- 6 Mart 2008
- 1.447
- 184
- 698
hakkımızda hayırlısı cemrecim ne diyeyim.göbişim artık çok ağır geliyor.geceleri uykusuz ve ağrılı.zaten sabrım hiç kalmadı yavruma kavuşmak için.napalım.dua edip beklemekten başka çare yok.
scapula bi gitti bi daha ses yok.inşallah gülşah ta onun gibi kayıplara karışmaz.unutmaz bizi.ben çok merak ediyorum doğum hikayelerini...:sm_cool:
slm arkadaşlar benimde bugün öğlen nişanım geldi hafif sancımda var ama çok az belimde kasıklarımda bacaklarımda bide ben doymuyorum yarın yeniden kontrole gideceğim 1 cm açılmam vardı cumartesi öle demişlerdi bakalım ne diyecekler bu gidişle alırlar beni hastaneye çok heyecanlıyım inşallah bebeğim sağsağlim gelir çok sıkıntılıyım bi görseniz mide bulantılarım başladı bu nişan denilen şey sümüksü bi kıvamı var çok hafif pembe akıntıdan farklı zaten tuhaf bişey inşallah yarına kadar sancılarım sıklaşır boşuna hastanelerde harap olmam eğer yatmazsam yarın yeniden yazarım ama yatacak gibiyim:a015: sanki bana dua edin allah yardımcınız olsun :a015:
Kızlar suyum geldi ben gidiyorum hastaneye. Dualarınızı esirgemeyin benden ve bebişimden.
slm arkadaşlar benimde bugün öğlen nişanım geldi hafif sancımda var ama çok az belimde kasıklarımda bacaklarımda bide ben doymuyorum yarın yeniden kontrole gideceğim 1 cm açılmam vardı cumartesi öle demişlerdi bakalım ne diyecekler bu gidişle alırlar beni hastaneye çok heyecanlıyım inşallah bebeğim sağsağlim gelir çok sıkıntılıyım bi görseniz mide bulantılarım başladı bu nişan denilen şey sümüksü bi kıvamı var çok hafif pembe akıntıdan farklı zaten tuhaf bişey inşallah yarına kadar sancılarım sıklaşır boşuna hastanelerde harap olmam eğer yatmazsam yarın yeniden yazarım ama yatacak gibiyim:a015: sanki bana dua edin allah yardımcınız olsun :a015:
ı ıhhh bende o kadar belırtıı yokk .. dogurmıcam ben sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?