2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende 56 kiloyla hamile kaldım ve şu an 60 kiloyum
kontrollü gitmezsem bende baya kilo alacağımı düşünüyorum
ama iştahımda gayet yerinde
aslında fazla kilo alıp şişkoo biri olmak hiç umurumda değil
yeterki bebeğim sağlıklı olsun

bende 14.haftadayım bulantı ve öğürmeler ara ara yokluyo ama hala kilo almadım aynıyım hamilelikten önceki kilomu koruyorum..
14.haftada bebeğinin cinsiyeti belli olan arkadaşlar valla bravoo bebeğe bravo yani size değil:)))
ya birde bana yardımcı olurmusunuz bende şu baby-gaga dan istiyorum nasıl yerleştiriyosunuz buraya bu bebiş gelişimini??????

Berrinyy inşallah yardımcı olur bende bu form sayfasında buldum....
1) adresine giriyoruz ya da benim de imzamda gördüğünüz takvime tıklayarak bu sitenin sayfasını açıyorsunuz.

2) Açılan sayfada "pregnancy tickers" yazan alana tıklıyorsunuz.

3) Sayfanın en yukarısında "due date" yazan bölüme muhtemel doğum tarihini giriyorsunuz. Örneğin benim bebişimin muhtemel doğum tarihi 8 Şubat; ayı yazan yerde "Feb", günü yazan yerde de "8" i seçiyorum.

4) Bebeğinizin cinsiyetini de biliyorsanız "backround" bölümünde cinsiyetine uygun rengi seçebilirsiniz, ya da istediğiniz şekilde rengi ayarlayabilirsiniz.

5)"backround" ın altındaki "weekly text" bölümünden de bebeğinizin gelişimini (development) ya da mizahi olarak o haftanın anlatımını (humor) seçebilirsiniz. ,

6) İsterseniz de bu takvim görüntüsü yerine aşağıdaki uçak, yelken ya da araba seçeneklerinden birini kullanabilirsiniz :)

7) Ayarlamalarınızı yaptıktan sonra "get my ticker" butonuna basıp takvimi oluşturuyorsunuz.

8) Butona basınca sizi kordon kanı bankasıyla ilgili bilgilendirecek sayfaya yönlendiriyor site. Bu bölümü geçip takvimin url sini almak için "Yes, I know about cord blood banking" butonunu tıklıyorsunuz.

9) İmzanızda kullanabilmek için orta sıradaki "[url=..." ile başlayan yazıyı kopyalayıp KK'daki kontrol panelinizden imza ayarlarına gelip imzanızın olduğu yere yapıştırıyorsunuz.

Bu kadaar... Takviminiz hazır. Allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı, tüm isteyenlere de bebiş sahibi olmayı nasip etsin inşallah.

arkadaşlar benim doktorum çok kızıyor kilo almama yanına giderken bi sitresle gidiyom
2 kilo aldım ama tartıya çıkmaya korkuyom göbeğimde belli oldu baya bide ben süt içmiyorum doktorum 7. aydan sonra içersin dedi.....

bende hala bulantılar ve yanmalarla uğraşıyorum 4 ay bitti,ben bittim, mide şikayetlerim bitmedi.gebelik öncesi kilomun altına inmişim doktorum senin kilo alman gerekiyor dedi bakalım midem kabul ettiği sürece yemeye zorluyorum kendimi.3 ocakta detaylı ultrasona gircem cinsiyet orada belli olacak ertesi günde 3lü tarama umarım bir sorun çıkmaz çok endişeleniyorum,birde dün gece rüyamda kızım olacağını gördüm bakalım rüyam çıkacak mı?

birde yeterince kalsiyum alamadığım için sanırım diş etlerim kanıyor,dişlerim hassaslaştı sızlıyor ,birde akşam yemeklerinden sonra yediğimi saatler sonra bile hazmedemiyorum sizdede bu şekilde sorunlar var mı? bu arada çatlakları önlemek için krem veya yağ kullanmaya başladınız mı malüm göbişler büyümeye başladı

bende mide yanmasından şikayetçiyim bide ağzıma su geliyo hemen ekmek yiyorum yada mide yanmasında ayran içiyorum işe yarıyo geçiyor hemen.3 lü test için gittiğimde doktor çatlak kremi vercekmiş ama ben ara ara kakao yagı sürüyorum iyi geldiğini duymuştum.bende rüyamda hep kız görüyorum inşallah 3 lü teste gittiğimde gösterir...

televizyonda bir programda kakao yağı,kayısı yağı ve badem yağı karışımının çatlaklar için iyi olduğunu söylemişlerdi aklınızda olsun

bende öyle düşünüyorum sevcecim.umarım kiloyu benimle beraber bebişimde alıyordur.kim neyi yememi öneriyorsa gidip onu alıyorum.bugün kuru incir (kalsiyum deposuymuş),pekmez ve ceviz aldım.zor oluyor ama yemeye çalışıyorum..herşey içimde benim beslenmemi bekleyen bebişim için...

arkadaşlar evet bendede miyde ekşimeleri var onun içinde karnımızı çok doyurmadan kalmamız gerekiyomuş.....ağzıma acı su geliyo bakalım bakalım hayırlısıyla alsak bebişlerimizi kucağımıza ama anneler en rahat yeri göbeğiniz diyolar

arkadaşlar bişey sorucam benim altımda oturan komşum aylık gebelik takibi için sağlık ocağına gidip kayıt yaptırmam gerektiğini söledi bende zaten 3 haftada bir doktoruma kontrole gidiyorum dedim.ama yinede gitmek gerekiyomuş hemde doğumdan sonra bebeğin aşıları için gerekliymiş aşılar orada yapılıyomuş.ben kararsız kaldım aşılarını çocuk doktoruna yaptırsak olmazmı ki.aranızda sağlık ocağına kontrollere giden varmı yad abu konuda bilgisi olan.

valla bende yazılmadım ama yazılacagım sevce orada aşıları bedava yapıyorlar hem 20 ci haftamızadada bize aşı yapılacak tetenos aşısı o yuzden gidip yazıl send ecanım

ben kayıt oldum sevcecim.düzenli olarak gidip kilo ve tansiyon ölçümü yapmam gerekiyor ama gidemiyorum.kalp atışını falan dinliyorlar.burası kasaba küçük bir yer,çok güzel ilgileniyorlar.ben aşılarımı burda yapıcam güvenilir bir yer.bazı sağlık ocakları tarihi geçmiş aşılar kullanıyormuş.buna dikat edin..

evet konyada teyzemler oturuyor onalrın saglık ocakları çok güzel annem ziyarete gittiğinde muaynede oluyor :)) ama istanbuldada güvenilmezki burda insana deger verilmiyor saglık ocaklarında ve sigorta hastanelerinde.

oley yapmışım:))şu çatlaklarla ilgili geçenlerde bir başlık vardı burda bebe yağı kullanmanın iyi geldiğini söylüyodu bir üye.ben hala kilo almadım almam gerekiyomu kızlar ters bişi yoktur dimi..

yok canım önemlid egil almaman daha iyi ben 1 kilo aldım drum dikkat etmem gerektiğini söylüyor fazla kilo almayın zaten bebek için zararlı kızlar aman aman..... benim 1 kilom kesin gögüslerden geliyordur bana ikiside slikonlu gibi olmuş top vleybol topu yane:)) :roflol: :roflol:

Arkadaşlar Hepinize Merhabalar...
Siteye Yeni üye Oldum... Hepinizle Güzel şeyler Paylaşmak Dileğiyle....16 Haftalik Bir Bebek Annesiyim... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…