- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
deniz seninle aynı günümüz sanırım bakalım hangimiz önce davrancaz benim sat 3 eylül :sm_confused:
arkadaşım benim de 5 eylül ben kesin biliyorum ama ultrasyona göre değerlendiriliyor benim doğum tarihi normalde 10 haziran ama ultrasyona göre 13 haziran bunu bende çok merak etmiştim bebeğin gelişimine bakılarak söyleniyor ultrasyona girerken son adet tarihi yazılıyor ultrasyon daki ekranda eksiler artılar çıkıyor doktoruna güven bence hangi tarih dediyse doğrudur ben doktorumu denedim bilmiyorum dedim doktorum bebeğime bakarak bana söyledi endişelenme bence :1hug::çok üzgünüm: evet bebisim
kızlar ben son adet tarıhımı yanlıs mı hatırlıyorum acaba o ay tutmamıstım cunkuu dugun telasesı fln vardı hep kafamda son ıkı ay hesap yapmamıstım hıc .. yalnızca doktorum sordugunda 3 eylul olabılır dedım kafamçokkarıştı
acaba doktor ona goremı hesaplıyorrr sonrakı gıdıslerımde belkıde 5 eyluldur ultrasonda gozukurmu bu dedım hayır ultrasonla ılk verdıgını tarıh uyuşuyor dedı ...
egert 7 eylul se 20 si gibi doğum yapıcam ben dımı
lutfen bana bırseyler yazın bılgılerınıze ıhtıyacım var .. cok sıkılıyorum duşunmekten
keşkee her ay kı gıb o ayda tutsaymışım hastalandıgım tarıhın gununu yazsaymışım..
sizce böyle bırsey olabılırmıı?? doktor neye gore hesaplıyor ya adet tarıhım 7 eylulse
arkadaşım benim de 5 eylül ben kesin biliyorum ama ultrasyona göre değerlendiriliyor benim doğum tarihi normalde 10 haziran ama ultrasyona göre 13 haziran bunu bende çok merak etmiştim bebeğin gelişimine bakılarak söyleniyor ultrasyona girerken son adet tarihi yazılıyor ultrasyon daki ekranda eksiler artılar çıkıyor doktoruna güven bence hangi tarih dediyse doğrudur ben doktorumu denedim bilmiyorum dedim doktorum bebeğime bakarak bana söyledi endişelenme bence :1hug:
hımmmmm .. dogrudur o zaman soyledıgı tarıh cilemsin.. ne dıyım kı bekleyıp gorucez arkadasım
ALLAH SANADA KOLAY DOGUM VERSIN ..
kendımı cok yalnız hıssetmeye basladım ama.. :çok üzgünüm:
sagolun arkadaslarr ..
evet helencım ıyıkı sen varsın valla yok ben karar verdım ztn senınle dogurucam :)))
helen sen gecen gun havuza gırdım demıstın dımıı.. bısye olmadımıı bende gırmek ıstıyorum ama hem komsularımdan cekınıyorum hem hava berbaet bursada hemde mıkrop kaparmıyım acaba dıye dusunuyorumm..
barı oyle rahatlıyayım ..
ultrasonda cıkardı o zaman bnm dogum tarıhım ..
ıyıkı varsınız kızlarr
cilemsin artık bebegimin ayagını tutuyorumm al sanaıste bırakmıyorumm dıye kızıyorum cıddı cıddı tutuyorum ayakını .. o bıle guzel ama artık kavusmak ıstıyorum ..
off gergınlıgımı atmam lazımm..
mınıgımı hayal etmek bıle muhtesem yınedee..
burda hepimiz bir kardes olduk canim
dusunsene oglumun o kadar teyzesi var sırnaşık şey
bende oyle hıssedıyorum .. cok sanslıyız bır cok sehırden kardeslerım olduu
bılgılendım bır cok konuda.. oglumun resımlerını teyzelerıne gostermek ıstıyorum dogumdan sora..
bu arada ayagı yukarda sag tarafımdaa doktor soylemıstı orda dıye hem ıttırıyor orayı bende tutuomm :) :asigim:
ewet canım havuza gittim cokta rahattı hiçbir sorunum olmadı yüzerken bebeğe daha cok oksijen gidiyormus tavsiye ederim
bana zararı olmadı ama kocama oldu rüzgar var güneş etkili olmaz dedi günes kremi almadım öyle bir yandıki bugün 2 kere acile gittik yerinde duramıyordu kac iğne aldı hatırlamıyorum şimdi uyuyor ona da canım sııkkın kabus gibi bir gün gecirdim:çok üzgünüm:
cemre kız sen hele bii dogur gene girersin bikinilerin içine
cok fazla sitres yaptın güzelim oluruna bırak bu arada bebegin hareketlerine cok dikkat et
kendindebi degişiklik hissedersen gece mece demeden hemen git merak etme içimizde kalmıcaklar
şimdi cıksalar diyoruz cıkınca da içerdeyken daha rahattık dicez ben yaşadıgım için biliyorum canım üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?