ben tavsiye ederim,yaralarin acildiysa onunlada aciyor,ilerlemisse ben derim ki en az bir gün ara ver iyice kremle sonra silikonla basla,ama henüz baslangicsa ilerlemeden silikon kullan..valla canım bende garmastanden sonra bepanten merhem aldım hergün sürüyorum hatta her saat..çok kötüyüm aglaya aglaya emziriyorumsilikon işe yaramıyor mu?gögüs ucuna taksam geçmez mi?birde acıtoyur mu nasıl bişey?bilen varsa tavsiye etsin ne olur yoksa delircem
KIZLARRRRRRRRRR evımızdeyızz cok datluu bır oglum oldu..... Allahıma saat bası sukredıyorum..
sızlere yazıcam eve sımdıkk gırdıkk evı suslemısler ablamalr teyzemler sagolsunlar esım dusunmuss suprrıssssssss yapmıs banaa cokmutluyum cokkk.. herseyı detaylı anlatıcam açımm yemek yıyem
4 saat sancı cektım 15:00 te baslattılar 19:05 de dogum yaptım .
öpuyorum sızııı..
oglum 3 kılo 670 gram dogdu 52 cm boyunda..
bu arada eşim doğum saatine önem çok gösteriyor 19:05 GALATASARAYın kuruluş tarihi 1905 ile uyumlu diye illa bunuda yazmamı istedi hadi hepinize şimdilik ii günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben tavsiye ederim,yaralarin acildiysa onunlada aciyor,ilerlemisse ben derim ki en az bir gün ara ver iyice kremle sonra silikonla basla,ama henüz baslangicsa ilerlemeden silikon kullan..
ben hastanede uzun kaldim ve hemsirelere anlatamadim,herkesteki gibi hafif gececek sandilar,dogalolsun dogalolsun diye silikon vermediler,en son verdiler ama is isten gecti,resmen yarildi,evimde olsamkesin ilk günden baslardim,ablamda daoluyordu baslangicta silikon kullaniyordu sonra gerek bile kalmadi..
bizimde en büyük sorunumuz memeler.. :bbo:benimde göğüs ucum yara oldu ve ucunu oğlum tutamıyor( bende silikon uç aldım onunla biraz biraz emiyor) sütüm başta çok az geliyordu ,dün tam gelmeye başladı demiştim ki bugün göğüslerim tıkandı balon gibi şişti ve acayip ağrıyor sağıyorum ama çok az geliyor önerisi olan varsa acil bekliyorum( ayrıca göğüs ucu yarasına madecassol kullanıyorum benim çok işime yaradı tavsiye ederim
canım silikon uc nasıl hangi marka aldın?oda acıtıyor mu?benimde derdim emzirmek aglamaktan usandım..
bizimde en büyük sorunumuz memeler.. :bbo:benimde göğüs ucum yara oldu ve ucunu oğlum tutamıyor( bende silikon uç aldım onunla biraz biraz emiyor) sütüm başta çok az geliyordu ,dün tam gelmeye başladı demiştim ki bugün göğüslerim tıkandı balon gibi şişti ve acayip ağrıyor sağıyorum ama çok az geliyor önerisi olan varsa acil bekliyorum( ayrıca göğüs ucu yarasına madecassol kullanıyorum benim çok işime yaradı tavsiye ederim
valla canım bende garmastanden sonra bepanten merhem aldım hergün sürüyorum hatta her saat..çok kötüyüm aglaya aglaya emziriyorumsilikon işe yaramıyor mu?gögüs ucuna taksam geçmez mi?birde acıtoyur mu nasıl bişey?bilen varsa tavsiye etsin ne olur yoksa delircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?