2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kandılınız mubarek gunlerınız saglıklı mutlu bereketlı gecsın arkadaslar...

yasemin sana msj attım ınşallah almışsındır canım kızlar ben cıkıyorum . gulşahta yok bugun . onu cok mrk edıyorum gelırse selam söyleyn Allah a emanet olun canlarım..

hepinizin kandili mübarek olsun.ben pek giremiyorum.kızım çok gazlı ve kucakçı.bunlar bi yana gülşah ın yaşadığı felaket beni çok üzdü.onun üstüne bir de bebeğim şöyle yaptı böyle büyüdü vs yazmak gelmiyor içimden..
ben bebek hasreti çok çektim.başkalarının bebeklerine bakım imrendim iç çektim çok.şimdi bebeğimle ilgili birşey yazsam onu üzecekmişim gibi geliyor.tanışmıyoruz kim olduğunu da pek bilmiyorum ama sonuçta genç bir anne.bence hala öyle.onun yavrusu melek oldu ölmedi..ne bileyim işte yaa....kandil günü içim bi tuhaf oldu.....:çok üzgünüm:

arkadaslarım benim..haziran anneleri bölümünü felç ettim zaten..ama lüütfen yazın siz..bebeklerinizi çook merak eidyorum..konuyu sildirip çıkmayı bile düşündüm ama ben sizsiz duramam ki!!nw yapçagımı bilmiyorum..ama bu siteden ayrılırsam ve konumu sildirirsem bilin ki sizi üzmemek için..

oyle bırsey yapma sakın sakın.. sahsen ben cok darılırım sende bır hazıran annesısın elbettekı duygularını bızımle paylasıcaksın sıteden ayrılma gıbı bırseyı zaten kabul etmıyorum ben kesınlıkle :mymeka:
bız burda ıyı kötu herseyı paylasıyoruz vakıt buldukca. paylasmayada devam edıcez
sende o "bız" ın ıcındesın canım benım :1hug:

denize fazlasiyla katiliyorum..sakin gülsah sen ve bebegin o iki satirlik konu degilki alip bizden gideceksin..senin yürek yanginin kadar olamasada bizimde icimiz yaniyor...arada öykümün fotosunu acip bakmaktan inan kendimi alamiyorum..

gülşahçım siteden ayrılma fikrini kesinlikle kabul etmiyorum canım
seni her zaman burda görmek istiyoruz
dualarım seninle

sabah pc yi acık bırakıp kayınvalıdeme ındım yenı geldım uyumuşum
nasılsınız kızlar
ben saçını bıle banyodan sonra taramaya vaktı olmayan saçaklı bı şekılde dolanan gecelıgını unıforma yapan bı karaktere döndum :)

içim sıkılıyorr ..............
boş boş ekrana kaç kez baktım bılmıyorum ..
sureklı aglamaya hazır dolaşıyorum gozlerım doluyor sıkıyorum kendımı. ruhum daralıyor ıçım cızz edıyor sureklıı
acılen hava almaya bıraz değışıklığe ıhtıyacım var.. ama aralı baba annesıne bıraksakta emzırıp uyutup arkamdan uyanıyor dedesı ve babaannesıde panıge kapılıp hemen benı arıyorlar koşa koşa eve gerı donuyoruz çunku oğlumun aglayınca katılıp morarm huyu var bır cok kez oldu bu ve nefesı kesıldı cok korktugumuz ıcınde ben hep yanındayım. memeyı dayayınca susuyor sadece.
bugun mama alıcam dışarı çıkıp babaannesı acıkınca 60 cc versın bı kac defadan bırsey olmaz
bende anlatıyorum ama boş sayfalara sanırım . cunku yıne kımsecıkler yok..

herkese ıyı akşamlar dılıyorum cok optum bacılar

canımmm kıyamam sana..hem bana sıkıldın tabi..hemde bebekli bir hayata alışmanın zorlukları..hiçbişey yapamıyosun..canım konuşmak istediginde ben buralardaayımm..

Dün safra kesesi ameliyatı oldum nihayet! :lepi:11 adet taş çıktı ve komple aldılar safra kesemi..oğlum hastanenin en küçük refakatçisi oldu ben ameliyattayken ablam emzirdi Allahtan o kendi bebeğini hala emziriyo oğlumun süt annesi de oldu aynı zamanda,bende ayıldıktan sonra iki kez sağıp döktüm sütümü 5-6 saat sonra emzirmeye başladım umarım bi etkisi olmamıştır laparoskopi yöntemiyle oldum ameliyatı şimdi kucağıma aldıkça zorlanıyorum delik yerler acıyo hala,sütüm kesilirse diye çok korkmuştum ama Allahtan emebiliyor Teo...Şu an yazlıktayım lafta tatil yapıyorum ama nerdeeee bi de bu ameliyat çıktı,babamızda ank.da..sizler neler yapıyorsunuz bebişler nasıl biz iyice şekillenmeye başladık yavaş yavaş ele geliyoruz ve düzenimiz oturmaya başladı sanırım

yaa bu arada bebişlere vitamin olarak ne veriyorsunuz ben sadece devit3 veriyorum onu da çok düzenli veremiyorum unutuyorum, bir de pnömokok ya da rota virüsü aşısı yaptıran varmı ,sağlık ocağında mı yaptırdınız özel doktorda mı?

geçmiş olsun canım bende devit3 veriyorum bende arada unutuyorum o aşılar 2.ayda oluyo ben sağlık ocağında yaptırıyorum hem devit3 vitamininiorda ücretsiz veriyolar alabilirsin canım

dün ilk dafa kendim için dışarı çıktım yakınımız düğünü vrdı bunalmıştım çok vekızıma babaannesi baktı ben gittim biraz iyi geldi 1 saat felan durdum ve geldim hemen ne yapayım bunalıyorum artık hiç dışarı çıkamıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.sadce annemlere gidiyorum orada kalıyorum ama dışarı çıkmıyorum oarada da hep evdeyiz...
cemracim seni çok iyi anlıyorum......

pazar günü eşimin arkadaşının düğünü vardı eşimle beraber katıldık ve zeynepte 2 saatliğine anannesinde kaldı
ben ek olarak kızıma mama verdiğim için arada dışarı çıkmam gerektiğinde annem yada kayınvalideme bırakabiliyorum
ama en fazla 2 saat ayrı durabiliyorum kızımdan aklım sürekli zeynepte kalıyor
eve geldiğimdede sarılıp bol bol öpüyorum

ben dogum yaptıgım hastanedekı cocuk dr una gostermıstım aralımı o bu asılardan bahsetmıstı ıstege baglı ozel asılar oldugunu dıle getırmıstı
fıyatlarıda bırı 110 ytl dıgerı 120 ytl ve ıkıser tane vurulacak dedı.....
eger ıstersek eczaneden aldırıyorlarmıs .
saglık ocakları bu asıları vurmuyor ama ben bnm gıttıgım saglık ocagına sordum eger eczaneden alırsanız bızım doktorumuzda yapıyor dedı
bana cok pahalı geldı bızım karsı komsumuz eczacı ona sordum o da kendı kızlarına vvurdurmadıgını ıthal asılar oldugu ıcın o kadar pahalı oldugunu kendısının bıle cok satılmadıgı ıcın eczanesınde bulundurmadıgını soyledı fisfisfis
ıyıce arastırıp bana bıldırıcektı dun sordum bakalım ne dıyecek ama hastanede yaptırmıcam soyulmaya nıyetım yok..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…