Selam Arkadaşlar Ben Ağustos Annesiyim Sizide Takip Ediyorum Size Bi Ark.sorcaktim Sara Nur Benmi Göremiyorum Yoksa Doğummmu Yapti?hepinize Mutlu Huzurlu Günler Diliyoruma.s.
ayşegülcüm cok tatalı bebeğin.benim için koklayarak öper misin?
canım çok tatlı maşallah allah analı babalı büyütsün inş. bende 26 haftalık hamileyim dün doktora gittim ultrasyonda bebeğimin kafasını çekmiş doktor amcası burnu ağzı herşeyi belli çok tatlıydı eşimle bakıp bakıp durduk :)))))))) bu arada prensesim olcak benimde :))))))
sevgili kadınlar klubü üyelerinin değerli haziran anneleri ve adayları
ben cemredeniz nickli deniz hanımın eşiyim bu sabah saat 12 de dr kontrolüne gittiğimizde dr bize suyunda kirlenme olduğunu zaten bebeğin yeterli süreyide doldurduğunu belirterek bizi doğuma aldı ( valizle gitmiştik iyikide ) ve bizde doğumhaneye transfer olduk :) saat 3 gibi suni sancı verdiler ve saat 19:05 te ARAL DENİZ dünyamıza geldi .. ikiside çok sağlıklı ve ikisininde keyfi yerinde maşallah soranlarına selam ederler. ben ailemi eve bırakmaya geldim sizlere bunu paylaşmayı bir borç bilirim kendisi yarın taburcu olacak validemle ben bu akşam yanında kalacağız şimdi tekrar oraya gidiyorum hepinize sevgiler selamlar allah doğum yapanların bebeklerini analı babalı büyütmelerini doğum yapacaklarında tez zamanda acısız sancısız kurtulmalarını nasip etsin
bu arada epidüralli normal doğum oldu bilginize
iyi akşamlar dilerim
9haziran akşamı az hareket ediyor diye hastaneye gittik gece gidiş o gidiş 11 haziranda oğlum doğdu ve artık nihayet evimizdeyiz:sm_cool: ,çok maceralıydı en uygun zamanda doğum hikayemizi yazacağım şunu söyleyim o göbek boşuna büyümemiş teyzeleri çünkü tosuncuk varmış meğer karnımda 4,850gr doğduoğlum herkesi ve en çok da beni şaşırttı bu kadar beklemiyoduk tabi mecburen epidural sezeryan ile dünyaya geldi çok isabetli bir kararmış doğum için hepinize tavsiye edrim 20 dakika içinde oğlum doğdu ve ben hiçççç acı hissetmedim sadece mutluluktan ağladım devamını uygun bi zamnda yazarım şu an tek sorunumuz süt geldi ama meme ucumu tutamıyor mecbur pompayla sağıp içiriyorum zor oluyor ama herşey düzelecek..doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ederim çünkü gerçekten muhteşem bir duygu,yapacakların da Allah yanında olsun diyorum tek avazda doğum yaparsınız inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?