pınar hayırlı olsun ne zaman doğacak bebeşin Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
bende yarın dr gidicem hayırlı haberler alırım inşallah
merhaba arkadaşlar bende 10.haftayı bitiriyorum bugün ama zaman geçtikçe mide bulantılarımın azalacağını düşünüyodum tam tersine dahada fazlalaşıyo.normaldir umarım.eylül su seninle aynı günlerdeyiz sanırım.senin nasıl gidiyo.okuduğum kadarıyla sen son zamanlarda yine doktora gitmişsin.nasıl görünüyodu bebeğin baya bellimiydi canım.ben en son 7 haftalıkken gitmiştim .doktorum 12.haftaya girince gel demişti. bakalım 12 gün sonra bende gidicem ve bebeğimi tekrar görücem.onu çok merak ediyorum.ayrıca eylülcüm heralde bu seferki kontrollerimizde ikili teste yapılır inşallah herşey yolundadır bebeklerimiz sağlıklıdır.bana bu son günlerde sıkıntılar basıyo.hiç rahat değilim.karnım biraz büyüdüğü için yatarken nasıl yatıcağımı bilemiyorum.sanki bebeğe zarar verecekmişim gibi geliyo.genelde sol tarafa doğru dönüp yatmak gerekiyomuş.bende sırt üstü yatmayı seviyorum öyle daha rahat ediyorum.iz dikkat ediyomusunuz yatışınıza
pınarcım çok tatlıdır eminim kızın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
Bende izmirliyim ama eşimin işi dolayısıyla burdayız akçakoca düzcenin merkezinden daha güzel.tatlı kızını öp bizim yerimize.
kızlar selam 2 li test yaptıran var mı aranızda merak ettim
kızlar geçen hafta doktora gittim.bebeğimin kalp atışını gördüm 7+3 tü gördüğümde 11.9 mm idi.şimdi 8. haftaya girdik.içimde olduğunu anladım ve artık alıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?