ben dogum yaptıgım hastanedekı cocuk dr una gostermıstım aralımı o bu asılardan bahsetmıstı ıstege baglı ozel asılar oldugunu dıle getırmıstı
fıyatlarıda bırı 110 ytl dıgerı 120 ytl ve ıkıser tane vurulacak dedı.....
eger ıstersek eczaneden aldırıyorlarmıs .
saglık ocakları bu asıları vurmuyor ama ben bnm gıttıgım saglık ocagına sordum eger eczaneden alırsanız bızım doktorumuzda yapıyor dedı
bana cok pahalı geldı bızım karsı komsumuz eczacı ona sordum o da kendı kızlarına vvurdurmadıgını ıthal asılar oldugu ıcın o kadar pahalı oldugunu kendısının bıle cok satılmadıgı ıcın eczanesınde bulundurmadıgını soyledı fisfisfis
ıyıce arastırıp bana bıldırıcektı dun sordum bakalım ne dıyecek ama hastanede yaptırmıcam soyulmaya nıyetım yok..
canım ben baskasında yararlı olurmu bılmem ama ( cunku her bunye farklı oluyor)
bol su ıcıyorum emzırdıgım esnada nedense cok susuyorum hemen su ıcıyorum
karpuz yıyorum delı gıbı bırde helva cok sut yapıyormus ama bnm oldugu ıcın onu yemıyoırum arada sırada yıyorum yanı.
baska hergun bır bardak sut onun dısında humana stıll dıye bır cay var bıtkısel dr un onerdıgı onu ıç
ve olmasa bıle emzır bebek emdıkce sutun cogalır.
sulu yemeklerden sora bol su ıç sut yapar
bunun dısıdna ben eskılerın dedııgı gıbı kendımı tatlıya fln bogmadım
bu arada serbet olabılır bırde bulgur pılavı(kımyon at ıcıne gaz olmaz) ve sogan
denemeye deger sımdıden onlemını alalım
cok optum karamsarcıgım Allahım yardımcın olsun
BU ARADA KIZLAR BEN 54 KILOYA DUŞTUM YEDIGIM HALDE SUREKLI DUŞUYORUM YAA GECELERI COK ACIKIYORUM AMA CANIM ISTEMIYOR COK UYKUM OLDUGU ICIN EMZIRIP YATIYORUM HEMEN BOY 1,67 INŞALLAH DAHA VERMEM( DUA EDIN BANADAA
BAK ILK KEZ DUA ISTIYORUM HE SIZDENN :)
HEEE AYRICA HAVUZ SEZONUNU AÇTM CAN SIKINTISINDAN VE SON GUNLERDE OLAN UZUCU OLAYLARDAN SONRA BIRAZ IYI GELIYOR HEMEN HEMEN HERGUN GIRIYORUM KOMŞULARLA SOHBET FLN GUZEL OLUYOR AMA HEP AKLIMDA GÜLŞAHIM VAR HEP DUA EDIYORUM ONA
SIZDE EDIN ÇOK ZOR BİŞEY..
BUGUN NETTE OLMAYACAGIM ATTAYA GIDIYORUZ AKŞAMA GELICEM
YASEMIN MSJINI ALDIM EKLICEM COK OPTUM SENIDE INŞALLAH GEÇER YA NE DIYIM KI BENDE YAŞADIGIM ICIN COK IYI ANLIYORUM SENI
BU ARADA BEBEK ARABANIZIN ÇALINMASINA ÇOK UZULDUM BU YURTDIŞI COK ACAYIP OLUYOR YAA :) ANILARIM GELDI AKLIMA :)
EVET ORDA BEBEK ARABALARIYLA SEYAHAT ETMEK DAHA KOLAY OTOBUSE BINMEK FLN HATTA OTOBUSLERDE BU TUR ESYALARIN KONULABILMESI ICIN OZEL BOLMELER BILE OLUYOR BIZIM BURALARDA ISE INSANLAR BILE ZAR ZOR BINIYOR BACIM.. NE KADAR TUHAF..
