2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bence şaka maka değil.çoktan hastaneye bile gitmiştir.yahu onun günü 16 sında doluyordu.bizim 13 ü ve tık yok.Allah hayırlısını versin.a.s

eger saka deılse Allahım agrısız sancısız dogum nasıp etlesın canım arkadasıma.. cok heyecanlandımm
ama sakaysaa öldun sen gülşahhhh :))

ay bende de tık yok aykızım bızım gunumuz bugun doldu ustelık teyzemler ablamalr fln geldıler uzak yollardan.. herkes oğlumu beklıyor ama o gelmıyorrr

hakkımızda hayırlısı cemrecim ne diyeyim.göbişim artık çok ağır geliyor.geceleri uykusuz ve ağrılı.zaten sabrım hiç kalmadı yavruma kavuşmak için.napalım.dua edip beklemekten başka çare yok.
scapula bi gitti bi daha ses yok.inşallah gülşah ta onun gibi kayıplara karışmaz.unutmaz bizi.ben çok merak ediyorum doğum hikayelerini...:sm_cool:

bende cok merak edıyorumm bı heyecanlada okuyorumm.. gulşahcım Allahım yanında olsun canımm keşke telını fln alsaydım yaa kızn off ne bılem benden once dogurcagınıı .. ee o kadar cok yuruyuş yapıyordu kı kadın sonunda doguruyor ıştee :)))
Allahım darısı başımıza inşallah diyorum...

valla beklemek çok zor...bebişleri taşımak güzel ama gerçekten zor artık hiç hareket edemiyorum,on saatte bir taraftan diğer tarafıma dönüyorum:bbo:

slm arkadaşlar benimde bugün öğlen nişanım geldi hafif sancımda var ama çok az belimde kasıklarımda bacaklarımda bide ben doymuyorum yarın yeniden kontrole gideceğim 1 cm açılmam vardı cumartesi öle demişlerdi bakalım ne diyecekler bu gidişle alırlar beni hastaneye çok heyecanlıyım inşallah bebeğim sağsağlim gelir çok sıkıntılıyım bi görseniz mide bulantılarım başladı bu nişan denilen şey sümüksü bi kıvamı var çok hafif pembe akıntıdan farklı zaten tuhaf bişey inşallah yarına kadar sancılarım sıklaşır boşuna hastanelerde harap olmam eğer yatmazsam yarın yeniden yazarım ama yatacak gibiyim:a015: sanki bana dua edin allah yardımcınız olsun :a015:

canım dualarımız seninle biran önce sorunsuz doğarsın inşallah hakkımızda hayıurlısı bizededua etmeyi unutma

haydaaaaaaa... kafamçokkarıştıherkes doğuma gidiyor sanırım önce gülşah ardından cilemsin,harbi harbi doğuruyoruz yaaa..ayyy çok heyecanlı şaka gibi, ben ne zaman bu şakadan yapcam sıram gelcek çok merak ediyorum..:sm_cool:kızlar umarım az sancılı ve acısız,kolay bir doğum olur her ikinizinki de( cilemsin bence sen kesin yarın doğum yaparsın)meleklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhhhhh ve eve gelir gelmez bize yazarsınız,merakta bırakmayın bizi,dualarımız sizinle unutmayın...

Bu arada tabi biz halaaaa bekliyoruz bu akşam karnım acayip gergin,oğlum sanki kafasıyla ittirip durdu,kasıklarım ,belim,sırtım yani tüm kemiklerim ağrıyor ve ayaklarım ve bacaklarım acayip şiş çok komik oldum yaa.. :roflol:bu hafta da bitti yeni bir pazartesi başladı demekki bu haftaymış bizim ki!mide yanması da tam gaz devam ediyor çok rahatsızım artık oğlum nasıl olcaksa doğsa da sağlıkla bende eski sağlığıma kavuşsam,hadi aşkım gel artık herkes sabırsızlıkla seni bekliyor...

ay allah yardımcın olsun cnm...dualarımız seninle hadi bakalım.....:teytey:

ı ıhhh bende o kadar belırtıı yokk .. dogurmıcam ben sanırım...

denizcim sen bu gece doğurdun doğurdun yoksa hatırlatmak gibi olmasın yarın çatı muayenen var lülülülülülü bende salı gitcem doktora eğer doğmassa,doğsa da gerek kalmasa yaaa:1no2:

arkadaşlar birazönce gebe sitelerinde dolaşırken bebeğin gelirken anormal duruş pozisyonlarında olduğuda görülebiliyormuş bu durumda vakum kullanılıyor yada sezeryana dönülüyor bence sakın vakum kullanmayın vakumda bebeğin başında anaormallikler oluyor bu arada benimde yarın çatı muayenem var benim daha 15 günümvar ama belkivaktinden önce doğarımdiye ümit ediyorum bu hafta herkes benden doğmamı bekliyor otururken karnım bacaklarımdagibi duruyor karnım bqaya aşağıda bu da hareketlerimikısıtlıyor

denizçokkısa süredesen yazazrsın buraya doğum hikayeni canım bu ara ben baya stresliyim bu siteya girince biraz rahatlıyorum sağolun arkadaşlar iyiki bu siteyi bulmuşum

yaaa evet şu vakum olayı falan benim de çok kafamı karıştırıyor,umarım bebişler bize yardım eder de sağsağlim çıkarlar çok az kaldı yaaa hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık melekleri...kıslarr çatı deneyimlerinizi bekliyorum acil!!!

offff bugün çok ağrılıyım oğlum sanki her an gelebilirim alarmı veriyor gece hiç uyuyamadım ağrıdan belim,karnım ve kasıklarım çok ağrıdı hattta bi ara kalkıp istifra ettim şimdi ise ayakta duramıyorum çok ağrım yok ama belime kramp giriyor bütün vücudum elektrik çarpmış gibi oluyor sol tarafıma basamıyorum nedir bu doğum sancımı anlamış da değilim,biz bugün hastanenin yolunu tutarız sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…