2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benimki haziran bebişleri arasında en kısa boylu herhalde... 63 cm çok az geldi bana şimdi....
akşam birdaha ölçeyim

Slm haziran anneleri ve tatlı bebişleri...
Bizde artık kendimiz yemek istiyoruz, ben verince istemiyor kendi tutup yiyecekmiş onu da beceremiyor her yer mahvoluyor..hergün ben kahvaltı yaparken benim yediklerime sarkıyor bende önüne minik minik kaşar ekmek falan koyuyorum leblebi gibi yiyor,hatta yediremediğim köftesini bile bu yöntemle yediriyorum artık..
Bu aralar diş sancımız tuttu yine dün sadece kahvaltı ve gece yatmadan önce meyve yedirebildim hiç bir şey yemiyor,çok iştahsız nolcak böyle bilmiyorum,o yemedikçe ben çok üzülüyorum,sinirleniyorum,kendimi kaybediyorum tüm psikolojimi etkiliyor..
Kesin bu ay kilo verdik biz 2-3 gün sonra kontrolümüz var bakalım bu ay naptık geçen ay 12.300 kilo 81cm boyu vardı bizimki de manken adaylarından anlayacağınız boyu olduğu için kiloyu hiç göstermiyor hatta gitgide eriyor,hareket arttıkça bakalım bu ay büyüdükmü?
Nezle bizde de var denizcim çok sinir bozucu oluyor gerçekten bizim tam geçmişti yeniden başladı sümüklü sümüklü geziyoruz artık hınkırmayı da öğrendi paşam :) o burun damlasından bizde nefret ediyoruz,görünce ağlamaya başlıyor,ben genelde burnunu yıkıyorum hem hoşuna gidiyor hem de mikrop dağılmıyor daha çabuk kesiliyor..
Ayşegülün kilolar iyice gitti demek ne güzel sevindim onun adına ben hala inatla veremiyorum yaza çok az kaldı ama spora zaman yok yada oğluşla zor oluyor dışarı çıkmak Gerçi Teoş beni çok yoruyor hiç durmadan yürüyelim,oynayalım istiyor artık hiç bir şeye zaman ayırmıyorum ev,kendim vs..olduğu gibi duruyor varsa yoksa oğlum!

kizim sabahtan beridir mizmiz sayfayi actim teoyu gördü konusmaya basladi...deldel diyo sanirim arkadas ariyo..disari cikarsam ii olacak..

Aral 8 aylık oldugundan berı burnundakı sumuklerı kendı cıkartıyor . nasıl mı ?
meselaa bı tarafında var dıger taraftakı delıge ustten parmagıyla bastırıyor hığğkkkhhgg yapıyorr vee cıkarıyor bızede sadece almak kalıyor :))) bunuda kendı kendıne cozdu.. cok garıp bır cocuk oldu cıktı..
şımdıde burnuna parmagını sokmayı ogrendı :S bazen delıgı tutturamıyor cok komık gozukuyor ama.

herkese gecmıs olsunn hastalık zor bende bugun ıyı gıbıyım ama bogazım gecmedı daha...
aman kızlar kendıne cok ıyı bakınnn bebıslerrı cok opuyorumm..

geçmiş olsun bebişlerimize ..bizim kızda nezle soğukalgınlığı arası bişey buharveriyoruz balgamadan dolayı tıkalı genizi kusuyor bu yüzden yemek yerken..ama iyiyiz ALLAH ŞÜKÜR TAM GAZ YARAMAZLIKLAR DEVAM oaraya gidiyor buraya gidiyor dışarıdan hiç eve girmek istemiyor bıu yüzden daha çok huysuzlanıyor.GECE HUZURSUZ.bende bu aralar çok sinirliyim nedendir anlamadım yani ne olsa üzerime yoyuyor çatacak yer mesele arıyorum anlamadım kendimi.

bizim kızda 8.ayından beri aral gibi beceriyor sümüğünü çıkarmayı ben gülüyorum çok yapma diye bazen kızıyorum ...alışkanlık yapacak...

günaydın herkese yaz geldi kimseler kalmadı burda herkez dışarda dimmiiiiii

bizde dün önce çarşı turu yaptık bu arada cumarteside gezmiştik ördekler wardı eceyi indirdim arabasından yanlarına gittik nasıl gidiyo gel gel diyo vak vak diyo sonra nolduu o kadar yaklaşınca erkek ördek bizi kovaladıı hehe ece bişey anlamadı ben kaçtım hemen .........

dün akşamda pikniğe gittik kaydırdım kaydıraktan gelmiicem diye tutturdu bıraktım yere toprakla oynadı otları kopardı üstü başı toz toprak oldu tabiii elinden tutuyorum koşa koşa gidiyo resmen kaydırağa bayaaa yoruldu ewe gelince bıcı bıcı yaptı muhallebisini mamasını yedi uyudu o kadar yorulmuş ki yawrum bi kere sütünü içmeye kalktı bizde rahat bi gece geçirdik artık hep dışarı çıkarmak böyle yormak lazım ki uyusunlar sabaha kadar hihoyyyt

bizde sürekli disardayiz evvelki aksam yemek yiyordukkizimda mama sandalyesinde oturuyodu,mutfaga gittim esimde yanimdaydi iceri önce o gitti,uyudun mu filan diye ses duydum iceri bi geldim zeynebi gözleri kapali yana yaslanmis o kadar korktum ki bayildi sandim hemen sarstim meger uyuyomus,rüyamda görsem inanamam dün yine uyuyakaldi disarda cok yoruluyo..

