2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sevcecım bende aycayı cok mrk edıyorum en son annesıne gıtmıstı dogumdan once gıdıs o gıdıss valla mrk edıyorum cokkkkk
sagolun kızlar allah razı olsun cok guzel gectı mevlutumuzz :) sızlerde nasıp olsun
oglum o kıyafetın ıcınde cok daraldı susturamadık sora bende deıştırdım uzerını

merhaba kızlar;ben ahlattan izmire geldim dün;bebeğimi kaybettim..zatürre teşhisi konulmuştu ama ölümünde ihmal var...çok kötüyüm..

offff ya dün gece gülşahın msjnı gördükten sonra çok kötü oldum sürekli aklımda,uyuyorum uyanıyorum hep aklım onda ,canım ya kimbilir ne haldedir düşünüyorum düşünüyorum Allahım çok büyük sabır versin ve yanında olsun çok zor durum Allah kimseyi evladının acısıyla sınamasın inşallah..bu sanal alemdede olsa hepiniz gerçekten arkadaşım ve bebişlerde yeğenimmiş bu gün bunu anladım 9 ay boyunca her anımızı acısı tatlısı burdan beraberce yaşadık,şimdi de devam ediyor hepimiz yastayız görüyorum ki meleğimiz küçük öykümüz Rabbinin yanında artık hepimizin başı sağolsun...

Bu arada 4-5 gün önce müthiş bir ağrım oldu midede( ben öyle sandım) sırtıma uzanan dayanılcak bir ağrı değildi bayılıyım diye dua ettim çok acı çektim bir güne yakın sürdü ağrım ve neticede safra kesesi taşı ve iltihabı çıktı acilen ameliyat olmam lazım sanırım pzt olacağım ve çok gerildim ( bir de tatildeyim şu an) bebişim ne olacak,ya süt kesilirse vs...bi an önce atlatsam başka bişey istemiyorum

benimde aklimdan cikmiyor,devamli kafamin icinde beynimi kemiriyor,sütümü bile etkiledi..drluk adinada üzüldüm,insan hayati bu kadar degersiz olmamali..helede minicik aciz bir bebek..burda bir bebek öldü diye kurallari degisti saglik sisteminin..ah memleketim ah..
handeryacim büyük gecmis olsun benim annemde ben dogdugumda safra kesesi ameliyati olmus..simdi o ameliyat cok kolay sakin düsünüp kendini yorma,bebegini de etkilersin rahat ol gececek insaallah..

canım ne olur sütünüzü etkileyecek derecede üzülmeyin..dua en iyi ilaç..birde zaman tabi..bebişlerinizin iyi haberlerini almak istiyorum sadece..handerya geçmiş olsu canım...

canım dünden beri şoktayım inanamıyorum yaçok üzüldüm hatta ağladım eşimle bile konuştuk annemlerede bahsettim onlarda çok üzüldü.senağlama
canım ne olur sütünüzü etkileyecek derecede üzülmeyin..dua en iyi ilaç..birde zaman tabi..bebişlerinizin iyi haberlerini almak istiyorum sadece..handerya geçmiş olsu canım...

biliyorum burda çok şey paylaştık...hepiniz bana yakınımdakilerde bile yakınsınız..ama bebekleriniz var üzülmeyin fazla..vede ne olursa olsun doktora hemen götürün bebişleri..bu konuda konuşan çok olacak alıştırma hemen doktora şımartma basedemezsin gibi..sakın takmayın..içim yanıyor durduramıyorum..özellikle sabahları..bir ümitle uyanıyorum ama elleerim bomboş kalınca delirecegimi hissediyorum..

gülşahh yapma allahın aşkı için canım yaa .. aglamaktan ölucem muratta cok kızdı yalvarıyor bana aglama artık dıye her aramasında aglamaktan telı kapatıyorum başsaglıgı dılıyor o da
rabbım sabrını verıcektır . kelımeler yetmıyır anlatmaya bazı seylerı ama bız senınle cok yakındık . o yuzden hala şoktayım yakıştıramıyor konduramıyorum bunu melegımze

Bende sıteye onemlı bırsey yazmak ve gulşahtan haber varmı dıye bakmak ıcın gırdım yoksa cok yorgunum
dun sıteden kayınvalıdemın bır arkadası geldı bebegı gormeye
neyse otururken bana akadasının yıllar evvell bebegını yatarak emzırdıgını ve oylece uykuya daldıgını sabah kalktıgında bebegının öldugunu anlattıı yavrucak boğulmuş gerızekalı kadın emzırırken uykuya dalınca... ozellıkle ırı goguslu hanımlar sakın sakınn böle bırsey yapmayın ne kadar uykunuz olsadaa bebegınızı oturarak emzırın ben uykusuzluktan ölecegımı sandıgım gecelerde bıle o sekılde emzırdım
sabah bebegı sessız sedasız yatagına koymuş kocasına bırsey dememıs yıllar sonra hala kocası bebegın neden öldugunu bılmıyormuşş
tabı o kadında kımsee artık ben tanımıyorum vıcdan azabıyla yaşıyordur sanırım
allahım kımselere vermesın
dunden berı kafayı yedım bırde gulşahı okuyunca . umarım delırmem. cok fenayım ben dr a gozukebılrıım eşım akşam gelınce bakıcaz duruma gore

canım benim benimde ilk bebeğimi kaybettim seni okadar iyi anlıyorum ki çok zor bir durum bende delirecek gibe oluyordum...........

bende ilk hamileliğimde ikizlerimi olacaktı dokuz ay karnımda taşıdım doğumda biri karnımda ölmüştü digeride yarım saat yaşayıp öldü allah sabır versin çok zor
aradan 10 sene geçmesine rağmen hala içim sızlar
ama bak şimdi civan ve ecrinim var onlarla avunuyorum

senağlama senağlama Allah herkesın bebeklerını onlara bagıslasın tek dılegım bu

denizcim aral icin kendini biraz toplaman lazim,soguk bi suyla abdest al ve minik melegin annesi ve babasi icin sabir iste Allahtan..yapabilecegimiz baska bisey yok ne yazikki..

Bende yarin turkiyeye ailemin yanina gelecegim son bi defa sizlere veda edeyim diye actim keske acmasaydim da gormeseydim gulsahimin yazisini o kadar kotu oldumki o nasildir kim bilir allahim kimseye yasatmasin
elim ayagim tutuldu ne yapacahgimi bilemedim
inanin sok dayim
hepiniz kendinize ve bebislerinize iyi bakin banada dua edin bende sizlere dua edecegim
gulsahim tekrar basin sagolsun

ben yazacak bişi bulamıyorum bile ama gülşahcım şunu bilki duygularımı paylaşamasamda yanındayım ve dualarım seninle..

Kandiliniz mübarek olsun kızlar Allah ailemizle nice kandillere eriştirsin bizleri inşallah bebişlerimize sağlık sıhhat wersin herkesin duası kabul olsun inşallah bu gece aminn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…