2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

birde dikişleriniz için kontrole gittinizmi ben hiç gitmedimde bir şikayetim yok diye allahım iyice balık hafıza oldum epiduraldenmi acaba herşey parça parça aklıma geliyo:)

ben dün kabizlik icin kendi kadindogumdruma gittim,dikislerime biseydemedi ama temmuz sonu kontrol verdi..
kizimin uyku düzeni henüz oturmadi,2 saat arayla emzirme karari alsamda bu hic tutmuyor,bazen saat basi emiyor bazen 3 saate yakin(nadirde olsa)uyuyor..düzen icin ugrasiyoruz bakalim..
kabizligin caresine bak derim sonu felaket oluyor..emzirirken ilac almayim diye inat ettim ama mahvoldum,dün ilaca basladim..
demir ilaci kullaniyormusun hemoglobinin ne alemde halsizlik ondan da olabilir tabi birde yorgunluk var bebisler saolsun..

ben normal dogum yaptıgım ıcın alttan bakar ama senınkını bılmıyorum cıgdemcımm
heralde dıkıslerıne bakar ..

ben de hamılelıgım bıter bıtmez ılaclarıma veda ettım bı kac kez duymustum demır ılacına ve vıtamıne devam etmek gerekıyormuss 3 ay daha.. dogrumu ben hıc almıyorum o ılaclarımı artık..

bugun kayınvalıdemle evı temızledık geberıyorum agrıdan benım sırtım fecı hala. bunun ıcın kendımız toparlayınca dr a gozukucemm sırtım da baska sorunla roldugunu dusunmeye basladım ozellıkle sol tarafında bır nokta batıyor resmen

hayret hiç sayfa ilerletememişiz nerdesiniz kızlar?valla ben bebeğim doğduğundan beri hiç doğruıdüzgün saate bakmıyorum bakma amacım sadece kaç saatte bir emizireceğim başka bir boyuttayım sanki böyle ayaklarım yerden kesilmiş gibi sizde öylemisiniz:)):teytey:

goguslerım ıyıleşmıyor canım cok yanıyor..
bunun yanı sıra gecelerı bebegımle cok uykusuz kalıyorm ınanın emzırırken ruya goruyorum anlık tabıkı . gozlerım kayıp gıdıyor kafam duşuyorr o anda kendımı toparlıyorum gozlerım yanıyor uykusuzluktan . ee tabı buda sınırlerımı cokk gerıyor.. etrafa saldırıyorum eşımıde cok uzuyorum .
oğlumunda bugunlerde gaz problemı var zor ıştee daha ne anlatayım kı gunduzlerı cok uyuyor gecelerı daha az saat bası kalk agla tabıı ben hemen koşuyorum meme verıyorum ama artık ıflahı kalmadı meme uclarımın.. sora uykuya dalıyorumm veee45 dk sora yıne kalkıyorr .
ama duzelıcekk gunduz bazen uyumaya fırsatım oluyor kayınvalıdem yardım edıyor
ama kendıme hıcc zaman ayıramıyorum . banyo bıle zor yapıyorum saçımı ben emnzırırken eşım tarıyor o derecee yanı. benım oglan meme delısı oldu cıktııı .
vs.. vs.. bu uzar gıder boylee

az kaldi denizcim iyilesmese benimki iyilesmezdi..
benim kiz aynisini gündüz yapiyor gözü acik oldugu an meme istiyor,bazen bu kadar da olmaz diyorum tam daliyor yatiriyorum yerine agzini kus gibi acip geri geliyor...birde ben yanlizim birak banyoyu wcye gidemiyorum bazen..kosa kosa git gel..yemek yapamiyorum hep gecistiriyorum..su vize islerim bir hallolsa solugu annemin yaninda alacam..

senınkı ne zaman ıyılestı yasemın . ben ılk verdıgımde sankı jılet atıyorlar sonra o emerken alısıyorum ama bır sonrakı emzırmede yıne aynı acıyı yasayacagımı bılerek vermek mememı psıkolojımı bozdu . yınede tabıkı emzırmekten yılmıyorumm.. sonuna kadar savasıcamm..
bu arada popo hala aynı krem aldık esımle eczaneden . sen duzeldınmı kabızlık kalktımı ortadan

ben yaklasik 1 hatadir daha rahat emziriyorum,ama malum benim kizimda bütün gün cekistirince aksama dogru biraz sizliyor..genelde tam rahatlama özel bir sorun yoksa 1,5 ay sürüyormus..zamanla hersey gecer hep bunu düsün ve sabret arkadasim..
kabizlik tam bir kabus oldu bende hala anlayamadim,ben fitil krem ve ilac(müshil)kullaniyorum buna ragmen 2 günde bir zorla..insallah onuda atlatacagim,onda yasadigim aci dehsetti..
kremler genelde yara iyilesirici,eczaneden gliserin fitil al..yumusatir..eger cok zorlanirsan mutlaka doktora git o sana bebege zarar vermeyecek yumusatici ilac versin..yirtiklar sonra malumo bölge temiz degil iltihap oluyor.
rabbim hepimize maddi manevi sifa versin bebeklerimizin tadini cikaralim..

