2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

umarım bu çagrını duyarlar gulaycım
benımkısıde bu saatlerde ve pc basında cok oynuyorr sırtımı gerıye yaslayarak poturuyorum cok hosuna gıdıyor o zaman
helencım ıyı gecelerr cnm gecmıs olsun tekrardan

hamile kalmadan önce kaç kilodaydın?ben 50 kilodaydım.şuan 70 oldum fakat arkadan görenler hamile olduğumu bilmyorlar.sip sivri bir karnım var.dün dr gittiğimizde 3kilo950 grdı doğana kadar alırsa yani 4 geçerse doğumum zor olurmuş.dediğine göre seninkide 4 bulursa zorlanırsın gibime geliyor.nasıl olucakta biz bu afacanları dünyaya getirecegiz.

arkadaşlar iyi geceler yazdıklarınızı okuyordum bende izne ayrılıpdoğumu bekleyenlerdenim evde yalnız çok canım sıkılıyor annemler kananamlara gidiyorum denizcimnormal doğum düşünürsen ılık suya bal ve birazda yağ koy karıştır iç doğum baya kolay oluyormuş bir de kolay doğum yapmak için dua var onuda okuyunca kolay doğum oluyormuş deneyenler söylediler

deniz seni çokiyi anlıyorum ama doktorlar 40 haftadan sonra açılma yoksa 2 hafta daha bekliyorlar açıl ma varsa beklemeyip suni sancı veriyorlar ensonçare olarakta sezeryana alıyorlar canım inşallah gönlüne göre kolay dikişsiz doğum yaparsın sen ve burada doğumu bekleyen herkes bence havuza girme 1 cm açılman varya bu aralar rahim çokhassas olurmuş enfeksiyona çabuk yakalanabilirsin normal doğum dşündüğün için buda bebeğine zarar verebilir bunlarıda düşün ve havuza girme işini biraz ertele derimtabiki karar senin

bennu beyzam dedıklerını dıkkate alıcamm kesınlıkle..
havuza eşımde ızın vermedı gıremıcem yanı . ama bende aşırı derecede bi deniz ve havuz tutkunlugu var suuyu cok sevıyorum suyla rahatlıyorum.. bugun kuvete su doldurucam sanırsam :))

BU ARADA GUNAYDIN CANLARM DOGURANLAR BEKLEYENELER GUZEL HAZIRAN ANNELERII.. :)
Artık Aral ın dogmamasını takmayacagım onada stres yaşatıyorum cunku.. ınat edıyor belkıde..
p tesı doktoruma gıdıcez o zamna kadar dogmazsa.. valızınle gel dedı doktorum . eger cocugumda bır sıkıntı yoksaa bır kac gun daha beklesın dıyıcem sunı sancı almak ıstemedıgımı soyelıcem..
Dualarınız ıcın bınlerce teşekkur..
Herkese guzel bırgun dılerım

kızlar günaydın!!!!
ay cemredeniz seni görünce ya benimki de geçerse nası beklicem diom yahu. benimki 18 gözüküo ama gelcek gibi gözükmüyor yaa. karnım da hala tepede bi de yemek yemesem de kilo alıp duruyorum bu gidişle dua olucam.. yürüyüş yapıomuşsun ben de yapmaya çalışıorum ama siyatik gibi bişey oldu yürürken belimden ayağıma bir sinir sıkışıyor öölece kalakalıyorum yahuu sende de var mı bööle bişi?

bu arada denize girin ama havuza sakın girmeyin kızlar mikrop olur mantar kaparsınız sonuçta vajinamız çook hassas bu aralar. ama ben haftasonu girdim denize süperdiii!!! siz de şansınız varsa denize girin

bennys izmirin neresindensin canım?bize en yakın eski foça ve yeni foça.bende denizi çok seviyorum ama eşimi birtürlü kandıramıyorum,benden daha pirpirikli...

