2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok tatlılar sibelcim kırmızı kırmızı bende çok severdim küçükken kırmızı ayakkabıları :))

kırmızılar kız çocuklarının en sevdikleri oluyor zaten genelde ben de çok severdim şimdi de seviyorum ama..:))

Slmmmmm
Haftasonu prenseslerimin d.günü vardı ve çok güzeldi.. dediğim gibi partievinde oldu ,acayip aklıma yattı palyaço çocukları yönlendiriyor ,3 katlı bir mekandı büyük bir top havuzu falan vardı zaten parti başlayana kadar herkes o top havuzunda kudurdu sonra palyaço çocukların yüzünü boyadı.. alt katta çocuk diskosu vardı,karaoke falan yaptılar palyaço yarışma yaptı,dans ettirdi vs.. ebebeynler de yukarıda onlar için ayrılan yerde muhabbet edip tıkındı :) Çocuklar hamburger,patates,meyva suyu büyükler ( biz evden getirdik kısır,börek vs..)ve pasta tabiki.. en son hediye merasimi oldu çocuklar tek tek hediyelerini verdi palyaço da bizim prenseslerle açıp tsk etti vs.. 2 saat sürdü ama herkese dolu dolu yetti . Ne ev batti stresi,ne yorgunluk..hiç bir şeye değmez inanın hem çocuklar süper eğlendi hem curcuna olmadı..

Kısaca kızlar ben işkadınlığına soyunuyorum sanırım,bu iş kafama çok yattı bir arkadaşımla birlikte bu tarz bir yer açmaya karar verdik yer bakıyoruz bile,fizibilite çalışmaları başladı.. Elde birikim yok ama kredi çekicez mecburen..napalım otur otur bir şey olacağı yok bir şeyler yapmalııı.. Bilmiyorum altından kalkabilirmiyim ama deniyecem çok sıkıldım evde oturmaktan şu saatten sonra da bi yere girip çalışma düşüncesi zor geliyor alışık değilim başımda patron çalışmaya en iyisi kendi işinin patronu olmak,bana şans dileyin!

Son düzenleme:
kızlaaar ve kuzulaar
ne olmuş böyle size yaa herkes mi depresyonda nedir bu kadar sıkan
ben işe başladım malümunuz ama aynı tas aynı hamam
ne ben süperman olabilirim ne bu işler biter ne de erkek milleti bizi anlayabilir yani takmayıın takılmayın
bebişler en güzel zamanlarında hava güzelleşmeye başladı ve biraz etrafınıza bakın eminim ki güzel şeyleri görebileceksiniz. bırakın ev bir gün dağınık kalsın bırakın akşama yemek olmasın kahvaltı yapın bırakın kocanız söylenirekn siz duymayın susun o konuşsun bırakın canınızı sıkmak için bekleyen sorunlar bekleye dursun. bu yavru kuşların bize ihtiyacı var anneleri iyi olmazsa onlarda iyi olmaz. ben düşünüyorumda depresyonda olan antidepresan kullanan bir anne istemezdim bende öyle olmamalıyım diyorum . inanın iş o kadar yorucuki eve gelince pilim bimiş bir halde oluyorum ama Efe akşama kadar beni bekliyor oynamak için biliyorum ve elimi yüzümü yıkayıp güne sanki sıfırdan başlıyorum . o un için sadece mutlu olsun diye.

