2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
güzel bir gün ve hafta diliyorum
nasılsınız bakalım bebişler de iyiilerdir inş.
Ada dan fırsat buldukca okuyorum ama yazmaya zaman olmuyooo
ayşegül cnm nerdesin kıss ayağınıda meraq ediom
bizim dişimiz yok daha yaa bu gidişlede çıkmasına epey var sanırım ama hiç oturmuoz ööle yürümek istio eminim sizlerdede durumlar aynıdır
hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

http://img528.imageshack.us/my.php?image=s7304193s.jpg[/IMG

[IMG]http://img528.imageshack.us/my.php?image=s7304189.jpg

merhaba kıslar benim oğlanda hiç oturmuyo akşama kadar elinden tutup yürütüyorum.
oturtmak imkansız yürüyim sağı solu kurcaliyim yemek yemiyim bu yani

günaydın kızlar keyifler iyidir umarım
dün hava çok güzeldi havaların ısınmasını çok istiyorum benim oturduğum yer genelde yazlıkçıların oturduğu yer olduğu için kışın burası hiç çekilmiyooo
heryer çok sessiz oluyo
ama dün çok güzeldi çok kalabalıktı bizde sahile indik bigüzel gezdik içim açıldı vallahi
havalar birazdaha ısınsın sabah zeynep uyanıp onu doyurduktan sonra arabasına koyup hooooooooop sahile 1 saat yürüyüşe hamilelikten armağan 2 kilomu vermeye
resim ekledim ama olmadı linklerin yeri değişmiş

selam herkeseee....
havalar super maşallah tü tü tüüü
bızde dun yalovadaydık tabı gezdık durduk ama aralı teyzemlere bıraktık kayınvalıdemlerle . karı koca gezdık sahıle gıttık alışverış yaptık magazadakıler 9 aylık bebegım olduguna ınanmadılar gıysılerı denedıkce :)
hadı kızlarr sızde artık kıloları verın bakın yaz geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sevda oralarda bızde gezıyoruz bırgun eşımle geleyım sende eşını alırsın hem tanışırız hemde yuruyuş yaparız bebeklerde tanışır

yalnız zeynep ın tokası cok yakışmışş

herkese slm...ben geldim offf offf yorucu tempolu bir hafta geçirdim seçim bizim bayabii ağırdı ama biraz üzüntülüyüm birazda sevinçli işte ama aşırı doluyuz eşimle ben öyle ağlamaklı gibi biraz kırıktı yaa bizde bu seçim ne yapalım halen durumlar devamediyor...
ecrin iyi değil yine 5. dişimizi de çıkardık bugün çoook aşırı huyuszlanıyor yemek hiç yok zorla ağlatarak 2 kaşaık yedirdik...bizden böyle...strese devam geçsin artık diye dualarediyorum yani elimden gelmiyor bişey....

ne guzel 5 diş ççıkmışş bizde daha bır tane bıle yok sanırım hepsı bırden çıkıcak..
yaz gelıyor umarım herşey herkesın ısteedıgı gıbı gelışır bu yaz kızlar

henüz tokalık saçımız yok denizcim ama merak işte napalım :)))
tanışma işi çok güzel olur canım yaa
beklerim siz gelmeden önce haberleşiriz özelden tellerimizi veririz birbirimize

bizimde 6 dişimiz olduuuuuuuuuu
gülünce o kadar güzel oluyorki anlatamam

slm kızlar
nasılsınız
ben çok kötüyüm dişlerden dolayı tedavi oluyom dr um artık ilaç tedavisi werdi mecbur kaldı ve adayı bugün hiç emziremedim artık kesioz ilaç aldığım için ayyy çok kötü oluyom yaa kuzu meleğim nasıl aranıoo veremeyincede ben üzlüom ağla ağla bugün bittim yaa,
adaş ayşegül haşhaş güseli bunlar hiç uğramıo artık iilerdir inş.

hade fıstıklar ii geceler deliksiz güsel uykuar
mucxxxxxxxxxxxx

selam kızlarrrr
deryacım cok uzuldum yaaa ver kız memeyı ascıkta olsaa
ay nasl bıraktırcaz bız bunları memeden nasıl kescez bılmıyorum ben hıc dayanamam sanırım

deryacım doktorun süte geçmeyen antibiyotik verseydi keşke ya
böyle diyorum ama öyle bir ilaç varmı onuda bilmiyorum kulaktan dolma bilgi işte
kızlar ben 2-3 gündür hergün yürüyüşe çıkıyorum artık
sahilde park var kızımıda orda sallıyorum çok hoşuna gidiyo helede kaydıraktan kaydırınca çıldırıyo
yanımada meyve püresini alıyorum orda yediriyorum eve gelincede birgüzel uyuyoo maşallah

kızımı uyuttum
eşimde dışarı çıktı arkadaşıyla
ohhhhhh şöyle bi rahat rahat takılayım :)))))))

günaydın herkese ....
bizde artık her gün dışardayız kışında öyleydi gerçi gezdirdim hep fıstığımı artık dışarda oynayan çocuklara bakıyo atılıyo akşam ben çıkaramıcaksam babannesiyle dedesi gezdiriyo bende biraz apartmanın önündeki komşu çocukalrın yanına çıkarıyorum yada parkta kuş kovalıyoruz çok seviyo bıdık bıdık koşcam diye uğraşıyo
her gün yeni yaramazlıklarını öğreniyorum artık dün akşam gittim bizimki emekliyo gidiyo koltuktan tutunup kalkıyo bütün odayı dolaşıyo koltuktan koltuğa geçmeyi öğrenmiş bide ellerini bırakıp dengede duruyo bide dolabın kapağını açıyo parmağını sıkıştırcak haberi yok bantlıcam bugün olmıcak böyle yawrum yaaa bir günde neler öğrenmiş maşallah kuzum benim

kızlar selam ....

herkes ıyımı bebekler ıyımı ??

hepınıze guzel bırgun dılyıorum .. her ne kadar ortalıklarda olmasanızda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…