arkadaşlar lütfen okuyun yardımcı olacağımı umarak yazıyorum ben 3 gündür bebğimi emziriyorum benimde yara oldu fakat ağlaya ağlayada olsa verdim asıl iyileştiren hiçbir krem değil emmesi sızlsın siz yinede emzirim bugün yara fakat sızısı daha hafif bebeğimi dooya doya emziriyorum gaz meselesindede göğüs uçlarıma hafif zeytin yağı sürdüm bebeğim sütümle beraber emdi gaz yada kabız sorunumuz hiç yok deneyin faydasını göreceksiniz hepinize iyi akşamlar
slm kızlar yaaaaaaaa kızım hiiiiiç uyumuyo sabahtan beri acayip alıştı kucağa hep memede beşiğine bırakıyorum 10 dk sonra gözler faltaşı 15 günlük bebek günde kaç saat uyur bizim sabahtan beri toplasak 3 4 saat olmamıştır hep emmek istiyo göğsümü sıktırıyorum 1 2 damla geliyo o emmeye başlayınca geliyo sanki yukunuyo filan ama yinede doymuyomu acaba diyorum siz nasıl anlıyosunuz doyduğunu napcaaamı bilmiyorum mama wermek istemiyorum
Kizlar Bulgur Pilavi Eti Burçak Bol Bol Su Içmek çok Faydali Sütünüz Artirir...
sizi bir sorum olacak benim kız tuvaletni zor yapmaya başladı ne yapmalıyım ki... ıkınıyor ıkınıyor yazık yapamıyor çok zor oluyor...kusma sorunu var mı sizde de ...
canım bulgur pilavı sütü arttırıyor ama kimi bebeklerde gaz yapıyor dikkat et valla..
tuvalette benim kızımda yasıyor aynı şeylerikayınvalidem sırtına masaj yapıyor..zeytinyagıyla..dün tüm gün yapamadı..akşam kayınvalidem aldı kucagına yüz üstü yatırdı..hafif dokunuşlarla masaj yaptı..veeee kızlar müthiş son..öyküm babaannesinin kucagını doldurdusırnaşık şey,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?