2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

eşımle odadan odaya konuşuyoruz bız gülşahh arada gelıp öpuoo benı :utanan smileyyyy
hapşurup tıksırırsakk cok yaşaa dıye baarıozz bırde ben buldugum otellerı anlatıyorumarada gıdıpp :) ama maç ızlemıyorum ben dışarda ızlerken zevk alıyorum yada toplu ızlersek şuanm yalnızlıgıyla başbaşa kendılerıı :))

bnm face dekı resımlerımde cumalıkızık köyundede resmım var gordunmu bılmıyorum.. cok guzel yerler yaa bırde kestelde şelale var harıkaa bır yerdır gelırsenız oraya gıderız yemege oyle huzurlu kı ..

benim kocişim televizyonu yatak odasına tasıdı..benim yanıma yanişakkıdıçatlaaaaaa(eşim dedi valla kıskandır diye)bir ortak yön daha senle..bende dışarda izlerim.eşimle her yönden uyumluyuz hiç kavga sebebimiz yok bu yüzden ben feneri tutuyorum o galatasarayı..sırf polemik için o maçları gider izleriz beraber
cemre yoksa biz kardeş miyiz??ruh ikizim benim:)

hoşbuşdukk sancım filan yok gülşahcım yaa ööyle bekliyorum sadece alt taraf çok sancıyo walla sürekli tuvaletim warmış gibi ama tık tok bakalım pzt ne dicek drumuz.bide kayınwalidem geldi daha bi stres oldum kocasından ayrıdık kadınıda doğursada gitsem diyodur ama yazıııııkkkk üzülüyorum amaaaaaaan diyorm sonrada onlar tutturdu gelelimde gelelim diye eeee sizde durumlar nasıl tatil planları filan yapılıyo bakıyorum bizde gidemicez bu sene zaten hiç gidemedik daha :)

hahahahhaa benım eşımde gs lii bızımde ınankı hıc kavga sebebımız yokk ama ben besıktaslıyım arada ordan kavga cıkarıomm :) demek eşın tv yı yatak odasına taşıdıı vay hayınn vayyy
benımkıde kucuk tv yı taşıyım dıyor ızın vermıyorum yaa yer daralır dıye cunku oglumun yatagını odama koyduk 8 ay sonra oda yapıcaz ona..
bende kurdurayım barıı bı tv odamıza kıskandımmmm
:)))

aysegülcüm her ıkısıde harıkaaa ozellıkle albume bayıldım sızmı yaptınız yoksa hazırmı o ?

hazır aldık cemrecim sırf bebek süsleri satan bi mağaza buldum çeşit çeşit herşey var şekerler sepetler falan ama fiyatları uçmuş durumda kapı süsü iki yönlü hem altın yastığı hem kapı süsü olarak kullanılıyo kızlar içinde pembiş pembiş aksesuarlar var insanın bebek olası geliyo valla:asigim:

bızde merak edıyoruzz saranur u ama teşrıf etmıyorlarr kızgınız ona gelsın dövucez bırlık olup :)))
şaka bı yana merake dıyoruz ama bılen yok nerde oldugunu dogum mu yaptı acabaa
tanyeri kolaylıklar dılerım sana ınsallah kolay dogum yaparsın .. hepımız ınşallahh......
umarımm tatılede gıdersınızz kımbılırr suprız fln yapar eşın belkı

tanyeri kayınvalideyle oturmak nasıl?off ya yarından sonra da benim ki geliyor resmen kasılcam..sabahları yayamıcam sanki..bişey demez ama ben çekinirim.hemen uyanırım stresten..öğlen yemeklerini falan geçistiriyodum ne bileym zor olcak..
saranuru bende merak ettim..

hoşbulduk azerin tecrübeli olan herkes ne zaman yakalancağın belli olmuyo diyo annem bile bendeyken pazara çıkmış elinde poşetler falan kala kalmış eve zor gitmiş tabi o zamanki koşullar malummuş kimisi diyo gezmeye gittim eğlendim gece doğum başladı diyo kurban gibi görüyorum kendimi yada hırsız polis kafamçokkarıştı çatı muayenesinde bana dr. sancın başladığında bakıcaz dedi belli bi süre söylemedi

şimdiki bebişler cokkk şanslı vallahii hem daha bılınclı annelerı babaları olucak hemdee eskısı gıbı cogu şeyın zorlugu yokk analarımız neler çekmışlerr hazır bez mı varmış ayrı odalarmı varmış bızler ıçın...

