2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

var ben de duydum ama bazı bebekler değışmıyormuşş

tabı bıızımkıler uslu cici bebişler cnmm yapmazlar ölee şeyy dimiiiiii :)))

KIZLAR BU ARADA YARIN SABAH 8,15 DE ABLAM DERYA DOGUMA GIRIYORR DUA EDIN 2. COCUGUNU KUCAGNA ALICAKK BIR OGLU VARDI ŞIMDI BIRDE IRMAK DURU GELIYORRR
BNMDE BU HAFTA SONU MEVLUTUM VAR YANI OĞLUMUN.. YALOVADA KAYINVALIDEM VE KAYINPEDERIMIN AKRABALARININ BOL OLDUGU VE BUYUK DEDEMIZIN OLDUGU YERDE YAPICAZ ONLARIN EVINDE 50-60 KIŞI GELECEKMIŞ DAHA SONRA MUSAIT BIR GUNDE ISE BURDA KENDI EVIMDE YAPICAM DUN KOŞA KOŞA MEVLUT ŞEKERI ALDIK YARIN ALICAZ TAM ISTEDIGIM GIBI DEIL AMA ANCAK ORAYI BULDUKK BURSADAA..MIKNATISLI BEBEK BIBLOLU HOŞ BIRŞEYY SEPETIDE BUGÜN KENDIM YAPICAM UYKUMDA VAR SANIRIM ÖLDUM HABERIM YOK :))
HIC YARDIMDA ETMIYONUZZ HIHH

benim kizim 40dan sonra sanki biraz degisti,doydugunu daha iyi anliyor..
denizcim Allah ablanin yardimcisi olsun..
aral beyin mevlütüne istirak etmek isterdik,benim haci kizim belki mevlüt okurdu:))
ben kizima 3 aylik hamileyken hacca doktor olarak görevli gittim,bu görevi kabulettigimde nisanliydim evlenip hamile gidecegimi hic düsünmemistim..simdi kizima haci diyorlar:)))

bizim 40ımız salı günü çıkıyo kısmetse çok merak ediyorum değişimi nolcak bakalım :) kendime vakit ayıramaz oldum yavvv wc ye gidemiyorum 5dk uyuyo sonra vıyaaaakkk başlıyo bide benim oğlan çok saçlı dik dik saçlı doğdu baya ensesi kapandı saçtan :) dik başlı inat olcak bu diyolar inşallah olmaz yanarım valla

allah yardımcısı olsun ablanın denizcim bu arada benim eşimin adıda deniz kardeşide derya :roflol:

öyle bişimi varmış hiç duymamıştım:)

sepet yapıyorum ben bı ara resmını ceker koyarım ama aralla cok zorrrr delırıcemm ıs fln yapamaz oldum

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ABLAM DOGUM YAPTII BU SABAH 8,30 DA
IRMAK DURU DOGDUU
49 CM 2,900 AGIRLIGINDA İMİŞŞ İSTANBULDA ONLARIN YANINDA OLMAK İÇN NELER VERMEZDİM AMAA ŞUAN GİDEMİYORUM 1 HAFTA SONRA İSTANBULDAYIMMMMMMMMMMMMMM İNŞALLAHHHHH
MEMLEKETİME ABLAMA MİNİK YAVRUMUZA VE AİLEME ANAMA KAVUŞUCAMM KISMETSEE :sm_cool:
YARIN MEVLUTUMUZ VARR BEKLERIM YALOVAYA KIZLARR a.s.

:sm_cool: Tebrikler canım, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, mevlütünüz de hayırlı olsun canım, mevlüt fotoğraflarınızı bekliyoruz artık,a.s.

sonunda bende gelebildim kizlaaar nasilsiniz herkezde ayni problem demii minikler bize firsat vermiyor
birde kaynanam rahatsizdi gelen giden cok oluyor pcnin basina gecemiyorum

sali gunu oglusum 2 aylik oluyor veee cuma gunu turkiyeye ailemin yanina gelecegim dort gozle bekliyorum insaallah rahat bi yolculuk geciriririz oglum rahat ettirir insallah

hepinizi cok ozledim ve opuyoruuum

bende ssık sık giremiyorum .herkesi görmek burada ne iyi. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın oğlum bugün tam 40 günlük ldu.

herkeseeee merhabaa ıyı bır hafta dılıyorum kızlarrrr
ARADA DA OLSA BIZIM MELEKLERDEN FIRSAT BULUP YAZALIM GELISMELERII HABERLERI .
VALLA HERKESI MRK EDER OLDUK.. DUN MEVLUTUMUZ VARDII COKK GUZEL GECTII OGLUMA BI SURU CICILER GELDI :))
ALLAH HERKESE BU GUZEL GUNLERU YAŞATSINNNN AMİNNNN..
BEN YARIN HAVUZA GIRICEM KIZLAR 40 MIN CIKMASINA 3 GUN VAR DR A GOZUKMEDIM AMA GIRICEM ARTIK DAYANAMIYORUMMMM
AMA ONCE BIKINI PROBLEMINI HALLEDEM :)

ARKADAŞLAR DUN OGLUMA YALOVADA KAYINVALIDEMLERIN AKRABALARININ COK OLDUGU YERDE MEVLUT YAPTIK HERKESI BNM EVIME BURSAYA TAŞIYAMAYACAGIMIZ VE KAYINVALIDEMIN BABASININ EVI COKK BUYUK OLDUGU ICIN ORDA YAPILDI MEVLUTUMUZ . YAKINDA BENIM EVIMDE DE SITEMDEKILER VE ARKADAŞKARIM ICIN BIR MEVLUT YAPTIRICAZ KISMETSE. BU DUNKU MEVLUTTEN RESIMLER NAÇİZANEE

Allahım maşallah canım allah nazarlardan korusun meleğini cok yakışıklı olmuş maşallah,mevlütünüzü allah kabul etsin canım,off ya bende doğurmak istiyorum artık yaaa,:çok üzgünüm:

selam kızlar
cemrecim oğlun maşallah çok tatlı olmuş
mevlütünüzüde allah kabul etsin canım
ya kızlar bir çok haziran annesi vardı kimse yok artık gerçi bende pek sık giremiyorum ama en azından arada bişeyler yazıyorum
ben en çok ayçayı merak ediyorum mesela doğumu nasıl geçti bize hiç haber vermedi
şu andada girmiyooo
ayçaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nerdesin canım ya seni çok merak ediyorummmm

arkadaşlar merhaba neler yapıyonuz ben akşama kadar kızıma bakıyorum onu kimselerle paylaşamıyorum öpüp kokluyorum bu arada bebeişleriniz çok tatlı

ay ço0k şeker olmuş maşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…