lütfen sıkmayın bu kadar kendinizi yalnız değiliz
hepinizi öpüyorum

kuşuuuuumm bende ortak olayımmı kredi veririm :) özledim

Ayşegülcüm geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.. Umarım sıkıntılarını en kısa zamanda atlatırsın..
Hepimiz dönem dönem aynı problemleri yaşıyoruz maalesef..
Ben doğum yaptıktan sonra eşimle evlendiğime bin kat pişman oldum...
Herşeye karıştı.. Bebek görmeye misafirlerden rahatsız oldu... bebek gık dese nazar dediii beni çıldırttı... Emzik verilmicek dedi... Mama kesinliklikle verilmicek dedi.... Televizyon gösterilmicek dedi.... Bunlar bazılarııı... Bir gece göğsüm yara memeyi verirken çığlık atıyorum acıdan... Yüzüme tükürdü bir çocuğu emzirmekten acizsin diyerek kısacası kendisinden nefret ettirdi.. Lohusayım bu hal ve harekeetlerle depresyona girdim haliyle... Sana büyümü yaptılar dedi Bebeğim için katlanıyorum herşeye onu babasız büyütmek düşüncesi beni yıkıyor onun için katlanıyorum... Şimdilik problemimiz kalmadı ama yaşadıklarım aklıma geldikçe canım sıkılıyor neler yaşadık herkesin derdi ayrı....

stripet canım bebişinin elbisesi çok güzel ayakkabıları da... güzel günlerde kullansın...

Deryacım ticaret benimde aklımdan geçiyor amam daha cesaretim yok. ınşallah üstesinden gelirsiniz...

evet doğru nihalcim biz eşimle aramızda halletmeye başladık gibi sorunlarımızı doğaç için yapmalıyız bunu diye şimdilik iyi gidiyo ilaçlarda etkisini gösterdi iyi hissediyorum baya rahatladım daha pozitif bakıyorum hayata ilaç kullanmayı bende istemiyorum ama sinirli sürekli ağlayan biri olmaktansa böylesi iyileşene kadar iyi bence herkesin sorunu var ama anladığım kadarıyla doğumdan sonra başlamış herkeste sorun çocuk değiştiriyo bizleri demekki onun ilgi ve sorumlulukları sinirlerimizi geriyo başka bişeyle uğraşamaz yada düşünemez oluyoruz sanırım

Deryacim ne güzel bir düsünce,insaallah dilediginden daha iyisi olur..
kuzuzuzubambino canim ya ismini bide benim icin yazarmisin,bu aralar kafam cok daginik biz 5. ve 6. dislerimizi cikardik ilk defa aglama asamasina geldim,bende aldim kizimi hoopp disari..nihayet esimin sinavlari bitti sayilir,biraz nefes aliyorum..1 cocuga bakmak zor degilde hepten yanliz olunca o bana odakli ben ona iste zorluk burda..benden böle sanada üzüldüm canim dilerim ogünleri unutursun esininde ilk cocuk acemiligi filandir,birdaha asla yasamassin..
sibeldi degilmi streetpit?elbisenizi ve ayakkabinizi güzel günlerde giyin..

kizlar bizimde nisan yildönünümüz var,bu bizim evlilikte henüz 2. senemiz ilk sene kizim süpriz yapinca hamilelikte dogumda hicbirsey yapamadik,bu sene beraber plan yapmaya karar verdik..burda malum bize uygun yer yok gibi..varmista ben bilmiyormusum,cok nezih bir türk restoranti varmis,özel masa bile hazirliyorlarmis yer ayirtacagiz insaallah güzel olur..

günaydınnn
sabah bi dr maceramız oldu ece hanımla cadı düştü sabah sabah beni uyutup almış başını gitmiş pattt etti ve ağlamasıyla bi fırladım hehh dedim beşikten düştü sonra aklıma yanımda yattığı geldi eşim yoktu kızımla yatıyoduk yatakla aynanın arasına düşüş yüzükoyun burnu kanamış azcık korkmuş çok ağladı kendine geldi bie bacağıma tutunup kalkarken eli kaydı bi daha vurdu kafayı 9 da drumuz geliyomuş onu bekledik bişeyi yoktu ama eşim görmedi ya götür dedi bende işe gelcem aklım onda kalcak
dr da iyi dedi 2 saat geçmiş zaten takip etmeyede gerek yk dedi zateb kızarıkllık şişlik hiç bişey yok ya düşecekler artık da o aynanın köşesinden korkuyorum kafasını filan vursaydı Allah korusun bu iki oldu Allah ım tekrar yaşatmaz inşalllahhh

scapula canım ya bende sizlerle tanışmıştım ilk zamanlarda bende unuttum isimlerinizi :)
benim ısmim Esra.
ınşallah evlilik yıldönümüzün dilediğinizce olur.