BU ARADA HANIMLAR KAYINVALIDEM BI TANE ELEKTRIKLI SOBAMIZ VAR ONU CIKARALIM DEPODAN DEDI :1shok: BEBEİŞİ YIKARKEN ÜŞÜRRMÜŞŞ YA BENDE ANNECİM OYLE ALIŞTIRMAK İSTEMİYORUM BEN DEDİM HEM HAZİRAN ORTASINDA DOGACAK NERDEYSE SICAKLARDA GEREK YOK DEDİM .. GEREK OLMAZ DIMI BU SICAKTA SOBAYA FLN

üşümezler herhalde..Allahım ben panik bir anne olcam zaten..keşke sakin olsaydım azıcık..cemre isme göre ninniler vardı görmüş müydün onları ben indirdim..dinletçem kızıma:)

saranuru bende merak ediyorum uzuuuuuuuuun zamandır yok.scapulada kızını almıştır artık kucağına ne mutlu ona. kayınvalidem iyidir benim yaa sağolsun her işi yapıyo ben yiyip içip yatıyorum resmen ewde ben alıştım bide yatıyorum walla yanında napıym ama tabiiii yinede yalnız olmayı y eğlerdim bu arada zaten 4 5 ay sonra yanımıza taşıncaklar babamla bebeğe onlar bakıcak bizde 2 sene filan ayynı ewde oturcazbeni asıl bu endişelendiriyo bakaım nasıl olcak bide ben herşeyi anlatmaya çok alışık değilimdir ama o sorar sürekli uuzaktaykende öyledir hergün tlf eder işin yoksa rapor wer eeee nasılsnıız eee daha nasılsınız eeee dahadaha nasılsınız jeyyar sanada Allah koolaylık wersininş bi problem yaşamazsınız

Gülşah Gördüm Ama Aral Adinda Yoktuuu Deniz Adinda Vardi Ama Dileyemedim Ben Yaa Indirmedim De Oyllee Kaldi .. Bende Dinlemek Isterim Bebegime

Ay Bebegimiz Olucak Bizim... Off Yine Heyecan Yaptim
Tanyeri Umarim Iki Yil Guzel Uzell Gecinirsiniz.. Sen Calisicaksin Sanirim.. Bende Calismak Istiyorum Is Hayatimi Cok Ozledim BeNim Yavrumada Babaannesi BakicaK Ama Onlar Alt Katta Oturuyorlar

bu arada kapı süsün çok güzel olmuş eline sağlık bende bi altın yastığı düşünmüştüm sonra wazgeçtim anneme bahsetmiştim belki gelirken getirir. bizimde odamız filan yok daha beşiğimizi kurduk sadece yatağımızın yanına 2 yaşından sonra oda yapıcaz inş kayınvalidemlergidince onların odası çocuk odası olcak.gülşah senin bransın neydi kpssye hazırlanıyodun dimi kadro az deyince merak ettim

canım sosyal bilgiler öğretmenliği benimpuanı çok yüksek..geçen sene düşük aldım baya hiç çalışmamıştım...bu sene bakçaz artık..çalıştım ama zor yinede..

ewet canım yaa zor gerçektende benimde matemtik baktım kadro filan yokk yazdım norrmal memurluk napıym inş senin bu sene olur bebişin uğurlu gelir size

inşalah canım yaa..şans bence..yoksa zaten o kadar okuduk..bu kadar zor sınav...sinir oluyorum..bebişim geç kalmaz umarım..rahat rahat girerim.puanım iyi olsada hemen atama istemicem.bebişi bırakçak kimsem yokzaten bırakamamda çok küçükken...

bana bırak gülşahh ben oğlanada kızada bakarım hehehe artık kafayımı yerım naparım bılınmez ıkı bebişlee :) onlarla bırlıkte oturu aglarım bee

yaa sen sabırlısın anladıgım cemrecim..daha hamileyken ikinciyi istiyosun baksana...ayy bak hayal kurdum şimdi senin adına oglun aynı babası olsun kızında aynı sen..aranızaa alın onları..ay ne şeker...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…