2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

CEMRECİM CANIM ANNE OLMANIN ZORLUKLARINI SEN YAZARKEN BEN iMRENİYORUM.
ALLAHIM BİR BENMi KALDIM DO-ĞU-RA-MA-YAN (

nazlıcımm (ismin bu dimi) sende dogurursunn ben nasıl stress yapmıstım hatırlamıyormusunn.. ama normal dogum yapp pısman olmıcaksınn

denizcim hayırlı olsuuuun....
baya büyüttün oğlanı :1hug:

oyle vallaa yakında everıcem :) laelaelaelaelae
şaka bır yanaa goguslerımın ucu cok acıyorr canım yaa
ve dua edıyorum her acıdıgındaa Allahım yenı dogum yapacaklara bu acıyı yaşatma dıyeee :teselli: dogumm deıl bunlar zormuşş gercektenn

aral bey sen ne tatlı bişeysin öyle be ama anneye söylede daha büyük resim eklesin tam göremiyorum seni bi bakem kime benzemişsin :)))
denizcim maşallah çok tatlı oğluşun var... göbeğide düşmüş ne güzel, banyo yaptırdınmı nasıl sudan memnunmu bari... bu arada göğüs ucuna uyguladığın zeytinyağını bebişinin altı pişik olursa sürebilirsin hemen düzeliyor...

Allaha sukur daha pısık olmadı ama bılıyorum aklımda ezgıcımm saol buyuk resmını eklıcemm
sımdı alt deıştırmeyee gıdıyorummmm

bı ınsanın kakasını yapmasından bu kadar mutluluk duyacagımı hıc ummazdımm

''bı ınsanın kakasını yapmasından bu kadar mutluluk duyacagımı hıc ummazdımm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey''
süper valla...doğruuu,hepimiz öyle olucaz,ne manyak bi şey sırnaşık şeysırnaşık şey
yaaa sen gene doğurdun kurtuldun,bu sıcaklarda hamilelik çok zor,hiç çekilmiyo...yasakkelime
yarın ahmet beye gidicem,bakalım ne diyecek,ne alemdeymiş bizim tosun yerimseniben,bu arada alışkanlık oluyo doğumdan sonra kendi dr umuza gitmicez artık çocuk dr una başlıcaz di mi ne garip?a.s
annelik zor iş ya,öyle böyle büyütücez inşallah,Allah kolaylıklar versin canım,bebeğin çook tatlı maşallah

yanlız değilsin o mutluluğu bende duyuyorum:)))
aferim benim güzel oğluma ne güzelde kakasını yapmış maşallah diye diye altını temizliyorum :)) kakanın güzelimi var be kaka işte

minikkuzum dün gece hic yapmadi diye sabah panik olduk esimde bende basinda bekledik.birde kivraninca ahanda kabiz oldu diye dertlendik yapinca bayram havasi esti evde...

benim kızımda günde 3-4 kez yapıyor kakasını doktoruna sordum acaba çokmu dedim
çok değil dedi eğer günde 5 kereden fazla ve çok sıvıysa tedavi edilmesi gerekiyor dedi
rengi bile önemli dedi
ilk doğduğu günlerde yeşil sonraki haftalarda ise sarı olması gerekiyomuş

kızlar niye siz kaynatırken ben olmuyorum burda..çok yalnız kalıyorum..oysaki size vve muhabbetinize çok ihtiyacım var!!
denizcim yaptım dedigin şeyi sanki işe yarıyor daha az acı çektim bu sefer...teşekkürler..umarım bir an evvel kurtuluruz çünkü sahiden çok yıpratıcı..yemin ederim ne uykusuzlugu takıyorum nr baska bişeyi..gögüs acısı zormuş..
silikona gelince gögsüne takıyosun kaplıyacak şekilde denizcim bir eczaneden al kullan bakalım nasıl olcak??uçalarının tahrişini engelliyor
bu arada kızlar öyküm sallanmaya alıştı bayakayınvalide sagolsun!gazı var doktor mestil verdi ama babası iyi olmadıgını düşünüp zinco aldı..hiç kıyamıyorum kızımaaglayınca deli oluyorum..zeytinyagıyla masaj yapıyoruz..
bu arada sizi 30 hazirandan sonra pek takip edemeyecegim çok üzülüyorum;bu şehirde görevimiz bitiyor şu sıralar eşya koliliyorumeşimin memleketine gidiyoruz..orda yarı kırkımı çıkarcam..adındAN temmuz 21de izmire uçacagız aksilik olmazsa..bunalımdayım arkadaslar ben minicik bebekle hangi birinin üstesinden gelcem...28 haziranda sınavım var bana dua edersiniz demi?
neyse basınızı agrıtım baya..hepinizi ve miniklerinizi öpüyorum...

