2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar.. herkese ıyı bır hafta dılıyorum..

bızde ıst a gıttık geldıj he huzursuz uyudum aralım gece hep aklımdaydı...................
dun aksam geldıgımızde kavuşma anımızı hız sormayın yaa nasıl ozlemış bebegım bnm.. butun kuzenler abımler ablamlar kızdılar bana Aralı goturmedıgım ıcın .. ama mecburdum yolda arabadfa hıc rahat vermıyor hıc durmuyor.. 15 mayısa gıbı 1 haftalıgına gıdıcez ınsallah

sevdacım orası parkımız cok cok yakın sıteye ama cıceklerın arasında oturdugu bızım sıtedekı hauzun kenarı. sıtemız cok cici ama aral hemen dışarı kapısına koşuyorr hayatat buralarda takılmaz o... :))

deryacım gulşahtan bahsetmışsın.. ben hergun öykumu anıyorum ona dua edıyorum arkadaşıma sabır dılıyorum.. gulşahın hala içi cok acıyor yuregı sızlıyor hergun her gece..hala cok kötu durumda
ama ögretmenlık yapıyor bıraz olsun oyalanıyor ışte..
bende dıyorum yenı bır bebek .. ama asla şuanda duşunmuyormuş ıstemıyor..
öykümün kabri izmire getirildi artık orda uyuyor.. gulşah bı kaç sefer gıtmış..
cok cok zor rabbım kımseye vermesın evlat acısını..

kızlar ıstanbuLLL cok guzeldıı yaa .. ortakoye gıttık resımler cektırdık ama bnm herıf daha pc ye atmadı onun telıyle cektık fotoları o yuzden şuan evde deıl ancak akşama..

herkesı opuyorum..

herkese slmlar hanımlar keyifler nasıl benim ruhum karardı ya kaç gündür donuyorum ne soğuk evler anlatamam bide benim idrar yollarımdaki sorun mahvetti beni kum dökmüşüm geçen bida dökçem sanırım geceleri acayip şıkışıyorum doğaç uyancak diyede zırt bırt lavoboya kalkamıyorum sinir oluyorum ya her gece aynı nane dr.un dediği toz antibiyotiği kullandım ama aynı değişen bi durum yok beni bu ev ve soğuğu mahvetti 3haftadır kaloriferleri yakmıyolar artık kapattlar bakım yapıp kazan dairesini ben doğaç bu yüzden hep hastayız eşim bizden beter onun biri biter biri başlar küçüklüğünden beri öyleymiş o zaten bu evde iyice mahvoldu o da çeşmeden akan suyumuzun soğukluğunu anlatamam size felaket ya ellerm hatır hatır oldu valla neyse z kaldı deyip teselli veriyorum kendimce yazında durulmuyo bu evlerde aşırı sıcak oluyo bu kezde biran önce memlekete ankaraya gitmek istiyorum ne güzel deniz gidiyo sık sık keşke bende gidebilsem haziranın sonunda gidebilcem kısmetse ben 1ay kalcam belki daha fazla kalırım duruma bağlı annem çok hevesli doğaçı hayvanat bahçesine götürcekmiş ne anlarsa bu yaşta daha :))

Hoşgeldin denizcim gezmler yapılmış beklerin fotoları...
Canını sıkma ayşegülcüm o günlerde gelir elbet.....

deniz bencede aralı götürmeliydin canım onlarda özlüyolardır demi
aralın iyce uykusu gelince yola çıkın belki yol boyu uyur zaten 2,5 saatlik yol
bide bizim burdan feribot var istanbula 40 dakika sürüyo
zeynep daha doğmdan gitmiştik eşimle
topkapı ayasofya sultanahmet müzeler kapalıçarşı vs.heryeri gezmiştik ilk kez gördüm oraları ve hayran kaldım yine gidip gezmek isterim oraları

denizcim sana istanbuldan güzel bir kare
topkapı sarayı
orda gezerken gözümün önüne bütün padişahlar gelmişti
biran keşke o günlerde yaşasaydım diye geçirdim aklımdan

bir ben gezmemişim yaaa.......ahhh ahhh bu yaz bari gidebilsek bir yerlere......çok istiyorum .........

denizcim sana istanbuldan güzel bir kare
topkapı sarayı
orda gezerken gözümün önüne bütün padişahlar gelmişti
biran keşke o günlerde yaşasaydım diye geçirdim aklımdan

Evetttt nihayet kartlarımız bittiiii! ben kaybolmasınlar diye kartları delip zincir takmayı düşünüyorum,çünkü şimdiden 2 kaybımız var kimbilir nereye girdi :)Nasıl olmuş? Resim gönderdiklerim naptı yapan varmı?