hahahahahhaha ay yerım ben o mama sandalyesınde uyuyyaaanıııı yavrum benım kıyamam kızzz aralda salııncagında uyuyunca nasıl ıcım acıyorr kafası yana duşuyor dıyee :)))

ecedee cok fenaa heee hersyeden de anlyıor ot yolmak fln :)) aral hala hasta bu arada kızlar.. ama gecıyor . dun bende kadınlar kulubunden kızlarla bulustumm

ayy superdı superrrrrr cok eglendık dedıkodu yaptım bol bol gulduk konustuk onlar cocuklarınıda getırmıstı ben aralı goturmedım malum benım kı hıperaktıffff

2 saat once parmaklarını sıkıstırdı dolaba yıne sımdı uyuyorrr...

kızlar nerdesınız yaa handerya ader aysegul sevcee... anam nerdesınızz yahuuu dıgerlerı ztn az gelıyor

ayyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy delireceğim artık sinirlerim hat safada kızlar duyun sesimi ya...ecrinin dışarı çıkacağım diye ağlamarı yetmiyormuş gibi şimdide hastaydı zaten 3 günden beri kusması eklendi.dün gece uyumadı yaa sabaha kadar mızık mızık ondan önceki gecede yanıma yatırdım bu gecde bunalttı beni ne biçim kusuyor nedense ama yemek yerken yada yedikten sonra öksürük geliyor hooop illaki dışarı bak ecrin kuş bak ecrin şu bu diye durduramıyorum delirdim bu gün bağırdım artık yater hem kusması hem ağlaması delirtti beni çok aşırı hasta değil sadece öksürük balgam bizimkiii ynai ne sorun var ki...artık halıları dünden beri sile sile kollarım koptu dünden beri iyice abarttı bu kusmayı ...of yoruldum yemiyorda 2.ye 1.yiyor kusuyor uyuz ya .ben bağırıncada ağlamaya başladı sonra ben de ağladım sinirimden ve ben salona çımıitım sustu yanına geldim halıyı siliyorum benim yanıma geldi bana vuruyor başıma ....ayyyy ayy bu cadı yaaa..neredeyse ben onu sopalayacaktım bugün hem kusuyor hem ağlıyor uyumuyor dışarı çıkmak için ağlıyor yok dolabı karıştıracakmış yok pc ye oturacakmış mausla oynayacakmış tv kanallarını değiştiriyor benii tehditediyor sobaya giderim diye tel.oynayacakmış...aman daha neler neler...aman aman durmuyor bu sıralar ...

çarşamba k.valdemle ve eltimle gezmeye gidecektik ecrin hasta opff nsıl bırakıp giderim kii.anneceim bakacaktı sağolsun..bende stres atacaktım sözde gerçi ecrinsiz olmuyor ben uzak kalamıyorum...

canım kusma olayı niye bu kadar çok ki acaba midesini üşüttü herhalde..
aynı sinir harbini bende enesle yaşıyorum ay napıcaz bilmiyorum canım sabır sabır sabır....

kendi kendine uyumakmııı hayal gibi birşey....
cemre bizimkide durmadan sıkıştırıyor ellerini çekmeceye ama yine gidiyor yine gidiyor.

Ben geldimmmmmmm! Dışarıdaydık Teoyla 4,5 km yürüdük(yani ben :) ) o da spor yapan abilere baktı,kuşlarla konuştu,arabaları seyretti vs..dışarıda olsun da onun keyfi yerinde hatta yediremediğim şeyleri bile dışarda afiyetle yediriyorum (bu arada eline ne versem yere atıyor yollarda nelerimiz kayboldu neler)
Bu aralar bizimki de rahat uyuyor artık değişti sallanmak istemiyor yanına uzanıyorum saçımla oynarken uyuyakalıyor yada salıncakta veya mama sandalyesinde..çok komik ya bi yükleyemedim bi videosu var çok komik yemek yerken uyuyor bazen ben kaşığı ağzına götürürken bi bakıyorum gözler gidivermiş :)
Babanesi yaz geliyor diye dün şortlu ,askılı takım almış az önce onu giydirdim soytarı çok tatlı oldu,yaz gelince çıktı butlar ortaya bi göbişten,bi butlardan giriştim yedim çok yoruldu boğuşmaktan uyuyakaldı yavrum..mirmirmirmir
Yasemincim hastadır annesi o naptığını bilmiyor çoğu zaman kızma ona isteyerek kusmuyodur ki annesi mutlaka o da acı çekiyodur,bi yerleri ağrıyodur falan..ben kendimi artık böyle teselliler vererek sakinleştiriyorum yoksa sinirler laçka..-tatlicadiarzu-

Yaa bu arada az önce emzirirken ,2 gün önce göğsümde sivilce gibi bişey çıkmıştı önemsemedim az önce de teo emerken (ben bişeyle uğraşıyordum) onu emmeye kalktı bi acıyla irkildim bi baktım mosmor bir sivilce gibi bir şey çok korktum,acaba emdi diyemi kan topladı morardı,basit bir sivilcemi vs..neyse yarına geçmezse doktora kontrole gitcez zaten kendimi de bi göstereyim panik yaptım..

arkadaşlar uzun bşir aradan sonra hepi,nize merhaba öyle böyle derken bebişler bir yaşlık oldu ben çalıştığım için ara ara giriyorum karamsar kusma bende de var dışarıdan etkileniyor olabilir benim kızımda çok kusuyo renne den bir çay kaşığı veriyorum 2 günde bir diğer arkadaşların yazılarını okuyorum hepinize kolay gelsin bana cevap yazarsanız sevinşişirim birkaö yazıma cevap yazılmadı bu siteden ayrılmak istemiyorum bebişler olmadan yazışıyoduk 9 ayı beraber geçirdik büyüme sürecindede beraber olalım istiyom

erz çok ta yaz gelmedi güneşli ama sert bir hava var ara ara çıkarıyom dışarı büşrada bende çok sıkıldık artık evde olmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…