2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

doğurdum........sezeryan....salı gittim perşembe geldim yani dün...en yakın zamanda ayrıntıları yazıcam hepinizi öptümmmmmmm..................

streetpitcimm cok sevindim.. normal ıstemıyormuydun sen cnm sezeryan olmuşsun.. neyse haberlerını beklıyoruz cnm Allah kolaylıklar versın bebısı öpp kokla yerımızee

bız ıyııyız sen nasılsın karamsarcım bebişş nasıll kocaman oldumuu melekinn :))

selam kızlar fırsat bulupta giremiyorum siteye
kızımla vakit geçirmek o kadar güzelki biran bile yanından ayrılmak istemiyorum yavrumun
cemrecim sen hala bekliyomusun canım
sanırım sen normal doğum istiyodun inşallaah istediğin gibi olur canım yaa

evet sevcecım ben normal ıstıyordum .. hala oyle ama beklıyorum dogmuyor bızım oğlan :)
p tesı sanırım zorla dogurucam sunı sancıylaa
senın ay yuzlu nasıl ? kokluyormusun arada bızler yerıneee

Selam Arkadaşlar Ben Ağustos Annesiyim Sizide Takip Ediyorum Size Bi Ark.sorcaktim Sara Nur Benmi Göremiyorum Yoksa Doğummmu Yapti?hepinize Mutlu Huzurlu Günler Diliyoruma.s.

evet sevcecım ben normal ıstıyordum .. hala oyle ama beklıyorum dogmuyor bızım oğlan :)
p tesı sanırım zorla dogurucam sunı sancıylaa
senın ay yuzlu nasıl ? kokluyormusun arada bızler yerıneee

bebeğim çok iyi teyzesi maşallah
sen nasılsın sancın oluyomu eğer sancın yoksa açılmanda olmuyodur
benim hiç sancım olmadı ve yapılan muaynedede açılma olmadığı için hemen sezeryana aldılar
eğer 1 santimlik bir açılma yoksa suni sancı verilmiyomuş
doktorum böyle bir durumun rahime zarar verebileceğini söylemişti
umarım herşey istediğin gibi olur

kızlar dün 16.45 itibariyle doğurdum. doğum hikayemi en kısa zamanda yazacam. 24 saat sonunda normal ve vakumlu doğum oldu.

geçen hafta p tesı gunu ılk catı muayenemı oldum hıc acımadı sevce doktorum 1 cm açıklıgın var dedı sadece.. hanı çatın dar vs vs.. şeylerde demedıı
sanırım normal doguma uygun gordu benı.
ıste dedıgıı p tesı gelırsınız sunı sancıyı denerız rahıme bır fıtıl konuluyormus sanırım canım.
Allah a dua et benım ıcın sevcecım :a015: sende meleğınde Allaha emanet olun canım

her ay bir anne bekliyor bebisini haziran annelerinden de bekleyen deniz oldu galiba..masallah denizcigim iyi sabrettin sabrin sonu selamet derler..insaallah cok rahat edersin..
bizde kizimla mütis bir mücadele icindeyiz
yanliz olmak cok zor kizlar,esiminde isinde sorun cikinca birakin izin almayi extra calismasi gerekti..bazen tutamiyorum kendimi agliyorum..
annem bir bile halimi..
2 gündür emziremiyorum,pompa kullaniyorum,okadar yara olduki ici görünüyor ne etttiysem ise yaramadi..ve benim minikyavrum sarilik zaten bolbol anne sütü almasi lazim..duanizi bekliyoruz teyzeleri,benim minik findukum cok seker,emzirirken okadar aci ceksemde yüzüne bakinca unutuyorum..
bu arada göbegimiz düstü,dün doktora götürdüm,kan tahlili istemedi,günes isigina tut bolbol süt ver dedi...

yasemincimm hoşgeldın .. evet ben hala beklemedeyımm kızlar gecen p tesı doktorum eger dogmazsa hafata p tesı gel demıstıı. esım cok ısrar edıyor yarın bır gıdelım baksın nedır ne deıldırr dıyee gercı oglum kıpır kıpır maşallah ama ıştee ınsan yınede son gunler oldugu ıcın korkuyorr...
neyse aradım doktorumu .. hastanemı daha dogrusu
bana yarın ahmet beyın full dolu oldugunu p esıye randevu verebılıceklerını soyledıler.
bende tamam dedım . esımı aradım yok yaa ısrar et dedı aslında yardımcısıyla konusup yarına gıdebılırmıyım bılmıyorum .. ama bırseyden suphelenseydı p tesı yerıne c tesı gel demezmıydıı doktorum ?.. bazıların kı ısee ıkı gunde bır cagırıyor son gunlerde..
ne yapacagımı bılmıyorum bıraz fıkır edınmek ıstıyorum sızden

helencım sagoll dualarını eksık etme canım ..

