canım benim seni çok iyi anlıyorum.3 gün sütüm gelmedi.herkes benim mememi konuşur olduBugün acayip gerginim ve hep ağlayasım geliyor,sinirlerim yıprandı vs.. süt sorunundan dolayı her kafadan bi ses çıkması canımı sıkıyor resmen ,önüne gelen laf söylüyor (mesela kayınvalidem kendi sütünden bahsedip duruyor o kadar çok akarmış ki bebğin boğazına kaçarmış süt..)bunun gibi bir sürü laf.. eşim de dün sinirlenip göğüslerime laf edince( göğüslerinde iş yok) iyice gerildim,patladım,ağlamaya başladım,günlerce gece gündüz bebeğim için uyumadan,ameliyatlıyım demeden uğraşan harap olan ben konuşan onlar...göğüs ucum çok çıkık değil ve oğlum tutamıyor göğüsümü (ona silikon başlıkla çare bulduk)bir de bir göğsüm tıkandı hatta sanırım iltihaplandı doktorum her yolu önerdi ve en son antibiyotik kullanmaya başladım mecburen(gerçi işe yaradı tıkanıklık ve ağrı geçti,bilmiyorum belki de oğlum emdi o açtı) şimdi antibiyotik kullanalı 2 gün oldu ve daha 3 gün daha var bitmesine bıraksammı karar da veremiyorum oğluma zarar verecek diye çok uyumaya başladı,az emiyor ve tuvaletini yapamıyor sanırım ..uykudan deli gibi aç kalkıyor ve memeyi beğenmiyor az süt geldiği için yaygarayı basıyor ,mama istiyor sinirimden sabah hem o ağladı hem de ben,nolcak bilmiyorum?inşallah bir an önce hepimizin süt sorunu biter de anneliğin tadını çıkarmaya başlarız emzirme saatleri işkence olmaz
Bugün acayip gerginim ve hep ağlayasım geliyor,sinirlerim yıprandı vs.. süt sorunundan dolayı her kafadan bi ses çıkması canımı sıkıyor resmen ,önüne gelen laf söylüyor (mesela kayınvalidem kendi sütünden bahsedip duruyor o kadar çok akarmış ki bebğin boğazına kaçarmış süt..)bunun gibi bir sürü laf.. eşim de dün sinirlenip göğüslerime laf edince( göğüslerinde iş yok) iyice gerildim,patladım,ağlamaya başladım,günlerce gece gündüz bebeğim için uyumadan,ameliyatlıyım demeden uğraşan harap olan ben konuşan onlar...göğüs ucum çok çıkık değil ve oğlum tutamıyor göğüsümü (ona silikon başlıkla çare bulduk)bir de bir göğsüm tıkandı hatta sanırım iltihaplandı doktorum her yolu önerdi ve en son antibiyotik kullanmaya başladım mecburen(gerçi işe yaradı tıkanıklık ve ağrı geçti,bilmiyorum belki de oğlum emdi o açtı) şimdi antibiyotik kullanalı 2 gün oldu ve daha 3 gün daha var bitmesine bıraksammı karar da veremiyorum oğluma zarar verecek diye çok uyumaya başladı,az emiyor ve tuvaletini yapamıyor sanırım ..uykudan deli gibi aç kalkıyor ve memeyi beğenmiyor az süt geldiği için yaygarayı basıyor ,mama istiyor sinirimden sabah hem o ağladı hem de ben,nolcak bilmiyorum?inşallah bir an önce hepimizin süt sorunu biter de anneliğin tadını çıkarmaya başlarız emzirme saatleri işkence olmaz
arkadaşlar bende doğum yaptım ama çok zor ve kötü bir doğum oldu bebeği küvöz de bana vermediler çok üzgünüm
solunum yetrsizliği ama iyiye gidiyor inşallah
kıxlar aynı dertler bende de varr hep aglıyorum sınırlerım bozulduu delırıcemm. pompa aldı eşım nuk marka afedersınız bır b..ka yaramıyorrr(((((( o kadar para verdık bırde dıger pompalarda350 ytl flnmışş eşım bunu almış neyse bugun sabah mılupa aptamıl baslangıc aldı eşım bebegıme ara ara onu verıyorum ama doymuyor ayrıca benım mememı ıstıyor onda uyumak ıstıyorr.. dıgerıyle doysa dahı yıne onda uyuyacak ıllaa.. ( bu arada bende herkese çatıyorum cunku cok konusuyorlar) neyse meme uçlarım berbattttttttttttttttttttt acıdan zırlıyorum ılk kaptıgında mememı ozellıkle yaralım tekrar açılıyorr çatlaklarm yani.. ( dayanılmaz acılar çekıyorum o anlarda sora bıraz acısını alışıyorm ama bırakırkende ısıraa ısıra bırakıyor .
allahıma hep yalvarıyorum. sız ne yapıyorsunuz yaa napuıcaz bız kızlar cok kötuyum ben
bugun ablam ve annemde gttıler ıstanbula. gecelerı ne yapıcam gunduz cogunlukla uyuyor Aral ama gece oyle deıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?