2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

o kıpırtılar banada oluyo canım.doktor onların bebeğin hareketleri olduğunu söyledi.ama çok sık olmuyo bende günde 1 -2 kez hissediyorunm
ilerleyen günlerde daha fazla hissedeceksin dedi doktor
bebeğin çok hareketli dedi ve haftasıyla uyum içinde gidiyo dedi
sara nur cum bişey sorucam ultrason kağıdında altta bebeğin ölçümleri varya orda bu sefer bi çok şey ölçmüş ve ölçümlerin değerleri haftasının üstünde çıkmış yeni fark ettim ben ya onu sorucam doktora.inşallah sorun yoktur.seninde öyle ölçümler varmı canım altta.mesela BPD 38,9mm demiş karşısındada 17+6 günlük yazıyo.ATD 40,3mm 18+3 günlük yazıyo.bunun gibi biçok şey var.aklıma takıldı ya haftasonu sonuçları almaya gittiğimde sorucam neden herbiri farklı diye.inşallah problem yoktur yaaa

bend eöyle hissediyurm canım arada bir oluyor neyse bunla rbbek hareketleri olsudna benim dr umd abana bebegimin çok hareketli oldugunu kısa zamanda hareketlerini hissedecegimi söylemişti kıpır kıpır ultrosonda bile inan bulmakda zorluk çekioyurz nerdeys e5 dakka onunla ugraşıyorz zilli kızlar dr larımııza yoruoyrlar demi aman of korkma yeter ya sevce byle nasıl geçirecez geri kalan 23 ahftamızı ha of allah a emanet valla

arkadaşlar benim de yüzde 90 oğlan olacak dedi dr yani oğluşum olacakmış bende hep öyle hissediyodum rüyamda bende eşimde gördük erkek olduğunu

gözün aydın cnaım rabimiz artık dileirm burdan bizi döndürmez saglık versin bebişleirmize amin

hayırlı olsun canım benimde oğlum olcak gibi geliyo bakalım gösterirse benimde 2 aralıkta randevum var.......Allah herkesin gönlüne göre versin

2 aralıkda mı :)) ocakda yani öyle demi hayırlısı olsun kızlar herşeyin hayırlısını versin rabbim

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızım olacak çok mutluyum bebeşimi gördüm çok tatlı ya inamazsınız çok tatlı...

Doğru Diyon Sara Nurcum Baksana Aklimizi Almiş Bebişlerimiz Bi Tarih Bile Yazamiyoz.
Ayyyyy Ben Sabirsizlikla Tekme Atmasini Bekliyom Daha Hiçbişey Hissetmiyom Nasil Oldu Diye Merak Ediyon Doktora Gitmek Için Gün Sayiyom.....

anlıyorum hayatım hemd eçok iyi anlıyorum seni bend ehaffi bir şekild ehiisediyorum inan bana sanki içimd ebiri bilye oynuoyrmuş gibi aynen senind eolacka o hareketler emin ol

anlıyorum hayatım hemd eçok iyi anlıyorum seni bend ehaffi bir şekild ehiisediyorum inan bana sanki içimd ebiri bilye oynuoyrmuş gibi aynen senind eolacka o hareketler emin ol

Sara nurcum bebeğinin kız olacağını ikili testte bakılan ultrasonda mı öğrendin.Seninle aramız 2 hafta filan galiba ve banada dr ikili testte %70 kız dedi. Kızlar bazen yanıltırmış ya bende sana sormak istedim.zaten cumartesi kontrolüm var bakalım daimi doktorumda cinsiyetini görebilecekmi. Allahın izniyle, sağlıklı bir şekilde doğsun ,tek isteğim bu ama merakda ediyorum işte.yerimseniben

seni anlıyorum ama d rum ikili testimin yapıldıgı gün bana hiçbişey söylemedi 14+3 de ögrendim kız oldugunu cnaım benim hayırlısyla kucagımıza alalımd agerisin boşver demi birtanem :1hug:

arkadaşlar kilo durumlarınız nasıl göbek çıktı mı? kaç kilo aldınız hamileliğin başından itibaren...
bulantısı devam eden varmı benim sonradan başladı bulantılarım 3. ayımı doldurduktan sonra ilginç ama ara ara hala yokluyo..

benim yemeklerden sonra karnım acayip büyüyor ve geriliyor.sabahları ise biraz iniyor.ama ayına göre karnım çok büyüdü.artık hamile olduğum anlaşılıyor.4 kilo aldım.hızlı alıyorum galiba...bu arada çekirdekli kuru üzüm yemenizi tavsiye ederim.çekirdeğinin faydaları saymakla bitmiyor..

seni anlıyorum ama d rum ikili testimin yapıldıgı gün bana hiçbişey söylemedi 14+3 de ögrendim kız oldugunu cnaım benim hayırlısyla kucagımıza alalımd agerisin boşver demi birtanem :1hug:

Çok haklısın canım tabiiki öncelikle sağlıklı olarak dünyaya gelmesi, erkek kız hiç farketmez. Dr bana öyle söyleyince ve birde oğlum çok merak ediyor.Hep kız olmasını istiyor.Diyor ki;evimizde erkek 2 tane kız 1 tane. Kız olmasını o yüzden istiyormuş.Baana arkadaş olacakmış , neyse canım Yüce Rabbimden hayırlısı.

bende 1 kilo almışım sadece bende ayva yiyorum gecende rüyamda doğum yapmışm kızım olmuş bi sevdim bi sevdim oakdarda güzel bi bebekti bakalım ne olcak 16 ocakta gidicem gösterir inşallah.

kız bend eruyamda kızım oldugunu gördüm ve kız bebek annesi olacagım inşaallah aminnnnnnnn evet benim kide çok güzeldi bir kokuoyrdu hemd edşün ruyada yani :)) yeşil gözleri vardı bebegin bakalım bizimkiler nasıl olacak canım

canım inşallah hayırlısı ve sağlıklı ömürlü herkese ALLAH IM NASİPEYLESİN AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN...

bende 3 0cakta öğrencem inşallah cinsiyeti..aynı gün üçlü testim var...hayırlısı deyip duruyorum arkadaslar..hepimiz için tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…