2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydin kizlar..
ana kiz sabah sabah takiliyoz..ama o nete takilmama sinir oluyo gelip dizime sariliyo,simdide kakasini yapti el mahkum kalkiyorum..

günaydıııın herkese anneler günü geliyo evet ilk anneler günümüz keşke bunun farkında olabilselerdi o zaman daha çok mutlu olurdum şimdi eş dost anneler günün kutlu olsun diyecek bebeğimin diyeceği günü sabırsızlıkla bekliyorum elinde bi demet çiçekle gelmiş annecim anneler günün kutlu olsun seni çok seviyorum deyip öpmesini isterdim şimdi bişey anlamıcam o günden o gün onların farkındalıklarıyla anlam kazanıyo bence :))

günaydınnnn.........
eweeeeeeeeeeet bizimde çıktı dişimiz hatta dişlerimiz iki tane var ama üstleri göremiyoruz açmıyo ağzını ayşegülll soğanı konuştuk ya canım dün verdim kesinlikle almıyo ağzına bi iki yaladı bana verdi önceden severdide bu aralar havuç ve salatalık istiyo bende gece ağrı kesici veriyorum yoksa sabaha kadar uykusundaağlıyo gündüz keyfi yerinde
dün gece babamız yoktuk anakız yattık çok alıştı yanımda yatmaya beşiğini istemiyo artık ben napıcam yaaa-tatlicadiarzu-
ya bunların küçüklükleri daha güzel büyümesinler beeee büyüdkçe evde bırakıp gelmeside zorlaşıyo ece sabah beni giyinmiş görünce yeleğimi uzatıyo ıh ıhhh diye sonrada kapıya gidip kapatmaya çalıştı yeleğimi giycem içerde oturcam yawrum gitme diye kendince bana offf offffffff:a015:

ayyyyyyyyy doğaçımız mı geliyoo inşallah biz burdayken gelirsiniz canım da görüşürüz bekliyorum bize bakk kırıkkalede de gezeriz ankaradada inşallahhh:Saruboceq:

inşallah serpilcim o günleride görürüz eşim belki benim işim olmaz şehir içi tayinim çıkar dedi ank. gitmemem için hiiiiiçççç kusuruma bakma dedim gidicem bende insanım can bu sıkıldım artık bu memleketten değişikliğe ihtiyacım var akrabalarımı özledim arkadaşlarımı özledim kendisi kendi memleketinde olduğu için bide ank. dan dün döndüğü için iş gereğide olsa gezdi sonuçta kızılayı çankayayı falan sıra bende 1ay yada belki daha fazla bilemiyorum annemle alışveriş yapmak istiyorum orda herşey var bura gibi değil bide orda oturan burdaki arkadaşlarımla tanışmak istiyorum doğaçla sizinkilerin oynamasını kaynaşmasını istiyorum dün eşime tekrarladım doğaçın doğum gününü kardeşinin çalıştığı yerde yapmak istediğimi ne gereği var dedi önce tamam demiştin dedim dediki ben annemler babamlarla olcaz sade sanmıştım dedi oldu gözlerim doldu dedim bebeğimin ilk doğumgününü afedersiniz kart horozlarla bizde dahil olarak dedim kutluyacaktım ne mantıksız bi fikir ya delirdim bi bunun içinmi memleketine gitcektik dedim öyle olsa gereken büyük insan kalabalığını lojmanda haliyle toplarım dedim oralara gitmeye ne gerek var dedim erkekler neden bu kadar kalın düşünüyo herşeyi keşfeden varmı aranızda hanımlar bizim gibi ince fikirli değiller ne anlarmış çocuklardan doğaç oyunlardan anlamaz küçük diyo bana dede ve ninelerle çok şey anlar ama demi :))

ayyy kızlar anneler gününden bahsetmişsiniz benimde içim kıpır kıpır :asigim:

slm arkadaşlar umarım annelerimizde bebeklerimizde iyidir bizde diş huysuzluğu devam ediyor, ev arıyoruz bulamıyoruz, kapımı çalan tek bi insan yok, bu aralar fena bunaldım odadan dışarı çıktıgım an kızımda arkamda merdivenlere çıkıyo evde degil odada hapis gibiyim, bu günlerde geçecek diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum senağlama
dogum gününden bahsetmişsiniz kimse yokki tanıdıgım kimle yapıcaz sadece babası ve ben kutlarız galiba senağlama
bu arada şehitlerimize Allah rahmet eylesin ailelerine büyük sabır versin senağlama

unutmuşum yazmayı deryacım o kartlar çok güzel olmuş ellerine sağlık zahmet olmassa bende istiyorum meil. adresimi gönderiyorum özelden teşekkürler

gunaydınnnnn... tunaydın daha dogrusu..
derya ben resımlerı goremedım carpı ısaretı var goremedım bana msn den yollarmısın bı ara musaıt oldugunda cokk mrk ettım...
yıne dokturmussundurr :))

bende gecelerı cok zorlanıyorum artık ıyıcee beter oldu dısler heralde..
sureklı aglıyorr ztn gunduzz sureklı ayakta bılıoosunuz.. goren bana acıyor.. yerler taş oldugu ıcın sureklı arkasındayım duşerde kafasını taşa vuruda hasar alırsa dıye odum patlıyor.... gerı donusu olmayan bısey yasamak ıstemıyorum o yuzden hep kambur bı sekılde onun pesındeyım..
gecelerıde mızmız ve aglıyor...

yemek dersen yemıyor ıcmıyor memelerın catladı yıne.. kesıcem mayıs sonu..

