2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydııın
handerya canım Allah sabır versin hepimize.ben de gündüz biraz daha iyiyim de güneş battı mı ben de bitiyorum valla.heryerim ağrıyor.yatakta sağa sola dönmek tam bi eziyet.cuma günü süremiz doluyor.ama o kadar dolmasını beklemese şu minik yaramazlar iyi olur yani.a.s

bugün rüyamda kızımı gördüm.altın gibi sapsarı saçlı,fındık burunlu,ela gözlü muhteşem bir bebekti.bana bakıp gülücük atıyordu.çok heyecanlandım.o kadar güzeldi ki......uf ya valla sabrım kalmadı ama yaaa.........:sm_cool:

tünaydın arkadaşlar gülşahda doğuma gitmiş hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz.bizde nst çektirdik geldik yine kızımla cumaya kadar beklemedeyiz yine eğer hala gelmezse kızım cuma sezeryana alıcak drum bakalım hayırlısı sağsağlim kurtulalım inş oda sıkıldı artık içerde bi çentk atsam karnıma kendi çıkıvercek sanki. bu arada cemredende ses yok belki oda doğuruyodur şimdiii

selamm kızlarrrrr gunaydın tunaydınnnnn tunaydın.....
evettt gulşah hanımda doguma gıttııı hala şaka gıbı gelıyor bana.. ben dogurmadım dogurmıcam sanırım bu gıdışleee..
helencım benı sen bıle geçersın gıbıme gelıyor 20 haziranda beraber doguralım yada :)
kızlar bırazdan doktora gıdıyorum.. eşım gelıp alıcak benı çatı muayenemde var handerya canım bakalım nasıl bır tecrube olucak gelrı gelmez yazmaya çalışıcam kızlar
dua edın bana . benım hıç agrım sızım yokkk...
ınanırmısınız artık korkmaya başladım... dualarınızı esırgemeyın .. çok duygusalım dun gece az daha aglıcaktım eşım tesellı ettı sagolsun

IYIKI VARSINIZ ARKADAŞLAR ..

bu seneki bebişler nazlı çıktı yada hamileliğin süresi uzadıda biz bilmiyoruz cemre bide sen tecrübe et gel bakalım çatı muayenesini inş iyi geçer belki cuma benle birlikte doğurursun hayırlısıbakalım

cemredeniz bende sabahtan dr gittim ilk kez çatı muayenesi yaptı pek fazla acımadı rahat oldum onun için galiba.normal dogum gözüküyormuş bana (((( korkuyorum....
1 cmde açılma varmış doğumum haziran 20 ama bellide olmaz dedi önce yada sonrada olurmuş.

cemrecım senın 40 haftan doldumu benımde bugün kontrolum var artık dr sezeryan tarıhımızı belırler heralde

ohooo maşallah doğumlar başlamış kıskandım valla ya klava: gülşahla çilemsine hayırlı ağrısız sancısız doğumlar diliyorum bi nefeste kurtulurlar inşallah bende çok sıkıldım ya bazen kasıklarım ağrıyo bazen ağrımıyo hala tık yok ağrıyınca seviniyorum yaklaştı diye ama nafile ne nazlı bebeklermiş bizimkiler kafamçokkarıştı

tanyeri senin günün geçmiş sanırım ne kadar zaman geçti ? banada dr. 1hafta daha beklicez zamanında gelmezse dedi sendedemi aynı

ewet canım 1 hafta geçti benim günüm cuma yatıcam hastaneye o zaman 40+10 olmuş olucaz

