Slmmmmm
Haftasonu prenseslerimin d.günü vardı ve çok güzeldi.. dediğim gibi partievinde oldu ,acayip aklıma yattı palyaço çocukları yönlendiriyor ,3 katlı bir mekandı büyük bir top havuzu falan vardı zaten parti başlayana kadar herkes o top havuzunda kudurdu sonra palyaço çocukların yüzünü boyadı.. alt katta çocuk diskosu vardı,karaoke falan yaptılar palyaço yarışma yaptı,dans ettirdi vs.. ebebeynler de yukarıda onlar için ayrılan yerde muhabbet edip tıkındı :) Çocuklar hamburger,patates,meyva suyu büyükler ( biz evden getirdik kısır,börek vs..)ve pasta tabiki.. en son hediye merasimi oldu çocuklar tek tek hediyelerini verdi palyaço da bizim prenseslerle açıp tsk etti vs.. 2 saat sürdü ama herkese dolu dolu yetti . Ne ev batti stresi,ne yorgunluk..hiç bir şeye değmez inanın hem çocuklar süper eğlendi hem curcuna olmadı..
Kısaca kızlar ben işkadınlığına soyunuyorum sanırım,bu iş kafama çok yattı bir arkadaşımla birlikte bu tarz bir yer açmaya karar verdik yer bakıyoruz bile,fizibilite çalışmaları başladı.. Elde birikim yok ama kredi çekicez mecburen..napalım otur otur bir şey olacağı yok bir şeyler yapmalııı.. Bilmiyorum altından kalkabilirmiyim ama deniyecem çok sıkıldım evde oturmaktan şu saatten sonra da bi yere girip çalışma düşüncesi zor geliyor alışık değilim başımda patron çalışmaya en iyisi kendi işinin patronu olmak,bana şans dileyin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?