denizcim hayırlı olsuuuun....
baya büyüttün oğlanı :1hug:
canim ya Allah kolaylik versin,bunlarda gelir gecer..cok yipratma kendini..zamanla hersey yerli yerine oturur..kızlar niye siz kaynatırken ben olmuyorum burda..çok yalnız kalıyorum..oysaki size vve muhabbetinize çok ihtiyacım var!!
denizcim yaptım dedigin şeyi sanki işe yarıyor daha az acı çektim bu sefer...teşekkürler..umarım bir an evvel kurtuluruz çünkü sahiden çok yıpratıcı..yemin ederim ne uykusuzlugu takıyorum nr baska bişeyi..gögüs acısı zormuş..
silikona gelince gögsüne takıyosun kaplıyacak şekilde denizcim bir eczaneden al kullan bakalım nasıl olcak??uçalarının tahrişini engelliyor
bu arada kızlar öyküm sallanmaya alıştı bayakayınvalide sagolsun!gazı var doktor mestil verdi ama babası iyi olmadıgını düşünüp zinco aldı..hiç kıyamıyorum kızıma aglayınca deli oluyorum..zeytinyagıyla masaj yapıyoruz..
bu arada sizi 30 hazirandan sonra pek takip edemeyecegim çok üzülüyorum;bu şehirde görevimiz bitiyor şu sıralar eşya koliliyorumeşimin memleketine gidiyoruz..orda yarı kırkımı çıkarcam..adındAN temmuz 21de izmire uçacagız aksilik olmazsa..bunalımdayım arkadaslar ben minicik bebekle hangi birinin üstesinden gelcem...28 haziranda sınavım var bana dua edersiniz demi?
neyse basınızı agrıtım baya..hepinizi ve miniklerinizi öpüyorum...
Kizlar Resimlerimi Yükleyemedim Buraya RESİMLER ALBÜMLER DENİLEN YERE Kaydettim Görmek Isterseniz Yada Buraya Nasil Yükleniyor Söylerseniz Bebeğimin Resmini Koyacağim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?