ya kızlarr altını deıştırıyorumm hemen akabınde yıne kakasını yapıyorr bu cocukk cok emdıgı ıcın mıdır nedır anlamadım durmuyoır altı beaa.. vaal bez dayanmaz olduu sızde durumlar nasıl
lenf nodu yag bezesi veya zararsiz bir kist olabilir bunu anlamak icin dr a göstermen lazim..:uhm:senağlamasenağlamasenağlamakızlar ya benim kızım kafasında bu gün farkettim kulağına yakın bir yarde çok küçük nohut kadar bir şişlik var deri altın da acaba ne olabilir ............
Sağol Canim çok Korkuyorum Ya Bişey Olursa Diye....
korkmana Gerek Yok,daha Nelerle Karsilasacagiz Hersey Insanoglu Icin Sakin Ve Sabirli Olmak Lazim...
benim kız sadfece yemek için uyanır altını pisletse bile ac değilse uyanmaz yemeğini yiyor birkac saatlik uykuya dalıyor daha 11 günlük ama herseyi düzene girdi hangi saatlerde acıktıgını biliyorum umarım böyle devam eder
tek sorunum cok iştahsızım
arkadaşlar senace doğum yaptımı haberiniz varmı
bende sabahlari dibe vuruyorum,aglayasim geliyor..ve aglayinca sütüm azaliyor,üstelik kizimda etkileniyor,normalde karni doyunca en az 3 saat uyuyan melegim dün gündüz hic uyumadi.
yanliz lohusalik zormus,Allah kimseyi yanliz birakmasin,esimin tam sinav zamani...kizimin vizesi ciksin resmiyeti halledip annemin dizi dibine gidecegim..kafam biraz dagilsin diye kizimi aldigim gibi disari ciktim,biraz yürdüm eve gelinceye kadar uyudu yavrum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?