ben o kakayı göremeyen mutsuz bir anneyim :a015:bugün 3 gün bitti ve tık yok ,yapmıyorikıvranıyor,ağlıyor bende onunla birlikte ağlıyorum resmen o acı çekerken ben o acının kaç kat fazlasını yaşıyorum annelik böyle bişeymiş demekki,yarın sabaha yapmamış olursa doktora götürcem.. poposuna zeytinyağı sürdüm hatta1 çay kaşığı zeytinyağını içirdim ama hala oğluşum kıpkırmızı kesiliyor sesi kısıldı ağlamaktan garibimin ne yapıyım kızlar var mı bir formülü olan?

canim ya Allah kolaylik versin,bunlarda gelir gecer..cok yipratma kendini..zamanla hersey yerli yerine oturur..

canım valla benim golumda bebkken böle kabız olmuştuu... ben kayısı kompostusu içiyodum onada sulandırdım vermiştim az bişi oda rahatlamıştıı kakasını yapmıştıı... belki ilk zmanalar bebeklere bişi verilmiyo ama bende bebgimin göz göre göre acı çekmesini isteöedim ve çok rahattı ozmanada....

slm.kızlar valla giremiyorum dün mevlüdümüz vardı kızımıza mevlüt okuttuk bir sürü cicileri oldu çok güzeldi kızım tabi rahatsız oldu galiba nazar değdi meleğime...
artık kendimim annemler evlerine gitti ben her şeye koşturmaya çalışıyorum zor oluyor dün gece uyumadı ve sersem gibiydik eşimle zor oldu.......

selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl büyümeye başladılar artık :)
biz bugün sağlık ocağına gittik aşı günümüzde oğlum sağolsun huysuzluk etmedi aşı olurken kilosu çok güzel 4 kilo 480 gram 1 cm daha uzamış 53 cm olmuş maşallah kuzuma :))

gülşahcım kayınvaliden sallamaya alıştırmış ama senin için zor olmuyacakmı sallama işi valla ben hiç sallamıyorum kayınvalidem sallıyacağı zamanda engel oluyorum :)
Taşınma işide minicik yavrunla zor olucak be Allah yardımcın olsun ve sabır versin en kısa zamanda bi aksilik olmadan düzeniniz oturur...

handeryacım geçmiş olsunmu diyim ne diyim bilemedim valla kabızlık çok zor... zeytiyağı en iyi çözüm derler ama nasıl olduda işe yaramadı vakit kaybetmeden dr gitmen en iyisi herhalde...

karamsarcım Allah kabul etsin bebişinin mevlüdünü...bende geçen hafta mevlüdü okuttum benim oğlanda mevlüt sonrası çok huysuzlanmıştı o kadarda nazar duası okudum ama genede nazarlandı...

Kizlar Resimlerimi Yükleyemedim Buraya RESİMLER ALBÜMLER DENİLEN YERE Kaydettim Görmek Isterseniz Yada Buraya Nasil Yükleniyor Söylerseniz Bebeğimin Resmini Koyacağim...

Kizlar Resimlerimi Yükleyemedim Buraya RESİMLER ALBÜMLER DENİLEN YERE Kaydettim Görmek Isterseniz Yada Buraya Nasil Yükleniyor Söylerseniz Bebeğimin Resmini Koyacağim...

maşallah bebişine çok tatlıyımııııış... mevlüd kıyafeti pek bi şık olmuş yani :) Allah gelinliğinide görmeyi nasip etsin...

karamsarcımm maşaallaahh nazar degmesin..çok şeker...haziran bebişlerinin hepsi güzel dimi???
ezgi canım teşekkürler yazdıkların için takmamaya çalışıyorum bakalım ne olcak..

slm kızlar yaaaaaaaa kızım hiiiiiç uyumuyo sabahtan beri acayip alıştı kucağa hep memede beşiğine bırakıyorum 10 dk sonra gözler faltaşı 15 günlük bebek günde kaç saat uyur bizim sabahtan beri toplasak 3 4 saat olmamıştır hep emmek istiyo göğsümü sıktırıyorum 1 2 damla geliyo o emmeye başlayınca geliyo sanki yukunuyo filan ama yinede doymuyomu acaba diyorum siz nasıl anlıyosunuz doyduğunu napcaaamı bilmiyorum mama wermek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…