senace canım benimde12 haziran 3.470 gr minik oğlum efe dünyaya geldi listeye eklersen sevinirim1.eylul.......................1 haziran.....................EGE
2.sevce......................1 haziran....................NİSAGÜL.........29 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU............3300GR........49CM
3.ezozgun..................3 haziran....................MEHMET EZEL...................18 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU.....3260GR......51CM
4.tanyeri....................3 haziran........................ZEYNEP ECE.........10 HAZİRANDA NORMAL DOĞUM 3500 GR 52 CM
5.huricane..................3 haziran.......................ARDA
6.gökçen....................5 haziran.....................KUZEY................. ....27 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU.........??
7.karamsar.................6 haziran.....................KIZ................... ...30 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU
8.aşk_ı asi..................8 haziran.....................NAZIM ARAS
9.bebişim....................8 haziran........................ALİ EMİN....21 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU....2960 GR......47,5CM
10.cemredeniz.............8 haziran........................ARAL DENİZ
11.soda-lamon.............10 haziran.................BULUT
12-ceydacey................10 haziran..................DOĞAÇ KAYRA
13.sara-nur..................10 haziran..................ŞEVVAL ECRİN................................19 HAZİRANDA NORMAL DOĞUM YAPTI
14.streetpit..................10 haziran.................KIZ
15.zeynepmina.............11 haziran...............ENİS EFE
16.handerya.................12 haziran...................TEOMAN ASRIN
17.cananur....................13 haziran................FETHİ AHMET
18.serince.....................13 haziran..............ŞEVVAL
19.scapula....................13 haziran.................HATİCE VERA dogum yaptı
20.çilemsin....................13 haziran...............ASEL NEVA
21.haşhaş güzeli............14 haziran...............HATİCENUR SİMA
22.mawiş.......................14 haziran........................MERVE
23.aşkımveben...............15 haziran............KAAN İLKER
24.bennys......................15 haziran...................ERKEK
25.nesihan.....................15 haziran..............YUSUF KAAN dogum yaptı
26.serpil.........................15 haziran.................DEFNE
27.narin..........................16 haziran....................KIZ dogum yaptı
28.gülşah-kılıç.................16 haziran................ÖYKÜM BEREN dogum yaptı
29.fasülyeninannesi.........16 haziran...............BERRA dogum yaptı
30.yasemin.....................19 haziran...............YAĞMUR......27 MAYISDA NORMAL DOĞDU........2965GR....47CM
31.ayti............................20 haziran......................ALİ..............6 HAZİRANDA SEZERYANLA DOĞDU ........................ 3220 GR .................. 49 CM
32.dilekgndz....................22 haziran................ECRİN SENA
33.bennu beyzam............23 haziran...............BÜŞRA NAZ ............... 19 HAZİRANDA DOĞUM YAPTI
34.sudenaz.....................23 haziran.......................EGE
35.azerin........................23 haziran.....................MUHAMMED BAHADIR
36.berrin........................24 haziran........................MEHMET
37.ebru-1907.................25 haziran...............EMİR
38.ayça........................27 haziran.................AHMET ARDA
39.senace.....................27 haziran ................ELİF SENA
40.sadengk...................27 haziran...............ERKEK
41.buteo.......................27 haziran..............ERKEK
42.yağmursu.................28 haziran................BERRA NAZ
43.helen.......................30 haziran....................TUANA................19 HAZİİRANDA SEZERYANLA DOĞDU ........................3720 GR
GÜNCEL
Kesinlikle hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım Denizcim,tek derdim bebişin doyması ve daha az acı...Bizde de Mustela marka pompa vardı o yetersiz galiba diyip,Aventin en iyi pompasını kiraladık bir aylığına ama çokkk pişman olduk çünkü çekmiyo resmen masaj yapıyor sanki..ablam şu anda bebeğini emziriyor sütü sıkınca fışkırıyor, o aletle onun göğüsünü denedik 1gr süt gelmedi ablamdan bile gelmediyse benden zor:1no2:....Bir göğüsten emebileceği kadar geliyor ama diğerinden (hani tıkanıp iltihaplanan) damla damla zor çıkıyor ..( bir göğüsten süt kesilmesi gibi bişey olamaz dimi! )Emzirmek resmen bizde de işkence göğüsümde silikon başlık ( o da tam oturmuyor,çıkıp duruyor zaten) ,meme ucum resmen parçalandı,yaralar kanıyor arada,kucağımda oğlum,diğer elimde sağdığım süt ve kaşık arada ağzına ondan tıkıyorum emip sıkılmasın diye ve hali hazırda pompa emrimize amade bizi bekliyor ..ya bu şekilde gerçekten çokkk zor oluyor ne zaman düzene gircek alışacak memeye,süt ne zaman gürül gürül akcak yawww...Ha bir de acayip uyuyor bu aralar 6-7 saat uyanmıyor uyandıramıyoruz ,neler yapmıyorum uyansın diye ,geceleri iş başında bizim ufaklık...Kötü Kazen
1.eylul.......................1 haziran.....................EGE
2.sevce......................1 haziran....................NİSAGÜL.........29 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU............3300GR........49CM
3.ezozgun..................3 haziran....................MEHMET EZEL...................18 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU.....3260GR......51CM
4.tanyeri....................3 haziran........................ZEYNEP ECE.........10 HAZİRANDA NORMAL DOĞUM 3500 GR 52 CM
5.huricane..................3 haziran.......................ARDA
6.gökçen....................5 haziran.....................KUZEY................. ....27 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU.........??
