2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

helen senin çatı muayenende ondan zor geçmiştir o zaman korkudan çok kasıyosun herhalde biraz rahat olabilsek belkide hiç bişey hissetmicez normal doğum bile basit geçicek belkide senağlama

hemencecik hayata dönebilmek bebeğimle rahat rahat ilgilenebilmek için normal doğum istiyorum.tabi bi de bebeğimin sağlığı için.çünkü bebeğin akciğerlerinin gelişimi normal doğum sırasında tamalanıyor.

aynen canım bende herkeze normal doğumu tavsiye ederim.Doğum yapalı 13 gün oldu.bayağı iyileştim vebebeğimin herşeyiyle doğumdan beri hep kendim ilgileniyorum. Allah herkeze sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşaallah.:dance:

helen bence cok haklısın annelık o sekılde olmuyor.. elbettekı doktorunda bence bunu demek ıstememıstır cnm ya.. ters dusme sımdıden sonra dr unla.. bosver.. onemlı olan senın melegıne kendın hazırladıgın bıçım neyse o sekılde kavusman.. saglıklaa. en onemlısı cnm
benım acımadı çatı kontrolum ama senıne acımıcak dıye bır kaıde yok kı olabılır.. emınım sezeryanda dahada rahat edıceksın sen ..
bende zaten artık korkmaya basladım offff... en kolayı nasıl olcuaksa o sekılde olsun..

ama artık eşımınde bnmde moralımız bozuldu bugun gelmesını cok ıstıyorduk çunku..
Neyse Allahım hayırlısını nasıp eylesın

ben normal olsun diyorum ama biraz da epidurale güverndiğimden yani.en azından acım biraz hafifler.ablam amerikada epiduralle normal doğum yaptı.yine de öyle hiç acımayacak diye birşey yok dedi.napalım kızıma canım feda..
helencim ben de öyle annelik bağıra bağıra olur vss vsss diyenlere çok kızıyorum.sonuçta sezeryan olunca da insan ağrı acı çekmiyor mu yani?sen kimseye aldırma....naniknanik

bencede kimseye kulak asmayın bizler için uygun nasılsa olur zaten.kafaya taktıkça sorun ediyoruz.tamam acı çekeceğiz ama annelik duygusu çektiğimiz acıyı unutturacağına eminim.

haydi kızlar relax olalım!!!!!!

kızlar kurtuluş yok normal yada sezeryan öyle yada böyle acı çekcez bun u düşünmek yerine bebeğimizi elimize aldığımız o güzel anı düşünüp motive olmalıyız :bbo:

bencedeeeeeeeeeeeeeeeee
bızde yuryus yaptık doktorum bolcaa yuru dedıı bır kac gundur yuruyuse cıkamamıstım. neyse baya yurudukk ıyı geldı artık takmıcam bende

cemredeniz arkadaşım ben senin adını cemre sanıyordum.deniz i de eşinin adıdır diye düşünmüştüm.diğer topikte gördüm şaşırdım valla.e tamam sen deniz sen cemre kimkine?:uhm:

canım cemre göbek adım ama hıc kullanmam ben onu sıteye baktım cok denız vardıı olmadı olmadı uyelıgım bende cemre denız yaptımm .. sonra bır kac kere belırttım bnm adım denız dıyee ama herkes cemre deyınce baş edemedım bende olee kaldı gobek adımı hıc kullanmam ben .. denız dıye alışmışım hep

kızlaaarr çok heyecanlıyım....çarşamba günü ablamlar geliyor Amerikadan.....hiç görmediğim eniştem ve yeğenimle....:sm_cool:
o zaman kadar doğurur muyum acep?keşke havaalanına karşılamaya gidebilseydim..ama çok uzak yolda molda doğururum mazallah :1shok:
ay çok mutluyum ya....sevdiklerime kavuşacam....kızıma,ablama,ve sadece msn de görebildiğim minik ömerime.....bu gece ve yarın gece uyumama herhalde....:dance:

AYKIZIM GÜZEL BiR DOĞUM HEDİYESİ OLACAK MİNİK YEĞENİN .
BENiMDE BİRAZ BİRAZ SANCIM VAR.
SANKİ HERGÜN BİRAZ DAHA ARTIYOR SANCI ŞİDDETİ.
ERKENMi DOĞURACAĞIM NEDİR :roflol:

ablamlarla gezip tozamayacam ya....neyse...kızım olacak ya gerisi önemli değil.bana gelirler otururuz ne güzel....kırkımız çıkana kadar hastane dışında bir yere gitmeyecem çünkü....:dance:

ne guzellll .. benımde ablam agustosta yegenımle gelıcek ıngıltereden.. kuçuk ablamsa yegenımle ıstanbuldan dun geldı yanımdalar.. bende mutluyum ama cok duygusalım.. oğluma kavuşmanın hayallerını kuruyorum .. korkuyorumda ona bırşey olmasın.. gozyaşlarımıda tutamıorum ara ara

sizleri okudukça bende tutamıyorum..rabbim hepimizi korusun......................ne mutlu sizlere şükür bugunlere geldiniz...darısı başımıza..son anların keyfini çıkarmaya bakın..

sende bu guzel gunlerının keyfını cıkar..
hamılelıgım boyunca prensesler gıbıydımm .. bakalım dogumdan sonra ne olucam :)
ahh bır dogsa ogluşum.. ama ınatcı gelmıyorr gelmııyoooorr

senace doktoruna görüncanımbunlarerken doğum alarmı olabilir bende bugün kontrolegittim çatımuayenesioldu çok acımadı hemen de ağrısı geçti normal doğuma müsait dedi nst de güzel çıktı bu ara sık sık sıcak suya oturun doğuma giderken bal yağ ve sıcak suyu karıştırın için bol bol yürüyüşyapın arkadaşlar muhakkak biliyorsunuz ama ben hatırlatayım dedim herkese hayırlı doğumlar diliyorum

canımprensesliğin anne olduktan sonrada geçmezemin ol

ya sıcak su ve bal mıı nasıl ıcıcess onu bacımm öykk kötu deılmı tadıı

prenseslıgım gecmeze ztn buralarda olurum ondan anlarsınızz
bu arada sıcak suya oturma fıkrı kulaga hoş gelıyorrr ben hala doguramadım daa jeyyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…