2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bide doğum izni hakkında bilgisi olan varmı benim biraz var ama yeterli değil.ssk lıyım ve özel şirkette çalışıyorum 32 haftalıkken ayrılmayı düşünüyorum özel hastaneden alınan rapor geçerlimi bide şuan için ne kadar iş görmezlik ödeneği bilen varmı?

merhaba arkadaşlar bende 10.haftayı bitiriyorum bugün ama zaman geçtikçe mide bulantılarımın azalacağını düşünüyodum tam tersine dahada fazlalaşıyo.normaldir umarım.eylül su seninle aynı günlerdeyiz sanırım.senin nasıl gidiyo.okuduğum kadarıyla sen son zamanlarda yine doktora gitmişsin.nasıl görünüyodu bebeğin baya bellimiydi canım.ben en son 7 haftalıkken gitmiştim .doktorum 12.haftaya girince gel demişti. bakalım 12 gün sonra bende gidicem ve bebeğimi tekrar görücem.onu çok merak ediyorum.ayrıca eylülcüm heralde bu seferki kontrollerimizde ikili teste yapılır inşallah herşey yolundadır bebeklerimiz sağlıklıdır.bana bu son günlerde sıkıntılar basıyo.hiç rahat değilim.karnım biraz büyüdüğü için yatarken nasıl yatıcağımı bilemiyorum.sanki bebeğe zarar verecekmişim gibi geliyo.genelde sol tarafa doğru dönüp yatmak gerekiyomuş.bende sırt üstü yatmayı seviyorum öyle daha rahat ediyorum.iz dikkat ediyomusunuz yatışınıza

bbebeğin hayırkı olsun inşalalh allah sağlıkla kucağına almayı nasp etsin

okuduğum kadarıyla rahat bi hamilelik geçiriyosun sonuna kadar öyle olur inşlallah canım.ben biraz zor geçiriyorum.doğru düzgün bişey yiyemiyorum.ama yinede 1 kilo almışım

sevce canım meraba ben geçen hafta gitmiştin dr karın ağrım vardı endişelendim için ama allahtan bişey çıkmadı evet bebeğim gayet büyümüş taslak halinde kol bacakları oluşmaya başlamış bunu görebiliyorsun ve haftasına göre herşey normal dedi dr bu hafta tekrar gidecem malum yarın 11. hafta giriyorum çarşamba gidecem 2 li tesler yapılacak benim mide bulantılarım hafifledi sadece sabahları hemen kalktığında ekmek kabuğu yediğinde mide buluntasını alıyor şişlik hissetmek normalmiş genel de yan yatmayı önerdi dr ve endişelenme endişler bazen huzursuz ediyor yada aslında ağrı sızı yokken piskololik olarak var gibi hissediyoruz en önemlisi içimizi rahat tutmamız bende çünkü sürekli yok düştü aman bişey oldu yok şuram aman buram serken ciddi ciddi piskolojimi bozdum ama sağolsun dr rahatlattı bide gördümm ya bebişimi o minik kalbi atıyor yaaaa işte bu herşeye değer ama artık endişlenmiyorum o içimde ve anneye sıkıca tutunuyor bunu biliyorum artık allah hepimizin bebişlerini korusun

kızlar bende inşallah 16 haziranda anne olcammm cok mutluyum Allah herkese bu duyguyu yasatsin......................

bennucum banada 7+3 boyutlarındaki bebeğe denk dedi bu aralar hızla büyüyolar bakalım bir daha gittiğimizde ne kadar olacak.

valla ben yokken iyice dolmuş buralar
aman aman benim bebegimde buyumuş teyZeleri e artık 10 haftalık olduk
koları bacakalrı oluşmuş çiçeğimin canım benim biiciğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…