2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sibelcim bide her an hazırlıklı ol bakarsın bebiş erken gelir sık sık muayeneye git son haftalar hiç geçmez biliyorum heyecanla beklenir herşeyi hazırmı çantanıda hazırla oda aldınmı yaz bol bol süt iç hayırlı haberlerini bekliyoruz

evet canım bende zeytin yağını hem karnına sürüyor ve masaj yapıyorum dr.demişti karın bölgesine masaj yap diye ve birazcıkta zeytinyağı içiriyordum...

canım inan aynı dert bizde de var ya.emiyor emerken uyor ve beşiğe yatırdım mı hemen uyanıyor ben anladım artık şekerleme yapıyor diyorum....

Kizlar Bulgur Pilavi Eti Burçak Bol Bol Su Içmek çok Faydali Sütünüz Artirir...
sizi bir sorum olacak benim kız tuvaletni zor yapmaya başladı ne yapmalıyım ki... ıkınıyor ıkınıyor yazık yapamıyor çok zor oluyor...kusma sorunu var mı sizde de ...

canım bulgur pilavı sütü arttırıyor ama kimi bebeklerde gaz yapıyor dikkat et valla..
tuvalette benim kızımda yasıyor aynı şeylerikayınvalidem sırtına masaj yapıyor..zeytinyagıyla..dün tüm gün yapamadı..akşam kayınvalidem aldı kucagına yüz üstü yatırdı..hafif dokunuşlarla masaj yaptı..veeee kızlar müthiş son..öyküm babaannesinin kucagını doldurdusırnaşık şey,

bennu oda almadık beşik aldık..ben aslında oda almak istiyodum eşim bir kaç yıl geçsin ondan sonra genç odası alırız dedi...benim için heyecanlı günler tabi hiç geçmiyo..seminer dönemi boyunca da okula gittim...bugün semineri de bitirdik okula da gitmeyeceğiz bakalım bundan sonra hiç geçmeyecek....bu arada sana bi şey sormak istiyorum...bebişinde neden solunum sorunu oldu...doktor bi şey söyledimi...yani şu sebepten bu sebepten diye....bu arada haberin vardır senin doğum öncesi izinde çalışınca doğum sonrasına aktarma kalkmış..hani son üç haftaya kadar çalışp 5 haftayı doğum sonrasına aktarıyoduk ya onu artık yapamıyomuşuz...yani doğumdan sonra 8 hafta izin var...sonra alabilirsen rapor alarak uzatabiliyomuşsun...

bennu bişey daha benim evde herşeyim hazır ama çantamı hazırlamdım..bebiş erken doğmasın...büyüsün içimde...gerçi dediğin gibi hiç belli olmaz

en sonunda yapmışya valla nereye olursa olsun yapsında .....:dance:

selam kızlar ya benim sütüm kızıma yetmiyo ben mama takviyesi yapıyorum
kızımın parmaklarını emmesinden aç olduğu teşhisini koyuyorum
sizde durumlar nasıl
benim gibi mama takviyesi yapanlar varmı
yarın 1 aylık oluyoruz dr kontrolümüz var bakalım kızım ne kadar büyümüşşşşş
bide burda bazı arkadaşların sütümü sağıyorum yarım çay bardağı doluyor yazılarını okuyorum nasıl oluyo bu acaba bendemi bir sorun mu var
ben deneme amaçlı pompayla sağayım dedim çay bardağının yarısının yarısı çıktı ancakkkk
bilemiyorummmm

sevcecim merhaba;sütümün yetip yetmedigini bende anlamıyorum..benimde kızım parmaklarını emiyor hatta tuttugu herşeyi emiyor..her seferinde açlıktan olmadıgını emme refleksinin güçlü oldugunu düşünüyorum...basta bende mama takviyesi yaptım..gögüslerimi dinlendirmek için 2 gün öncede mama verelim dedik(yara oldugundan)ama kızım mamayı almadı..anne sütüne iyice alıştı sanırım..sütü arttıran şeylerden uyguluyo musun sevcecim?
süt sagma işine gelince benimkide anca kahve fincanının yarısı kadar oluyor..