serpilcim geçmiş olsun canım.. bu haylazlar bizim aklımızı alacaklar... bizimki kendini kanepeden pat aşağı atıyordu şimdi artık kendi pıt diye aşağı iniyor çok güzelll erkekim benim yaa bazen kavga ediyoruz çok sinirleniyorum ama ben onu çok seviyorummm o benim herşeyim.. Allah onları başımızdan eksik etmesin. Amin...

benim yasemin canim..bu aralar hizli ögreniyorlar..bende kizimi coookkk seviyom öpüyom öpüyom kokuyom kokuyom doyamiyom yaa..

sağolun kızlar büyüdükçe zorlaşıyo işimiz Allah kolaylık versin
sizinde yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah biz inşallah bu sene özel bişeyler yaparız artık 4 senemiz bitecek askerlikti taşınmaydı geçti hayırlısı olsun ramazanın ikinci gününe denk gelicek bu sene belki iftara gideriz cokacimcoook
deryacım Allah yolunuzu açık etsin güzel düşünmüşsün evde nereye kadar biyerlerden başlamak lazım

gerçekten kızlar bu aralar ne görselr ne duysalar kapıyolar dimi
ece bayaaa konuşuyo artık bide sanki yeni bişeyler söyiicek gibi ıggg ıhhh diyip duruyo çok tatlı
dün akşam top yuvarlıyoduk birbirimize oturduğumuz yerden ben elimle atıyorum o paçasını tutmuş ayağıyla vurcak illa ıhh ıhh diyo topu ayağına atcakmışız maşallah kuzucuklara bende koklaya koklaya doyamıyorum onunda arada aklına geliyo oyundan kalkıyo öpüp gidiyo beni yada dizime yatıyo saçını okşuyorum çok seviyorum kuşumuuu

selam kızlar
eceye geçmiş olsun canım yaa
benzeri olay 2 gün önce bizimde başımıza geldi
site sorunlu girilimidiği için paylaşamadım
bizim hamarat beşiğin çekmecesini açmış çok ciddi bi iş yaparmış gibi eşyalarını dışarı atıyodu herzamanki gibi sonra ayağa kalktı arkasını döndü ve ayağı kayıp paatt çekmecenin kenarına sırtüstü düştü kafasıda tan kenara çarptı
ağlamaya başladı ve anında başının arkası şişti
doktorunu aradım hemen buz koyun dedi ve yinede acile gidin dedi
gittik hemen film çektiler beklettiler bizimki hiç düşmemiş gibi yine ordan oraya koşturmaya devam edince dr bişeyi yok gidebilirsiniz dedi
ama bu seferki düşüşü beni çok korkuttu
başıda şişince elim ayağım zıngırdadı resmen
şuan şişlik indi zaten
maşallah kızımda yaramazlıklara ful devam ediyo bende peşindin ayrılmıyorum tabi o nereye gidiyosa bende arkasından gidiyom
bide artık yürümeyi geçti koşturmaya başladı resmen yetişemiyorum yaa hızına :)))

Sağolun kızlar umarım herşey çok güzel olur..

Zeynep ve eceye geçmiş olsun artık en tehlikeli döneme girdik gerçekten kıpır kıpırlar rahat durmuyorlar,gerçi biz halaaa yürümüyoruz tek başına beraber tin tin dolaşıyoruz her yeri..

Bu arada aderin slmı var hepinize dün msn de karşılaştık pc virüs girmiş k.k ya giremiyormuş ve adanın dişler halaa nazlanıyormuş..

