2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok sevindim canım.hayırlı bir kız çocuğu olur inşallah.bu arada haziran annlerinden cinsiyeti ilk öğrenen sen oldun sanırım.bende pazartesi gidicem bakalım gösterecekmi benimki.adıda çok güzel canım şevval nur.

kızlar dün doktora gittim 11+6 günlük ense kalınlığı 1.7 baş popo mesafesi 5.9 cm. çıktı ikili test içinde yarın gidicem.bu arada gördüm bebişimi çok hareketliydi bide hissetmeye başlasam ne güzel olucak.cinsiyet olarakta bişi gördü doktor ama daha çok erken dedi kordon olabilir dedi.bide kameraya çektik :))

saracım ne güzel hayırlı bir kızın olur inşallah ben kızları daha çok sevdiğim için kızım olmasını istiyorum ama oğlan oluncada üzülmem ilk nede olsa senin adına sevindim tekra hayırlı olsun

ayça bende sinir oldum ek ders işine bu kadar olmaz amanımızı kesti daha 3 kuruşa neler yapıyor lanet olsun iyice hevesimizi kırıyorlar bugün o kadar hastaydımki anlatamam yinede gittim bu ar benim midem dahda şiddetli bulanıyor bir haftadır doğru düzgün hiç birşey yemedim kilo kaybım var karnım portakal büyüklüğünde eteklerim sıkıyodu ama bu hafta zayıfladım etekler pantollara devam edecez

KIZLAR MERHABA
BENNUCUM SENDE Mİ KİLO VERDİN?
BENDE EN SON CUMA GÜNÜ DOKTORA GİTMİŞTİM.
HAMİLELİĞE BAŞLADIM ve 40 GÜN iÇİNDE
TOPLAMDA 10 KG VERMİŞTİM.
GÖBEĞİM HİÇ YOK.
HAMiLE OLDUĞUM HALEN BELLİ DEĞİL CANIM.

İKİLİ TESTİNİ YAPTIRDIN MI ?

senace yaptırdım herşey normal ben bir haftadır çok kötüyüm özellikle bugün 2 kilo vermişim çok değil ama çok zor bi durum seni anlıyorum azalma olmadımı hiç canım sende

Bende 2007 Haziran Annesiyim.sizlere Kidem Basmisim Desenee.allah Tamamina Erdirsin Herkesi Insallah..

kızlar merhaba ben bugün doktora gittim veeeeeeeeeee kızım olacakmış.çok mutluyum.allahıma şükürler olsun sağlıklı ve hareketli bir bebiş.üçlü test için kan verdim hafta sonu sonuçları alıcam inşallah bir sorun çıkmaz ondada.hareketlerini histeteye başladım ben.şu an 190 grammış.haftasına göre normal dedi doktor.hareketli olduğu için artık boyunu ölçemeyiz dedi.çokkkk mutluyum çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.allahım herkese yaşatsın inşallah bu güzel duyguları amin.

çok sevindim sevce..ikinci kızımız desene.haziran ayı kız ayı olacak sanırım.hayırlı evlatlar olur inşallah..bende folik asiti bıraktım.kan hapına ve demire başladım.demiri doktorum 1 portakalla beraber almamın yararlı olacağını birde aç karnına içmemi söyledi.ikili testlerim çok şükür güzel çıkmış..bebişim o kadar büyümüştükü,bakarken gözyaşalrımı tutamadım.gerçi bu ara çok duygusalım..herşeye ağlıyorum

1.eylul-su....................1 haziran
2.sevce......................1 haziran......

3.şirinemiyim neyim...... 6 haziran
4.soda-lamon..............10 haziran
5-ceydacey................10 haziran
6.sara-nur..................10 haziran....

7.çilemsin...................12 haziran
8.handerya.................12 haziran
9.gülşah-kılıç...............16 haziran
10.narin.......................16 haziran
11.fasülyeninannesi........16 haziran
12.yasemin....................19 haziran
13.çorumlu cadı..............19 haziran
14.sarı zambak.............20 haziran
15.aytii........................22 haziran
16.dilekgndz..................22 haziran
17.bennu beyzam...........23 haziran
18.serpil.......................25 haziran
19.gülden.....................25 haziran
20.berrinyy...................25 haziran
21.ayça.......................27 haziran
22.senace....................27 haziran
23.yağmursu.................28 haziran

sevcecim ve sara nurcum ikinizin adınada çok sevindim darısı tüm isteyenlerin başına. çok heycan verici bişey olsa o an ben şimdiden merakla bekliyorum bakalım hepimize hayırlısı neyse o olsun.................AMİN

ayçacım folik asiti artık banada bıraktırdı doktorum.onun yrine içinde demir,folik asit ve b12 vitamini olan bir hap verdi.banada gece yatarken içmemi söyledi.dilekçim sende en yakın zamanda öğrenirsin inşallah canım.anlatılamaz bir duygu bu.heyecandan o an kalbi,m duracak sandım.

sevce tebrik ederim canım....
offf benim daha belli olmadı sanırım perşembe günü gittiğimde belli olucak erkek olucakmış gibi geliyo ama valla çok merak ediyorum sağlıklı olsunda...

sevcecim nasılsın tebrike derim çok sevindim bu arada tabikide... ayrıca canım merake ttim benimde bugünlerde kasık taraflarımda özelikle sol kasıgımda yani üst tarafında sanki bilye oynuyorla rgibi bişeyler oluyor bilyeyi sanki atıyorlar sonr ageri geliyor gene atıoyrlar gibi sen bu bebek hareketleirni nasıl hissediyorsun bazende sagda oluyor ama genelde hep solda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…