KARAMSAR SABAHLARI BIR BARDAK (KUPAYLA) AÇIK ÇAY IÇ NORMAL ÇAY YANI O DA ÇOK SUT YAPIYORRR
KIZLAR HERKESE SELAMLAR SEVGILER . SIZI SEVIYOM YARAMAZLIK YAPMAYIN EN GELENE KADAR ( GERCI KIMSECIKLER OLMUYOR PEK AMA )
ÇOK KONUŞTUM ÇIKIYORUMMM
GULŞAHA SELAM SÖYLEYIN GIRERSE BEN MSN DE GOREMEDIM ÇUNKU
ben ülkerin hasat biskuvisini yedim yulafli birde meyve suyu ictim ogün bol sütüm oldu..bal serbetide iyi geliyor..
bugün benim oğlumda baya kustu karamsarcım ateşi falanda yoktu paranox fitil attım yarım mışıl mışıl uyudu oğlum kusması kesildi havalar soğudu baya acaba ondanmı üşütüyo olabilirler benim oğlan ıkınmaktan üstünü hep açıyo CADIARZUgülşahcım canım benim seni nakadar iyi anladığımı senin nekadar üzüldüğümü anlatamam inşallah hayırlısıyls sende en kısa zamanda bizler gibi bebeğine kavuşursun.
bugün benimde çok canım sıkkın kızlar bebeim bugün hiç emmedi ben okadar çok uğraştım ki bebeğim hep redetti ve çok ağladı benide sinir krizlerine soktu ilk dafa bugün bebeğime bağırdım ağlama diye ilk defa bugün okadar bunaldığımı hissettim ve farkında olmadan hatta bebeğimi yatağın üzerinde ter içinde kalmışım bebeğime sertten yatağın üzerine bırakıvermişim yazık yavrum ağlamaya devametti ne yapsam nafile kızlar olmuyor emmiyor......daha sonra sıcak felan demedim dışarı çıktık 5 dk.felan dışarıda gezdik gönli oldu ama bu seferde kusmaya başladı bende korktum acaba çok mu sert bıraktım ki yatağa diye yatağın üzerinde yalnız uykuseti örtülüydü yumaşak yani öyle pek bir ihtimal yok gibe ama içeri girince içim rahat etmedi ve gözüm arkada kalacağına dedim kızımı sert bir şekilde yata koydum hiç ağlamadı bile eğer canı yansa ağlardı değil mi kızlar uykusu gelmişti ama kaldırdım uyutmadım ine karnı acıktı mama verdim artık yine yedi babası geldi güldü falan baktı sonrada huysuzlandı meğer karnı acıkmış doyurdum uyuyakaldı ama .... yani bişey olmuşmudur ki bu kusma ne alaka acaba yani mama varmiştim acık acık 2 kere kustu biride ağzından az bir kesmik beyaz aktı...ne olabilr sizce.
annelik çok zormuş ya hele ki kendin olmak çok daha zor stresede girsen bunalsanda kucağına almak zorundasın hiç yardımcın yok bugün bunu daha iyi anladım ...
denizcimmm ne olur yAPMAAA..valla senle beni görüştürmeyecekler o olcak!!bak daha çok üzülüyorum sen böyle yapınca amasenağlama valla yavas yavas toparlanıyorum içim acısada canımmmm..ablana ne oldu peki..neden moralini bozdu?bak bana kızıyorlar şu anda çünkü seni anlamazlar..netten tanıdıgın biriyim netice ama aramızdaki bagı anlayamazlar..dua eidiyosun ve rahatlıyorum ben..sen iyi ol ama lütfennnnselam. moralım sıfır suanda . aslında bugun ıyıydım gemlıge gıttık buraya 40 dk fln uzaklıkta bır yer sahılı olan guzel bır yerdır kayınpederım ben ve kayınvalıdem ve aral kayınpederımın abısıne gıttık hasta dıye hersey cok guzeldı bır tek orda gulşahım duştu aklıma.. ve öykum ve aglamaya başladım .
eve geldım ablam tlf actı moralımı bozdu tamda duzelmıstım cokta uykum vardı . ama hepsı kaçtı
Gulşahım kendıne ıyı bak
Allah gönlune bır daha evlat sahıbı olma ıstegını duşursun ezan vaktı .
Allah senın ıcın zamanı su gıbı gecırsın acıların dınsın bır an evvel.
senı cok sevıyorum
keşkeee keşke yanında olabılseydım bunu yurekten ıstıyorum
bırbırımıze anlatacagımzı o kadar cok şey varkı .. sende bılıyorsun msnde hep yarım kalıyor
dualarım hepp senınle her saat başı
Allaha emanet olun((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?