meraba arkadaşlar 13 haziran da canım kızım asel neva doğdu 3650 gr 53 cm normal doğum yaptım nete giremiyorum dikişlerim çok fazla en kısa sürede hikayemi yazacağım hoşçakalın:1hug:
bu arada dun gece agrıdan agladım yınee mememı verırkende aglıyormm Allahım yardım etsın
bu arada dun gece agrıdan agladım yınee mememı verırkende aglıyormm Allahım yardım etsın
berrıny gecmıs olsun bendede gecen gün ishal ve kusma oldu dru aradım hastaneye cagırdı serum verdiler düzeldim bende cuam günü epidural sezeryan yapıcam suni sancı normal sancıdan daha kötüymüş duydum onu ama bukadar zaman kendını normal doguma hazırladıysan normal yap derim benım cesaretim yok normale o yüzden sezeryan yapıcam
haziranın sonunda doğulacagı soylenen oğlum, sabr etmedi. 16 haziranda Sancılarım başladı.
Normal doğum olarak hastaneye yatırıldım. Ama son anda doktor sezeryana karar verdi.
Cok zor bi gun oldu. Hayatımda çekmedıyım acıyı cekdim. Kesinlikle kimseye sezeryan tavsiye etmiyorum. Tabi bi sorun varsa sezewryan oluna bilir. Neyse şimdi evdeyim oğlumla. Canım cok acıyo. Ama oğluma bakınca her şeyi unutuyorum ve cok mutlu oluyorum. Anne olmak cok güzel. Rabbim dileyen her kese nasib etsin. Amina.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?