2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aman aman deryalı hadi bakalım hayırlısı olsun allah saglıkla kucagına almak nasipe t5sin amin

bende haziran annesiyim arkadaşlar ama aklımda bir sürü soru oluştu ve acayip korkuyorumsenağlamakarnım felaket derecede sancıyor özellikle geceleri kıvranıyorum doktor bunun normal olduğunu söyledi ama burada hiç kimseden benimki gibi bir şey duymadım!ayrıca 6 haftalık hamileyim bu karın ağrısı haricinde hiç bir şikayetim yok ne midem bulanıyor ne başka bir şey.doktor test sonuclarıma baktığında pek bayanlarda bu değerleri görmeyiz çok iyisin dedi ama yinede endişelerim var aklım acayip karıştı offfff

Hand benimde karın ve kasıklarımda ağrı oluyodu banada doktor normal dedi rahim büyüyyor,gaz var ondan olur dedi

1.eylul-su....................1 haziran
2.sevce......................1 haziran
3.şirinemiyim neyim...... 6 haziran
4.çilemsin...................12 haziran
5.handerya.................12 haziran
6.gülşah-kılıç...............16 haziran
7.narin.......................16 haziran
8.candan....................16 haziran
9.yasemin....................19 haziran
10.aytii........................22 haziran
11.dilekgndz..................22 haziran
12.bennu beyzam...........23 haziran
13.serpil.......................25 haziran
14.gülden.....................25 haziran
15.berrinyy...................25 haziran
16.ayça.......................27 haziran
17.yağmursu.................28 haziran

çok şükür kızlar meleğimin kalp atışlarını.çok güzeldi.7+1 dı 4,5mm 'ydi ama ultrasonda 6+1 göründü.yumurtlaman geç olmuş olabilir dedi doktorum.sizinde öyleymiş iyi ya demekki normal 1 hafta geç görünmesi

pınar hayırlı olsun ne zaman doğacak bebeşin Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

slm benim bebegim 15 haziran da dogdu suan 5 aylik koca kiz oldu :) allahim isteyen herkese nasip etsin tatamina erdirsin aminnnn. esim de duzce akcakocali bu arada.

pınarcım çok tatlıdır eminim kızın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
Bende izmirliyim ama eşimin işi dolayısıyla burdayız akçakoca düzcenin merkezinden daha güzel.tatlı kızını öp bizim yerimize.

doktorum sola yada sırt üstü yatabilirsin dedi.ilerledikçe yatış daha önemliymiş.sadece yüz üstü yatma dedi.sevcecim senin karnında büyüm varmı nasıl gidiyor

operim tabiiii. siz de bebislerinizi opeceksiniz insallah haziranda az kaldi az :)

kızlar geçen hafta doktora gittim.bebeğimin kalp atışını gördüm 7+3 tü gördüğümde 11.9 mm idi.şimdi 8. haftaya girdik.içimde olduğunu anladım ve artık alıştım..

kızlar selam 2 li test yaptıran var mı aranızda merak ettim

eylül su ben çarşamba günü doktora gidicem. heralde gittiğim gün ikili test yapılır diye düşünüyorum.inşallah herşey yolundadır çok korkuyorum ben.senin karnın şiştimi canım benim acayip ya sanki 5 aylık hamile gibiyim.aslında hiç kiloda almadım hala 57 kiloyum ilk günki gibi. anlamadım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1no2:

arkadaşlar bugün dr gittim bebeğim 20 mm olmuş kalp atışını dinledim çok güzel bir duygu ama eve gelince kanamam oldu çok hafif bu beni korkutuyor yatınca kanamam geçiyor

O Zman Send Eyat Kalkama Dikkat Et Dr Una Hemen Söyleseydin Bennucum Sakin Aman Agir Iş Yapma Birak Işleri Sal çayira Mevlam Kayira Canim Benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…