2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar süt hepimizin en büyük sorunu anlaşılan bende pompa aldım sanki şaldır şaldır sütüm olcakmış gibi sözde dışarı çıkarken sağıp bırakcaktım kızım içcekti ama benim sütüm kızım emmeye başlamadan gelmiyo sizinde öylemi.kayınvalidemde soruyo geliyomu süt yutkunuyomu filan diye bende tedirgin oluyorum o zaman gelmiyomu yoksa diye ama ağzından çıkınca memem bakıyorum süt var ağzında bide eimp uyuyo doymasa uyumaz heralde şimdi şimdi daha düzene giriyo. bide gazı oluyo kakasını yaparken zorlanıyo biraz o zaman huysuzlanıyo ağlıyo kayınvaldemde aç diye dayıyo mamayı öfffff ben bıraktırmaya uğraşıyorum o da herkesin sütümü geliyo mamayla büyüyen bi sürü çocuk war üzülme deyip veriyo eee kaç tane çocuk büyütmüş o biliyodur diye sesimi çıkarmamaya uğraşıyorum ama inş iyice alışmaz mamaya.ben böyle sütümün yetip yetmediğini anlayamamki günde 1 kere yada taş çatlasa 2 kere 15 cc mama yiyoyo sanki onlamı doyuyo napcaamı bilmiyorum böyle 2 kişi bakmak kötü yaa bende doldum iyice o mama werirken bende ağlıyorum inanınki.bizim sütler fışkıra fışkıra gelmicekmi hiç acaba

geçmiş olsun bennu beyzam Allah şifa wersin bebişine sen merak etme ama onlar çok güçlüler hemen atlatır sen üzülürsen sütünde gelmez

doğum yapan tüm haziran annelerinin bebekleri hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü olsunlar inş.
doğum yapacak olanlarında Allah yardımcısı olsun kolay doğumlar dilerim
bende haziran annesi olarak 13 haziranda kızıma kavuştum çok şükür Rabbime, sezeryan oldum ameliyattan sonra çok çabuk toparlandım çok şükür yanlız ben normal doğum sancısı çektim biraz, çok çok kötüydü ben baştan beri normal doğum istemiştim ameliyattan korktuğum için ama sezeryandan sonrası benim için çok rahat oldu kızım 3.156 gr 50 cm doğdu çok şükür çok tatlı bi bebek ona baktıkça gözlerim doluyo sevgisi çok farklı o duyguyu Rabbim herkese nasip etsin...

senace canım benimde12 haziran 3.470 gr minik oğlum efe dünyaya geldi listeye eklersen sevinirim

Canım benım yaa uffffff valla dua ede ede bı hal oldum .. sızlerde edın alısıcaz demek kı bunada.. :çok üzgünüm:
BU ARADA KIZLAR SAGLIK OCAGINA GITTIK BUGUN BEBEGIMDEN TOPUK KANI ALDILAR BENDE AGLDIM ONUNLA BIRLIKTE. YANIMA NE OLURSA OLSUN DIYE MAMADA ALMISTIM MAMAYI GOREN HEMSIRE BANA KIZDI ONA ALISIR CUNKU O DAHA TATLI VEE O EMMEDEN DE KOLAYCA GELEBILEN BIRSEY OLDUGU IICN ONA GEICEK YAKINDA DEDI
IZDIRABIMI ANLATTIM BENDE NE OLURSA OLSUN BIRAKMA SADECE KANIYORSA BIRAK DEDI TAM KANAMIYOR BENIM KI AMA AGLIYORM DEDIM. KIZLAR ZAYTINYAGINII KZIDIRIP SOGUTUN VE GOGUS UCLARINIZA SURUN .. BEN IKI GUNDUR YAPIYORUM HATTA BEPANTHEN ILE KARISTIYORUM SURUYORUM OYLECE . BUNU HEMSIRIDE BUGN SOYLEDI VE AÇIK BIRAK GOGUSLERINI DEDI YARALAR ANCAK OYLA IYILESICEKTIR DEDI . SUAN GOGUSLER FORAA GEZIYORUM EVIN ICINDE.. KJIZLAR DEDIKLERIMI YAPIN BNM BIR GOGSUN ARTIK AGLATMIYO VERIRKEN .. DIGERIDE INSALLAH BU DUZEYE GELIRR ..ONA BILE RAZIYIMM....
BU ARADA PSIKOLOJIM BERBAT.. ANNEMLERDE GITTILER.. BUGUN ABIM IKI COCUGU YENGEM GELIYOR.. 2-3 GUN KALICAKLAR ONLARI AGIRLIYCAM BIRDE.. KAINVALIDEMLE BOZUGUMM.. KIRGINIM.. senağlama

