2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

TABİİ CANIM BU DURUMU MUTLAKA DOKTORUMLA PAYLAŞACAĞIM.
DENİZE ve SANA ÖZELLİKLE TEŞEKKÜR EDERİM.
ÇATI MUAYENESİ KONUSUNDA ÇOK ENDİŞELİYDİM BENİ ÇOK RAHATLATTINIZ :))
a.s.

HEPİMiZE VAKTİNDE SAĞLIKLI DOĞUMLAR DİLİYORUM.

AYKIZIM GÜZEL BiR DOĞUM HEDİYESİ OLACAK MİNİK YEĞENİN .
BENiMDE BİRAZ BİRAZ SANCIM VAR.
SANKİ HERGÜN BİRAZ DAHA ARTIYOR SANCI ŞİDDETİ.
ERKENMi DOĞURACAĞIM NEDİR :roflol:

canım korkma bu sancılar bizi doguma hazirlıyo
ama gene sor bi doktoruna rahat etsin için
catı muayneside korkulacak bişey degil ben ilk hamileliğimde olmuştum
bunda gerek yok sezeryan olucagı için
bu arada nasılsın nazlı izne ne zaman ayrılacaksın
benimde 2 günüm kaldı veee cok korkuyorumsenağlamasenağlamasenağlama

İZNE AYRILDIM CANIM GERÇİ DAHA RAPORUMU ALMADIM :))
HAFTA iÇİ İŞE GİDECEĞİM, TOPARLAMAM GEREKEN YARIM iŞLERİM VAR....
SENİN DOĞUMUN BENİM EVLİLİĞİMİN 3. YILI :))
ALLAH KOLAY DOĞUM NASİP ETSİN.
STRES YAPTIĞINI BiLİYORUM, SAKIN ENDİŞELENME HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK :))

ALLAH daha nice uzun seneler yaşatsın eşinle ve yavru(ları)nızla
perşembe sabahı 9:30 da doguma giricem hayırlısıyla
ama korkuyorum kızıma bakıp aglıyasım geliyo
ya hiç cıkamazsam kızım bana cok düşkün bide bu aralar hep
anne sen beni bırakmıcaksın diye sorup duruyo gitmiceksin dini hiç diyo
sinirlerim daha cok bozuluyo
artık öyle yada böyle iceri girdi bi şekilde cıkıcak
sende bu gün biraz üzülmüşsün kızın fazla uyumuş heralde
sıkma canını yerleri cok dar artık ondan
ayyy aytenin dogum hakkınd a yazdıklarını okudum tırtım
zaten tırsaktımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

günaydın kızlar sancım war saat tutuyorum bu arada yazıyım deim:) şimdilik 15 dk arayla:hooray:sanırım sabaha kadar bekleyip hastaneye gidicem çünkü akşamdan beri her wcye çıkışımda kan geliyo çok şiddetli olmamakla birliktede adet sancısı gibi sancım war:dance: ama dayanılmıcak gibi değil o yüzden hemen gitmek istemiyorum yanlış alarm olmasın:) ama sanki bugün kavuşcam kızıma neyse benden haber alamazsanız benim için dua edin inş hayırlısıyla atlatırızı bebişimle Allah hepimizi sağsağlim kurtarsın bu arada denizcim stress yapma günün doldu diye gelceği warsada inat ediyo gelmiyo inş sende yakında kavuşursun görüşmek üzere:a015:

slmarkadaşlar ben daha doğuramadım benimkide gelmek istemiyor dün doktordaydık herşeyin iyi sancımın olduğunu fakat eylemin gerçekleşmediğini söledi zaten nişanım da gelmişti pazar günü artık cuma günü son günümüz canım kızım cuma gününe kadar gelmezse hafta sonu suni sancıyla doğum yapacağım biraz tereddütlerim var ama alllah yardımcımız olsun bu arada doğuma giden arkadaşlar allah yardımcınız olsun inşallah sağsağlim bebişlerimize kavuşuruz:1hug:

günaydın kızlar!!!!
bakıyorum sabaha kadar kaynatmışsınız.bilseydim ben de gelirdim gece hiç uyumadım valla sancım vardı.öyle düzenli değildi ama uyutmadı cimcime lülülülülülü.şöyle azıcık bi dalayım dedim onda da LOST u gördüm rüyamda.SAWYER la uğraşıp durdum....artık rüyalarım iyice saçmalamaya başladı....:bbo:.

