2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu son halim bugün çekindim
ama ben hala 59 kiloyum ne iniyom ne çımıyom
hırka biraz kalın o yüzden accık kilolu çıkmış olabilirim

şükür kavuşturana kıslar sevdacım süpersin canım bence idealsin
deryacım süper bi iş bence hem eğlenerek para kazanırsın ne güzel ank.da olsam palyaçon olurdum bende çok severim palyaçoları
esracım allah sabır versin sana canım o derece asla saygımızı yitirmedik şükürki öyle olsa bitirebilirdim çok hassasım ben kaldıramam zaten eşimle evlenmemin nedenlerinden biride asla sinirli olmamasıydı yapamazdım

sevdaa bencede cok datlusunnnn.. ascık ust bölgede fazlalık var ama bacaklar tam muntazam ne cok kalın nede cok ınce (bnmkı gıbı)
çöp çöp bnmkıler
ana kız gezın bakalımmmm yakışırr guzellerıme :)
bugun hava cok soguktu ama nası cıktınzı kız sahılee aneaammm ben evde bıle cok uşuyorum

aysegul valla dogru yaa sen kk kapandı deyınce uzuldum bı an ama böle bısey olmayacagını bılıyordum koskoca sıte yanı dımı amaa :))

derya nelerde acep hıc ugrayamıyor eskıden topıcten cıkmazdı

iyi gecelerrr hatun kişilerrr.. bu gecede ben uyumuyorum ama mecbur yataga ıdıyorum sımdı kocış uyanırsa benı döverr

herkese tum melekleree guzel derın uykular...

günaydın...
sevda fotoda çok güzel çıkmışsınız...
bencede göze batan bir fazlalığın yok...

günaydııııın herkese güzel bi gün gibi gözüküyo bugün ne dersiniz inşallah bol güneşli geçer babam geldi antalyadan 2 gün oldu bugün akşam dışarda balık yemeye götürcekmiş bizi yemek derdim yok çok mutluyum o yüzden bıktım hergün ne pişirsem derdinden doğaçın 2 gündür grip başlangıcı gösterdi hapşurma burun akıntısı falan dr.un dediği alerji damlasına başladım geçti gibi başlamadan akmıyo artık burun bu soğuklar mahvetti hepimizi yaz gelsin artık ya kızlar bu arada babam çok güzel antalya demrede bar restaurant açmış dağlık bi yerde çiftlik şeklinde kedileri köpekleri tavukları meyve ağaçları olan geniş bi yer kaşa giderken yol üstünde şahin tepesi diye bi yer yolu düşeni beklerim ayşegülün arkadaşıyım demeniz yeterli doğaç çok eğlencek orda babam değişik hayvanlarda almayı düşünüyo oraya maymun falan gibi bakımı zor diyoruz ona ama bakalım ne yapıcak :))

teşekkür ederimm kızlar beğenmeniize çok sevindim

evet denizcim hava biraz serindi ama çorludan görümcem geldi onu gezdirmek için çıktık dışarı biravcık üşüdük

ayşegül babanın yer açmasına çok sevindim canım ne güzel yaz tatilini geçirecek bir yer buldun
bu yaz gidersek oralara uğrarız doğaç paşanın ismini verdikmi dedesinin bizden para falan alcağını sanmıyorum :)))

deryacım senin fikrinde çok hoşuma gitti canım
bravo sana seni çok cesur gördüm

bende kk kapandı deyince üzülmüştüm
ayyy çok alıştık birbirimize biz
gün içinde burayı açmayınca eksiklik hissediyorum ben

kızlar msj attığım yerde iyi orası yeni takılın orayada orayıda şenlendirelim deniz uğradı oraya tanıdıklar var ordada

naber kızlarr..........

arala sıtede azdık yınee yere duştu
bı kerede mutfakta yanımda duştu mutfak masasının ayagına yanagını carptı .. duşmeyı bılmıo şok oldu cocugum :)

ama bışeyı yok şukur kı..
sıtede cıcekcı var hıc tınlamadan ıcerı gırıyr cıceklere bakıyor bırde agda salonu var orayada gırıo bakkala fln herkeslee kanka oldu sıtenın kapısına dogru koşuyor ve hemen yolun karşısına kaçmaya çalışıyor tutuyorum tabı hemen çok fena ya..

bugun aralın diş bugdayını yaptı annem istanbuldan dagıttım ama daha bıtmedı bı kaç komşum kaldı onalarad akşam verıcem.. annem hafta sonu ıstanbula dönuyor ..

ben o dönunce şu süs püs pasta fln onları halledıcem ..

Slm güzel anneler ve tatlı bebişleri...
Kızlar saolun verdiğiniz destek için bir çok düşünce var kafamda olur mu,yapabilirmiyiz diye.. en son kredi çekmemeye arabamızı satmaya karar verdik eşimle ,kredi işi zor öderiz ödeyemeyiz+faiz vs.. öbür türlü de arabasız çok zor olacak açmayı düşündüğümüz yerler bize çok ters bilmiyorum napcez,dedesinin arabasını alırız arada artık..

