canım benim acil şifalar diliyorum bebeğine ve sana.ama sen moralini yüksek tut çünki kuzucuk seninle buluşmayı ve doyasıya emmeyi bekliyo.üzülürsen sütün gelmez.sağlam dur canım olurmu allah size bağışlasın yavrunuzu.
medsud canım sen benimle iletişimini kestin senin girdiğin tüm sitelere girdim ve sana mesaj gönderrdim hiç birine cevap vermedim kırıldım sana ama bugün adını görünce çok sevindim ben seninle iletişimimi kesinlikle kesmek istemiyorum çok sağol teyzesi çok tatlı bir kızım oldu doğumum çok zor oldu bebeğim kuvöze konuldu çok ağladım hastaneyi birbirine kttım resmen güvenlik beni görünce halimi hatırımı soruyor çok şükür bebişim bir gün sonra çıktı doya doya sarıldım herkese dua ettim sancılanırken koynumda evimde dünyanın en güzel çiçeği var sarıla sarıla yatıyoruz dünya umrumda değil sana hayırlı kolay doğumlar diliyorum eğenime ve kendine çok iyi bak olurmu seni çok seviyorum ve çok öpüyorum yine yazışırız benim eve hırsız girmişti pc yi çaldığı için ben bir müddet pc ye giremedim canım o yüzdende görüşemedik
Ben Betulzehra Arkdaşlar Herkese Meraba Burasi çok Hoşuma Gitti Ve Sizler Sorum Olucak Ben 2aylik Hamileyim Ve Doktor Araştiriyorum çok önemli Ssk şyh Doktorlarin Dan Tavsiye Edceğiniz Bir Dtr Varmi Lütfen
iyi geceler kızlar artık kimseler olmuyo fırsatımız olmuyo tabii biz bugün hiç uyumadık nerdeyse karnı aç heralde diye mama werdim artık altı kuru gazı yok yine uyumuyo çoooooooooook üzüldüm bide şu süt işini halledemedik bi bi gün stüm olursa bi gün olmuyo yawrum bu gün boş boş çekti sanki denemediğim şey yok pompayla bi sağıyım bakalım dedim hiç çıkmıyo yaaa ama emdikçe geliyo kızım yutkunuyo filan kafayı yiyecem arkadaş diyo bugün pompaylaa sağdım 100 cc çıktı diyo sizin sütler nasıl o kadar çok mu oluyo hııı bir de uykunz nasıl gündüz uzuuuuuuun süre uyanık kaldığı oluyomu bizimki mesela memede uyuyo yatapına yatırıyorum uyanıyo 10 dk 10 dk akşama kadar 2 3 saat anca uyuyo
bennu bebeişine kavuştuğuna çok sevindim...canım ben çok zoer bi hamilelik geçirdim..düşük tehlikem vardı..ilk 3-4 ay çok zor geçti...sömestr tatilne kadar görüşüyoduk sonra ben bilgisayarsız kalınca doğal olarak giremedi.. ama sonraları çok aradım seni bulamadım ..haziran annelerinin bölümüne hep senin için girdim ama sen orayada yazmıyodun..yada ben görmedim bilmiyorum...yoksa ben seninle iletişimim kesildiği için çok üzülüyodum..eşimde buna şahit...bana mesaj yazdığını söylemişsin..canım inan ben hiç görmedim...bilmiyorum ya gerçekten görsem yazmaz mıyımdı...neyse artık bundan sonrasına bakalım...bebeişin için dua ediyom etmeyede devam edicem....benim de 4 haftam kaldı...bakalım zaman hiç geçmiyo yaa...eşimde ben de çok heyecanlıyız artık heyecanla bekliyoruz....seni ve beşi öpüyorum ..fırsat buldukça yaz...ama tabi öncelikle yiyenimle ilgilen....yaa keşke iletişimimiz kesilmeseydi de hamileliği beraber yaşasaydık neyse aretık böyle olduu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?