Slm kıslarrrr! Ayyyy maşallah böcüklere hepsi ayaklanmışşş işte en zor zamanlarrr! Biz henüz yürümüyoruz ama bir iki adım atıyor sonra pat düşüyor... erken yürüyecek diye ne kadar zaman önce ayakkabı aldık ayakkabılar küçüldü beyfendi de tık yok,evdeki 2 ayakkabısı da küçük gelince bugün deli gibi ayakkabı arandık ama istediğim gibi bulamadım kürek ayak bu sefer azıcık büyük alcam çok çabuk büyüyor ayakları yaw..
Bugün bir de harikalar diyarına gittik (bu ikinci gidişimiz teo ve ben çok sevdik bu sefer babamızı da götürdük ) süper bir yer çocuklar için masal adası diye bir kısmı var orada bitin çizgi film ve masal kahramanları var çok eğlenceli anlayacağınız yükleyebilirsem resim koyarım.
Off bu aralar kilo olayına takığım sizler naptınız,sadece 5 kg gitti ve daha çokkk var yaz kapıda gitmesi lazım kendimi sevmiyorum böyle! Ayşegülcüm ne güzel idealine ulaştın sayılır darısı vermek isteyen bizlere olsunnnnn! :Saruboceq:
Yasemincim pasta siparişi için çok erken değil mi? ben sanırım resimli yaptıracağım zaten 2 yaşından itibaren kendi seçecek yok oyuncaklı, yok arabalı vs.. bari bu ilk yaşında onu yiyelim afiyetle diye düşünüyorum.cokacimcoookHenüz karar veremedim aile içindemi yoksa dışarda arkadaşlarıyla mı kutlasak? ilk yaş günü özel olsun istiyorum ama hiç bir şey hatırlamıyacak kiiii! Aile bireyleriyle evde kutlasak oğluşun pasta yanında üflemeye çekilirken ki pozu dışında herşey klasik akrabalar gelmiş ,gelsin pastalar gitsin börekler naber vs.. muhabbeti olcak,dışarda kutlasak dah çok küçük bişey anlamıycak o kadar masrafa yazık olcak...ne biliyim kararsızım halaaa düşünüyorum! :uhm:evde arkadaşlarıyla yapmayı hiç düşünmüyorum ama ablamdan biliyorum ev haşat oluyor ve doğumgünü çocuğunun annesi perişan oluyor -tatlicadiarzu-(evimi ve kendimi seviyorum)Bakalım bu pazar bizim yeğenlerin doğumgünü partisi var bir çocuk evi ayarlamış ablam ,nasıl olcak ?
sevdacim,gecen ekledigin fotoda salincak vardi ne kadara aldiniz ben burda bakiyorum 15ila 19 euro filan..acaba alsammi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?