7.karamsar.................6 haziran.....................KIZ................... ...30 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU
8.aşk_ı asi..................8 haziran.....................NAZIM ARAS
9.bebişim....................8 haziran........................ALİ EMİN....21 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU....2960 GR......47,5CM
10.cemredeniz.............8 haziran........................ARAL DENİZ.....14 HAZİRANDA NORMAL DOGUM YAPTI 3 KİLO 670 GRAM 52 CM
11.soda-lamon.............10 haziran.................BULUT
12-ceydacey................10 haziran..................DOĞAÇ KAYRA
13.sara-nur..................10 haziran..................ŞEVVAL ECRİN................................19 HAZİRANDA NORMAL DOĞUM YAPTI
14.streetpit..................10 haziran.................KIZ
15.zeynepmina.............11 haziran...............ENİS EFE
16.handerya.................12 haziran...................TEOMAN ASRIN
17.cananur....................13 haziran................FETHİ AHMET
18.serince.....................13 haziran..............ŞEVVAL
19.scapula....................13 haziran.................HATİCE VERA dogum yaptı
20.çilemsin....................13 haziran...............ASEL NEVA
21.haşhaş güzeli............14 haziran...............HATİCENUR SİMA
22.mawiş.......................14 haziran........................MERVE
23.aşkımveben...............15 haziran............KAAN İLKER
24.bennys......................15 haziran...................ERKEK
25.nesihan.....................15 haziran..............YUSUF KAAN dogum yaptı
26.serpil.........................15 haziran.................DEFNE
27.narin..........................16 haziran....................KIZ dogum yaptı
28.gülşah-kılıç.................16 haziran................ÖYKÜM BEREN dogum yaptı
29.fasülyeninannesi.........16 haziran...............BERRA dogum yaptı
30.yasemin.....................19 haziran...............YAĞMUR......27 MAYISDA NORMAL DOĞDU........2965GR....47CM
31.ayti............................20 haziran......................ALİ..............6 HAZİRANDA SEZERYANLA DOĞDU ........................ 3220 GR .................. 49 CM
32.dilekgndz....................22 haziran................ECRİN SENA
33.bennu beyzam............23 haziran...............BÜŞRA NAZ ............... 19 HAZİRANDA DOĞUM YAPTI
34.sudenaz.....................23 haziran.......................EGE
35.azerin........................23 haziran.....................MUHAMMED BAHADIR
36.berrin........................24 haziran........................MEHMET
37.ebru-1907.................25 haziran...............EMİR
38.ayça........................27 haziran.................AHMET ARDA
39.senace.....................27 haziran ................ELİF SENA
40.sadengk...................27 haziran...............ERKEK
41.buteo.......................27 haziran..............ERKEK
42.yağmursu.................28 haziran................BERRA NAZ
43.helen.......................30 haziran....................TUANA................19 HAZİİRANDA SEZERYANLA DOĞDU ........................3720 GR
GÜNCEL
günaydın kızlar;off off...şükür etmeye çalışıyorum ama..mahvoldum..bebiş bütün gece gazdan durmadı;tabi bizde nöbetçiydik..gögsümde berbat..sabır diyorum ama sanki hiç geçmeyecek;
denizcim kayınvalidene niye kırıldın?
canım benim,bizde kaka yapmadan önce çok sıkıntı çekiyoruz.dün gece çok ağladı.sırtını karnını ne kadar ovalayıp pat patladıysam da fayda etmedi.en sonunda sıcak havlu koyduk birkaç kez sırtına.ondan sonra rahatladı meleğim.beşiğini de ısıttık öyle yatırdık.deliksizz uyudu.bence deneyin.rahatlar belki yavrucak..yerimseniben
günaydın kızlar;off off...şükür etmeye çalışıyorum ama..mahvoldum..bebiş bütün gece gazdan durmadı;tabi bizde nöbetçiydik..gögsümde berbat..sabır diyorum ama sanki hiç geçmeyecek;
geciyor gülsahcigim az kaldi,benimki bile düzelmeye basladiysa...görseydin yariklari..suan silikonla rahat emziriyorum..ama bu seferde kabizlik aldibeni...ilac kullanmak istemiyorum ..
gaz probemi icin kimyon tavsiye ederim,demle ic,yemegine kat..bebegede senden gecer ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?