2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bennys sezeran yerıne sunı sancı ve epıduralı dene lutfennn cnm sezeryan cok zorr benım yanımdakı kızı da sezeryana aldılar geldıgınde cok fecıydıı onu gorunce o halını agladım kendıme bıle aglamamıstım ben gezerken lay lay lom yaparken o aglıodu acıdan kımbılır kac tane agrı kesıcıden sora uyudu garıbımm. dr unla konus cnm

scapulacımm ya onlarda cok acıyıro dıyorlar gogus ucu fln deneyenler yanıı . bende napıcagımı sasırdım goguslerımde cok süt var verırken cnm acıyor bırde ucları fenaaaa..
patlıcak sankı goguslerım ya
sende yılma yasemıncımm hemen pes etmee bebegını gelecegını duşunnn..

Bu arada AZERİNCİMM CANIM KUTLARIM TEBRIK EDERIM.. NICE GUZEL YILLARI BERABERCEE MUTLU YAŞAYIN INŞALLAH COKK OPUCUKLER

merhaba arkadaslar...cemrecim valla emzirme bende fobi oldu ya..bi gögsüm daha iyi..digeri berbat aglaya aglaya meme veriyorum kızıma..kanıyordasilikon gçögüs ucu aldım;ama wee marka vardı oda bir tuhaf..emiyor ama rahatsızlık veriyor kızıma sanki..cemrecim medicassol ve bepanten merhem öneririm..kesinlikle rahatlatıyor..garmastanı çoktan bıraktım
bebişim iki gündür garip sesler çıkarıyor uyurken.resmen inliyor.gaz sancısı sanırım.çok üzülüyorum..onun dışında herşey yolunda kızlar..
dogum yapan arkadaslar olmuş tebrik ederim hepsini..bekleyenlere hayırlı dogumlar dilerim.dogum hiçbirşeymiş sonrası zormuş..çok büyük bir sorumluluk..
hepinizi öpüyorummmm..

canım inşallah kısa zamanda geçer tüm ağrıların ve bu zorluklar biz halen beklemedyiz

bu arada kontrolüm vardı doktora gittik iki gün önce..göbişi düştü öykümün.yıkadık bi güzel..bende muayene oldum bi sorun yok..ama doktor 10 tane yarım mekik verdi kalan göbegim için..tartıldım 66 kiloyum..ve pantolonlarıma sıgamıyoum..sanırım hiçbir zaman gitmeyecek bu göbek

cemredeniz çook sağol canım bugün 4 te randedvum var dr umla bu konuyu konuşucam dua edin de bebişim kendiliğinden gelsin

silikonlarin cok kalitelileri var ben bi arkadasta gördüm,bebegin burnunun geldigi yer kesik hatta sanirim ten temasi icin..gülsahcigim sen rezene cayi iciyormusun,ben iciyorum,benimde bebegiminde gaz problemi olmuyor Allaha sükür..bide arada ayaklarini isitilmis bezle sariyorum..
bende bepantendenden memnun kaldim,dün emzirmeye basladim,hala aciyor insallah yeni yaralar acilmaz..

yorumların hepsini okudum kızlar göğüs çatlakları için önerdiğiniz bepanthen krem birde silikon demişsinizde bebek meme ucunu alamadığındamı kullanılıyor anlamadım.
birde scapula hurmanın faydasından bahsetmiş annemde önerdi hatta hastane çaNtamızda gerçekten sütü artırıyomuş hem bizede direnç veriyormyş.
dünden beri benim akıntım varkıvamlı yani sümüksü gibi ama kansız sarı renkte nişan böyle olmuyor dimi burdan okuduğum kadarıyla? ama hiç böyle bir akıntım olmadı bugüne kadar nedersiniz doğurcakmıyım yoksa:dance:

dün doktordaydım kafa çapı biraz sınırda çıktı son anda sezeryana alabilirlermiş beni kafası büyük olursa normal doğumda zorlanacağımız için ikimizde böyle düşündüler.hatta dünden beri koca kafalı oğlum diye seviyorumnaniknanik

merhaba arkadaşlar ben aralık annelerindenim.buğün 4.aya başladık. genital bölgeye ağda bi problem olurmu?yaptırabilrmiyim sizce?

