2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok tatlı maşallah allah analı babalı büyütsün inş. bende 26 haftalık hamileyim dün doktora gittim ultrasyonda bebeğimin kafasını çekmiş doktor amcası burnu ağzı herşeyi belli çok tatlıydı eşimle bakıp bakıp durduk :)))))))) bu arada prensesim olcak benimde :))))))

helencım lansınoh kremı bende aldım sen cantama koydum bıle demıssın ama onu dogumdan bır ay önce kullanmaya baslayın dıyoalr yara olmasın dıye özellıkle ben aldım 2 haftayı gectı kullanıyorum dogumdan sonrada kullanmaya devam edıcem cemrecım bende senı merak ettım dogum oldumu dıye senın galıba dedıgın gibi sunı sancıyla olucak allah yardımcın olsun bebegın suyuda yeterlıyse merak edıcek bırsey yok :1hug: şimdiden sana hayırlı saglıklı rahat bir dogum dilerim

Selam Arkadaşlar Ben Ağustos Annesiyim Sizide Takip Ediyorum Size Bi Ark.sorcaktim Sara Nur Benmi Göremiyorum Yoksa Doğummmu Yapti?hepinize Mutlu Huzurlu Günler Diliyoruma.s.

sara nur bildiğim kadarıyla henüz dogum yapmadı internetlerınde sorun vardı oyüzden giremıyordu uzun zamandır halada düzelmedı kı gırmıyor 39 haftalık falan olmustur onun hamılelık hala gün beklıyordur heraldea.s

sağol canım inşallah darısı sana olur az kalmış zaten allah uzun ömür sağlık versin hepsine onlar minik melekler allahım hepsini korusun :teselli:

9haziran akşamı az hareket ediyor diye hastaneye gittik gece gidiş o gidiş 11 haziranda oğlum doğdu ve artık nihayet evimizdeyiz:sm_cool: ,çok maceralıydı en uygun zamanda doğum hikayemizi yazacağım şunu söyleyim o göbek boşuna büyümemiş teyzeleri çünkü tosuncuk varmış meğer karnımda 4,850gr doğdu oğlum herkesi ve en çok da beni şaşırttı bu kadar beklemiyoduk tabi mecburen epidural sezeryan ile dünyaya geldi çok isabetli bir kararmış doğum için hepinize tavsiye edrim 20 dakika içinde oğlum doğdu ve ben hiçççç acı hissetmedim sadece mutluluktan ağladım devamını uygun bi zamnda yazarım şu an tek sorunumuz süt geldi ama meme ucumu tutamıyor mecbur pompayla sağıp içiriyorum zor oluyor ama herşey düzelecek..doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ederim çünkü gerçekten muhteşem bir duygu,yapacakların da Allah yanında olsun diyorum tek avazda doğum yaparsınız inşallahhh

canım çok sevindim ve de maşallah çok şaşırdım. Allah analı babalı büyütsün. hikayeni bekliyoruz. süt problemin de umarım bir an önce son bulur. öpüyorum.

sevgili kadınlar klubü üyelerinin değerli haziran anneleri ve adayları

ben cemredeniz nickli deniz hanımın eşiyim bu sabah saat 12 de dr kontrolüne gittiğimizde dr bize suyunda kirlenme olduğunu zaten bebeğin yeterli süreyide doldurduğunu belirterek bizi doğuma aldı ( valizle gitmiştik iyikide ) ve bizde doğumhaneye transfer olduk :) saat 3 gibi suni sancı verdiler ve saat 19:05 te ARAL DENİZ dünyamıza geldi .. ikiside çok sağlıklı ve ikisininde keyfi yerinde maşallah soranlarına selam ederler. ben ailemi eve bırakmaya geldim sizlere bunu paylaşmayı bir borç bilirim kendisi yarın taburcu olacak validemle ben bu akşam yanında kalacağız şimdi tekrar oraya gidiyorum hepinize sevgiler selamlar allah doğum yapanların bebeklerini analı babalı büyütmelerini doğum yapacaklarında tez zamanda acısız sancısız kurtulmalarını nasip etsin

bu arada epidüralli normal doğum oldu bilginize

iyi akşamlar dilerim

CANIMMM biliyordum vallaa kayınvalideme doguma gitti deniz dedim.hep dua ettim sana...yaşasınnnn!!!!Allah analı babalı büyütsün...kendine çok dikkat et bol bol dinlen..arada bizede yazz..tebriklerrrrrr

valla aklımdaydınız...tebrikler...deniz kardeşimde artık epey sabırsızlanmaya başlamıştı..darısı başımıza..sevgiler..

:teytey::teytey:
ayyyyy çok sevindim benimde aklımdan geçmişti kesin dedim doğum yapmıştır.biran önce gelde neler yaşadığını bizlere anlat....:teytey::teytey:

TEBRİKLER...
HER İKİNİZİNDE SAĞLIKLI OLMASINA ÇOK SEVİNDİM.

HOŞGELDİN ARAL DENiZ :))

deryacım sanada geçmiş olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.seninde doğum hikayeni bekliyoruz.

deniz ve derya gözünüz aydın.çokk sevindim hayırlısıyla kurtulmanıza. bebişlerinizi koklayın bizim için de..

masallah handerya...bebisinlebir ömür boyu mutluluklar dilerim..

denizimiz dogum yapmis coksevindim,anladigim kadariyla zorda olmamis..cabalari ise yaradi..

lohusalik nasil gidiyor gülsahcigim,ben yaralarima lansinohta kullandim,silikon basligida denedim karbonati bile denedim.en son saf zeytin yagi iyi geldi...bu sabah itibariyle tek tarafi emzirmeye basladim,biraz aciyor ama en azindan otarafin yariklari kapandi..

valla canım bende garmastanden sonra bepanten merhem aldım hergün sürüyorum hatta her saat..çok kötüyüm aglaya aglaya emziriyorumsilikon işe yaramıyor mu?gögüs ucuna taksam geçmez mi?birde acıtoyur mu nasıl bişey?bilen varsa tavsiye etsin ne olur yoksa delircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…