2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Denizcim bizde veniceden alırıyorum genelde kıyafetlerimizi hem çeşit çok doğum gününede almayı düşünüyorum birşeyler ama karavaeremiyorum ben AYRICA YAZLIK ALIŞVERİŞİMİZİDE YAPALIM DEDİK GEÇENMLERDE GİTTİĞİMDE VENİCEYİ GEZDİM YAZLIKLARIMIZA GELMİŞ ŞORTLAR VS...........

Son düzenleme:
denizcim bahçe sitenin heralde ne güzel hemen üzerini değişmeden bile iniyorsundur aşağı
bizim parkımız sahilde 2-3 dakikalık mesafe var ama yinede ev kıyafetleriyle inemiyorum
üzerimi giyinip evden çıkması bile çok zor geliyor bana bu aralar
napalım çocuklarımız için mecburuz gidiyoruz işte
aralda ne güzel oturmuş öyle çimlerin üstüne

saolasin..asagi yukari ayni fiyatlar ama sanirim ben annemlere aldirip orda kullanirim..ya ben iyi bunaldim ve yoruldum..artik zamani gelsede annemlere gitsem,senağlama

iyi ya yinede fazla uzaklarda sayılmazsın canım
çokkk canına tak edip özlem duyduğun anda gelebilecek yakınlıktasın bence demek isterdim ama öyle ben gidicem deyipte çıtıp gelinmez heralde demi bi çok işlem yapılması lazım
neyse az kaldı yaza sabret canım gelince o zor günlerinin acısını çıkarırsın burda

Slm kızlarrr..
Sevdacım bizim prenseslerin doğumgünü önümüzdeki cumartesiye ertelendi gidince anlatırım oranın sahibi tanıdık normalde 400-500tl yapıyorlar doğumgününü ablama tanıdık indirimi yapmış mc donalds fiyatına 300tl.. ama pastası,palyaçosu,süslemeleri,animatör öğrenciler,annelere çay-kahve ikramı falan içinde zaten 3 katlı bir yermiş en üst katında anneler takılıyormuş vs.. Bi bakıyım nasıl olacak,gerçi beni aşar ben o kadar masraf yapamam şu anda.. Geçen resimlerini koyduğum harikalar diyarı var ya orada yapay göl kenarında çay bahçeleri var msal adasının yanında oralara sordum pastayı ben getircem yanına börek,kek vs.. içecekleri de ordan alacağız o şekilde olur dediler belki öyle bişey düşünebilirim hem dışarıda olur ev batmaz hem de daha az yorulurum eteğimi çırpar gelirim,ne biliyim hala düşünceler devam yani...
Aral da büyümüş maşallah denizcim araba da çok cici eşim o tarz bakıyordu geçen ..
neyse eşim hadiii diyor dışarı çıkcaz ben kaçtımmmm

aslinda gidilir ama esim birakmiyoki kizini özlermis bizsiz olmazmis..oda hakli..2-3 günlügüne gitmek degmez 1-2 hafta bile uzun geliyo ona..daha 2 ay var biletimizi aldik 8 temmuza..

kızlar resim nasıl yükleniyo yav imageshack değişmişmi banamı öyle geldi yeni foto çektik doğaçla onları koycam bilen varsa yardım pleaseeee

Ayşegülcüm çok şirin çıkmışsınız hele seni öpen resmine bayıldım ayrıca sende gayet iyisin canım,tebrikler valla darısı vermek isteyenlere...
Bugün dışarıdaydık oğluma nihayet yeni ayakkabılar alabildik biri açık,diğeri kapalı waikikide modeller çok hoş fiyatlar da çok ucuz.. Bir de oğluma mayo aldım (kara kara düşünüyordum nerden bulcam diye) o da hem çok şirin hem de çok ucuz (9tl ) Az kaldı yaza haziranda biz antalyaya kaçarız çok iyi oldu.. (bakalım annesi napcak bu kilolarla??? )

Dün gece gülşahın albümünü gördüm Öykümün resimlerini gördüm çok kötü oldum,canım benim ya nasıl da güzel gecenin üçbuçuğunda hem resimlere baktım hem hıçkıra hıçkıra ağladım..Ben çok etkilenmiştim başından beri şimdi resimleri görünce tekrar aklımda, bugün sürekli aklımdaydı,hep gözümün önüne geliyor meleğim .. Ben şükretmeyi en çok o olaydan sonra öğrendim kızlar yavrumun kıymetini daha çok hatırladım ona her baktığımda kaybedebilirim endişesi taşıyıp çok vesvese yaptım o aralar..Allah Gülşaha ve eşine çokkkk büyük sabır ve güç versin inşallahhhh ya da başka bir bebek yerine konmaz ama acısını hafifletir biraz olsun..

evet gülşah ın durumu doğrusu beni kahretmişti çünkü benimde başımdan bu tür bir olay geçtiğinden kaldırmsı biraz zor ama dayanacaksın başka çaren yok..eeeee ben boşu boşuna karamsar yapmadım adımı...............

öncelikle çok teşekkür ederiz hanımlar gülşahın olayını hatırlamak istemiyorum ben hiç allahım ona sabır versin inşallah müjde verir bize yakında yeni bebiş için unutmak tabiki zor ama yasemin daha iyi bilir bu durumu yeni bebiş biraz olsun acısını dindirmiştir değilmi onunla avutmuştur kendini yeni yaşam yeni umutlar ne de olsa allaha emanetiz onlarda bizlerde allah uzun ömürler versin miniklerimizede bizede

nasıl insanlar çeşitliyse acılarda çeşitli oluyor benim üzüldüğüm kahrolduğum bir olay başkası tarafından yaşanınca o kişi benim kadar üzülmemiş olabiliyor ben hala evladımın acısını yaşamkta ve onu anmaktayım sık sık 1 evladım olduğu halde başkalarınında başına geldi çevremde onlar dedilerki bebeğin olunca unutursun evet acım en azından azaldı ama UNUTMADIM bebeğim olmasıda büyük bir avantaj benim için yoksa daha zor katlanması .........ALLAH SABIR VERSİN BAŞINA GELENLERİN....

kızlar resim nasıl ekleniyor.................

yasemincim imageshack adresinden önce yüklüyosun resmini sonra linklerle dolu bi sayfa açılıyo en üstte kırmızı kutu içinde olanı kesip yapıştırıyosun buraya umarım doğru anlatabilmişimdiryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…