2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

denizcim çok şekerler ya vay arala paylaşmayı sevmiyo demek doğaç herşeyi paylaşıyo özellikle mamasını ver bana bende yiyim diyorum uzatıyo yiyim diye ham diye yer gibi yapıyorum hoşuna gidiyo balkonu çok seviyo doğaçta estiği zaman dışarı çıkamıyo malum alerjisinden dolayı dikkat etmek gerekiyo hemen burnu akıyo aslında o salıncaklardan kayınpederim almıştı ama onların evinde doğaç onlara gittiğimizde içinde uyusun diye almıştı şimdi hayatta uyumaz sığmazda artık diyelimde getirteyim diyorum balkonda sallanır bu arada kızlar doğum günleri yaklaşıyo yaramazların ne yapmayı düşünüyosunuz ilk önce yaseminin kızı ecrinin doğumgünü mayıstaydı yanılmıyosam az kaldı sayılır onunkine biz görümcemin çalıştığı anaokulunda kutlamayı düşünüyoruz onlar hemen hergün kutlarlarmış büyüklerle olmasın istiyorum ben burda akranı çocukta yok orası çocuk dolu ve alışkınlardır kutlamaya süslemeye falan sizce nasıl fikir evde olsa bizlerle sıkıcı olmazmı bu arada hediye ne alcaksınız ben çok kararsız kaldım küçük 3teker bisikletler var ya ondanmı alsam diyorum sürebilirmi onu acaba :)

ayşegülcüm doğum günüyle ilgili düşüncelerimi burda yazmıştım tekrar aynı şeyleri yazmıyım dedim canım! ayy evet ya az kaldı ilk doğumgünü özel olsun istiyorum heves çok ama bi yandan da anlamıyacak o kadar zahmet boşa gitcek ben halaaaa kararsızım yaaa..
Hediye konusunda bende bisiklet almayı düşünüyorum hani üzeri kapalı şemsiye gibi ve ittirmeli kolu olanlardan,babası zaten apayrı akülü motorlara takmış durumda ama onun için bence erken..Geçen bir oyuncakçıda bisiklete bindirdim çok sevdi,alırsak mutlu olur gibime geliyor..

Aral da ne güzel arkadaş bulmuş öyle arada bir akran bebeklerle oyun oynaması gerekiyor zaten neyse ki yakın çevremizde 1-2 tane arkadaşımız var bir araya gelsinler diye uğraşıyorum Efemiz vardı ama Nihal işe bi başladı bir daha görüşemedilk,şimdi asrın kuzenleriyle haşır neşir hatta geçen benim köpeğimi de aldık (evlenmeden önce köpeğim vardı şimdi annemde ) bir yerlere gittik çoluk çocuk bayıldı açık hava,kuzenleri,hav hav,çiçekler,parklar vs.. İlk kez görmesine rağmen hiç korkmadı Şımarıktan o havladıkça tuhaf tuhaf ona baktı çok yaklaştıramadım gerçi benim köpeğin sağı solu belli olmaz el manyağı ısırıverir diye ama o da çocukların bizim olduğunun farkına vardı normalde çocuk sevmez bağırıdı bizimkilere çıtı çıkmadı.

Bizim salıncağımızda buna benziyor geçen babanesiyle dedesi sürpriz yapıp almışlar,bir de baston puset almışlar inanılmaz rahat ettim tavsiye ederim rahat rahat çıkıp gezebiliyoruz artık. Diğer salıncak benim de hoşuma gidiyordu ama bizim babamız pimpirikli olduğu için yok taşımazsa,yok düşerse,evin duvarına yazık olur vs.. sonuçta bu tarz aldık ama çok rahat oldu gezici her yere gidiyor hatta artık hep sallanırken uyuyor..

