2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

senaceyee allahtan yardım ve guc kuvvet dılıyorumm ınsallahh kolay gecer dogumu

bennu canım sanırım prensesle uğraşmaktan giremiyıosun..nasıl oldu bebiş...müsait olunca girince yaz bana ...merak ediyorum...

bennu canım sanırım prensesle uğraşmaktan giremiyıosun..nasıl oldu bebiş...müsait olunca girince yaz bana ...merak ediyorum...

canım haklısın kızım zor yuydu bugün hep kucak istiyor devamlı bana bakıyor gözü gözlerimde o kadar güzel bir duyguki anlatamam sen de doğunca böyle yazacaksın

kızlarrr nasılsınız yahuu ben cok yorgunumm .. sıcaklarda eklenınce sormayın halımıı ..
kopuştuk ıyıce sızlerlede ama yıne bırleşıcezz bebeklerımızı bıraz ele avuca getırelımdee :))

hepınızı cok opuyorum canlarım

kizlar,bal serbeti ve dut pekmezi yemistim süper süt yapiyor,denemesi bedava...ee nede olsa bol su iciriyorlar..

ben ztn cok su ıcıyorum ozellıkle emzırırken bı susama gelıyor bana su ıcırıyorlar hemen :)
bu arada afedersınzı ömru hayatımda ılk kez kabız oldum ((
bır caresı varmı bunundaa cnm acıyor vallaa

canim ya..seni en iyi ben anlarim heralde,inat ettim gidip ilac yazdirmadim doktora,benimde ilk kez olunca gecer diye düsündüm..ama ilerliyor..ne kayisi ne zeytinyagi ne baska bisey denemedigim dogal yöntem kalmadi,dün agladim resmen oturup kizimi emziremedim...yarin doktoruma gidip hem lohusalik kontrolümü dikislerimi vs baktiracam hemde ilac yazdiracagim..

kizlaaaaaaaaaar senace sabah 11 de sezeryana girecek
rahim tersmis birde cocugun suyu azaliyormus o yuzden allah yardimcisi olsun dualarimiz onunla ve kiziyla olsun

neyse bende yatiyim oglusum uyumusken

Allah yardımçısı olsun. İnşallah her şey güzel olur.

ilk kez başıma geldi benımde. dun oturamadım resmen :çok üzgünüm:
memeler ıcın hazırladıgım zeytıngayından surdu eşim sabah kalktıgımda acımıyorduu şuan ıyıımm şukur bakalım bır dahakı sefere ne olucak

kabızlık sorunu bendede var kızlar
hatta benimki hamilelikle birlikte hemoroide dönüştü
yaparken çok canım yanıyo
doktorum br merhem önerdi onu kullanıom

nedır merhemın adı .. belkım lazım olur bızede bacım
bu arada gecmısler olsunnn ay ne kötu bırseymıs bee

proctolog cemrecim ilacın adı
haricen kullanılabiliyo
bu arada bebişin nasıl
süt sorunun yoktur umarımmmmm

kontrol panelinde imza ayarlarınız diye bi bölüm vardı

linki oraya yapıştırmıştım
ama bulamıyorum
bu kadarmı dalgınlaştım yaww

proctolog cemrecim ilacın adı
haricen kullanılabiliyo
bu arada bebişin nasıl
süt sorunun yoktur umarımmmmm

hımmm proctolog hemiii tamamm psıkolog gıbı bısey dımekküüüü sırnaşık şey ordan gelir aklıma laelaelaelaelae

bu arada ben bılmiyorum sevcecim o ayarları valla takvımı bılem kocam yaptı ama artık ogrendım takvım eklmeyıı gamyoncuiremsu
ayrıca süt sorunumuz yok Allahım a bınlerce kez şukurler olsun kı
ama meme ucu sorunumuz var olsun o da zamanla gecıcek gıbı artık eskısı kadar acımıyor verırken. zeytınyagı suruyorum ben herkesede tavsıye ederım. kremler bı halt etmedı cunku bana.
bebişimin de selamı var ellerınden öper alnına koyar teyzesii tatlicadiarzu

denizcim sakin ihmal etme gecti diye zeytinyagi sürmesende sabaha geciyor ama bir daha ki wc olayindan sonra daha beter oluyor,ben biraz evvel drdan geldim krem fitil ve ishal yapici ilac verdi cünkü yara oldu resmen.bende her seferinde gecer diye umut ettim ama ne yazikki..
bu arada nasipse bi arastirma yapmak istiyorum ben bu kabizligin yapilan anesteziden kaynaklanma ihtimalini düsünüyorum..hic bir seyin fayda vermedigi bir kabizligi ben hic yasamamistim...

bu konuda korkularım artmaya basladı......... :a015:
o gunden berı tık yok yıne
oysakı bol sıvı alıyorum kayısı suyu seftalı suyu fln da yıyorum bakalım nolcak aksam su yogurtlardan alıcam

bu konuda korkularım artmaya basladı......... :a015:
o gunden berı tık yok yıne
oysakı bol sıvı alıyorum kayısı suyu seftalı suyu fln da yıyorum bakalım nolcak aksam su yogurtlardan alıcam
ben kayisi suyu aldim kac litre olmadi kendim kaynattim,öyle yedim o yogurtlrdan bende denedim zeytin yagi ictim,lifli bugday kepegi yedim sabahlari su tedavisi duydumbi seferde 6 bardak su ictim en son aglaya aglaya ilac aldim..

ben kayisi suyu aldim kac litre olmadi kendim kaynattim,öyle yedim o yogurtlrdan bende denedim zeytin yagi ictim,lifli bugday kepegi yedim sabahlari su tedavisi duydumbi seferde 6 bardak su ictim en son aglaya aglaya ilac aldim..

ya benimde doğumdan dolayı hemoroid oluşmuş ama şimdi küçüldü yinede tuvalette acı hissediyorum sanırım kabız olmak üzereyim.dertler hep aynı birde ne kadar ayağa kalksamda kendimi yorgun hissediyorum.

birşey sorucam bebekleriniz günde kaç saat uyuyor?gece çok uyanıyolarmı ?kaç saate bir emziriyosunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…