2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam denizcim kızımda bende iyiyiz şükür 1 ay kadar memleketimde kaldım yeni geldim burası pek ıssızlaşmış havalar ısındı herkes kendini dışarlara atmaya başladı ondanmı ki hihoyyyt
deryacım geçmiş olsun, hatırlanmak çok güzel sagol :dance: bizim dişimiz 2 tane oldu nursima'da ada gibi hiç durmuyo artık dışarı bahçeye parklara çıkmaya başladık :teytey:

arkadaşlar huu huuu
haşhaş güzeli hoşgeldin canım
suus canım ecenin yaptıkları çok hoş şeyler mutlu oluyosundur
zeynepte onları uzun zamandır yapıyor
hatta biz bu yüzden pekçok kazalarda attatıyoruz
1.sırada parmak sıkışması geliyor
yatağınğn çekmecesini açıyor ve bütün eşyalarını tek tek marifetmiş gibi boşaltıyor onları yerine koymayı öğretmeye çalıştığımda ise hemen kaçıyoooo :)))
bu aralar mutfaktaki damacanaya dadandı ona tutunup kalkıyo ve hemen yanında masam var ordan sandalyeye geçiyor hatta dün sandalmyeye tutunmuş zeynep ağır geldiği için sandelye üzerine düştü
yavrum artık sık sık ufak kazalar geçirdiği için pek ağlamıyorrr
rabbim daha beterlerinden korusun hepimizin meleklerini
aminnnnnnnnnnnn

hb hayırlı cumalar
sevcecim çekmece dolap hatta poşet içinde eşya olan herşeyi boşaltıyo benim kızımda aynen bende geri koymayı öğretmeye çalışıyorum kaçıyo hemen cadı
duana da amin diyorum sürekli gözetlemeye çalışıyorum ama hiç enerjisi bitmiyo benim kızın hihoyyyt

selamlarrr
sevda sorma canım ecede öyle sıralıyodu zaten ayaktayken 2 aydır filan ama tutunup kalkamıyodu onuda öğrendi yürüüücek yakında sanırım çok cesaretli bizim çekmeceler bantlandı artık beşiğinde hiç rahat değil ece dar geliyo napııcamı bilmiyorum yerde yatırmayı deniicem bi gün bu sefer gece kalkarım üstüne basarım diye korkuyorum delikafadulden çok deli yatıyo bildiğiniz gibideğil uyandığı an almamız lazım bi ıhh diyo hop ayakta aşağı sarkıyo bizim yatağa uzanıyo -tatlicadiarzu-ecenin dolabı olmadığı için karıştıramıyo ama oyuncak sepetini boşaltıyo hadi topla kzım koy tyerine diyince tekrar dolduruyo düzenli babasıyla anası gibi söylediğimide yapıyo maşallah babası diğer odada ders çalışıyo götür kzıım tlf babana diyorum bıdık bıık gidiyo ona dışarı çıkcaaa zaman ayakkabılığsa gidip kimin dek gelirse ayakkabısını tutup getiriyo içeri kaydirigubbakcemile3 ayy yandık biz Allah sağlık sıhhat wersin nazarlardan korusun meleklerizimi :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ece nin beşiği parkyatakmı ondanmı dar geliyo
bizimki mobilya beşiklerden bayabi geniş
4 yaşına kadar kullanılabiliyomuş denilene göre
bide önündeki parmaklıklar asansörlü bizim istediğimiz zaman yukarı kaldırabiliyoruz çok kullanışlı yani
senin dediin gibi eğer ece gece (çok kafiyeli oldu) :))) kalkıp sarkıyosa çok tehliikeli canım yerde yatırmayı deneyebilirsin bence

ooooooooo hiç ilerlemiyor artık kızlar uğramıyorsuzun sanırm fazla bizde annemlere gittik yarında yokum evde artık sonraki gün...ecrin aşırı huysuzlanıyor heppp dışarıda duruyor sokakcı kıızm artık dışarıda oynamak yürümek istiyor....

