kızlar valla sırtım koptu aturmaktan iyigeceler öpüldünüz
cemrecim bendede hareketlenme çok oluyor.benimkisininde ayakları sağda gögüsüme vuruyor bazen sipri sivri birşey beliriyor o an çok duygulanıyorum.düşünsene kucağımızda olduğu zamanı o zaman ne yaparız kim bilir.ben çok heycalıyım biran önce doğurmak istiyorum çıkın artık yumuşacık teninizi koklayalım....(şuan nasıl oynuyor,genelde bu saatlerde coşuyor birde tatlı yediğimde seninkide öyle oluyor mu?)
kızlar doktor 1 cm açıklık var deyınce korkuyorum denıze gırmeyee. hemde utanıyorum yaa mıllet bakıcak fln uffff.. sen nasıl gırdın bennys ??
bu arada o dedıklerın bend eolmuyor ben yururken ayak tabanlarım ve kasıklarım agrımaya baslıyor.. ama yurumeme engel olucak sekılde deıl
bırde benım 7 . aydan berı felaket sırtım agrıyor doktor dogumdan sonra gecer dedı ..
gülaycım benım kcamda bırakmıyorrr ya bışey olursa fln dıye hakketten bızden beter oldu bunlar yaa :)
CANIM DAHA DOĞURMAMIŞSIN.
İNŞALLAH HAYIRLISIYLA KOLAY BiR DOĞUM OLUR.
SENİNKİ YERİNİ PEK SEVDİ ANLAŞILAN :))
gülycım güzelyalıda oturuyorum bize çeşme yakın :) orda girdim denize.. sen ne taraftasın
evet dogurmadımm dogurmıcamm :dilcikar:
beklıyorum ıstee canım ya dn cok stres yaptım esım konsutu baya benımle artık bugunden ıtıbaren takmamam kararı aldımm. az oncede kayınvalıdem geldı sordu deniz bişeyin varmı dıye annee dedm yok ve sormayın ben strese gırıyorum o da moral verdı gıttı sagolsun..
bnm korkum sunı sancıdan ıstemıyorm onu. neyse bakıcaz artık Allahım neı bana hak goruyorsa o olsun...
kapı susun cok guzell yaa bayıldım senmı yaptınn malzemeler bolmuş heralde :))
super olmuşş ee kız bebek olunca daha bı suslu oluyor.. bence cok guzel ev ıcın ayrı bıseye gerek yok .. elıne saglıkka.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?