2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben tavsiye ederim,yaralarin acildiysa onunlada aciyor,ilerlemisse ben derim ki en az bir gün ara ver iyice kremle sonra silikonla basla,ama henüz baslangicsa ilerlemeden silikon kullan..
ben hastanede uzun kaldim ve hemsirelere anlatamadim,herkesteki gibi hafif gececek sandilar,dogalolsun dogalolsun diye silikon vermediler,en son verdiler ama is isten gecti,resmen yarildi,evimde olsamkesin ilk günden baslardim,ablamda daoluyordu baslangicta silikon kullaniyordu sonra gerek bile kalmadi..

KIZLARRRRRRRRRR evımızdeyızz cok datluu bır oglum oldu..... Allahıma saat bası sukredıyorum..
sızlere yazıcam eve sımdıkk gırdıkk evı suslemısler ablamalr teyzemler sagolsunlar esım dusunmuss suprrıssssssss yapmıs banaa cokmutluyum cokkk.. herseyı detaylı anlatıcam açımm yemek yıyem
4 saat sancı cektım 15:00 te baslattılar 19:05 de dogum yaptım .
öpuyorum sızııı..
oglum 3 kılo 670 gram dogdu 52 cm boyunda..
bu arada eşim doğum saatine önem çok gösteriyor 19:05 GALATASARAYın kuruluş tarihi 1905 ile uyumlu diye illa bunuda yazmamı istedi hadi hepinize şimdilik ii günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

denizcim bende çok sevindim.darısı benim gibi bekleyenlere.sabırsızlıkla bekliyorum hikayeni...

tebrik ederim denizle derya allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah hikayelerinizi bekliyoruz

oh oh cimbomun kurulus saatinde dogmus ne guzel
tebrik ediyorum sizi canim
allah anali babali buyutsun insallah allahim ne guzel

kac haziran annesi kaldi simdi geriye ?

çok sevindimn bende allah analı babalı büyütsün bebişinizi ... galatasarayı görünce gülme krizine girdim ..aynı benim eşim gibi :))))))) koyu fanatiktir kendisi.. oglum dogdugunda hemen cimbom çoraplarını felan giydirmiştii hastanede.. fenerliii bi babayı çagırıp yanına bu böyle dogdu demiştii bu anım aklıma geldii .. tebrik ederim canım ... artık darısı bizlere allah hepinzi bir nefes te kurtarsın kızlarr... saglıcakla kucaklarsınız inşallah bebekelrinizi...

canım çok sevindim allah analı babalı büyütsün...

deniz çok sevindim .... iyi olmanıza. yaparlar böyle babalar süprizler bizde arkadaşın doğumunda gelina rabası gibi arabayı süsletip gitmiştik almaya hastaneye ..

bebişinle eşinle mutluluklar.

bizimde en büyük sorunumuz memeler.. :bbo:benimde göğüs ucum yara oldu ve ucunu oğlum tutamıyor( bende silikon uç aldım onunla biraz biraz emiyor) sütüm başta çok az geliyordu ,dün tam gelmeye başladı demiştim ki bugün göğüslerim tıkandı balon gibi şişti ve acayip ağrıyor sağıyorum ama çok az geliyor önerisi olan varsa acil bekliyorum( ayrıca göğüs ucu yarasına madecassol kullanıyorum benim çok işime yaradı tavsiye ederim

denizcim tebrik ederim aral deniz nihayet teşrif etmiş dünyamıza Allah bir ömür boyu ayırmasın,hayırlı olsun canım..( ben senden önce doğurdumnaniknanik )

canım silikon uc nasıl hangi marka aldın?oda acıtıyor mu?benimde derdim emzirmek aglamaktan usandım..

handerya ve cemredeniz çook sevindim yavrularınıza kavuşmuşsunuz darısı başımıza....

özellikle deniz çoook bekledi ama güzel sonlandı ya en önemlisi de o....
a.s.a.s.a.s.

canım silikon uc nasıl hangi marka aldın?oda acıtıyor mu?benimde derdim emzirmek aglamaktan usandım..

gülşahcım ben chicconun göğüs ucunu aldım memnun kaldım diyebilirim,biraz olsun acıyı kesiyor ve oğlum başka türlü ememiyor zaten mecburuz yani..

kizlar benim sütüm cabuk geldi cok sükür,ben hastaneye hurma götürmüstüm,icerdigi maddeler rahimin toplanmasinada yardimci tavsiye ederim...benim göbek mütis indi..

doğum yapan arkadaşlarımı kutlarım ne mutlu sizlereki meleklerinize kavuştunuz rabbim bizide kavuşturur inşallah darısı başımıza bizde son haftamıza girdik bebişimi dört gözle bekliyorum deniz seni çok merak ediyordum son zamanlar giremedim doğumunu duyunca çok sevindim aralla ve eşinle bir ömür boyu mutluluklar dilerim

canım sıcaksuya havluyu ıslat göğüslerine sar hafif masaj yap sakın bekleme kendi kendine inmesini allah korusun daha köt olur diye biliyorum bol bol sağ göğüs ucu yarasına tahinin iyi geldiğini duydum arkadaşım kullandı çok memnun kaldı bol bol karbonat ile sil inşallah geçer bebğini emzirmekten hiç vazgeçme canım geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sorunlarını atlatırsın bende çok korkuyorum göğüslerimin ucu yara olur diye

canım devamlı karbonatlı su ile sil bence birde tahini dene inşalah geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…