slm annişler... biz hala emme sorunuyla uğraşıyoruz iyice stres yaptım sanırım bir göğüsten normal geliyor,diğerinden damla halinde sizin de böyle oluyormu yani iki göğüsten de eşit mi geliyor sütünüz?bir de ne kadar süre emziriyorsunuz?benim oğluş hala silikonla emebildiğinden zorlanıyor ve kaşıkla takviye yapmak zorunda kalıyorum ,uygun silikon başlık da bulamdım hep büyük geliyor o da ağzından kayıp duruyor bu gidişle biberone alışcak diye korkuyorum,bende doymuyodur diye arada 30cc mama veriyorum

sevcecim benimde bi arkadaşım sütümü sağdım 100 cc çıktı demişti sinir oldum ben pompaylasağmaya kalkıyorum 4 5 damla anca çıkıyo ama 2 gündür maşallah kızım ağzını doldura doldura emiyo bende artık sütümün o emdikçe geldiğini düşünüyorum 2 gündür mamada wermiyoruz çok zorda kalrsak 30 cc mama yapıyodum yarım ölçek mamayla bakalım ben 1 ayı doldurmadan dra götürmeyi düşünüyorum.bide benim sütüm belli olmuyo bi gün iyi geliyo bi gün yook kızım da akşama kadar çekelediği için artık sünüp kalıyo sanki boşalıyo

benim kizim acsa onu kimse susturamaz,ister kucakta olsun ister havada ister karada..doyunca susuyor,emme reflexi bebeklerde herzaman aclik anlamina gelmez...
bebekler emince pompadan daha fazlasini aliyor..pompa bi ölcü degil..
silikonlarin hepsi iyi olmuyor ben bi bebek mobilya magazansinda buldum en son..mütis bisey ama kutusunu atmisim markasina bakardim sizin icin..bundan evvelaldigimi kizim tutamadi hem sert hemde büyüktü bu yumusak sariyor ve burnunun geldigi yer kesik yani bebek anneyle temas halinde...birde kücük boyutu var..
ben bulgur pilavina kimyon katiyorum..istesede gaz yapamaz..

cok yorgunumm .. cok sıcakk oğlumu yıkadım geberdımm yaa durum emzırıp gelıyorum

benım oglumda acıktıgında onu kımse susturamıyor bu kadar mı ac gozlu olunur yaaa.. :)
karnı tokk artık kusuyorr hala emmek ıstıyorr ılla orda uuyuyack..
şımdı emzırdım geldım kzılar eskısı gıbı aglamıyorum zeytınyagına devammm

ya kızlarr altını deıştırıyorumm hemen akabınde yıne kakasını yapıyorr bu cocukk cok emdıgı ıcın mıdır nedır anlamadım durmuyoır altı beaa.. vaal bez dayanmaz olduu sızde durumlar nasıl

hoşgeldin denizcim..boşver yapsın kakasını..yapamamasından iyidir..benim kızım zorlanıyor yapakenvalla bende gögsümden ayıramıyorum;ille orda yatmak istiyor..zaten acıyor gögsüm;damaklarıyla sündürüyo bide:)
denizcim zeytinyagı banada iyi geldi tekrar teşekkürler bu fikrin içina.s.
bu arada ev tasıyoruz bugün kolileri yaparken epidural takılan yerime bir agrı girdi hala devam ediyoryarın sabah 9bucuk ve ögleden sonra 2 bucukta sınavım var...bana dua edi olur mu kızlarkafamçokkarıştı umarım bebişim çok aglamaz!!!

benim oğlum 26 haziran 2004 doğumlu haziran bebkleri banyo açısından şanslı oluyor.hava sıcak rahatça yıkanabiliyorlar.hava güzel oluyor dışarı çıkabiliyorlar.haziran güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…