KIZLARRRRRRRRRR evımızdeyızz cok datluu bır oglum oldu..... Allahıma saat bası sukredıyorum..
sızlere yazıcam eve sımdıkk gırdıkk evı suslemısler ablamalr teyzemler sagolsunlar esım dusunmuss suprrıssssssss yapmıs banaa cokmutluyum cokkk.. herseyı detaylı anlatıcam açımm yemek yıyem
4 saat sancı cektım 15:00 te baslattılar 19:05 de dogum yaptım .
öpuyorum sızııı..
oglum 3 kılo 670 gram dogdu 52 cm boyunda..
bu arada eşim doğum saatine önem çok gösteriyor 19:05 GALATASARAYın kuruluş tarihi 1905 ile uyumlu diye illa bunuda yazmamı istedi hadi hepinize şimdilik ii günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
handerya ile cemredenizi takip ediyodum ha bugün okucam ha yarın doğum yaptıklarını diye.çok sevindim ikinizide tebrik ediyorumm VEEE ARTIK SIRA BENDEEEEEEE :teytey::teytey:BİRTEK BENMİ KALDIM YAW başka haziran annesi yok galiba????fisfisfis
Benimde perşembe günü saat 6 geliyor bebişimmmm!Allahım ne büyük mutluluk:)
randevulaştınız yani:))hadi bakalım inşallah
Evet canım bir aksilik olmazsa :)
benim agrılarım başladı hafif haifi yokluyo.NST çıktı zaten sabırsız benimki:)belden kasıklara doğru geliyo.bazen sanki elektrik çarpmış gibi hissediyorum aşağıya doğru.ya bende tık yok tam gününde gelicek olsa bile şöyle hafif bir ağrımdamı olmaz :))merak ediyorum valla ağrı nasıl bişi
38 hafta 4 günlük olacak zaten doğumlar 38 39 arasında olabılıyormuş. kilosu boyu falanda ıyı maşallahseni 38.haftandamı alıcak doktor?yoksa bu hafta 37 gözüküyoda takviminde erken diilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?