- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
valla cemre ya aynı yere gidelim biz..geçen sene bursaya gelmiştik,görümcem kesteldeydi:)bizde gezdik baya;merkezi cumalıkızık köyünü falan:)cidden gelirsek kapar kızımı gelirim ben..
tanyeri hoşgeldin..tık yok sanırım..agrın falan var mı?
eşımle odadan odaya konuşuyoruz bız gülşahh arada gelıp öpuoo benı :utanan smileyyyy
hapşurup tıksırırsakk cok yaşaa dıye baarıozz bırde ben buldugum otellerı anlatıyorumarada gıdıpp :) ama maç ızlemıyorum ben dışarda ızlerken zevk alıyorum yada toplu ızlersek şuanm yalnızlıgıyla başbaşa kendılerıı :))
aysegülcüm her ıkısıde harıkaaa ozellıkle albume bayıldım sızmı yaptınız yoksa hazırmı o ?
Hoş gelmişsin kardeşim.
Kurbanlık koyun lafını ne guzel kullanmışsın Allah seni guldursun.
Bende de aynı senin gibi aynı, cok terliyorum, idrarıda hic tutamıyorum. 37 haftalığım. Ya catı muayenesinden cok korkuyorum. Gitmek istemiyorum hic:1no2:
hazır aldık cemrecim sırf bebek süsleri satan bi mağaza buldum çeşit çeşit herşey var şekerler sepetler falan ama fiyatları uçmuş durumda kapı süsü iki yönlü hem altın yastığı hem kapı süsü olarak kullanılıyo kızlar içinde pembiş pembiş aksesuarlar var insanın bebek olası geliyo valla:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?