- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
Aral 8 aylık oldugundan berı burnundakı sumuklerı kendı cıkartıyor . nasıl mı ?
meselaa bı tarafında var dıger taraftakı delıge ustten parmagıyla bastırıyor hığğkkkhhgg yapıyorr vee cıkarıyor bızede sadece almak kalıyor :))) bunuda kendı kendıne cozdu.. cok garıp bır cocuk oldu cıktı..
şımdıde burnuna parmagını sokmayı ogrendı :S bazen delıgı tutturamıyor cok komık gozukuyor ama.
herkese gecmıs olsunn hastalık zor bende bugun ıyı gıbıyım ama bogazım gecmedı daha...
aman kızlar kendıne cok ıyı bakınnn bebıslerrı cok opuyorumm..
ayyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy delireceğim artık sinirlerim hat safada kızlar duyun sesimi ya...ecrinin dışarı çıkacağım diye ağlamarı yetmiyormuş gibi şimdide hastaydı zaten 3 günden beri kusması eklendi.dün gece uyumadı yaa sabaha kadar mızık mızık ondan önceki gecede yanıma yatırdım bu gecde bunalttı beni ne biçim kusuyor nedense ama yemek yerken yada yedikten sonra öksürük geliyor hooop illaki dışarı bak ecrin kuş bak ecrin şu bu diye durduramıyorum delirdim bu gün bağırdım artık yater hem kusması hem ağlaması delirtti beni çok aşırı hasta değil sadece öksürük balgam bizimkiii ynai ne sorun var ki...artık halıları dünden beri sile sile kollarım koptu dünden beri iyice abarttı bu kusmayı ...of yoruldum yemiyorda 2.ye 1.yiyor kusuyor uyuz ya .ben bağırıncada ağlamaya başladı sonra ben de ağladım sinirimden ve ben salona çımıitım sustu yanına geldim halıyı siliyorum benim yanıma geldi bana vuruyor başıma ....ayyyy ayy bu cadı yaaa..neredeyse ben onu sopalayacaktım bugün hem kusuyor hem ağlıyor uyumuyor dışarı çıkmak için ağlıyor yok dolabı karıştıracakmış yok pc ye oturacakmış mausla oynayacakmış tv kanallarını değiştiriyor benii tehditediyor sobaya giderim diye tel.oynayacakmış...aman daha neler neler...aman aman durmuyor bu sıralar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?