2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cemrecim hoşgeldin..yormasaydın kendini!!çok mu agrıyor??azz kaldı sık dişini..bende çok kasıldım bugün..maç saati dog kızım diyorum:)

aysegülcüm her ıkısıde harıkaaa ozellıkle albume bayıldım sızmı yaptınız yoksa hazırmı o ?

cemrecim hoşgeldin..yormasaydın kendini!!çok mu agrıyor??azz kaldı sık dişini..bende çok kasıldım bugün..maç saati dog kızım diyorum:)

yormasam bıle yoruluyorum gülşahım yaa bende gelsin aralım diyorum artık netten bodrumdaki otelleree bakıyordum tatıle gıtmeyı o kadar cok ıstıyorum kı ..
siz gidebilicekmisiniz cnm bi yerlere..

aahh cemre nerdeee...çok istiyorum ama..bizde balayı yapamadıkkayınvalidemle eşimin memleketine gitçez çocuk göstermeyeardından izmire ve hemen ev tasıcaz..40 günlük bebekle yeni tayin yerimize(manisaya) ev tasıcaz canım..maddi manevi çok gerildim artık!!bodrummu düşünüyosunuz?ne zaman peki?

gulşahcım ya ışınn çok zor canım benım Allah kolaylık versın canıı gönulden dılerım bunuuu senın ve eşın ıçın..
bızde balayına gıdemedık aha sonrada ztn malum hamılelıgım vs.. vs.. maddıı durumlar fln..
ya ama hep böyle şehır mı deıştırıceksınız :S manısaya gıdıceksınz demek.. herşeyın hayırlısı cnm
ızmırr cokkk guzel bır şehır kkeşke oralara bı yerlere tayını çıksa eşının ..
bız evet bodrum duşunuyoruz eşım benden once her sene gıdermışş hatta ılk zamanlar benıde çagırmıştı amaa korkudan gıtmedıydımm :)))) anlarsın...
şımdı oğlumuzla gıdelım dıyoruzz tabı bakalım belımızı dogrultabılırsek .. bırde zor olurmu dıye duşunıuyoruz bebişle.. agustos sonlarına dogru gıdelım dıyoruz kısmet olursa sonra zaten ramazan gelıo bacım

Hoş gelmişsin kardeşim.
Kurbanlık koyun lafını ne guzel kullanmışsın Allah seni guldursun.

Bende de aynı senin gibi aynı, cok terliyorum, idrarıda hic tutamıyorum. 37 haftalığım. Ya catı muayenesinden cok korkuyorum. Gitmek istemiyorum hic:1no2:

kızlar, susler cok guzel. Bu arada hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.
ya ben cok korkuyorum doğumdan....

azerın çatı muayenesını her doktor hemen yapmıyor . benım doktorum henuz yapmadı mesela.. p tesı saat 13,10 da randevum var sanırım o zaman yapıcak.. cnm acırsa tekmeyı korum vallaaa.... :)))
acımam hıç.. :))
bence sende kendını hazır hıssettıgınde yaptırtt.. doktorum bana erken yapmanın gereksız oldugunu soyledı ..
bu arada oglum uyuyordu uyandı yıne ayagıyla ıttırıyor sag tarafımı mahfettı kerata yaa :)

evet dogru canım valla gidebilirsin bence..en azından denemelisiniz..bebeklerle yasamaya alışmalıyız..bende bebekle eve kapanmak istemiyorummmm:1no2:
canım şöyle anlatayım kısaca;eşimin görev yeri manisa..ben izmirliyim.evlendik ve öğretmen asker olarak gümüşhaneye geldik.1 yıllıgına..kazayla hamile kalma kısmımı biliyosun:)çeyizim izmirde annemlerin deposunda..bu arada kayınvalidemler bitlis ahlatlı:)izmire gidip tekrar dönmektense burdan önce oraya sonra kendi evimizi toparlamaya gidelim dedik..bebişim rezil olcak yolllarda bende...off cemrecim basnı agrıttım belkide ama çok sıkılıyorum..

yerim ben aralı yerim:asigim:gözleri kime benzicek acaba;annesi sana benzesin..birgün bursaya gelirsem sanada ugramayı düşünüyorum valla...merkez demisiniz?jeyyar

evet o kısmı ve ceyızının annenlerın orda olma kısmını bılıyordum canım . bebışle zor olucak gulşah :1shok: guçlu olmak gerek.. ınşallah sütün fln kaçmaz stresten cnm
artık hep manısada kalıcaksınız o zaman oylemı

ay kafam karıştı anacımm hızınıza yetışılmez sızın :1shok:

evet manisada 4 yıl kalcaz vecsonrada hayalimizde olan bikaç yer var yerleşçez birine canım:)çok karışık bizim iş boşver sen..yerleştim ben evimdeyim diye yazcam o zamanlar..süt kabusum zaten..rüyalarımda hep emzirme problemim oldugunu görüyorum

yerim ben aralı yerim:asigim:gözleri kime benzicek acaba;annesi sana benzesin..birgün bursaya gelirsem sanada ugramayı düşünüyorum valla...merkez demisiniz?jeyyar

evet merkezdeyızz her zaman beklerım zateen cok yalnızımmm ühüüüüüüüüüüüü senağlama inşallah gelırsınız cok sevınırım biz karı koca mısafırı cok severız cokta eglendırırız yanıı yerimseniben
gözlerı bnmkıler gıbı yeşıl olabılırmışş %50 oranla .. ama ben kahverengı olsun ısterım

slm kızlar ben hala buralardayım bi kaçgündür yazmıyorum ama yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum bizde hala tık yok bakalım cemre senin gününde geldi inş oğlun çok bekletmez bu seneki kızlar nazlı çıktı normal doğumu bekleyenlerin hep günü geçiyo sonundada sezeryan bakalım bizimki nasıl olcak sağsağlim gelsin kızımda herşeye razıyım

bu arada zaptettik buraları hanimiiş haziran anneleriiii uyudular mı??kocalarla maç mı seyrediyosunuz yoksa?

bizimde hayalımızde bır kac yer var eşım şımdıden kaçmak ıstıyorum oralara dıyor .. bı klubem olsun bı köpegım ne trafık olsun ne başkaa sorunlar olmasın dıyor .. bugunlerde ış yerınde sorunları var cunku.. sahıl kasabaalarından bırınde yaşayalım dıyor
oğlumuz ve ılerde dogacak kızmızla

kız aynı yere mı taşınsak acepp :)))

tanyeriiiiiiiiiiiiii:1shok:sırnaşık şey ay baska bısey dıleseymısım keske olurmuss ıkı uç sayfa once senen bahsettım lısteyı guncelledıgımde... dogum yaptı sanırım yazmıstım .. ay hala dogurmadınmıı ( tamam tamam uzerıne gelmıyorumm bende doguramadım cunku :roflol: ) hem bu lafı bı cok kışıden duyuyorsundur bugunlerde :tomato:

evet yaa bızde beklıyoruzz ama eşım sezeryan ıstemıyorr kesınlıkle.. eger cocuk rıske gırerse ancak o zaman olur dıyor bakalım beklıyelımm gorelım :))

valla cemre ya aynı yere gidelim biz..geçen sene bursaya gelmiştik,görümcem kesteldeydi:)bizde gezdik baya;merkezi cumalıkızık köyünü falan:)cidden gelirsek kapar kızımı gelirim ben..
tanyeri hoşgeldin..tık yok sanırım..agrın falan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…