kızlar doktor 1 cm açıklık var deyınce korkuyorum denıze gırmeyee. hemde utanıyorum yaa mıllet bakıcak fln uffff.. sen nasıl gırdın bennys ??
bu arada o dedıklerın bend eolmuyor ben yururken ayak tabanlarım ve kasıklarım agrımaya baslıyor.. ama yurumeme engel olucak sekılde deıl
bırde benım 7 . aydan berı felaket sırtım agrıyor doktor dogumdan sonra gecer dedı ..
gülaycım benım kcamda bırakmıyorrr ya bışey olursa fln dıye hakketten bızden beter oldu bunlar yaa :)

CANIM DAHA DOĞURMAMIŞSIN.
İNŞALLAH HAYIRLISIYLA KOLAY BiR DOĞUM OLUR.
SENİNKİ YERİNİ PEK SEVDİ ANLAŞILAN :))

KIZLAR DÜN BİRAZ MORALİM BOZUKTU ( Temmuz annelerine yazdım )
BENDE SIKINTIDAN KIZIMA KAPI SÜSÜ YAPTIM.
ÇOK İSTEDİĞİM GİBİ OLMADI AMA, BUNU HASTANEYE GÖTÜRECEĞİM EV İÇİN BAŞKA PLANLARIM VAR.

kızlar ben mecburiyetten de girdim. hamilelikte siğil çıktı bacaklarda onları yaktırmam gerekti bebeğe geçebilirmiş. 1 ay oldu lekelerde geçme yoktu kocam da denize gir de kavursun geçer dedi ondan girdim. ama yüzmedim biraz da fazla kalınca gece karnım ağrıdı

senace süper olmuş kapı süsün valla ellerine sağlık. ben de size bebek şekerlerimin resmini çekip göstercem ama bi türlü yapamadım.. bugün yaparım inşallah..

CANIM DAHA DOĞURMAMIŞSIN.
İNŞALLAH HAYIRLISIYLA KOLAY BiR DOĞUM OLUR.
SENİNKİ YERİNİ PEK SEVDİ ANLAŞILAN :))

evet dogurmadımm dogurmıcamm :dilcikar:
beklıyorum ıstee canım ya dn cok stres yaptım esım konsutu baya benımle artık bugunden ıtıbaren takmamam kararı aldımm. az oncede kayınvalıdem geldı sordu deniz bişeyin varmı dıye annee dedm yok ve sormayın ben strese gırıyorum o da moral verdı gıttı sagolsun..
bnm korkum sunı sancıdan ıstemıyorm onu. neyse bakıcaz artık Allahım neı bana hak goruyorsa o olsun...
kapı susun cok guzell yaa bayıldım senmı yaptınn malzemeler bolmuş heralde :))
super olmuşş ee kız bebek olunca daha bı suslu oluyor.. bence cok guzel ev ıcın ayrı bıseye gerek yok .. elıne saglıkka.s.

CANIM BEBİŞİN ANNE KARNINDA 1 GÜNÜ DIŞARIDAKİ 8 GÜNE BEDELMİŞ.
BİRYERDE OKUMUŞTUM, LİNK BULURSAM YAZARIM.
O NEDENLE BUNU DÜŞÜN RAHAT OL...
MALZEMELER EVİMDE DOLAP SÜSÜMDEN TUR, ARKADAŞIMIN BEBİŞİNiN ÇİKOLATA OBJESİNE KADAR HERŞEY VAR.

BENDE BİRAZ MERAKLIYIM, BÖYLE ŞEYLERE...
SENEYE GÖRÜMCEM OĞLUNU SÜNNET ETTİRECEK ŞİMDİDEN NAZLI YARDIM EDER GÜZEL FiKİRLER VERİR DİYOR. :))
EVİMDE BÖYLE MALZEMELER ÇOK VAR.
BAZEN SIRF BEĞENDİM BİRGÜN LAZIM OLUR DİYE BİLE ALIYORUM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…