2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım benimkide ilk zamanlar o şekildeydi ama şimdi zorlanıyor ve artık büyüdükçe zaten azalıyor gün içerisindebirde benimki kirli beze asla yapmaz varsada temizleyince hemen anında yapar temiz titiz bir kızım var......a.s.

:uhm:senağlamasenağlamasenağlamakızlar ya benim kızım kafasında bu gün farkettim kulağına yakın bir yarde çok küçük nohut kadar bir şişlik var deri altın da acaba ne olabilir ............

Benim Oglusumda Bugun Banyosunu Yapti Tam Giydiriyodum Hem Pipisini Hemde Kakasini Yapti Gene Kakayi Kurtardik Tam Bezini Altina Koymustum Pipi Gitti Ama
Tekrar Banyoya Girdik

cok yorgunn bır hafta sonuna basladımm .. yemeden ıcmeden kesıldım ıyıce.. sadece sıvı alıyorum nerdeyse
suan esım sagolsun kahvaltımızı hazırlıyor . bakalım ne kadar yıyebılıcemm geceden berı 1,5 saatte bır emzırıyorum uyanıyorda uyanıyorr e o zamanda meme arıyor aral.. cok kısa deılmı arkadaslar uyanma ve emme suresıı sızce??

denizcim benim kızımda öyle şöööööyle 3 4 saat uyumuyo gece ilk uyuduğunda 3 saatlik bi uykusu var sonra bi daha saat başı uyanıyo emip yatıyo 5 ten sonrada uyku filan yok zaten 8e 9 a kadar gündüzde böyle 1saat en fazla uykusu bende merak ediyorum herkesinkimi böyle diye.benim iştahımda senin tersine accayip yiyorum süt olsun diye ne bulursan götürüyorum.al işte yine uyandı

:uhm:senağlamasenağlamasenağlamakızlar ya benim kızım kafasında bu gün farkettim kulağına yakın bir yarde çok küçük nohut kadar bir şişlik var deri altın da acaba ne olabilir ............
lenf nodu yag bezesi veya zararsiz bir kist olabilir bunu anlamak icin dr a göstermen lazim..
büyük bir ihtimal zararsiz birseydir ama sen yinede göster..

bende de o sorun var ıstee delı olucamm ev halkı zorlaa yedırmeye ugrasıyorr .. cok uzgunum yaa 66 kılo ıle doguma gıttım 15 gun oldu suan 56 kıloyum
daha fazla vermek ıstemıyorum
oglumunda hergun yenı yenı huyları cıkıyor artık cok zor bır bebekk

karamsarcımm uzulmee cnm muhakkak br dr a goster ama korkulacak bırsey oldugunu sanmıyorum yenı mı olustu bu sey ? dr kontrol ettıgınde goremedımı .. .

bende çok iştahsızım canım hiç bişey istemiyo bide benim sütüm kesildi artık süt ateşi ishal mide bulantısı falan baya çektim bahsetmiştim benim oğlan emmiyo diye yapmadığımız şey kalmadı sonunda sütümde gitti sanırım ben hala o zor doğum anımı atamıyorum hep aklıma geliyo ve aynı şekilde korkuyorum dr. desteği almaya başlıcam bu konuda kabus gibi hala

bende sabahlari dibe vuruyorum,aglayasim geliyor..ve aglayinca sütüm azaliyor,üstelik kizimda etkileniyor,normalde karni doyunca en az 3 saat uyuyan melegim dün gündüz hic uyumadi.
yanliz lohusalik zormus,Allah kimseyi yanliz birakmasin,esimin tam sinav zamani...kizimin vizesi ciksin resmiyeti halledip annemin dizi dibine gidecegim..kafam biraz dagilsin diye kizimi aldigim gibi disari ciktim,biraz yürdüm eve gelinceye kadar uyudu yavrum...

oğlum bugün bütün gün uyumadı günün yarısından çoğunu emmekle geçirdi ve şu andada karnı davul gibi, gerçi ağlamıyorda ama ne bilim ya uyumaması üzdü beni bakalım gece napıcaz ??????offffff

kizlaaaaaaaaaar senace sabah 11 de sezeryana girecek
rahim tersmis birde cocugun suyu azaliyormus o yuzden allah yardimcisi olsun dualarimiz onunla ve kiziyla olsun

neyse bende yatiyim oglusum uyumusken

:teselli: cok zorr cıdden. benım kayınvalıdem yanımd aolsugu halde zorlugunu yasıyorum allah sana kolaylıklar versın ccanım ..
kızlar bırde ben derın nefes alınca goguslerımın ucu sızın sızım sızlıyorrr neden acaba esneyıncede oluyorr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…