Almayı düşündüğüm bisiklet de buna benzer bişey..

deryacım o bisikleti bizde düşündük kullanan arkadaşlarım dediki tembellik yapıyomuş bida pedal çevirmiyomuş bunu birçok kişiden duydum o yüzden almıyacağım ondan küçük tansaşta görmüştüm 3teker onun gibi bişey düşünüyorum tembelleşmesini hayatta istemem hareket etmesi gerek onlar küçük daha

bizde istiyoruz o bisikletten...ne güzel seymis o..
kizlar bugün menüde ne var basligini acamadim..gecen arkadasta bi corba ictim hosuma gitti bugün yapmak icin malzemesini aldim spargel diye netten bakim ne demek türkcesi dedim bi baktim kuskonmazmis..güzel oluyo tavsiye ederim kizimda severk yedi...sizin yaptiginiz degisik birsey varmi??
bu arada deryacim kilo meselesini ne yaptin ruh halini ac yapmissin düzenli bi diete basladin mi??

aralda bızımle paylasıyor herseyını ama baska bır bebek ın elınde bısey gordugu zaman bılmedıgınden hemen cekıp almaya calısıyorr :))

bende bısıklet almayı duusnuyordum almayayım o zaman .. ne alsam kı acep dogum gununde..

bnm dogum gunuyle ılgılı harıkaa fıkırlerım varr ve super gecıcek .. bahcede havuzun arkasındakı cardaklarda yapıcam ınsallahh sımdıden suslemelerı mumları almaya basladım
happy birth day harflerınden olusanmumlar gordum aldım cok ciciler bırde 1 rakamından mum gordum aldım süsleride kendım yapıcam ..

Ben alırım heralde ya ne kadar durcak ki zaten bisikletin üzerinde puset yerine bisiklet diye düşünüyorum ben hareketli çocuk zaten ne yapar eder hareket eder durmaz bisiklette falan...
Yasemincim dikkat etmeye ve yürümeye veeee 3lt su içmeye özen gösteriyorum haziran annelerinde tık olmayınca ben diet gruplarını takip ediyorum gel istersen sende bizim gruba çok motive oluyor insan (80-89 kilo topiği ama çok kiş var 70li kilolarda sende gelebilirsin yani)

sevdacim,gecen ekledigin fotoda salincak vardi ne kadara aldiniz ben burda bakiyorum 15ila 19 euro filan..acaba alsammi...

canım o salıncağı 25 tl ye almış eşim
pilsan ın
zeynep çok sevdi onu ve çok rahat tavsiye ederim
ben onu kışın odasına koydurmayı düşünüyorum arada binip oyalanır enazından
tamamen kaldırdırtan sonrada tavana açılan küçük delikleri alçıyla kapatıp boyarız dedi eşim
normalde duvara bile bişey asmak için delik açtırmaz ama sözkonusu kızı oldumu hiiççççç önemli değil beyfendinin :))

bende o bisikletlerden almayı düşünüyorum
sonuçta pusetle gezerkende sabit duruyo çocuk demi ama

deryacım ablan bi çocuk evinde yapıcak demişsin doğum gününü
bu haftamı olacak ayrıntıları anlatırsın canım
ben sanırım evde aile arasında yapıcam zaten benim kısımın 4 tane kuzeni var
onlarda çocuk beraber eğlenirler diye düşünüyorum
pasta konusunu ise google görsel aramalardan araştırdım çok güzel pasta çeşitleri var
artık onlardan birinin modelini çıktı yapıp pastacıya verip yaptırıcam
ne hediye alıcağımı ise hiç düşünmedim henüz
ilk önce bizim doğum günümüz heralde 29 mayıs ta
bu arada asıl hediyeyi ben babamızdan bekliyorum anneler günü yaklaşıyor ilk anneler günümüz bi süpriz yaparlar heralde

kızlar şekilli doğum günü pastalarının fiyatlarına baktımda fiyattlar uçmuş
160 tl den başlıyo
bana çok pahalı geldi
ben 1 şeklinde çok güzel bir pasta beğenmiştim ama sanırım bu işi biraz daha düşünücem ben

kızlar pasta için iyi araştırın bende burdas sordum kimi diliim hesabı diyo kimi kilo
ben kiloyla yaptırıcam
ankarada arkadaşım şeker hamurlu 1 şekilnde yaptırdı çok güzel olmuş 36 lira vermiş 30 kişilikmiş vede çok çok uygun benimkide en fazla 40 tutar dedi pastane bakalım beğeniyorum şimdi bia tane belli hatta nasıl olcaağı
ben menümü fila nherşeyi hazırladığım için bu aralar pek düşünmüyorm haziranda hızlanırım artık süsleride ankaraya gidince halledicem 1 yaş mum alıcam filannn....
bende deryacım öyle bi bisiklet alıcam inş bakalım beğendimde ib tane belki dedesi alır
haftasonunuz güzel geçsin ben temisliğe girişitorum bayyssss

kızlarrrr ne guzel bırgun deılmıııı yuufffiiiiii :)))

aralla parka gıttıkk eglendım geldık .. eşımı beklıyorum 4-5 gıbı bız yola çıkıcaz aral ıse burda kalıcak ((
memelerın pompasını cantaya koydum unutursam yanarımm.....
yarın annemle beraber evımıze donucezz...