Günaydın hanımlar,,,,
ben uğramayalı bayağı kaynatmışsınız..
yaz geliyor sizlerde de bir kıpırdanma var...
deryacım kartlar çok güzle olmuş...
denizcim aralın fotoları da çok güzel yerim ben onu...
ayşegül seninde fizik harika....
benim vücut daha yeni toparlanmaya başladı 6 aylık gibi hamile duran göbek yavaş yavaş çekiliyor..
hamile olduğum zamanlar çok fazla aranızda olamadım ama gülşah olayını okumuştum ve bende çok derinden etkilenmiştim.... çok zor bi rdurum Allah kimsenin başına vermesin..

günaydıııınnnn deryacım kartlar çok güzel olmuş canım teşekkür ederim kuzuzuzubambino gerçek ismini unuttum kusuruma bakma ama nick isminde oldu bitti hoşuma gidiyo gerçekten bu arada serpil yok görünürde msnsinde dişten bahsetmiş sanırım eceninde dişi çıktı çıt çıt demiş inciler inşallah öyledir yoksa ece yandı annesi ona bu gidişle protez taktırcaktı :roflol:
serpilcim eğer okuyosan bu yazımı eceye söyle doğaçı gezdircekti ankarayı unutmasın emi yazın geliyo doğaç atta götürsün ece doğaçı gamyoncuiremsu

ayşegülcüm ismim esra canım....
nickimi beğenemne sevindim tatlım çok teşekkür ederim....

deryacım kartlar çok güzel olmuş canım
emeğine sağlık teo bunlarla çok iyi vakit geçirir umarım

bir ben gezmemişim yaaa.......ahhh ahhh bu yaz bari gidebilsek bir yerlere......çok istiyorum .........

hele bi yaz gelsin gezersin canım benim
nasılsa bebişlerde büyüdü
alır bebişleri gider yaparız tatilimizi bi güzel
oohhhh
üstümüzdeki bütün yorgunluğuda atmış oluruz böylece
gerçi ben denize girmiyorum ama tatilin adı bile yetiyo insana
hiç iş yapmıyosun yemek hazır yatağını hergün temizliyorlar temizlik derdin yok
bize sadece dinlenmek kalıyor

ağzımın suyu aktı desem yalan olmaz ne güzel yazmışsın canım benim......
deryacım ben senin kadar becerikli değilim ama çıkarttım sadece kağıt üzerinde gösteriyorum eline sağlık canım...seninkilerine bayıldım çok güzeller....

deryacım bende istiyorum onlardan banada atarmısın canım
ama nereye atıyorsun msn adresinemi ?
özelden yazayım mı adresimi

slm kızlar

deryacım çok güzel yapmışsın aferin kız sana baya uğraşıyosun galiba benim o kadar zamanım olmuyor ama yakında bende birşeyler yapmayı düşünüyorum.bu arda nt mağazası ben lisedeyken heykelde vardı kızılayın üst tarafındaydı sanırım ama hala duruyor mu bilmiyorum çünkü yakınlarda gitmedim oralara merak eden bursalılar gidip bakabilir oyuncaklar için bize de haber verin ama...

benim bıcırığım da yürümeye çalışıyor bütün gün yaşına kadar çözer işi sanırsam bu arada doğum günü için ben sabırsızlanıyorum sizler neler yapmayı düşünüyorsunuz?nisan annelerine baktım fikir edinmek için ama pek bişey bulamadım kutlayanlar resim eklememiş fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim öpüyorum hepinizi..

Tsk ederiz kızlar beğenmenize sevindim,sevdacım mail adresini gönderirsen yollarım sanada.. Ben şimdi onları deldim onar onar kurdeleyle de bağladım hem kaybolmuyor hem de hepsine bakabiliyor ,yaparsınız kızlar zor bişey değil önemli olan o resimleri ayarlamak oldu bana..
Bu arada anneler günü geliyor düşününce içim kıpır kıpır oluyor geçen sene karnımızdaydı bu sene çok şükür elimizden tutup geziyorlar nasıl bir seneydi ne çabuk geçti ve ne kadar uzun geldi.. ama annelik çokkkkk muhteşem bir duyguymuş be Allahım isteyen her kadına bu duyguyu yaşatsın inşallahhhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…