2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Oğlum ile ilk buluşmamız yarın sabah :dance: Çooook heycanlıyımSabah 6'da hastanede olacağız tahminen bu saatlerde Boray yanımda olacak Allahım tüm isteyenlere bu mutluluğu versin:asigim:

ne güzel sizlerii görüdkçe haftalarınızın bitigini gördükçe hevse geliyorum inşallah bana da siizn 38 39 lu haftalarınız nasip olur bir aksilik olmadan.. inşallah yavrucuklarımı saglıcakla dünyaya getiririm... allah sizleride saglıcakla bebişleirnize kavuştursun arkadaşlar...

helen evet azaldık allah kurtarsın canım hepimizi sağlıcakla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi.

sezeryan epiduralmi olcak senin de . benimde haftaya çarşambaya .sabırsızlanıyorum korkuyorum tuhaf duygular içindeyim senin ruh halin ne durumda.

meraba arkadaşlar 13 haziran da canım kızım asel neva doğdu 3650 gr 53 cm normal doğum yaptım nete giremiyorum dikişlerim çok fazla en kısa sürede hikayemi yazacağım hoşçakalın:1hug:

meraba arkadaşlar 13 haziran da canım kızım asel neva doğdu 3650 gr 53 cm normal doğum yaptım nete giremiyorum dikişlerim çok fazla en kısa sürede hikayemi yazacağım hoşçakalın:1hug:

geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

oofff hasta oldum kızlarrr.yediğim bişey dokundu midem bulanıyo kusuyorum bişi yiyemiyorum ve ishalim.ha birde bu arada böcek ısırdı heryerimi kaşınıyosenağlama.çok sıkıntılıyım.bebeğim içinde endişe ettim ama eşim sakinleştirdi bişi olmayacağını söyledi.

hala birtek ağrım yok sanki suni sancıyla doğum yapacakmışım gibi geliyor.ama suni sancının insana çok çektirdiğini söyledi birkaç kişi suni sancıyla doğum yapanlar yardımınızı bekliyorum.eğer suni sancı rahatsız ediciyse epidural sezeryan olarak fikrimi değiştiricem YARDIIIMMM
:uhm::uhm::uhm:

canım ben suni sancıyla doğum yaptım vee öyle rahatsız edici değildi 3 saat werildi sancı ben bunun yarısında hissetmişimdir herhalde sancıları yoğun bi şekilde bide 3 cm açılmam wardı benim sancıdan sonrada hızlı ilerledi o yğzden herhalde kolay oldu kişiden kişiye değişiyodur bu inş seninde doğumun kolay olur Allah yardımcın olsun

berrıny gecmıs olsun bendede gecen gün ishal ve kusma oldu dru aradım hastaneye cagırdı serum verdiler düzeldim bende cuam günü epidural sezeryan yapıcam suni sancı normal sancıdan daha kötüymüş duydum onu ama bukadar zaman kendını normal doguma hazırladıysan normal yap derim benım cesaretim yok normale o yüzden sezeryan yapıcam

helencim bende senden tam 24 saat sonra doguma giricem bende korkuyorum benım epıduralli sezeryan olucak fazla korkmamaya calısıyorum yinede

selamm kızlarrr helencım genel deılde epıdurallı anestezı ıle dogumyapsan daha memnun kalacagına ınanıyorumm oyleymıs cunku......

bu arada dun gece agrıdan agladım yınee mememı verırkende aglıyormm Allahım yardım etsın

bu arada dun gece agrıdan agladım yınee mememı verırkende aglıyormm Allahım yardım etsın

bugünleride atlatacagiz insaallah..ben 3 gündür hic emziremiyorum,fobi haline geldi,bugün vereyim dedim cesaret edemedim hala yariklar var..cok sükür ki popa almisim..silikon basligi tavsiye ederim..

haziranın sonunda doğulacagı soylenen oğlum, sabr etmedi. 16 haziranda Sancılarım başladı.
Normal doğum olarak hastaneye yatırıldım. Ama son anda doktor sezeryana karar verdi.

Cok zor bi gun oldu. Hayatımda çekmedıyım acıyı cekdim. Kesinlikle kimseye sezeryan tavsiye etmiyorum. Tabi bi sorun varsa sezewryan oluna bilir. Neyse şimdi evdeyim oğlumla. Canım cok acıyo. Ama oğluma bakınca her şeyi unutuyorum ve cok mutlu oluyorum. Anne olmak cok güzel. Rabbim dileyen her kese nasib etsin. Amina.s.

Sezeryan oldum bende. Ama keşke normal doğum olsaydı diyorum. Yuruyemiyorum. Ve tahmın edilmez acılar cekiyorum.

Tavsiye etmiyorum sezeryan cok kotu.

gozun aydin canim
bende sezeryan oldum ve 10 gun kendime gelemedim oglum donmedigi icin

dogrulamiyodum bile bi kac gunden kendine gelirsin canim gececek bunlar a.s.

doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ederim darısı başımıza ben de tık yok zaman geçtikçe korkularım artıyor ne yapacağımı şaşırdım artık beklemektende sıkıldım boş boş oturuyorum evde canıma tak etti birde bu kadar bekleyip sezeryan olmaktan korkuyorum allah yardımcımız olsun

kızlar ben de normal doğum gözüküordu ama benim uyuşuk oğlum bi türlü gelmior. 40 haftam doldu dr un verdiği gün bitti ama ben de hiç bi doğum belirtisi yok. dr ptesiye kadar zaman tanıdı doğdu doğdu doğmadı sezeryana alcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…