2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ahh ne guzel bır hayallll bende kızımın bana benzemesını ıstıyorum oğlum babasına benzeyebılır :)
ya gulşah bende az evvel senın benden once dogurabılıcegını duşundum.. hemen hayalımı bozdummm yok yokk buna dayanamam sanırsamkii şaka bır yana ben sanırım doguramıcam ya.. of meraktanda çatlıcam oglumun resımlerıne bakıyorum ama yetmıyor kımseye benzetemıyorum :S
bu ıkı uç gece gırıcem hep sıteye belkı dogumum başlar dıye haber vermek açısından.. yoksa eşım açtırmazdı bana akşamları netı..

yok cemrecim ben çnce dogurmayım korkuyorum halasen dogurda bilgi ver bana..vallla bak banane yaz hemen bize...meşgulüm sonra hikayemi yazcam anlamam..hemen kısa ve öz anlatırsın dogumun çünkü tavsiyelerini bekleyen biri olcam...

tamam ınşallahh cok agrım sızım olmazdaa yazarım.. hemde detaylı detaylııı ..
ben cok sevıyorum dogum hıkayelerını okumayı ..

günaydın kızlar;cemre bugün senin günün...nerelerdesin;yoksa dogurdun mu?ya çok merak ettim seni canım...şimdi alışverişe gitçez dönüşte yazmışsındır umarım..

tunaydınnnnnnnnnnn tunaydınnnnnn
bız halaa oğlumla bır bedenızzz gelmıyor velet :) artık evde dalga konusu oldukk :)
ne guzel bırgun dımııııı herkese mutluluklar dılerım kızlarr

gulşahh ıyı alışverışler banadaa erik kiraz karpuz alırmısınnn

ohh beeeyani sevinsem mi üzülsem mi bilemedim:)
olsun iyi ol da sen gelcek küçük bey!!uyandıgımdan beri aklımdasın eşim bugün cemrenin günü haber var mı diyor?Allahım akraba olduk burda canım ya...şimdi çıkıyorum markete dogru; ee agır misafirim geliyor yarın!!sadece erik ve karpuz mu?:asigim: alırım tabi sen iste yeter ki!!

Son düzenleme:
Kizlar benim de dun gece cok sancim vardi. Bebis resmen asagiya inmeye calisiyordu. Kemiklerime baya baski yapti. Sanciyi belimde, karnimda bacaklarimda ve asagida cok yogun hissettim. Dedim herhalde ben sabaha dogururum diye ama sabah kalktim tik yok :) Hala hazirlaniyorlar herhalde. 16 haziranda gunum doluyor, sanirim kizimiz butun gunlerini iceride degerlendirmek istiyor. lülülülülülü

benimde aynı şeyler oldu valla;çok uykusuzm hiçç uuymadım.bir saat uyuyayım dedim o da korkuttular beni..benneyaptımkibenimde 16 haziran bu arada:)

ahh bende de aynısı oluyor vallahı ama sabah bakıyorum tık yokk :) olsun onlar saglıkla gelsınlerde kollarımızaa...

gulşahcımmm evet ya akraba gıbı olduk ben sana cok ısındım canım.. tabı dıger hazıran annelerınedee
bende bı enerjı bı enerjııı sormayınn evı sılıyorum parlıo valla her yer sonrada ablam gelıcek ıstanbuldan gıdıp gemıden onu alıcaz :)) yuufffiiiiiiiii

galiba ben sizden önce doğurcam çarşamba ya karar verdi doktorum açıklık varsa normal yoksa sezeryan.heyecanlıyım

bu akşam kimse yok galiba:roflol:
bu arada bugün düşündümde tam 9 aydır sigara içmiyorum.bırakmak o kadar da zor değilmiş .bidahada başlamam .sigarasız daha mutluyum. üstelik çalıştığım dershanedede sigara odası vardı ama kapatıldı.zaten istesemde içebileceğim yer yok.eylülde işbaşı yapıcam biraz minik olacak bebeğim ama benneyaptımki ....Allahtan çalışma yerim ve evim arası 3 dakika:teytey:

ne güzel cnm yaa..ben de bıraktım hamile kalınca ama arada kaçırdım ama çok az 4.ayda bir iki tane içtim sonra 7.ayda da aynen ama ondan sonra hiç içmedim..sen ne öğretmenisin?zaten emzirirken de içemeyecez ki en iyisi unutmak

amann kızlar içmeyin nolur.benim çok yakın bir arkadaşım tüm hamileliği boyunca içti.ne kadar söylesekte fayda etmedi.Allah tan bebeği sağlıklı doğdu.ama hala içiyor.ikinci bebeği de oldu.çocuklar pasif içici yani.babaları da içiyor.üzülüyorum valla...senağlama

aaaaa hadi hayırlısı.hay Allah çok şaşırdım yahu....Allah kolaylık versin bir avazda kavuştursun bebeğine.....:dance:heyecanlandım şimdi yahu.... canım beniiim:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…