2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gülşahhhhhhhhhh msj attım sana canım nasılsın ay ne sorucam heyecan yaptım

he ılk sorun sen nası olurda benden once dogurursun bakıyımmm :)))

Sorunum yok allaha şuukur 1 cm açıklıgıkm vardı p tesı doktora gıtmıştık .. onun dışında yuryuş yapıyorum yaparkende eşıme senı söyluyorum hep ( gunde 4 km yuruyordun ya )
bu arada eşım aradı şımdı anlattım cok sevındı tebrık ettı
darısı başımızaa :)
4 cm açıklık oluncaya kadarda sunı sancımı aldın cnm ?

bu arada yuryuş yaparken kasıklarıma agrı gırıyor basınc gırıyor ama eve gelıp dınlenınc egecıyor
ayrıcaaa bugun farkettım ıyıce penguen gıbı olmuş yuruyuşlerım.. bı saga bı sola devrılıyorum :))

kızlar bendende bu sabahtan beri az az pembe sümüksü akıntı geliyo acaba dün kontrol oldum ya alttan o yüzdenmi geldi ama bide öyle olsa olaydan sonra gelmezmiydi bu gün sabah geldi senağlama

muayene ederken acıdımı aysegul ??
dogumuna ne kadar vardı .. belkı nışan gelıyordur ? doktorunu aradın mı

mrb haziran anneleri ben de kısmetse haziran annesi olacağım .25 haziran doğumumuz inşallah

cemredeniz bende bursadayım merak etme bebişler ne zaman isterlerse o zaman teşrif ediyorlar. kızımda hastaneye izin sürem dolup kendim gitmiştim. akşama da doğdu oysaki evde günü geçtiği halde bekle bekle zaman geçmemiişti.
birazdaha sabır...

muayene ederken acıdımı aysegul ??
dogumuna ne kadar vardı .. belkı nışan gelıyordur ? doktorunu aradın mı

hayır canı acımadı iki kere kürek gibi metal bi alet soktu bide iki parmağıyla yokladı ıkın dedi bana güçlü bi şekilde ıkın dedi ıkındım bende var gücümle ama açılmanın olmadığını söyledi senin kontrolden sonra kanaman olmuşmuydu hafifte olsa çünkü bazılarından kan geliyomuş ama benimki kan değildi tam pembe ve sümükle su karışımı gibiydi az bişeyde gelmedi baya yoğun geldi sabahtan beri az az geliyo benim özel bi dr.um yok ben gataya gidiyorum ve dün dr. bana 2 gün sonra gel dedi yani yarın gidicem bide nette baktım eğer nişansa 24 saat içinde yada 3 gün içinde sancı başlarmış henüz sancı falanda yok hala karın ağrısı oluyo hafif

sanırım çilemsinde yaşamıştı böyle bi durumu çilemsin buralardaysan ses ver seninki nasıldı ve ne dediler sana kafamçokkarıştı

ayşegülcüm bende alttan bakıldığım gün orası biraz acımıştı ama herhangi birşey gelmedi.

belki seninki nişan olabilir hazırlıklı ol,

naber kızlar birkaç gündür yazamıyorum bugün ayın 11i haziranı yarılamak üzereyiz ve günler geçmiyor öyleee hastane çantama bakıp duruyorum.hani tatile giderken çantanızı birkaç gün öncesinden hazırlarsınızda yola çıkacağınız gün iple çekersiniz ya bende öyleyim işte tabi bende tık yok Allahım hayırlısıyla geçse şu günlerde bir atlatsak..

evet zaman geçmek bilmiyor ...ben de çantamı hazırladım sayıyorum daha sizden sonrayım galiba en sonda da ben varım.. oğluşumu kucağıma almak istiyorm ben de ...en çok ta kızım okuldan geldiğinde ilk sorusu ne zaman gelecek kardeşim yinemi yok sorusu oluyor..

sağolun kızlar hemen hazırlanıyorum aileyi ayağa kaldırıyorum hemen ama hala tık yok ağrı falan turp gibiyim maşallah kafamçokkarıştı

mrb elifnihal ok memnun oldumm bursadan arkadaslar buluyorum burdan sevınıyorum vallaa.. ıstanbulluyum ben aslında evlenınce buraya yerlestım

bu arada aysegul bnm muayenem oyle olmadıı.. alet fln sokulmadı yanıı catı muayenemde.. sadec parmagıyla baktıı bır kac sanıye surduu hıccc acımadı.. nasıl catı muayenesıymıs senın kı oylee anlamadım.. benden oyle kan fln yada ona benzer bırseyde gelmedı ..
ve doktorum hemen 1 cm acıklıgın var ama beklıcez dedı o kadar...

gercektenmı canım yaa :S bana bısey omadı parmakıylamı baktı sanada :utanan smıleyyy

bu arada kuvetee doldurdum sıcak suyuu .. bol köpukluu yaptım gırdım oynadım ıçınde yarım saat :)
baya rahatladım gunduzde havuza ındım ayaklarımı sokabıldım sadece ama bırazda guneslendım ve havuzun cevresınde tur attım .. ıyı geldı yurumek
aksamda esımle yuruycez..
hırs yaptım uleynnn :))))

Merhaba kizlar ben de birkac gundur yazamadim. Cunku Zeynebimizle oynuyoruz artik :)

Evet dogum yaptim 39. haftami doldurdugum gun. 9 Haziran 2008'de 3250 gr. 50 cm, normal dogum.
Aksam suyum geldi, az az sizan bir suydu sonra hastaneye gittik. Acilma yoktu suni sanci verdiler, epidural aldim, ve coook sukur cok rahat 5dk suren bir dogum yaptim. Cok sukur rabbime cok da saglikliyiz anne kiz, ben de dogurdugumdan beri ayakta geziyorum. Ilk gun sutum azdi, simdi o da hizla artiyor cok sukur. Ins darisi basiniza.

Yazarim yine sizlere ins. Allah herkese hayirli ve rahat dogumlar, hayirli, saglikli ve salih evlatlar nasip etsin ins.

Cok guzel bir duygu ve cok guzel kokuyor :) :1hug:

[

görmeyinceseni doğuma gittin diye düşündüm deniz.. doğumu medikalde yapacaksın değil mi güzel bir hastane.. çok ta ilgililer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…