- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
bennu canım sanırım prensesle uğraşmaktan giremiyıosun..nasıl oldu bebiş...müsait olunca girince yaz bana ...merak ediyorum...
ben ztn cok su ıcıyorum ozellıkle emzırırken bı susama gelıyor bana su ıcırıyorlar hemen :)
bu arada afedersınzı ömru hayatımda ılk kez kabız oldum((
bır caresı varmı bunundaa cnm acıyor vallaa
kizlaaaaaaaaaar senace sabah 11 de sezeryana girecek
rahim tersmis birde cocugun suyu azaliyormus o yuzden allah yardimcisi olsun dualarimiz onunla ve kiziyla olsun
neyse bende yatiyim oglusum uyumusken
canim ya..seni en iyi ben anlarim heralde,inat ettim gidip ilac yazdirmadim doktora,benimde ilk kez olunca gecer diye düsündüm..ama ilerliyor..ne kayisi ne zeytinyagi ne baska bisey denemedigim dogal yöntem kalmadi,dün agladim resmen oturup kizimi emziremedim...yarin doktoruma gidip hem lohusalik kontrolümü dikislerimi vs baktiracam hemde ilac yazdiracagim..
proctolog cemrecim ilacın adı
haricen kullanılabiliyo
bu arada bebişin nasıl
süt sorunun yoktur umarımmmmm
ben kayisi suyu aldim kac litre olmadi kendim kaynattim,öyle yedim o yogurtlrdan bende denedim zeytin yagi ictim,lifli bugday kepegi yedim sabahlari su tedavisi duydumbi seferde 6 bardak su ictim en son aglaya aglaya ilac aldim..bu konuda korkularım artmaya basladı......... :a015:
o gunden berı tık yok yıne
oysakı bol sıvı alıyorum kayısı suyu seftalı suyu fln da yıyorum bakalım nolcak aksam su yogurtlardan alıcam
ben kayisi suyu aldim kac litre olmadi kendim kaynattim,öyle yedim o yogurtlrdan bende denedim zeytin yagi ictim,lifli bugday kepegi yedim sabahlari su tedavisi duydumbi seferde 6 bardak su ictim en son aglaya aglaya ilac aldim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?