helen;deniz sıra sizde...hayırlı haberlerinizi bekliyorum...ayşegül;sevce ve dogum yapan diger arkadasları tebrik ederim:)
spacula bizde aynı sorunları yasıyoruz..emzirmeler olaylı oluyor vallasütümyoktu ama geldi..gerçi az ama bunada şükür.öyküm doymuyoryaralara garmastan kullanıyordum hiçbir faydası olmadı ama bepanthen merhem aldık.biraz daha iyi..umarım sorunlarımız geçer!!

denizcim neyden şüphelenseydi anlamadım ben?telaşlanma canım oğluşun çok nazlı çıktı valla...sabrın kalmadı demi?

denizcim neyden şüphelenseydi anlamadım ben?telaşlanma canım oğluşun çok nazlı çıktı valla...sabrın kalmadı demi?

canım hosgeldın..
yanı kötu bırseyden suphelenseydı hafata p tesı gel demezdı
ayın 9 unda gıttık 16 sında gelın dedı dogumu baslatırızz o zaman dedı..
ama ben yınede yarın eşımle gıdıcem doktoraa..
sen nasılsın öyküşş nasıl

SENACE´isimli üyeden Alıntı
1.eylul.......................1 haziran.....................EGE
2.sevce......................1 haziran....................NİSAGÜL.........29 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU............3300GR........49CM
3.ezozgun..................3 haziran....................MEHMET EZEL...................18 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU.....3260GR......51CM
4.tanyeri....................3 haziran........................ZEYNEP ECE
5.huricane..................3 haziran.......................ARDA
6.gökçen....................5 haziran.....................KUZEY.....................27 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU.........??
7.karamsar.................6 haziran.....................KIZ......................30 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU
8.aşk_ı asi..................8 haziran.....................NAZIM ARAS
9.bebişim....................8 haziran........................ALİ EMİN....21 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU....2960 GR......47,5CM
10.cemredeniz.............8 haziran........................ARAL DENİZ
11.soda-lamon.............10 haziran.................BULUT
12-ceydacey................10 haziran..................DOĞAÇ KAYRA
13.sara-nur..................10 haziran..................ŞEVVAL ECRİN
14.streetpit..................10 haziran.................KIZ
15.zeynepmina.............11 haziran...............ENİS EFE
16.handerya.................12 haziran...................TEOMAN ASRIN
17.cananur....................13 haziran................FETHİ AHMET
18.serince.....................13 haziran..............ŞEVVAL
19.scapula....................13 haziran.................HATİCE VERA dogum yaptı
20.çilemsin....................13 haziran...............ASEL NEVA
21.haşhaş güzeli............14 haziran...............HATİCENUR SİMA
22.mawiş.......................14 haziran........................MERVE
23.aşkımveben...............15 haziran............KAAN İLKER
24.bennys......................15 haziran...................ERKEK
25.nesihan.....................15 haziran..............YUSUF KAAN dogum yaptı
26.serpil.........................15 haziran.................DEFNE
27.narin..........................16 haziran....................KIZ dogum yaptı
28.gülşah-kılıç.................16 haziran................ÖYKÜM BEREN dogum yaptı
29.fasülyeninannesi.........16 haziran...............BERRA dogum yaptı
30.yasemin.....................19 haziran...............YAĞMUR......27 MAYISDA NORMAL DOĞDU........2965GR....47CM
31.ayti............................20 haziran......................ALİ..............6 HAZİRANDA SEZERYANLA DOĞDU ........................ 3220 GR .................. 49 CM
32.dilekgndz....................22 haziran................ECRİN SENA
33.bennu beyzam............23 haziran...............BÜŞRA NAZ
34.sudenaz.....................23 haziran.......................EGE
35.azerin........................23 haziran.....................MUHAMMED BAHADIR
36.berrin........................24 haziran........................MEHMET
37.ebru-1907.................25 haziran...............EMİR
38.ayça........................27 haziran.................AHMET ARDA
39.senace.....................27 haziran ................ELİF SENA
40.sadengk...................27 haziran...............ERKEK
41.buteo.......................27 haziran..............ERKEK
42.yağmursu.................28 haziran................BERRA NAZ
43.helen.......................30 haziran....................TUANA................20 HAZİİRANDA SEZERYANLA DOĞUM

QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…