Yasemincim yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu seneler yaşarsınız hep beraber inşallahhh

Kızlar herkeste ayrı sorunlar bir dokun bin ahhh işit resmen,öyle yada böyle sorunlar her ne kadar farklı da olsa bunları aşacak olan yine bizleriz,her şeye olumlu tarafından bakmalıyız belkide yoksa olumsuzluklar çapak gibi batıyo insanın gözüne gözüne..

Son düzenleme:
ayy kızlarrrr nollduuu nen sıteyeee aaa yapamam ben kk sızz yapamam sizsizzz canlarımmmm
allah ayırmasın ayoll

ya gecmıs sayfayı okudum bebeklere cok cok gecmıs olsunnn kızlar benım yardımcım oldugu ıcınm ben 1 dk kıçından ayrılmıyorm o yuzden hıc duşmuyor amaaa oylede cok zor korkudan pimpirikliliğimden yalnız bırakamıyorum cocuk koşuyor bılyıorsunzu ben ıse halaa ılk yuruyuşlerı gıbı ardındayım.. ama cokk yorulyuorum kamburum çıktı ...
duşmeyı bılmıyor yaa kereta aslında bırakmam gerek duşşsn dıye ama acayıp tırsıyorum bu konuda..
ben bedevı oldugum ıcın yavrumun acısıda gelır benı bulur..
allahım daglara taslaraaa...

cok gecmıs olsun kızlar tekrardan kıyamam ben onlara yaaa.. oy nası uzuldum bıdıklarım bnm ..
burnumun dıregı sızladı valla..

benımde hergun başım agrıyor sırtım agrıyor yaz gelsede hergun yuzerek atlatsam şu sırt agrılarımı.. üfsss.............

ruyanın elbısesıı cok cici yaaaa bende dun arala papyon baktım bulamadım anam yanımdaydı bı ıkı magazaya sorabıldım yoruldu kadın hemen..
bu sehırde tek basıma dolasıp oglumun d gunu ıcın herseyı tek basıma halledıcem ..

bı tek davetıyesını babasına cızdırıcem pc de . bırde para kısmını o yapcekk hahaha :))

deryacım cok guzel bır dogum gunu .. kareler cok guzel ozendım .. hele teoya ve saclarına bayıldımm koca sıpaa senıı ay cok datlu bısey olmus yaa maşallah tontımee bol bol eglenmış keşfetmıştır o daa :))

derya bence o işi super olur ve ben sana cok yakıştırırım .. bence sen altından kalkabılırsın .. ınanmak başarmanın yarısıdır.. yolun açık olsun ..

ankarada olaydım bende ortak olurdum cunku bende baskasının yanında çalışmak ıstemıyorummmmmm

Bu arada ESRACIM YAZDIKLARINA COK UZULDUM .. LOHUSALIK COK BASKA BIR SUREC BUNU YAŞAMAYAN BILEMEZ.. BENDE O DONEM SORUN YAŞADIM AMA ŞUKUR AŞILDI BEN EŞŞIM TARAFINDAN DEGILDE ONUN HIC EVLENMEMIŞ 2 TANE TEYZESI VAR 50 KÜSÜR YAŞLARINDALAR .. ONLARLA PROBLEM YAŞADIM AMA ATLATTIK .. ANLAYAMADILAR BENI O DONEM .. CUNKU BILMIYORLAR.. COCUK SAHIBI DEILLER EVLI DEILLER O YUZDEN BI KAC YERDE YANLIŞ ANLAŞILMALAR OLDU ..

AMA EŞIMLE SORUN YAŞASAYDM HIC UNUTAMAZDIM .. O BNM DUNYAM CUNKU.. ANLAYIŞSIZ OLDUGU AN DUNYAMI YIKAR.. KENDIDE BILIYOR..

BENDE ONUN DUNYASINI YIKARIM TABI ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…