım belımızı dogrultabılırsek .. bırde zor olurmu dıye duşunıuyoruz bebişle.. agustos sonlarına dogru gıdelım dıyoruz kısmet olursa sonra zaten ramazan gelıo bacım
azerın çatı muayenesını her doktor hemen yapmıyor . benım doktorum henuz yapmadı mesela.. p tesı saat 13,10 da randevum var sanırım o zaman yapıcak.. cnm acırsa tekmeyı korum vallaaa.... :)))
acımam hıç.. :))
bence sende kendını hazır hıssettıgınde yaptırtt.. doktorum bana erken yapmanın gereksız oldugunu soyledı ..
bu arada oglum uyuyordu uyandı yıne ayagıyla ıttırıyor sag tarafımı mahfettı kerata yaa :)
evet dogru canım valla gidebilirsin bence..en azından denemelisiniz..bebeklerle yasamaya alışmalıyız..bende bebekle eve kapanmak istemiyorummmm:1no2:
canım şöyle anlatayım kısaca;eşimin görev yeri manisa..ben izmirliyim.evlendik ve öğretmen asker olarak gümüşhaneye geldik.1 yıllıgına..kazayla hamile kalma kısmımı biliyosun:)çeyizim izmirde annemlerin deposunda..bu arada kayınvalidemler bitlis ahlatlı:)izmire gidip tekrar dönmektense burdan önce oraya sonra kendi evimizi toparlamaya gidelim dedik..bebişim rezil olcak yolllarda bende...off cemrecim basnı agrıttım belkide ama çok sıkılıyorum..
yerim ben aralı yerim:asigim:gözleri kime benzicek acaba;annesi sana benzesin..birgün bursaya gelirsem sanada ugramayı düşünüyorum valla...merkez demisiniz?jeyyar
slm kızlar ben hala buralardayım bi kaçgündür yazmıyorum ama yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum bizde hala tık yok bakalım cemre senin gününde geldi inş oğlun çok bekletmez bu seneki kızlar nazlı çıktı normal doğumu bekleyenlerin hep günü geçiyo sonundada sezeryan bakalım bizimki nasıl olcak sağsağlim gelsin kızımda herşeye razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?