2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

deryacım cok gecmıs olsunn benımkıde pecete hastası ne varsa o yumusak seyde onla bıle dışını kaşımaya calışıyor yavrum .
evet herşey anlık oluyor.. ne kadar dıkkat etsekte sanırım bundan sonra dahada yaşayacagız ufak tefek kazalar..

Allah başka dert vermesın hepsını korusun

bu arada gunaydınnnnn
ben orgu oruyorum seneler sonra ılk kez elıme aldım kocama atkı oruyorum haberı yok :) yılbaşı gunu ladeste benı yenmıştı bende bunu oruyorum .

bırde bugun doktorumuza gıdıyoruzz ya kızlar dr un tartısında oglum az saglık ocagında ıse daha kılolu cıkıyor neden acepppp bı yanlışlık olabılır mı

denizcim gramlık bişey bu hata olması çok normal takma o kadar
kızlar şimdi bana milupadan hediye geldi üye olmuştum içinde 2bez vücut şampuanı pişik kremi sütlü pirinçli muhallebi devam sütü ıslak mendil bebek yemek tarifi kitapları aşılarla ilgili broşürler var içinde çok güzel çok şirin sanki bi tanıdığımdan gelmiş kadar sevindim valla

ayşegül canım güle güle kullanın canım:teytey:
görüşemiyoz şeker hayırdır
dün öğleden sonradan bu yana kadar ne yaptın gülüm benim:1hug:
saçma bi cümle oldu:roflol: ama arkadaşım anladın sen onu:lepi:

buralardaydım kız bazı ev bazı oğlan koşturuyom işte şimdide hafta sonu geldi koçiş yine çalıştı geldi uyuyo şimdi dinleniyo doğaçta uyuyo kuzum bende yeni oturdum işte sen naptın bakalım görüşmeyeli

aysegull bende uye olan oraya bacım
ne guzel vallaa gule gule kullanın doğaçla beraber

benıde uye yap
suan aral kırılan donencesını cekıstırıyor bır yandan da suclu suclu bana bakıyor bı bakam şuna :))

ol kız ben bebekle ilgili neresi varsa üye oldum sitede duydum hediye olayını
ilk hediye geldi valla taş atıpta kolumuzmu yoruluyo demi ama sende ol her yerekaydirigubbakcemile5

ayyyyy aral dursaaa off oyle yogunum kı bugun dr ada gıdıcez daha yatagımı toplamadım.
nasıl uye olunuyor sen bana msn den soylersın bacım

bu arada hediye çekleride var kızlar yüzde 25 indirimli bez ve mama krem şampuanlarda şok tansaş ve migroslarda kullanılyomuş

selmalr kızlar napıyonuz bakim üye olmalar falan oh oh olun da bebklerinize güzel güzel bakın bizimki şimdi uyuyor gece hiç uytamadım dişten midir anlamadım biz de bu hafta doktora gidicez bakalım...

derya ve saturnncüm geçmiş olsun canlarım
bir anda oluyo böyle şeyler eli ayağı dolanıyo insanın
inşallah bişeyleri yoktur bebişlerin
doktora gittinizmi
ben geçen koltuktan düştüğünde götürdüm film çektiler
ondan sonra içim rahatlamıştı
aklımızda bulunsun dr böyle olaylarda çocukları enaz 3 saat uyutmayın dedi
bide ağız dolusu fışkırır birşekilde kusarsa tehlikeliymiş
rabbim bütün bebişlerimizi korusun inşallah
amiinnnnn

valla moralım bozuk kızlar dr dan geldık aral dogru durus kılo almamış..

denizciim moralini bozma canım
eskisine göre daha çok hareketliler fazla kilo almasını beklememeliyiz canım benim
önemli olan sağlıklı olması kuşumm canını sıkma lütfen
öptüm canım

denizcim üzülme canım bizimde aynı hareketten oluyo çok yaramazlar kilo tutmuyolar boşver zayıf ama sağlıklılar önemli olan o pofidik pofidik olunca noluyo boşver böylede sevimliler bence

kızlar doğaç gel gel yapıyo çok komik dün çok az göstermiştim şimdi kendi kendine yapıyo kameraya aldım çok tatlı oluyo artık öğreniyolar herşeyi ya büyüyolar alkış yapıyorum onada dikkatle bakıyo yakında onuda yapar herhalde

günaydın kızlarrr
herkese iyi pazarlar
adaşş gece gelmemişsin canımmm uyu canım benim teo dan fırsat buldukça uyu umarım iyisinizdir
herkese sevgilerrr

selam kızlar sizin muhabbetinizden baya bir uzak kaldım özlemişim valla dışarda kar yağıyo bizde eve tıkıldık kaldık pencereden karın yağışını seyrediyoruz oğlumla.
herkese sevgiler bebişlerinize öpücükler..

selm.kızlar nasılsınız sizden baya biii uzak kaldım evdeyim ama pc başına oturmaya vaktim olmuyor kızım okadar yaramazki sormayın üstelik ishaldide bahsetmiştim çok zor geçiyor günlerimiz kilo sorunu bizde de mevcut almıyor dr.kilo takibi yapalım dedi 2 hft.sonra tekrar geleceksiniz dedi bakalım ne olacak.

ayşegülcüm nasılsın doğaç nasıl...bizim kızda yaklaşık 2 haft.dır gel gel yapıyor şu aralarda el şaplatmayı öğrendi şimdide bay bay başladım bakalım onu ne zman yapacak ama en çok hoşuma giden şeyde 1 hft.dır eller hiç inmiyor aşağıya hep oynuyor ya çok tatlı ....baya biz gibi parmak şaklatcam diye uğraşıyor canım benim ....ama baba ve anne demiyor artık eskidensöylüyordu şimdi de dede mama diyor sadece ...

canım bu çok normal her tartı aynı değil benim başımada geliyor sen genelde tek tartı ve aynı tartıdn hesapla kilosunu...
bırde bugun doktorumuza gıdıyoruzz ya kızlar dr un tartısında oglum az saglık ocagında ıse daha kılolu cıkıyor neden acepppp bı yanlışlık olabılır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…