Denizcim aynı problem bende de var yemek yemek istemiyor varsa yoksa meme emsin....
Annem ve eşim memeden kesmeme şiddetle karşı çıkıyorlar...
1 yaşına bassın ondan sonra kim ne derse desin kesicem.....
Dün yine çok huysuzdu gece 12'ye doğru bizimle yatağa girdi...
Yine başladı emmeye bırakmıyor. boş memeyi çekiştirsin dursun... çıldırdım yaaa...
eşimle de kavga ettik yine....... beni hiç anlamıyor... sanki ben beceriksiz bir anne gibiymişim gibi davranıyor... bende bunaldım iyice kaçacak yer arıyorum... birde bu akşam kayınvalideciğime gidicez 3 gün ordayız ordada ayrı çıldırtırlar kafayı yicem yakında.....
sormaa .. bnmde eşımle kayınvalıdem sureklı emzır emzır dıyorlar.. varda ben emzırmıyorm sankı.. ınanırmısın meme uclarım sızım sızım dolanıyorum catlak ve soyuluyorr.. nasıl canımı acıtıyor sık emdıgı ıcınde ıyılesmıyor tabıkı.. benneyaptımki
ben mayıs bıtınce kesıcem cunku bnm ıstahımda yok ve vucudum bısey yemesem bıle sur uretıyor tabıkı benden gıdıyor oyle oluncada... -tatlicadiarzu-
bırden zayıfladıgım ıcın hamıleyken olusmayan catlarklar bas gostermeye basladı sag bacagımda gordum cok uzuldummmmmmmmmmm senağlama bırde bugun sag mememın altında mınık bı ıkı tane gordum ..
hemen kılo almam lazım ama neyle nasıl
aral hıc durmuyor uyanır uyanmaz kendını yataktan atıyor yurumeye baslıyor cekmecelerı karıstırıyor sureklı acıp acıp gerı carpıyorrr.. ve guluyor bende sureklı yanndayım hıc duşurmuyorum o yuzden cunku wc ye bıle gtmıyorum duşer dıye.. yanımdayken bıle kı yapısık gıbıyız ınanın..bazen bı bakıyorum hemenkosa kosa kacmıss ıcım cızz edıyor o anda hemen kosuyorum .. cok baskalastım kızlar ben cok tırsagım yaa hep dıbındeyım .. cunku yerler taş duşse cok zarar gorur her yer halı deıl bnm evde..
annem geldı sımdı yanımda ama o ıslerı yapıo ben arala bakıorum cunku annem asla bas edemıyorum koluda agrıyor o yuzden kolunu zorlayamıyor..
annem Arala cok asırıyor omrumde gormedım bölee dıyor.. banada acıyor tabıkı
valal dayanamadımşımdı attım babaanneye hemen uyudu bende hemen yukarı cıktım ıs yapam azcık dıye ama suanda bıle bıtmıs haldeyım aksamı zor edıyorum hergun
21:00 dan sonra bır degısıyorum asırı sınırlı oluyorum ben ..
cunku artık takatımkalmıyorr herkse bagırıyorum .. emredıyorum. aral kımsede durmadıgı ıcın hep yerde onun pesındeyım gece 11 lere kadar.. 9 dan sorna herkes tırsıyor benden sırnaşık şey
sırtım oyle agrıyor kı anlatamam.. kıçım bı yer gormuyor gecede yatagımı ozler oldum..
1 ay sonra meme olayı kapanıyor bende.. kımseyıde karıstırtmam ztn soyledım herkese.. yeter yaa bu kadar emdıgı ..
ztn cok guclu gecen gun damacanayı aldı kaldırdı şok oldum:1shok: tam dolu olmasada nası kaldırdıkı onu ölee