GUNCELLLLLLLLLLLLLL

günaydın kızlar;off off...şükür etmeye çalışıyorum ama..mahvoldum..bebiş bütün gece gazdan durmadı;tabi bizde nöbetçiydik..gögsümde berbat..sabır diyorum ama sanki hiç geçmeyecek;
denizcim kayınvalidene niye kırıldın?

selam kızlar,
uzun zamandır bilgisayara dokunamamıştım.nihayet kızımdan fırsat buldum bi bakiim kızlar napıyo diye ama herkes memişlerden dertliymiş valla.:çok üzgünüm: ben o surunu ilk birkaç gün yaşadım.valla ben de ağlayacaktım neredeyse.ama geçti.hem kızım doğru emmeyi öğrendi hem de dr um un verdiği krem çok işe yaradı.tamamen organik bir krem.biraz pahalı ama üç günde memişlerimi kurtardım.
psikolojiler de bozuk galiba biraz.kalabalık,insanlar...her kafadan çıkan saçma sapan sesler.......doğumdan sonraki bir haftada ben akıl sağlığımı yitirmek üzereydim.kendimi zar zor sakinlerştirdim.kendi kendime telkinde bulundum.....şimdi biraz daha iyiyim ama en ufak bişeyde parlıyorum.olan yine zavallı kocacığıma oluyo.....klava:

canım benim,bizde kaka yapmadan önce çok sıkıntı çekiyoruz.dün gece çok ağladı.sırtını karnını ne kadar ovalayıp pat patladıysam da fayda etmedi.en sonunda sıcak havlu koyduk birkaç kez sırtına.ondan sonra rahatladı meleğim.beşiğini de ısıttık öyle yatırdık.deliksizz uyudu.bence deneyin.rahatlar belki yavrucak..yerimseniben

kızlar göğüs ucu yaralarını bende 2-3 gün yaşadım bepanten kullandım çok çabuk geçti
ama sıkıntı basmıştı onu kullanırken tam kremi sürüyorum aradan biraz zaman geçiyor kuzum uyanıyord ve ben kremi silmek zorunda kalıyodum
sür sil helak olmuştum
ama sabredin kızlar geçiyo hiçsir acı hissetmiyorum şu an
bide kızlar mama veriyorum diye üzülmeyin bence o kadar bebeklerimizin aç kalması dahamı iyi
valla ben artık dinlemicem dr hemşire falan bebişler açlıktan ağlıyolar
benimde sütüm biraz sıvı ve yeterli olmuyo kuzumun doyması için bende eşime eczaneden SMA
diye mama aldırdım anne sütüne en yakın mama oymuş arada takviye veriyorum valla ve kızımda çok mutlu oluyo
hem meme emmeyide bırakçak gibi bir hali yok
ikisinide yiyo mamadan sonra bile uyuması için meme veriyorum ben
artık kafama göre firiiiiii takılıcam bennnnn :))))))
yeterki kızımın karnı doysun

bende çok zorda kalırsam sıcak havlu koyuyorum güzel rahatlatıyor valla alttan patır patır seslerçıkarıyor yavrum :))

bende bepanten kullaniyorum,silikonlarda ise yaradi bana uygun nihayet buldum..3 gündür mama vermiyorum,az kaldi rahata erecez...
bugün dokordaydik dr tebrik etti,masaallah kizim 3250 olmus,hastanede 2720lerdeydik..:dance:

geciyor gülsahcigim az kaldi,benimki bile düzelmeye basladiysa...görseydin yariklari..suan silikonla rahat emziriyorum..ama bu seferde kabizlik aldibeni...ilac kullanmak istemiyorum ..

gaz probemi icin kimyon tavsiye ederim,demle ic,yemegine kat..bebegede senden gecer ....