herkese günaydin...
hava okadar güzelki günes evimi dolduruyor..
biz artik ileri vites ögrendik..kizim ileride emekliyor,geri geri gitmekten kurtuldu..
beni laptop basinda görsün hemen geliyo suan oldugu gibi o yazacakmis..Adaya,Arala,Eceye,Efeye,Teoya..adini sayamadigi arkadaslarina selami var hiii diyo..

kızlar yazmasamda yorumları takıb edıyorum. Cunkı sızle aynı vakıtde :CüvCüv:anne oldum.
Bi sorum var . bebeklerınızden hala dişi cıkmayan varmı? oğlumun hic dişi yok.
Eşimin akrabalrında aynı hazıranda dogulmus bebek var onunda dişi yok . Acba genetıkmı? CADIARZU yoksa doktoramı gotureyım. Kilosu falan maşallah normal.

Canım her bebeğin gelişimi farklı ilerliyor kiminin dişi erken çıkıyor kimi erken yürüyor,kimi erken konuşuyor vs...
Bizim şu an 6 dişimiz var ama böyle şeyler ırsi oluyor genelde..
Ablam bir yaşındaymış ve diş çıkarmamışlar annemlerde senin gibi meraklanmışlar doktorda almışlar soluğu doktor da gülmüş ve hiç dişsiz insan gördünüz mü demiş illaki çıkacak diye kovalamış sende gidersen muhtemelen böyle söylerler...

iyi günler kızlar nasılsınız bebekler nasıl ecinin dişi hala devam sıra diğerinde ..yarın kont.var bakalım ne olacak başkada bir ilerlme yok şu aralar zaten diş emekleme yürüme konuşma tmm başkada yapacak pek bişey kalmadı sadece arad oyunlar öğreniyor.
siz ne oyunları oynuyorunuz yazmıyorsunuz artık.

slmlar herkese ayyy yandık bugün yanaklarımız kırmızı kırmızı hehe öğlen yürüyüşe çıktık akşam da yemeğe gittik ece orda balıklara baktı havuzda bide bahçeye kümes yaapmışlar ali babanın çiftliğini gezdik yani gıdaklar ü ürüler cikcikler vakvaklar hepsini şarkıdan tanıdığı için yawrum çok mutlu oldu ama hiç kümeste görmemişti onları kuşları uşarken gösteriyoruz hep bak kızım cikcikler var diyorum havada uçanları gösteriyo kaydıraktan kaydı sallandı hiç durmadı arabasında oturmayı hiç sevmiyo hep yürücek bakıncak çocukalra bi atılıyo ki sormayın ayyy çok eğlenceli bi gündü haftayada pikniğe gtmeye karar verik içn hava bugünkü gibi olur ..........
bu arada bizimde hala dişimiz yok bende önemsemiyorum ablamın kızlar 11 ve 13 aylıkken çıkarmıştı hayırlısıyla gelsin inş ....
yasemin ece de zeynep i öptü canım selamı var arkadaşına ve diğer tüm arkadaşlarına

herkese selammmm
Aralında zeynep e ve dıger tum arkadaşlarına selamı var..
bızımde gece uyku problemımızın yanı sıra uykuda yatagına tutunup kalkma sorunumuz var..
bır kac gece o sekılde yakaladık baş kısmından tutunuyorr duşecek dıye aklım çıkıyor uykusunda nasıl yapıyor anlamadım .. gozlerı acık ama sonra kucagıma aldıgımda gerı uyuyor...hemen..

ben yatagını değıştırmeye karar verdım daha aşağıda yatak alıcam ıkeada baya ceşıdını gormuştum ordan bakabılırım ..
cunku yerler taş ve o kısımda halı yok duşerde hayatımın pışmanlıgını yaşarım Allah korusuun herşey olabılır..

bız eşımle hafta sonu baya bı gezdık bı ara aralı yanımıza almadık . bı yerlere gıttık donuşte tesadufen mudanyaya ugradık sahıle .. sevdacım geldı aklıma.. keşke nosu fln olsaydı arardım dedım ıcımden.. neyse artık başka zamana ..

