2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

handerya ile cemredenizi takip ediyodum ha bugün okucam ha yarın doğum yaptıklarını diye.çok sevindim ikinizide tebrik ediyorumm VEEE ARTIK SIRA BENDEEEEEEE :teytey::teytey:BİRTEK BENMİ KALDIM YAW başka haziran annesi yok galiba????fisfisfis

olaz mı berriny ben de hala bekliorum yarın doktor kontrolum var bakalım ne olcak var mı gelişme görüciiz. ilk defa bu haftasonu ağırlaştım yürüyşüm bile yavaşladı zorlandın yahu ama benimkinde tık yok daha..

bu arada cemredeniz çook tebrikler
allah analı babalı sağlıkı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah!!!

TEBRİK EDERİM CANIM.
DATLUUU OĞLUNU DATLU DATLU KOKLA BENiM İÇİNDE...
DOĞUM HiKAYENİ DE MERAKLA BEKLİYORUM.
SENİ ve EŞİNİ TEKRAR TEBRİK EDİYORUM.
ALLAH SAĞLIKLA, HUZURLA BÜYÜTMEYi NASİP ETSİN...

ay kızlarr valla sizi gördükçee bisimde sıramız hemen gelse diyoruz artık darısı bizlere inşlalah bir nefeste kurtulursunuz.. bebişlerinizi saglıcakla alırsınız kucaklarınıza...

ayıp ediyorsun berrinyy.bende burdayım süprizzzzzsüprizzzzz
39+3 günlüğüm.buğün saat 4de dr gideceğiz ne zaman doğum yapacağım belli olucak.:dance::a015:

oooooooooo denizde doğum yapmış gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inş çok güzel bi duygu gerçekten emerken gözlerimin içine kocaman bakıyo kızım konuşa"konuşa emişiyoruz çok hoşuna gidiyo.handerya senide tebrik edrim Allah analı babalı uzun ömürler wersin. vee başka gözümden kaçan doğum yapmış tüm haziran annelerinin doğumlarını tebrik ederim sıradakilerede kolay doğumlar nasip etsin Allah inş

slm kızlar nasılsınz oooooooooooooo maşallah herkesin keyfi yerinde bebeklerine kavuşan kavuşana ne güzel..........

iyi iyi yalnız değilmişim bende perşemde gidicem doktora merakla bekliyorumyerimseniben.kızlar bişi sorucam diyelimki sancım gelmedi epidural sezeryan istedim bana yine suni sancı verirlermi yani açılma olması için beklememize gerek yok dimi epidural sezeryanda??

ya birde beni iki gündür geceleri böcek yada sivri sinek ısırıp duruyo çıldırcam korkuyorum oğluma zararı olur diye olabilirmi sizce ne ısırdığını da bilmiyorum:sm_confused:

ya bende tık yok tam gününde gelicek olsa bile şöyle hafif bir ağrımdamı olmaz :))merak ediyorum valla ağrı nasıl bişi

ya bende tık yok tam gününde gelicek olsa bile şöyle hafif bir ağrımdamı olmaz :))merak ediyorum valla ağrı nasıl bişi
benim agrılarım başladı hafif haifi yokluyo.NST çıktı zaten sabırsız benimki:)belden kasıklara doğru geliyo.bazen sanki elektrik çarpmış gibi hissediyorum aşağıya doğru.

helencim çok tatlı gözüküyorsun bundan sonraki foto meleğin kucağındayken olur inş...

kızlar şu göğüs çatlakları için karbonatlı suyun iyi geldiğinden bahsetmişsiniz yanlız benimde bildiğim karbonatlı su bebeğin ağzı pamukcuk olmasın diye göğüs ucuna sürülür bebeğin ağzına iyi gelir ama anne göğsünde çatlak yapar... doktorlar göğüs ucu için karbonatlı suyu tavsiye etmiyorlar diye biliyorum ben... acaba hangisi doğru ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…