Tünaydın arkadaşlar .. bız oğlumla yıne bır bedenız.. ne guzel sancılar başlamış sızlerde. :)
Allah hepımızın gonlune gore versın
Tanyerıcım hayırlı dogumlar dılerım canı gonulden.. umarım bebegıne rahatlıkla kavuşursun ..
bız hala beklıyoruz teyzelerımız dua edın bıze başka şey ıstemıyorum..

sunı sancıyı duşunmemeye çalışıyorum .. 1 hafta daha dogmazsa sunı sancı verıcek doktorumuz .. ama bunu ıstemıyorum epıdural de taktırsam ıstemıyorum.. bakalım bızım hıkayemız nelerı barındırıcak ıçınde..

scapulayı okudum karamsarlastım..
helen benden once dogurabılırsın sende :))
ne dıyımkı beklıyoruz ıstee canım benım

kızlar ya kimse kalmadı burada.herkes bebeklerine kavuşuyor.şurada üç dört kişi kaldık valla.biz ne zaman doğurcaz yahu?canım da acayip sıkılıyo.içimden hiçbirşey yapmak gelmiyo.napim ben neyle uğraşayım...siz napıyorsunuz?senağlama

selam arkadaşlar netimde sorun vardı siteye giremedim
baya doğum yapan arkadaşalr olmuş
inşallah bekleyen arkadaşlarlarda sağlıklı birşekilde bebeklerin ikucaklarına alırlar
annelik hakkaten çok güzel bir duyguymuş
uykusuz geceler yorucu gündüzler geçirmeme rağmen bunların hiç birinden şikayet etmiyorum
normalde biri benim uykumu bölüp uyandırsa o kişiye sinirleniip bağırırm ama söz konusu insanın yavruusu olunca hiç birşeyi görmüyo

kızlar dün doktoruma gittim. bir umut açılma var falan der diodum haftasonu denize girince çok ağrım oldu ben de az kaldı die umut ediyordum ama malesef dün doktorum daha en az 10 günün var karnın bile düşmemiş dedi. ayaklarım davul gibi oldu sıcaklardan o kadar zorlanıorum ki yürürken galiba aranızda en geç ben doğurcam yaaaaaaasenağlama

bennys cok ıyı anlıyorum senıı cnm yaa bende dun doktora gıttım ama allahtan bır cm acıklık varmıss..
ama hala beklıyoruzz yuryunce kasıklarım agrıyor bugun yıne 3 km kadar yurudum aksamada yurucemm kuvetede su doldurup ıçıne oturcam .:)))) nidemm bacılarr :)
artık gunumuzu 2 gun gectıkk sunı sancı ıstemıyorum

selam kızlar
ben de sezeryancıyım.
24 haziranda da beni kesicekler :)
benim de korkum,kesilme tarihimden önce su,nişan,sancı falan gelmesi..ben çok tırsığım herhalde :)

hepımız korkuyoruzz ama basa gelende cekılıyorr bı sekılde cıkıcaklar ordan Rabbımın ıznıylee..
napalım oyle yada boylee
bak bende dogurmam gerekıyordu halaa tık yokk beklıyorum .. olmadı benıde kesıceklerr :)))

kızlar bende bugün dr.a gittim alttan muayene oldum hiç acımadı ama açılmam yokmuş oğlumun kilosuda 3.700 olmuş 2gün sonra bida gel dedi çok sıkıldım artık ya hastanede en kıdemli ben oluyorum hep ama tek doğuramayanda benim sanırım kafamçokkarıştı

deniz seninle aynı günümüz sanırım bakalım hangimiz önce davrancaz benim sat 3 eylül :sm_confused:

selam kızlar
ben de sezeryancıyım.
24 haziranda da beni kesicekler :)
benim de korkum,kesilme tarihimden önce su,nişan,sancı falan gelmesi..ben çok tırsığım herhalde :)

benımde senın gıbı korkularım var bızımde sezeryan günümüz 25 hazıran senden 1 gün sonra yani allah yardımcımız olsun:1hug:

Ayy sen daha doğurmadınmı:1shok: nekadrlık oldunki canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…