2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sanırım çilemsinde yaşamıştı böyle bi durumu çilemsin buralardaysan ses ver seninki nasıldı ve ne dediler sana kafamçokkarıştı

meraba arkadaşım benim alttan muayene olduğumda yani çatı kontrolü için parmakla yaptılar çok acıdı çığlık çığlığa kaldım tabi bayağı bi kan geldi tuvalete gittiğimde bu hafta başında oldu benim nişanım sümüksü koyu kıvamlı bişeydi sarımtırak hafif pembe rengi vardı ama muayeneden 6 gün sonra geldi benim nişanım doktorunla görüş bence az az sa su da olabilir bence benim hafif hafif sancım var ama öle dayanılmaz değil cuma son günüm sancım gelmezse hastaneye yatıyorum ogün suni sancıyla doğum yapacağım inşallah bebeklerimize sağsağlim kavuşuruz:1hug:

fasulyenin annesiiiiiiiii cok sevındım vallaa ne kadar guzel bıseyy Allah mutlulugunuzu daım etsın canım.. ne kolay dogum olmus oyleee
benım dogum yapacagım tarıhte dogurmussun.. 9 hazıranda.. ne mutlu sana..
sende melegıne kavustun .. umarım bende kavusurumm.............................
elifnihal eve orda yapıcam dogumu inş. bende hastaneyi cok begendım daha onceden ozel konur tıp merkezıne gıdıyordum . burayıda kendım buldum ılk gordugumde burası ne guzel hastane demıştım ztn . bursada yabancı oldugum ıcın pek bı yerde bılmıyordum. netten arastrdım ve medıcal e oyle basladım..
Allah sonumu hayr etsın ..
yaşayıp gorucez..

cilemsinn sanırım sıra sende arkadasım.. hadi bakalımm.. Allahım kolaylıklar versın

bir guncelde benden olsunn liste baya gerıde kalmış yaaa

selam gunaydınlar..
bennucum evet guncelledım lısteyı cok zor buldum ama baya gerıde kalmıs
bence lekelerı dert etme dogumda gecer dıye bılıyorum benn kendını guneşten koru..
dogumda eskıler kadının saclarıyla yuzunu sılerlermışş lekeler gıtsın dıye ne kadar dogrudur bılemem tabıkı..

merhaba deniz bende özel bursa doruğa gidiyorum. doumuda orada yapacağım.sezeryan olacak benimki.

listeyi güncellediğinde beni de ilave edermisin. oğlumuzun adı ahmet olacak ,ablamızın özel isteğiyle..

helen geçen p. tesi gitmiştik biliyorsun haftaya p tesiye kadar dogum olmazsa sunı sancı dedi.. bekliyorum o gunden beri hiç gitmedim doktorda gel demedi. aksilik olmadıgı surece çagırmadı.
son gun 16 haziran p .tesi...

Aminnnnnnnnn canım benim .. 16 sı olucak o zaman oglumun dogum tarıhı belkı 20 sıne kadar gelırıs topıgıne yazarız senın teyzesıı :)

slm kızlar nasılsınız.ben çok yorgunum valla bu bebiş beni acayip yoruyor.hiç kendime vakit ayıramıyorum bayabi zor oluyor yani kızlar.

karamsar merhaba canımbebişin kucağında ne güzel anneyi çok mu yoruyor yaramaz oldu sanırımama olsun annesi bebişimiz olsunda yaramaz olsun senitekrar buralarda görmek çokgüzel

merhaba kızlar..deniz senle dogum tarihlerimiz degişti:)canım bekledigine degecek sıkma canını..sütüm gelmeye basladı azda olsa..off ne sıkıntılıymış..acıyor ama yinede emziriyorum...mama takviyeside yapıyoruz çünkü doymuyor..basıyor feryadı:)bu arada hayatımda ilk defa kabızlık çekiyorum..mutlaka dogumdan sonra sıvı tüketin hemen..kayısı falan halldedin kızlar..benim göbekte bu arada sezeryan göbişi gibi yerinde..işte böyle bizdeki durumlar..elimden geldigince sizi takip etmeye çalışıyorum..öpüyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…