ben yaklasik 1 hatadir daha rahat emziriyorum,ama malum benim kizimda bütün gün cekistirince aksama dogru biraz sizliyor..genelde tam rahatlama özel bir sorun yoksa 1,5 ay sürüyormus..zamanla hersey gecer hep bunu düsün ve sabret arkadasim..
kabizlik tam bir kabus oldu bende hala anlayamadim,ben fitil krem ve ilac(müshil)kullaniyorum buna ragmen 2 günde bir zorla..insallah onuda atlatacagim,onda yasadigim aci dehsetti..
kremler genelde yara iyilesirici,eczaneden gliserin fitil al..yumusatir..eger cok zorlanirsan mutlaka doktora git o sana bebege zarar vermeyecek yumusatici ilac versin..yirtiklar sonra malumo bölge temiz degil iltihap oluyor.
rabbim hepimize maddi manevi sifa versin bebeklerimizin tadini cikaralim..

uff fecı yaa senı cok ıyı anlıyorum canım .. bende senın yolunu takıp edeyım o halde.. kkremler gecırmıcek bencede

yasemincim seni ve mis kokulunu öpuyorummm cokca.. Allah sana guc kuvvet versın yalnız basına cok zorr .. kendı söylemlerımden utandım valla senı dusununce canım bnm .
ınallah annenlere tez zamanda kavuşursun..

kullandigim onca ilaca ragmen dün gece yine dehseti yasadim,wc benim kabusumoldu..zaten gittigim drum bu konu benim alanim degil demisti..bende dr arkadasimi aradim..beni asiyor bu konuda,kabiz dedigin ilacla gecer..o arkadasimda ayni benimgibi olmus,ve cerraha gitmis,ameliyatlaolusan yirtiklari dikmemiz gerekiyo filan demis,yeni dogan bebegim var demis arkadasta..
en sonunda sindirim sisteminde uzman bir dahliyeci bulmus,o hemen yenimi dogumyaptin demis..ve bugday kepegi keten tohumu tavsiye etmis,birde gliserin fitil vermis,
bugday kepegi ve keten tohumunu sabah ac karina 3 kasik bol suyla,gliserin fitilide zorlaninca yumusatmasi icin gerek duydugunda,tabi onunda yaralari fena oldugu icin birde krem vermis,2ay cektimdedi arkadasimdr 1 yil o bitkisel seyleri al demis ancak düzene girer demis..
bende o drdan randevu almaya calisiyorumbakalim bana ne diyecek,bu agrilar dayanilmaz yasayan bilir..

mrb arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum kayınvaldemlere geldik memlekete gelince herşey daha iyi olur sanıyodum ama bazen deli oluyorum her kafadan bi ses çıkıyo ben daha hiç yalnız bakamadım kızıma sadece geceleri bana kalıyo süt sorunumuzıda çösemedik mamaya başladık mecburen öfffff 23 günde 100 gr almış kızım neyse ben arada girip haberleri alırım artık şimdi kızım ağlıyo kayınvaldemden önce alayım
:)

offf ne dıyorsun sen yaaa ... canım arkadasım ya cok uzuluyorum senın ıçın. bu arada bende bugun aynı dehşetı yaşadım
dun afedersın kan gelmıştı bugun gelmedı ama bnm ıçın sonrası kötu oluyor . eşimde işte kremleri kendim sürmeye calışıyorm cunku gunde ıkı kez akşamları sadece eşim surebılıyor ama bugun surerkenn cok zorluk cektım tam yapamadım surme işlemini. (iç bölgetye surmek gerektıgı ıçın) inşallahh anlattıkların gıbı olmam Allahım ne yaparım o zaman amelıyat fln dıyorsun ya Allahım korusun :çok üzgünüm:
bız eczaneden kremlerı alırken eczacı bırde lavman verdı kucuk bır kutucukta. daha bakmadım nasıl bırsey olduguna ama sanırım fıtıl gıbı bırseydır . onu denesen yasemın?

slm haziran annişleri...epeydir giremiyorum çünkü hiçççç zamanım yok bende çıldırcam wc ye gitmeye,saçımı taramaya vaktim olmuyor bazen,iyice memeci oldu benim sıpa yatırınca uyanıveriyor beni de bağlıyor,ne yemek yapabiliyorum ne de yiyebiliyorum. zaten gündüzleri yalnızım arada annemle kayınvalidem geliyor da banyoya falan giriyorum sanırım düzenli beslenmediğimden sütümde azaldı galiba ona da moralim bozuluyor doymuyor,mama takviyesi yapıyorum geceleri uyumuyor sabah 6 gibi mamayı yiyip sızıyor.geçen haftada göğüsüm tıkandı çok kötüydü antibiyotikle açıldı ama sütümüde azalttı..bir aylık olcaz oğluşum hiç kilo almadı çok üzülüyorum ama geçecek bu günlerde biliyorum.görüyorum ki neredeyse hepimizde aynı sorunlar bi düzene girsek de anneliğin tadını çıkarabilsek yaaa..:1no2:

deryacımm sabır etmekten baska caremız yok sanırım hepımızın ayrı ayrı yada aynı sorunları var..
uyku duzenını kurmaya ozen goster yoksa helak olursun . ben bır ara emzırırken ruya goruyordum :)))
Allah yardımcımız olsun.
bu aralarda kabızlıkla ugrasıyorum

kızlarrr huuuuuuuuuuuuuuuu ne oldu bıze boylee yaaa 50 -55 cm lik canavarlar mı bızı ayırdı yoksammm :))))
ben taaa ne zaman yazmışım en son yazıyı hıc ayazan olmamışş arkamdann.. ıkı sohbet etmeyı ozler oldukk valla..
herkesı ve yavrularınıı opuyorumm Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…