Denizcim aynı problem bende de var yemek yemek istemiyor varsa yoksa meme emsin....
Annem ve eşim memeden kesmeme şiddetle karşı çıkıyorlar...
1 yaşına bassın ondan sonra kim ne derse desin kesicem.....
Dün yine çok huysuzdu gece 12'ye doğru bizimle yatağa girdi...
Yine başladı emmeye bırakmıyor. boş memeyi çekiştirsin dursun... çıldırdım yaaa... eşimle de kavga ettik yine....... beni hiç anlamıyor... sanki ben beceriksiz bir anne gibiymişim gibi davranıyor... bende bunaldım iyice kaçacak yer arıyorum... birde bu akşam kayınvalideciğime gidicez 3 gün ordayız ordada ayrı çıldırtırlar kafayı yicem yakında.....

sormaa .. bnmde eşımle kayınvalıdem sureklı emzır emzır dıyorlar.. varda ben emzırmıyorm sankı.. ınanırmısın meme uclarım sızım sızım dolanıyorum catlak ve soyuluyorr.. nasıl canımı acıtıyor sık emdıgı ıcınde ıyılesmıyor tabıkı.. benneyaptımki

ben mayıs bıtınce kesıcem cunku bnm ıstahımda yok ve vucudum bısey yemesem bıle sur uretıyor tabıkı benden gıdıyor oyle oluncada... -tatlicadiarzu-
bırden zayıfladıgım ıcın hamıleyken olusmayan catlarklar bas gostermeye basladı sag bacagımda gordum cok uzuldummmmmmmmmmm senağlama bırde bugun sag mememın altında mınık bı ıkı tane gordum ..

hemen kılo almam lazım ama neyle nasıl
aral hıc durmuyor uyanır uyanmaz kendını yataktan atıyor yurumeye baslıyor cekmecelerı karıstırıyor sureklı acıp acıp gerı carpıyorrr.. ve guluyor bende sureklı yanndayım hıc duşurmuyorum o yuzden cunku wc ye bıle gtmıyorum duşer dıye.. yanımdayken bıle kı yapısık gıbıyız ınanın..bazen bı bakıyorum hemenkosa kosa kacmıss ıcım cızz edıyor o anda hemen kosuyorum .. cok baskalastım kızlar ben cok tırsagım yaa hep dıbındeyım .. cunku yerler taş duşse cok zarar gorur her yer halı deıl bnm evde..

annem geldı sımdı yanımda ama o ıslerı yapıo ben arala bakıorum cunku annem asla bas edemıyorum koluda agrıyor o yuzden kolunu zorlayamıyor..
annem Arala cok asırıyor omrumde gormedım bölee dıyor.. banada acıyor tabıkı

valal dayanamadımşımdı attım babaanneye hemen uyudu bende hemen yukarı cıktım ıs yapam azcık dıye ama suanda bıle bıtmıs haldeyım aksamı zor edıyorum hergun
21:00 dan sonra bır degısıyorum asırı sınırlı oluyorum ben ..
cunku artık takatımkalmıyorr herkse bagırıyorum .. emredıyorum. aral kımsede durmadıgı ıcın hep yerde onun pesındeyım gece 11 lere kadar.. 9 dan sorna herkes tırsıyor benden sırnaşık şey

sırtım oyle agrıyor kı anlatamam.. kıçım bı yer gormuyor gecede yatagımı ozler oldum..

1 ay sonra meme olayı kapanıyor bende.. kımseyıde karıstırtmam ztn soyledım herkese.. yeter yaa bu kadar emdıgı ..
ztn cok guclu gecen gun damacanayı aldı kaldırdı şok oldum:1shok: tam dolu olmasada nası kaldırdıkı onu ölee

yasemıncım gecmıs olsun .. ben hıc bırakmadıgım ıcın ancak yanımda anlık parmak sıkıstırması yapıo o da cok az kalıyor artık onuda ogrendı elını oraya koymaan uzaktan ıtıyor cekmecelerı oyle carpıyor .. kolu komsu sıkayet gelır yakında bıze hehhehe

canım bnimde yanımda oldu taö arkamı bir döndüm düşmüş yani anlık şeyler ben arad yalnız bırakmak zorunda kalıyorum çünkü murfakta işim olabiliyor yalnız olunca yemek felan işte...ne yapalım ....

ben ıstee yapamıyorum hıc bısey aral yurudugu ıcın cok zorr hep elımden tutuyor beraber ordan oraya gezıyozzzz.. kayınvalıdem yapıyor yemeklerı .. körelıcem valla unuttum yemek yapmayı :))

ama anlık kacıyorlar hemen ben arkamı dondugumde aral hemen ayaga kalkmıs kosuyr oluyor zor yakalıom duşsee ayyyy allah korusun

denizcim seni çok iyi anlıyorum hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz şükürki sen yanlız degilsin dün gece 1e kadar yemek yaptım artık yemek yememekten eşimde bende kuruyacaz bende çok zayıfım ve bu ara hiç bişeyde canım istemiyo eşim kızıyo benim kızımda sürekli emmek istiyo -tatlicadiarzu-

karamsarcım ben 1 şeklinde olanı beğendim canım
zaten bende ondan yaptırıcam
doğumgününü ben evimizde ailece kutlamayı düşünüyorum
kızımın bu özel günününde ailemdekilerinde yanında olma haklarının var olduğunu düşünüyorum
zaten büyüyünce ve akılları erince kendi arkadaşlarıyla kutlamak isticekler heledede genç kız olduklarında belki bizle bir mum üflemicekler arkadaşlarla kutlucaz biz anne dicekler
bu yüzden bu ilk yaşlardaki doğumgünlerini ailice kutlayıp bir anı olarak resmedelim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…