- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
merhaba arkadaslar...cemrecim valla emzirme bende fobi oldu ya..bi gögsüm daha iyi..digeri berbat aglaya aglaya meme veriyorum kızıma..kanıyordasilikon gçögüs ucu aldım;ama wee marka vardı oda bir tuhaf..emiyor ama rahatsızlık veriyor kızıma sanki..cemrecim medicassol ve bepanten merhem öneririm..kesinlikle rahatlatıyor..garmastanı çoktan bıraktım
bebişim iki gündür garip sesler çıkarıyor uyurken.resmen inliyor.gaz sancısı sanırım.çok üzülüyorum..onun dışında herşey yolunda kızlar..
dogum yapan arkadaslar olmuş tebrik ederim hepsini..bekleyenlere hayırlı dogumlar dilerim.dogum hiçbirşeymiş sonrası zormuş..çok büyük bir sorumluluk..
hepinizi öpüyorummmm..
bennys sezeran yerıne sunı sancı ve epıduralı dene lutfennn cnm sezeryan cok zorr benım yanımdakı kızı da sezeryana aldılar geldıgınde cok fecıydıı onu gorunce o halını agladım kendıme bıle aglamamıstım ben gezerken lay lay lom yaparken o aglıodu acıdan kımbılır kac tane agrı kesıcıden sora uyudu garıbımm. dr unla konus cnm
scapulacımm ya onlarda cok acıyıro dıyorlar gogus ucu fln deneyenler yanıı . bende napıcagımı sasırdım goguslerımde cok süt var verırken cnm acıyor bırde ucları fenaaaa..
patlıcak sankı goguslerım ya
sende yılma yasemıncımm hemen pes etmee bebegını gelecegını duşunnn..
silikonlarin cok kalitelileri var ben bi arkadasta gördüm,bebegin burnunun geldigi yer kesik hatta sanirim ten temasi icin..gülsahcigim sen rezene cayi iciyormusun,ben iciyorum,benimde bebegiminde gaz problemi olmuyor Allaha sükür..bide arada ayaklarini isitilmis bezle sariyorum..merhaba arkadaslar...cemrecim valla emzirme bende fobi oldu ya..bi gögsüm daha iyi..digeri berbat aglaya aglaya meme veriyorum kızıma..kanıyordasilikon gçögüs ucu aldım;ama wee marka vardı oda bir tuhaf..emiyor ama rahatsızlık veriyor kızıma sanki..cemrecim medicassol ve bepanten merhem öneririm..kesinlikle rahatlatıyor..garmastanı çoktan bıraktım
bebişim iki gündür garip sesler çıkarıyor uyurken.resmen inliyor.gaz sancısı sanırım.çok üzülüyorum..onun dışında herşey yolunda kızlar..
dogum yapan arkadaslar olmuş tebrik ederim hepsini..bekleyenlere hayırlı dogumlar dilerim.dogum hiçbirşeymiş sonrası zormuş..çok büyük bir sorumluluk..
hepinizi öpüyorummmm..
gögüs ucu catlagi genelde oluyor ama bazilarinda daha agir seyrediyor burda bir arkadas en son lazerle tedavioldu uc resmen sallaniyormus..silikon kullaninca da aciyor ama ilerlemiyor ve emzirmeye devam edebiliyorsun..bepanten yara olunca iyi geliyor ama yara olmadiysa gerek yokyorumların hepsini okudum kızlar göğüs çatlakları için önerdiğiniz bepanthen krem birde silikon demişsinizde bebek meme ucunu alamadığındamı kullanılıyor anlamadım.
birde scapula hurmanın faydasından bahsetmiş annemde önerdi hatta hastane çaNtamızda gerçekten sütü artırıyomuş hem bizede direnç veriyormyş.
dünden beri benim akıntım varkıvamlı yani sümüksü gibi ama kansız sarı renkte nişan böyle olmuyor dimi burdan okuduğum kadarıyla? ama hiç böyle bir akıntım olmadı bugüne kadar nedersiniz doğurcakmıyım yoksa:dance:
dün doktordaydım kafa çapı biraz sınırda çıktı son anda sezeryana alabilirlermiş beni kafası büyük olursa normal doğumda zorlanacağımız için ikimizde böyle düşündüler.hatta dünden beri koca kafalı oğlum diye seviyorumnaniknanik
tesekkürler teyzesi benim kizim cok sekerdir cok..buarada bebişinde çok tatlıymış scapulamaşallah
dua edin benim için kolayca atlatimde doğum hikayemi paylaşimyerimseniben
bu arada kontrolüm vardı doktora gittik iki gün önce..göbişi düştü öykümün.yıkadık bi güzel..bende muayene oldum bi sorun yok..ama doktor 10 tane yarım mekik verdi kalan göbegim için..tartıldım 66 kiloyum..ve pantolonlarıma sıgamıyoum..sanırım hiçbir zaman gitmeyecek bu göbek
slm kızlar artık giremiyoruz gerçekten bebişlerle uğraşmaktan bizde daha bi düzen oturtamadık daha vaktimizde war zaten bunun için. benim kızımıda mamadan uzaklaştırmaya çalışıyoruz 5 saattir uyanıktı kızım sürekli memede bu seferde karnı şişti bi türlü dalamıyo yaa sizin bebekler kaç saat uyuyo günde ortalama bizimki 11 12 saat filan şimdi 2 de filan bi uyanır bi daha yarım saat emer 1 saat uyur sonra 9 dan 11 e kadar filan sonra 1 den 3 e kadar filan sonra uyursa 1 saat filan daha uyur ondan sonraaaaaaaa uykudan eser yoooooooooookkkkkkkkkkk taaa bu saate kadar uyumaz sizinkilerin uykusu nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?