ya bu sılıkon cular nası bısıylleee kızlar bacılar..
bı almadıgımız o kaldı onuda alamda rahat edemm (
sevcecımm valla bende sana katılıyorum bnımkıde bırakıcak gıbı deıl cok sevıyor orda uyumayıı..
bugun sutumu elımle sagdm (pompamız oldugu halde)
cay bardagını yarılıyorudm kı eşım sütüü döktüü yanlıslıklaa((((((((((((((
o ankıı duygularımı tarıf edememm edemem yaa uff sora bıraz daha sagdım ogluma verdım kasıkla ama oyle zor oldu bıberonuna koydum anında bıtırdıı . sorada mememı verdım sag gogsum bıraz daha ıyı onu verıyorum dıgerınıs agıyorum .
BU ARADA EŞİMN BENIM ADIMI SARI KIZ TAKTII.... ::S :))

3670 den 3800 e çıkmıl kılosu nasıl sızce arkadaşlar ??

canım;sen hangi silikonu kullanıyosun?ben wee aldım.hemen hemen aynı acıyı yasıyorum..
denizcim silikonu denemelisin sende..en azından biraz daha az acıyor::eşinin taktıgı ismede bayıldım bu aradasırnaşık şey

yaa kızlar sizin sütünüz sağınca öyle çay bardağını doldurcak kadar mı oluyo way bee maşallah benimki kızım emmeden gelmiyo doymuyo herralde diye mama weriyoduk ama dün çok sakindi maşallah emdi emdi uyudu bide arada kusunca kayınvalidem doyduğuna kanaat getirdide wermdik mama.bu arada denizcim benim kızımda 3500 doğmuştu sarılık olup hastanede yatınca tarttılar 3000 geldi 3 gün sonra sağlık ocağında 3300 geldi o zaman 1 haftalıktı şimdi bende merak ediyorum ne kadar olduğunu ağırlaştı ibi sanki.seninki iyi maşallah

gülşahcım bizimde gaz problemimiz war ben mutfağa gittikçe çörekotu atıyorum ağzıma 2 3 tane biraz faydası oldu gibi sanki dene istersen.yaaa bide küvetinde yıkadınızmı hiç bebişlerinizi biz 1 kere yıkadık filesine yatırdım bi korktu tutuncak yer arıyo elimi bi tuttu kızım gözlerfaltaşı gibi açıldı kıyamam onaaa o gün uykusunda ağladı durdu çok kötü oldum onda yıkamıcam bi daha leğene yatırıp yıkıyoruz şimdi :teytey:

kızlarr slmm gulsahcım canooo nedır o sılıkon baslık nasıl bıseydırr memeye yapısıyormuu alayım denıyımdee annatın bır bacımm :)
ayrıcaa teessuflerımı bıldırırıırmm sana demek begendın esımın bana taktıg ısmıı (
tanyerı bebek dogduunda şiş oluyormuşş soraa 1 gun ııcndee hastanedne çıkarken yani kılo vermıış oluyormuuş
bnmıksıde iştee 3 670 di dun 3800 çıktıı maşallahh
ah bırde meme sorunumuz olmasaa cok mutlyuuz bu arada lohuslaık ne acayıp bısey yaa kendımı tanımıyorum bazenn dun bıraz uyuyayım dedım eşım geldı uyandırdı dıye kıyametı kopardımm agladım balkona cıkıpp o da neye ugradıını sasırdıı.. kayınvalıdemı aldık karsımıza dun konustukk bıraz anlayıslı olmasını söledıkk
artık sessız konusuyorr neysekıı..bnm meelgım sese cok duyarlıı aşırı derecedee ya
bugun daha ıyıyımm
zeytınyagı olayını yapıyormusunuz kızlar
zeytınyagını cezveyle kızdırıp uzerını kapalı tutunn gogsunuze surun ben serce parmagımla suruyorum
acıyorr ama daha ıyııı hem zeytınyagının bebege hıc bır zararı yokk.. saglık ocagındakı hemsırede bunu tavsıye ettıı. ya ama bnm oğlum hepp memede uyumak ıstıyorr emıyor meselaa uykuya dalıyor orda soraa gazını cıkarayım dıyorum uyanıyorr ve gazı cıktıktan soraa yıne emmek ıstıyorr oyle uyumakk ıstıyorr bende oyle yapıyorum bu kez gazını cıkarmadan yan yatırıyorum..cunku yıne uyanıcak aglıcak ve yıne meme verıcem dıe korkuyorum acıdan dolayı..

rumuz : sarı kız :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…