2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canımcıım kusura bakma yaw ada durmayınca acil tarafından kalkıyom msn yi ööle unutuyom walla
hadi bakalım gözün aydın pompan gelmiş inş. canım göğsünde iyileşir biran önce

merhabalar
geçmiş olsun sabirecim dişler olabilir havalar da kötü.

denizcim gözünaydın. göğsüne saf zeytinyagı sürebilirsin ama .karar senin. iyi geldiğine şahit oldum. bugün epey yoğundum kuzenim geldi onunlayım. haftasonu istanbula gidecek bana sen de gel diyo ama nerede çocuklardan hanım bekar . aslında ne iyi olurçokkk bunaldım ama ahmete kim bakacak yaza kadar gezmek zorrrrrrrrrrr.

bebişleri ve sizleri öptüm.

sabirecim geçmiş olsun benim kızımda geçen hft.ishaldi hem hastaydı ishali tam geçti dişi çıktı...ishalken birden beyazladı ve dişi artık çıkmış gibi belirgindi el altında yada çıkmıştı ben anlamadım çünkü elime pütürtü geliyordu ama o çın çın testini uygulamamıştım daha sonralarda uyguladım onuda başkaları bir bak öyle diş mi yoksa demişlerdi denedim çıkmıştı belkide ishalken çıkmışta olabilir ben göredim çıkarken sonradan gördüm çünkü..

slm kızlar...bu gün çok güzel bi gündü izmir de..güneş harikaydı...veeeee hepsinden önemlisi artık bizim de bir dişimiz var artık..acayip oluyor insan yaa:)hepinizi öpüyoruz oğluşumla ...darısı tüm diş bekleyenlerin başına.....:))))

hayırlı olsun inciniz canım ...

hayırlı olsun canım
amin canım benim darısı bizim de başımıza
bizde öpüyoruz şekerrrŞeniz

bugün burdada hava güzel sayilir -6lardan 1 e yükseldi bizden hemen disari attik kizimla kendimizi..alisveris yaptik oyuncak aldik mama aldik kizima yine milupa aldim..hippe baktim baktim yine milupa geldi icimden onu aldim..
biz 4 kardesiz hepimiz 7 ay emmisiz annemin sütü keislirmis umarim bendede olmaz sanki azaldi..

kesilmez inşallah yasemincim eme bildiği kadar emsin meleğin inşallah canım sıkılıyoooooo hemde çooooookkkk doğaçta uyuyo eşimde nöbette yalnızım dostlarım yalnızım yalnııııızz dııdıııt dıdıdııııııııt

karamsar ve ader 'cim mesajlarınız için çok teşekkür ederim ....aranızda diş buğdayı nedir bilen var mı?kimle konuşsam yapacakmısınız diye soruyo..nedir bilmediğimden bişi diyemedim.aydınlatırsanız sevinirim tşk..

kızlar nabersiniz
karamsar canım ada da uyudu uyandı
oynuyoz şimdi
artık kaçta uyursa

kızlar ada oktay kaynarcayı görünce krize giriyoo kahkahalarla gülüyooo anlatamam
ayy çookk ttaattllıı meleğiiimmm kurban olsun annesiiiiiiiiiii

benim esimde futbol oynamaya gitmisti bilseydim sana eslik ederdim..

Ben gece kuşu yatmadan bi merhaba diyim dedim..Ardamm hayırlı olsun inciniz!Evet bugün hava süperdi bizde günler sonra ilk kez dışardaydık önce sağlık ocağı ardından doktor ,ardından arkadaşıma gittik oğlumla..Bugün pnömokok 3.dozumuz vardı artık ücretsiz olduğu için sağlık ocağına gittik vurdular ama bir dahaki dozu siz dışardan alıp getirceksiniz dediler,nedeni de ilk iki dozu başka yerde vurdurduğumuz için devlet ödeme yapmıyomuş karışıklık oluyomuş vs... saçmaladılar yani! Çok kızdımmm çokkk, devlet bence bana teşekkür etsin ilk 2 dozu sen ödemişsin diye..birde 4. doz için 1 yaşındayken getirin dediler bu aşının son dozu 15 ay değilmiydi ya niye 1 yaş? biz 3. ay,5,7 ay diye vurdurduk, siz naptınız bu aşıyı vurduran varmı sizin sağlık ocağı ne dedi? Benim bildiğim mayıs2008 den sonra doğan tüm bebeklerin aşısını devlet ödüyor olmalı ama bizimkiler böyle dedi beni sinir etti işte..

