- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
yasemincincim zeynepte yerinde durmuyor sürekli tutunup biyerlere kalkmak ve yürümek istiyor haliyle bazen düşüp kafasını vuruyor.çok yüksek biryerden ve sert bir zemine kafasını vurmadıktan sonra telaşlanmamak gerekiyor diye düşünüyorum.mutlaka her çocuk gibi bizimkilerde düşe kalka yürümeyi öğrenicekler
ben zeynep ayaga kalkıp elini tutunduğu yerden bırakıp adım atıp yürüdüğü zaman pek müdahale etmiyorum zaten ayaktayken düşüncede genelde popo üstü düşüyor sanırım bizimki taktiği öğrenmeye başlıyor
ama tabiki gözlerim sürekli onun üzerinde oluyooo
günaydın kızlar
dün zeynebi sağlık ocağına kontkole götürdüm
boyu 73 cm
kilosu 10 kilo
enson 2 ay önce götürmüştüm 9,5 kiloydu hiç kilo almamış diyebilirm ebede çok hareketli o yüzden almayabilir dedi ama boyu uzamış bıngıldağıda henüz kapanmamış 18 aya kadar yolu var dedi ebe
bide bu düşme olayını söyledim bana tabikide düşecek dedi bu çok normal dedi ve güldü banaa :)))
beton zemine sert birşekilde düşmedikten sonra korkma dedi
sürekli arkasında düşmesin diye durursan bu çocuk yürümeyi öğrenemez dedi
merhabaaa...........
her ne kadar sağlık ocağındaki ölçülere güvenmesemde bu aralar dra gitmeyi düşünmediğim için bugün gmtürün demiştim annemlere az önce aradım kilosunu değilde boyunu merak ediyodum ama akıllarında tutamamışlar hemşire çok iyi çok hareketli maşallah herşey yolunda diyince tamam diyip çıkmışlar boyu kaç diyorum 12 cm uzamış diyo ben ne bileyim en son kaçtı kaç ay oldu gitmeyeli öffffffffffffffffffffff öffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff eve gidince ben ölçcem artık nasıl becerceksem
yok yasemincim yazmamıştım sağlık ocağına en son aşısında gitmiştik ocakta o zamandan beri 12 cm uzamış o zaman da sanki 65 67 filandı sanırım şimdiki boyu 77 79 arası kilosu 8700 filanmış boya gidiyo bu sıralar ece, zaten dönüşümlü bi ay kiloysa bi ay boy gerçi bizimki hiç kiloya gitmedievde ölçücem tekrar hemşire güzel güzel dedikçe unutmuş bizimkiler ölçüleri
streetpit ben weriyorum canım tabağı koyuyorum önüne mesela patates püresini eliyle alıp yiyo muzu bisküviyi zaten öyle yiyo dişimiz yok hala bu arada :)
bide kucağıma alıyorum masada elinede benim kaşığı alıyo pilavı filan daldırıyo kalırsa kaşıkta ağzına genelde ters çevirip götürüyo ağzınaalışır yawaş yawaş odada yediriyosam altına bez seriyorum çünkü seviyo ben ona verirken oda bana veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?