kızlar şu göğüs çatlakları için karbonatlı suyun iyi geldiğinden bahsetmişsiniz yanlız benimde bildiğim karbonatlı su bebeğin ağzı pamukcuk olmasın diye göğüs ucuna sürülür bebeğin ağzına iyi gelir ama anne göğsünde çatlak yapar... doktorlar göğüs ucu için karbonatlı suyu tavsiye etmiyorlar diye biliyorum ben... acaba hangisi doğru ???
çok dogru bende sürüp durdum megersem çatlagı azdırırmış.iki doktordan öğrendim...sürmeyin sakın!!!
benimde Perşembe Günü Saat 6 Geliyor Bebişimmmm!allahım Ne Büyük Mutluluk:)
hic sorma bende kadinhastaliklarindaki doktor arkadasimi dinlemedim,o nasilsa bekar diye evli olan tecrübelidir deyip karbonatla iyilestigini söyleyen arkadasa uydum,olan oldu..bugün ne yazikki mamaya basladim..gerileme olmassa emzirme kilinigi var burda gitmeyi düsünüyorum belki lazer gerekir..
bilgi mi tecrübe mi sastim kaldim walla..
haziran anneleri merhaba ne güzel hepiniz bebişlerinize kavuşmuşsunuz allah eksik etmesin hiçbirini.
bende kısmetse ocak 2009 annesi olucam.
epidural konusunda bilgi verin siz tecrübelisiniz. normalde olsa sezeryanda epidural istiyorum ama korkuyorum bel ağrısı yapıyor diye. bir de normal doğum çok mu zor. sezeryan hiç istemiyorum. tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?