gögüs ucu catlagi genelde oluyor ama bazilarinda daha agir seyrediyor burda bir arkadas en son lazerle tedavioldu uc resmen sallaniyormus..silikon kullaninca da aciyor ama ilerlemiyor ve emzirmeye devam edebiliyorsun..bepanten yara olunca iyi geliyor ama yara olmadiysa gerek yok
son zamanlarda o akinti genelimizde olmustu ama o nisan degil..
insaallah kolay bir dogum olur..her aninin tadini cikarirsin..

buarada bebişinde çok tatlıymış scapula maşallah
dua edin benim için kolayca atlatimde doğum hikayemi paylaşimyerimseniben

buarada bebişinde çok tatlıymış scapula maşallah
dua edin benim için kolayca atlatimde doğum hikayemi paylaşimyerimseniben
tesekkürler teyzesi benim kizim cok sekerdir cok..
sen nasilsin karamsarcigim görünmüyorsun?
bebisim iyi hamdolsun,doktor kontrolüne gitmemiz gerekiyordu,vize islemleri yüzünden gidemedim artik ptesiye..kizimin vizede vesikalik fotosunu istediler esimle cektik cok komikti,vizedeki memur bile güldü..
kizim iyide ben bir türlü atlatamadim su yaralari.emzirmeye basladim ama cok canim yaniyor,üstelik türlü sorunlar bizi buldu bu ara,kendi kendime aman yasemin lohusalik depresyonuna dikkat demekten bi hal oldum..
kizlar sükredin yanliz degilsiniz,böyle bir dönemde cok zor,hamilelikte zor saniridim lonhusalik daha zormus..hic bu kadar göz yasi akitmamistim..

bebişler kucaklara alınınca ortada kimse kalmadı hadi haziran annişleri toplanın artık doğumdan sonrası içinde konuşulacak çok şey var dimi ama :)))

slm kızlar artık giremiyoruz gerçekten bebişlerle uğraşmaktan bizde daha bi düzen oturtamadık daha vaktimizde war zaten bunun için. benim kızımıda mamadan uzaklaştırmaya çalışıyoruz 5 saattir uyanıktı kızım sürekli memede bu seferde karnı şişti bi türlü dalamıyo yaa sizin bebekler kaç saat uyuyo günde ortalama bizimki 11 12 saat filan şimdi 2 de filan bi uyanır bi daha yarım saat emer 1 saat uyur sonra 9 dan 11 e kadar filan sonra 1 den 3 e kadar filan sonra uyursa 1 saat filan daha uyur ondan sonraaaaaaaa uykudan eser yoooooooooookkkkkkkkkkk taaa bu saate kadar uyumaz sizinkilerin uykusu nasıl

bende giremiyorum daha pantolonlarıma yaw nolcak böyle bilmem bide üstelik süt olsun diye yemediğim şey kalmıyo hamileyken 9 kilo almıştım 6 sı gitti doğumda şimdi korkuyorum tartılmaya.bu arada sizin dikişleriniz nealemde benimkiler daha düşeceğe benzemiyo bu arada gülşah sende normal doğum yapmamışmıydın ne kontrolune gittin benim drum çağırmadı kontrole filan

tanyericim benim oğlumda bazen çok emiyor karnı şişiyor ve huzursuz oluyor ben hemen karın masajı yapıyorum eğer işe yaramazsa ütü ile bez ısıtıp karnına koyuyorum çok iyi geliyor ve gazını çıkartmaya yardımcı oluyor ama tabi sıcak bezi çok fazla uygulamıyor çok zorda kalırsam bu yöntemi kullanıyorum...ben Allahtan uyku problemi yaşamıyorum oğluşum sağolsun emceği zamanı biliyor ve ozaman uyanıyor maşallah buda bende sakıntı yaratmıyor... zaten bebeklerin 3 saatte bir emmesi gerekir eğer 3 saati geçerse uyandırılmalı ama sadece gündüzleri geceleri uykusuna dokunulmamalıymış...

hmmmmm bizimki zaten hiç 3 saati geçirmiyo yavrum 40 ında düzene girer diyolar yaa inş öyle olur sık uyanması rahatsız etmiyo aslında beni daha çok emiyor diye ama yinede kaç saat uyumaları gerekiyo acaba sizinkiler kaç saat uyuyo merak etim

yeni doğanların ilk başlarda düzensiz uykularının olduğunu ve bunun normal olduğunu okudum ben tanyeri ayrıca bebekler o kadar akıllıki doyduklarını yada acıktıklarını çok iyi biliyolar bence bebeğin acıktığı için çabuk uyanıyodur herkesin aynı olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…