2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

helencigim çok şeker çıkmışınız bebişinle.. allahım tez zamanda sag saglim kavuşturu bebişini sana canım darısı artık bizlere..

çok dogru bende sürüp durdum megersem çatlagı azdırırmış.iki doktordan öğrendim...sürmeyin sakın!!!

çok dogru bende sürüp durdum megersem çatlagı azdırırmış.iki doktordan öğrendim...sürmeyin sakın!!!

hic sorma bende kadinhastaliklarindaki doktor arkadasimi dinlemedim,o nasilsa bekar diye evli olan tecrübelidir deyip karbonatla iyilestigini söyleyen arkadasa uydum,olan oldu..bugün ne yazikki mamaya basladim..gerileme olmassa emzirme kilinigi var burda gitmeyi düsünüyorum belki lazer gerekir..
bilgi mi tecrübe mi sastim kaldim walla..

Allah Hayirlisi Ile Kucağiniza Almayi Nasip Etsin Benim De Haziran Doğumlu 3 Yaşinda Bir Kizim Var Hayatta Yaptiğim En Doğru şey

çok tatalı çıkmışsın canım inşallah hayırlısıyla kavuşursun meleğinea.s.:teselli:n son fotografı[/color][/b]

ALLAHIN İZNİ İLE 4 GÜN SONRA MELEĞİM KUCAGIMDA OLACAK[/QUOTE]

arkadaşlar gebelik sitelerinde karbonatlı sudan bahsediliyor bence bir bakın benim göğüslerim şimdiden çatlak ve çok sızlıyo bende kullanmayı düşünüyodum ama sizin tecrübelerinizede ihtiyacımız var

gunaydınn guzeller guzelı hazıran annişleriiiii
Allahımm bu yolda kımseyı oyalamasınn dedım hep sancı cekerken canlarmmm.. dualrımı ettım yanı o anlarda bıle
ahh kızlarr goguslerım taşş gıbı olduu afedersını kafamdan buyukler nm acıyor. ğlum ha bıre emmek ıstıyorr.. Allaha sukur sutumuz var ama acısını baana sorunnnn
bende karbonatlı su suruorum ama emdıkten sora once o garmastenmı ne onu suruom mavı bı krem sora1 saat sonunda acıkıo yınee korka korkaa mememı verıyorm ama once kremı temızlıyorum karbonatlı suylaa. ıyı deıl demıssınız canlarım ne yapcaz yaaa ...........
ılk mememı aldıgındaa cok acı cekıyorm catlattı cunkuu. agglıyorum hattaa (ahh gulşahım nasıl anlıyorm senı canım benımm )
sora emdıkce azalıyor acım suan en buyuk sıkıntım bu..
hepınızı çok sevıyorum kardeşlerım gıbıı..
gelenım gıdenım cok yazamıyorum oğlum sabaha kadar uyutmadı
geberıom uykusuzluktan
bu arada normal dogumm gıbısı yok .
hıkayemı yazıcamm affedın şımdılıkk.. guzelce yazmak ıstıom
öptum cok canlarım

kızlar benimde çatladı göğüslerim krem kullandım ithal bir krem iyi geldi ayrıca karbonatlı su sadece bebeğin ağzını temezlemeye yarıyor unutmayın göğüs için değil.

bizde mama wermeye dewam ediyoruz yasemin yaa sütüm yetmiyo diye çok üzülüyorum ama napıym şu sarılığı atlatmak için mecbur weriyorz şekerli suda weriyoruz arada ama yinede emziriyorum ben 2 3 saat arayla yarım saat en az emişiyoruz bazen uyuyp kalıyo bazen çırpınıyo o zaman mama weriyoruz kaşıkla 30 cc günde 3 4 kere filan benim göğüslerim yara olmadı ama işte çok çok gelmiyo sütüm herşeyi deniyorum dereotu,incir,soğan,hoşaf helva Allah ım durmadan yiyorum inş yarın kontrolumuz war iyi haberler alırız biraz daha toparlansın azaltmayı düşünüyorum mamayı inş öyle olur.Allah bebişlerimize sağlık wersin tekrar hastaneye yatmak istemiyorumçünkü çook pis çok pişman oldumdoğumu memleketimde yapmadım diye neyse ben çok doluyum yarını bekliyorum endişeyle hayırlı haberlerle dönerim inş

benim cok sükür sütüm artti,evde hurma vardi hastanede yemistim erken geldi benim sütüm,dün aklima geldi bir sürü hurma yedim,sende dene diyecegim ama birine fayda eden öbürüne fayda etmiyor,dün ilk defa mama verip karnini doyurunca yavrumun o uyudu bende rahatladim eminim o rahatliginda süte etkisi var..mamayi düzenli vermeyi düsünmüyorum,emzirirken hic düsünmüyorum insaallah yeter..

