- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
arkadaslarım benim..haziran anneleri bölümünü felç ettim zaten..ama lüütfen yazın siz..bebeklerinizi çook merak eidyorum..konuyu sildirip çıkmayı bile düşündüm ama ben sizsiz duramam ki!!nw yapçagımı bilmiyorum..ama bu siteden ayrılırsam ve konumu sildirirsem bilin ki sizi üzmemek için..
geçmiş olsun canım bende devit3 veriyorum bende arada unutuyorum o aşılar 2.ayda oluyo ben sağlık ocağında yaptırıyorum hem devit3 vitamininiorda ücretsiz veriyolar alabilirsin canımDün safra kesesi ameliyatı oldum nihayet! :lepi:11 adet taş çıktı ve komple aldılar safra kesemi..oğlum hastanenin en küçük refakatçisi oldu ben ameliyattayken ablam emzirdi Allahtan o kendi bebeğini hala emziriyo oğlumun süt annesi de oldu aynı zamanda,bende ayıldıktan sonra iki kez sağıp döktüm sütümü 5-6 saat sonra emzirmeye başladım umarım bi etkisi olmamıştır laparoskopi yöntemiyle oldum ameliyatı şimdi kucağıma aldıkça zorlanıyorum delik yerler acıyo hala,sütüm kesilirse diye çok korkmuştum ama Allahtan emebiliyor Teo...Şu an yazlıktayım lafta tatil yapıyorum ama nerdeeee bi de bu ameliyat çıktı,babamızda ank.da..sizler neler yapıyorsunuz bebişler nasıl biz iyice şekillenmeye başladık yavaş yavaş ele geliyoruz ve düzenimiz oturmaya başladı sanırım
yaa bu arada bebişlere vitamin olarak ne veriyorsunuz ben sadece devit3 veriyorum onu da çok düzenli veremiyorum unutuyorum, bir de pnömokok ya da rota virüsü aşısı yaptıran varmı ,sağlık ocağında mı yaptırdınız özel doktorda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?