1.eylul.......................1 haziran.....................EGE
2.sevce......................1 haziran....................NİSAGÜL.........29 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU............3300GR........49CM
3.ezozgun..................3 haziran....................MEHMET EZEL...................18 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU.....3260GR......51CM
4.tanyeri....................3 haziran........................ZEYNEP ECE
5.huricane..................3 haziran.......................ARDA
6.gökçen....................5 haziran.....................KUZEY.....................27 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU.........??
7.karamsar.................6 haziran.....................KIZ......................30 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU
8.aşk_ı asi..................8 haziran.....................NAZIM ARAS
9.bebişim....................8 haziran........................ALİ EMİN....21 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU....2960 GR......47,5CM
10.cemredeniz.............8 haziran........................ARAL DENİZ
11.soda-lamon.............10 haziran.................BULUT
12-ceydacey................10 haziran..................DOĞAÇ KAYRA
13.sara-nur..................10 haziran..................ŞEVVAL ECRİN
14.streetpit..................10 haziran.................KIZ
15.zeynepmina.............11 haziran...............ENİS EFE
16.handerya.................12 haziran...................TEOMAN ASRIN
17.cananur....................13 haziran................FETHİ AHMET
18.serince.....................13 haziran..............ŞEVVAL
19.scapula....................13 haziran.................HATİCE VERA
20.çilemsin....................13 haziran...............ASEL NEVA
21.haşhaş güzeli............14 haziran...............HATİCENUR SİMA
22.mawiş.......................14 haziran........................MERVE
23.aşkımveben...............15 haziran............KAAN İLKER
24.bennys......................15 haziran...................ERKEK
25.nesihan.....................15 haziran..............YUSUF KAAN
26.serpil.........................15 haziran.................DEFNE
27.narin..........................16 haziran....................KIZ
28.gülşah-kılıç.................16 haziran................ÖYKÜM BEREN
29.fasülyeninannesi.........16 haziran...............BERRA
30.yasemin.....................19 haziran...............YAĞMUR......27 MAYISDA NORMAL DOĞDU........2965GR....47CM
31.ayti............................20 haziran......................ALİ..............6 HAZİRANDA SEZERYANLA DOĞDU ........................ 3220 GR .................. 49 CM
32.dilekgndz....................22 haziran................ECRİN SENA
33.bennu beyzam............23 haziran...............BÜŞRA NAZ
34.sudenaz.....................23 haziran.......................EGE
35.azerin........................23 haziran.....................MUHAMMED BAHADIR
36.berrin........................24 haziran........................MEHMET
37.ebru-1907.................25 haziran...............EMİR
38.ayça........................27 haziran.................AHMET ARDA
39.senace.....................27 haziran ................ELİF SENA
40.sadengk...................27 haziran...............ERKEK
41.buteo.......................27 haziran..............ERKEK
42.yağmursu.................28 haziran................BERRA NAZ
43.helen.......................30 haziran....................TUANA................20 HAZİİRANDA SEZERYANLA DOĞUM

QUOTE]

GÜNCELLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Selam ...
biz geldık doktordan vagınal muayenemızı yaptı doktorumuz.. hıççççç acımadı...
1 cm açıklıgım varmış sadece .. doktorum 1 hafta kadar daha bekleyecegız dedı ama sanmıuyorum o kadar bekleyecegını dedı .. sonra dogumhaneye cıktım ılk kezzzz

nst ye baglandm yan taraftakı odada dogumunubekleyen bı hanım vardı 3 cm açıklıgı varmış ama hıc sancısı yokmuşş
neysee 15 - 20 dakıka sonra doktoruma sonucu gosterdım ınıp o zaman bana sanırım 1 hafta daha bekler bebek dedı oyle gozukuyo cok sancın cıkmamış dedı .... offfffffffffffffff
Allahımdan hayırlısını dılıyorum kendım vede sızler ıcın arkadaslar..

Son düzenleme:

gözün aydınnnnn denizzz..iyi acısız,sorunsuz atlatmışın muayeneni darısı bize inşallahhhh bu bebeklerin yeri rahat heralde gelecekleri yok ,benim belim çok ağrıyor ama geceki kasık ve karın ağrım geçti,oğlum dalga geçiyo sanırım her ihtimale karşı akşam acile gitcem

arkadaslar bende yarın sabah 7:30 da doğuma gidicem.bende hiç sancı falan cıkmadı.doktorum riske etmemek için yarın alacak.epidural sezeryan yapılacak.bana dua edin cok korkuyorumve cok heyecanlıyım

arkadaslar bende yarın sabah 7:30 da doğuma gidicem.bende hiç sancı falan cıkmadı.doktorum riske etmemek için yarın alacak.epidural sezeryan yapılacak.bana dua edin cok korkuyorumve cok heyecanlıyım

canım ne güzel keşke benim doktorum da öyle dese valla,beklemek daha zor yarın bebişin kollarında olacak onu düşün boş yere korkma...umarım sağlıklı ve kolay bir doğum olur ve sende bize güzel hikayeni yazarsın,dualarımız sizinle..

kızlar ya doğum yapan arkadaşlara bi imreniyorum ki sormayın.ne güzel sağsalim kavuştular bebeklerine.biz ne zaman doğurcaz yahu?Şeniz

önceleri sabretmek daha kolaydı ama şu bir hafta sanki geçmeyecekmiş gibi.evde de yalnızım konuşcak kimse yok sabahtan akşama kadar.bak karnım da bir ağrı girdi şimdi.amann yine numara yapıyordur benim cimcimem..naniknanik

artık korku duygusunu biraz aştım ben.kabullendim ne olursa nasıl olursa olsun biryerlerim acıyacak.hiç acımadı diyenler bana pek inandırıcı gelmiyor ama işin sonunda meleklerime kavuşacaz ya tek düşündüğüm o..Şeniz

bir de benim kızım biraz tombik teyzeleri.normal doğum olacak inşallah bir terslik olmazsa.işte o tombikliği beni biraz tedirgin ediyor.doğum zor geçer felan...hafiften de koca kafalıymış....inşallah herşey yolunda gider...:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…