bu arada bızımde hala dışımız yok .. dr a gttık hafta sonu cok yıı dedı gelışımı ıcın .. ama kılosu 9 180 gr cıktı ... o kadar yemesıne ragmen almıyor kılo .. cunku aşırı hareketlı ....
kolbastı oynuyor bılıyormusunuz.....

hayatta oturupta oyuncaklarıyla oynatamıyorum hep yuruyecek hep.. ayakta yada kucakta...

bu arada sevdacımm bu pazar bursadakı bazı arkadaşlarla buluşma yapılıyor bende katılıyorum . ebtuna dıye bı arkadaşımızda gelıcek onunda 9 aylık bır oglu var.. ben aralı goturmıcem baş edemem .. ıstersen sende katıl

pazar gunu saat 14:00 da kent meydanındakı burger kıngte.. bır cogu cocuklarını getırıyormuşş

selam kızlar bütün bebişlere kocaman bir maşallah
uzun zamandır hasta olan yok tü tüüüüü
denizcim buluşmaya gelmeyi bende çok isterim
eğer bir işim çıkmazsa orda olucam seninlede yüzyüze tanışmayı çok istiyorum

iyi günler kızlar..........denizcim maşallah arala kolbastı haaa.....ondan almaz o kilo.
tanışmalar başlamış ne güzel umarım birgün hepberaber buluşuruz...
ecrin hanım dr.gidecek...akşamüzeri randevumuz.bu arada ecrininde selamı var arkadaşlarına beni çekiştiriyor çekil diye kendi yazacakmış....teyzeleri sizide öpüyor.

herkese günaydın bakıyorumda hiiiç uğranamamış havalr sizin oralarda iyi sanırım bizim yağmurlu dışarı çıkamıyoruz ...dün dr.geldik balgamı varmış zaten öksürüyordu geniz akınttısı yapıyormulş onun haricinde iyi herşey yolunda aşırı hareketliydi artık aşırıdan da hareketli oldu kızlar ecrin elde avuçta durmuyordu nasıl anlatsam saniye bile az yani hiç durmuyor ishal değil yemesi az ama yemesi az olduğunda 2 kere kaka yapardı inanırmısınız günde 6 kere azar azar yapıyor hareketi artınca iyice fena oldu...

herkeseee selammmmmmmm... ah ahh sormaa yasemıncım unutulduu bu sayfalar arttıkkkk...

kızlarrr nerdesınız yahuuuuu

slm kızlarr bugün serin çıkamadık bizdeee hava burdada yağmurlu ve soğuk bırrrrr

ece dün şımardı şımardı gecede yorgunluktan uyuamadı ayyy Allah kolaylık versin bizeee biz 4 kişiyiz peşine düşürüyo bizi o kadar mı hareketli olur bi çocuk oğlan çocuğu gibi bide kavga ediyo bizimle ona bi gülelim yaptıklarını anlatalım geliyo kafayla dalıyo walla acıması yok hiç çok fena oldu çok yazın sokakta dövüşüp dövüşüp gelcek bizimki hehe

merhaba kızlar bişey soracağım size ecrin bu aralar çok hareketlendiğinden bende yalnız olduğumdan ecrin her yerlere çıkıyor iniyor haliyle düşüyor bizim evimizin yerleri tahta üzerinde halımız var ama ben yinede üzülüyorum canım sıkılıyor yürümeyede başaladığından bazen dengeyi sağlayamıyor hoop geri arka çok düşüyor hepte başını çarpıyor ilk zmanalar çok ağlıyordu şimdilerde az ağlıyor acaba bir sorun olurmu ki ama çok düşüyor hiç durmuyor ben tutyorum ama tutamadıklarımda haliyle çok yani her snye olmuyor kiiii...
ayrıca şu ayakkabı olayına değineceğim ayakkabımızı aldık aldık ama di,kilme tmm da ilerleme olmadı 2 gündür sürekli giydiriyorum yürüyemiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…