helen merhaba tedirginlik ben de de var. benimde 25 haziranda sezeryanım. zaman azaldıkça hem heyecan var hem de korku. bugün bende kontrole gittim doktor nst ye bağladı normal dedi. hastaneye giderken başladım ağlamaya. kızım ve eşimde şaşırdılar haftaya ne olursun sulugöz diye. hayırlısıyla bizde kurtulacağız inşallah.

kizlar be derimki gögüsünüz emzirmeye alisincaya kadar silikon baslik deneyin,benim denemedigim krem vs kalmadi,amasilikona gec kaldim,suan ki aklimolsa hastane cantama atardim,ben hastanede uzun kaldigim icin hemsireler durmadan beniikna etti,kullanma dogal olsun diye..
walla benim arkadasim ne kadarda karbonaltli su iyi gelio desede ben kullandim,ertesi gün bi görecektiniz,resmen paralandi...
sun zeytin yagi sürüyorum birde tahinin üzerinde biriken yaganda,ve bepantenle(emzirmeden önce iyi temizlemek lazim) kremliyorum ben 2 gündür emzirmiyorum kremi cok iyi temizlemek zorunda kalmiyorum yinde önce yikiyorum sonra zeytin yagiyla siliyorum pompa ile cekip yetmedigi yerde mama veriyorum,bugün farkettim yaralarim düzelmeye baslamis coksükür...

haziran anneleri merhaba ne güzel hepiniz bebişlerinize kavuşmuşsunuz allah eksik etmesin hiçbirini.
bende kısmetse ocak 2009 annesi olucam.
epidural konusunda bilgi verin siz tecrübelisiniz. normalde olsa sezeryanda epidural istiyorum ama korkuyorum bel ağrısı yapıyor diye. bir de normal doğum çok mu zor. sezeryan hiç istemiyorum. tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

haziran anneleri merhaba ne güzel hepiniz bebişlerinize kavuşmuşsunuz allah eksik etmesin hiçbirini.
bende kısmetse ocak 2009 annesi olucam.
epidural konusunda bilgi verin siz tecrübelisiniz. normalde olsa sezeryanda epidural istiyorum ama korkuyorum bel ağrısı yapıyor diye. bir de normal doğum çok mu zor. sezeryan hiç istemiyorum. tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

birde bugün gögüslerimdeki sertlesme ve süt birikmesi icin sicak suyla islatilmis havlu saripilik suyla dus aldim..

benımde dün kontrolum vardı 25 hazırana sezeryan günü vermıstı dr nstden sonra bıde doopler yaptı -25ini beklemeyelım 20 sinde yapalım dogumu dedi yarın tekrar bakıcak karar verılıcek 20 mi 25 mi diye ama büyük ihtimal 20 sinde olucak dogum sona gelmek cok garip bir duyguymus hiç gecmıyoır denen 9 ayın sona ermıs oldugunu anlamak cok cok garip:sm_confused:

canım ben anne olmadım henüz ancak epudralle ilgili başka açılmış başlıklar bulanbilirisn..benimde duyumlarım bel ağrısı yaptığı yolunda ancak herşeyde olduğu gibi burdada uygulayıcının rolü sanırım..burdakı anneler yenı doğum yapmış ve telaşlılar oyuzden burdan ıstediğin bılgıye ulaşamıyabilirsin...

ben epiduralli sezeryan yapıcam cok yan etkı yok basagrısı olabılıyomus oda anestezıcının becerısıne kalmıs bel agrısı zaten hamılelıkte vücut dengesının bozulmasından kaynaklanıyor epıdural almasan bile dogumdan sonra bel agrısı yaşayanlar var epidural gercekten cok güzel bir buluş ve teknoloji bence dogumdan sonra yazarım yorumlarımıdasırnaşık şey

bugün doğum yapan yok sanırım daha beklemedeyiz gerçekten çok sıkıcı artık beklemek istemiyorum bazende doğumdan korkuyorum ne olacak hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…