adaşş kapanışı yapmış bende açılışı yapiim barii
günaydın güzell anneler
herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrr

[..Bugün pnömokok 3.dozumuz vardı artık ücretsiz olduğu için sağlık ocağına gittik vurdular ama bir dahaki dozu siz dışardan alıp getirceksiniz dediler,nedeni de ilk iki dozu başka yerde vurdurduğumuz için devlet ödeme yapmıyomuş karışıklık oluyomuş vs... saçmaladılar yani! Çok kızdımmm çokkk, devlet bence bana teşekkür etsin ilk 2 dozu sen ödemişsin diye..birde 4. doz için 1 yaşındayken getirin dediler bu aşının son dozu 15 ay değilmiydi ya niye 1 yaş? biz 3. ay,5,7 ay diye vurdurduk, siz naptınız bu aşıyı vurduran varmı sizin sağlık ocağı ne dedi? Benim bildiğim mayıs2008 den sonra doğan tüm bebeklerin aşısını devlet ödüyor olmalı ama bizimkiler böyle dedi beni sinir etti işte..[/COLOR][/QUOTE]

günaydın annişlerr

deryacım evet 2008 mayıs tan itibaren vurmak zorundalar. aynı durumla bende karşılaştım.sağlık ocağında dayak yemediğim kaldı ve ben sağlık müdürlüğüne sorduğumda biz yeterli aşıyı gönderiyoruz yapmaları gerekir demişti. nesi karışacak zahmet edip aşı kartına işleyecekler .ben de her gittiğimdekriz geçirttikleri için doktorumuz yapıyor devletin yaptığı aşıları da ücretsiz yapıyorlar. doktorumuz 6. ayında başladı bizim .

günaydın hanımlaaarrrrrrrrrr hayırlı cumalar geldi sonunda
deryacımm bende bi kaç kişiden sorun yaşadıklarını duydum çook saçma yaa sanki zor bişey aşı kartına öncekileri işleyip yenisini yapmak bizim drumuz yaşında bide 2 yaşında yaptırırsınız acelesi yok demişti aşı için sonra aşı takvimine eklenince başladık sağlık ocağında 20 sinde 3. doz yapılıcak eğer önceden yaptırsaydık 3-6-9-12 aylarda yaptırcaktık öyle demişti drumuz bize bırakmıştı....ardamm karamsar ayçaa incileri gelenlerin hayırlı olsun bizde gelince diş buğdayı yapıcaz ama daha önce hiç görmedim yapılırken herkes farklı anlatıyo
yasemincim inşallah emer bizim de öyle olmuş hep az emmişiz benim kızda öyle sanırım bıraktırcam artık çünkü sütüm yokkkk boşa çekip duruyo canım yawrumm hayırlısı olsun
bu arada sonunda rahat bi uyku çektim anladık sonunda bizim ızın derdini ben işe başlayalı gece emiyo bırakmasın diye ıhhh dedikçe aldım şimdi gözü azcık açılsın meme arıyo saat başı ağlıyoduu hiç te emzik almamıştı uyku sersemi emziği weriyorum ağzına çeke çeke uyuyo uyuyunca a lıyodum yine uyanıyodu dün almadım uyuduk sabaha kadar sabah baktım atmış kendisi emziği artık öyle uyutcam almıcamm kucaama

bide dün akşam kızım naptııı
yürütecinde babasının yanında duruyodu hokus pokus oynuyolar sonra babası tvyedaldı ecede bi babasına baktı bi elindeki mendile sonra tv yee yine babasına bi türlü dönmüyo babamız kendinden geçmiş ece de napsın garibim kendini göstermeye çalışıyo babasının önüne geçti gözünün içine bakıyo ayyyyyyyy o kadar tatlıtdı kiii hadiii oynayalım ben burdayım baba diyo resmen canım kızım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…