hatunlar ortakoye flnda ugrıcaz ordan bışey ıstıyormusunuz azcık denız kokusu ascık toprakk alam mı sıze :))

herkes eıyı hafta sonları dılıyorumm

bu arad pasta konusunda daha araştırmadım ama kendı yegenlerımden bılıyorum o sekılde suslu pastaların fıyatları uçuk cıdden.. ama deger bee ....

ben bahcedeyapıcam davetıye bıle buldum kucuk kartlar var burda kırtasıyede mınıcık zarfları var ıclerınde dogum gunu tarıhı saatı yerı ve program dıye başlıklar var onlara detayları yazıcam.. ve dagıtıcam ben aıle arası deılde baya kalabalık bır dogum gunu duşunuyorum bol cocuklu tabıkıdee.. bı suru arkadaşı olucak AraL ın şımdıden baya bulduk ztn .. ozellıkle parkta bı kac arkadaş edındı :))

ay ne güzel ya ben daha bakmadım pastalara ama dedim ya görümcemgil hemen hergün yapıyolar çocuklara ugun bi anlaşmalı pastaneleri vardır yada o iy anlar nerde ne var diye bana beğenmesi kalır sanırım arkadaşa gelince doğaçın hiç yok ya bi altta var çok yaramaz o da 3.5 yaşında sorup duruyo zaten doğaçı ama geçen elini ısırıyodu baya baya zor kurtardım fena bi çocuk gerçekten anneside başedemiyo anaokulu işi iyi oldu ya zaten görümceminde işten ayrılmasına az kaldı fırsat bu fırsat evlenyo çünkü kendisi düğünümüz var ağustosa gidiyo güzel kardeşim geliboluya çok üzülüyorum kendi adıma ama onun adınada çok seviniyorum mutlu olsun o bana yeter neyse herkese iyi hafta sonları diliyorum kızlar bizde şimdi bi hava almaya çıkalım bakalım doğaç durmuyo huysuz felaket derecede öpt. hepinizi

ay denizcim yeni gördüm aralı çok büyümüş maşallah kuzuma çok yakışıklı olcak yandınız valla siz benden söylemesi :))

aysegulcum bencede dogum gununu anaokulunda yapmak sızın ıcın en ıdealıı .. cunku orda dogac ın pek arkadası yok hem anaokulunda suslemeler fln hersey hazırdır sız bı tek takması kalacak bı surude cocuk.. ve guzel oyun sahası .. harıka olucak bence dogaç için..

ben şşimdi bakıyorum pastalara.. harıka şeyler var yaa 100 den başlıuyor 1 şeklınde ve uzerınde dısney karakterlerı olan pastalar var super bence..

herkese slm..bakıyorumda bensin ne güzel sohbetler olmuş....
tüm bebişlerin geçmiş 23 nisan çucuk bayramını kutluyoruz ecrinle bebraber.... ÖZLEMEDİNİZ Mİ BENİ HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
AYŞEGÜLCÜM HOŞGELDİN ARAMIZA NASILSIN CANIM....DOĞUM GÜNÜNÜ BENDE UZUN ZAMANDIR ARŞTIRIYORUM NETTENDE PASTALARA BAKTIM ÇEŞİT ÇOK AMA BEN BEĞENEMEDİM....
DERYACIM OYUNCAKALRINIZ ÇOK GÜZELMİŞ TEO GÜLE GÜLE KULLANSIN....
DENİZCİM ARAL NE GÜZEL ÇIKMIŞ FOTODA ARABASIDA ÇOK HOŞ...BİZİDE BİNDİRİP GEZDİRİRMİ Kİ.....ARKADAŞIYLADA MAŞALLAH NE GÜZEL OYNUYORLAR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…