Denizcim d.günü evet çok güzeldi ama Teo beyin diş sancıları tuttu ve çocuk sesinden korkuyor orada da avaz avaz bağırdıkça çocuklar bizimki iyice koptu tüm d.günü boyunca onunla uğraştım en son top havuzuna(hiç istememe rağmen bana mikrop yuvası gibi geliyor zaten şu an nezle sanırım oradan kaptı) falan koydum biraz oyalandı ,azılar çıkıyor ve burnumuzdan getiriyor valla,ön dişler bi şekilde çıktı da arkalar aşkımı mahvetti durup durup ağlıyor aşkım benim calpol falan veriyorum öyle sakinleşiyor.

Saçlarımız da iyice uzadı kıyamıyorum kestirmeye (çok ısrar olmasına rağmen)kıvır kıvır çok tatlı oluyor,uzatabildiğim kadar uzatacağım yazın sıcakta kestiririz büyük ihtimalle gerçi..

Ayşegülcüm eğer bu partievi projesi olmazsa yazın konyaaltındayım canım uğrarız mutlaka..

Sevdacım gayet iyisin canım her ne kadar hırka kalın olsada,kızında sende çok hoşsunuz..

Denizcim ader pc ye virüs girmiş ondan giremiyormuş..

Bu arada yasemin (karamsar) de girmiyor sanki..

Bu arada dişten yine iştahsız günlere geri dönüyoruz sanırım ona yemek yedircem diye yapmadığım şaklabanlık kalmıyor eşim ve kayınbiraderim çok gülüyor bana Teoya yemek yediriken ağzım şekilden şekile giriyormuş bende açoyormuşum ağzımı vs...:roflol: siz de öylemisiniz merak ettim?

Bu aralar uyanınca içerden ağlama sesi yerine inneeeeee diye bir ses ardından yatğının müziği duyuluyor mest oluyorum çok tatlı sesleniyor ,bazen beni deniyor inneee diyip yüzüme bakıyor efendim aşkım annemmmm diyorum gülüyor ,bundan güzel anneler günü hediyesi olurmuuuu?..

Son düzenleme:

ışte buda bennn! ama ben tombişim ve farkındayım...Veriyorum yavaş yavaş gidecek hepsi inşallahhhh!

Son düzenleme:
deryacım bencede bundan guzel anneler gunu hedıyese olamazzz...... aral sadece aglarken aniiee dıo gıcık oluyorum dedde bababiieee babaa gege gehh
ve hatta 3 gundur barız bır sekılde SU dıyor ama anne demıo cocuk yaaa olsun ztn bı zaman sonra hep anne dıycekk nasılsa :))))susmadaann
anne şu ne anne bu ne anne çiş anne kaka :))))

ya arabanızı satmayn derya cunku cok zor arabasız cocuklaa .. ama dedede varmıs ıdare edebılıceksenız (hani size bıraz uzak davranıyorlar ya o bakımdan dedim) bu ıs ıyı bı ıse benzıyor denemeye deger derım ben tabı karsındakı kısııde cok onemlı...

bu arada senden de kılolar gıtmışmı ne sankı...sacların cok guzel senın yaa ne kadar gür maşallah bnmkılerde cok gür ama siyah saça bayılıyorum ben

bu arada arka dişler cok zorlarmış annem dedı .. ben neler cektım sızın elınızden dıyor..
bende o gunlerı beklıyorum korkuylaa.... of ne zor sey cocuk buyutmek
bır kuzu doguyor hemen ayaga kalkıyor bızım kuzularda oyle olsalardı yaa..

ben arala yemek yedırmıyorm genelde babaannesı yedırıyr cunku benı gorunce sadece emmek ıstıyor aral yemegını yerken ben sandalyenın arkasına saklanıyorum hep (
aslında ogluma kendım yedırmek ıstıyorum ama bana cok naz yapıyor ben olmayınca super yıyor oysakı..

Saol deniscim evet gitti accuk kilolar ama sizin kilolara inmem için kırk fırın ekmek yememem lazım :roflol:.. Saçlar evet gürdür benim aslında eskiden hep mavisiyahtı şimdi sıkıldım kendi rengine döndüm yavaş yavaş açmayı düşünüyorum sıkıldım yine..oğluşumun saçları da bana beniyor sanırım gür ve dalgalı ama olur da ilerde babaya çekerse yandık babası saç fakiri..

Kredi konusunda aslında bende aynen senin gibi düşünüyorum her lazım olduğunda arabayı isteyemeyiz benim eşim nedense ailesine karşı biraz mesafeli.. Bense şu araba olayını kıvırıp onunla gidip gelmeyi düşünüyordum aslında oğluşumu da götürürüm çoğu zaman yanımda diye.. Bir de haftanın 7 günü çalışacağım mecburen gerçi ortiyle idare ederiz birbirimizi ama yinede..offf bilmiyorum ya kafam çorba oldu iyice

deryacım seninde bacakların ince
sadece üstte var fazlalıkların
oda emzirdiğin için olabilirmi haliyle göğüsler büyüyor
ama umarım enkısa zamanda eski kilona inersin canım
benimde vermem gereken 2 kilom var daha fazlasınıda vermek istemiyorum ben 57 de idealim
zayıflık bana hiçç yakışmıyor
biraz etten buttan zarar gelmez

doğum günümüze 3 hafta kaldı kızlar
şimdiden heyecanlanıyorum
kızıma giydireceğim kıyafeti atarım bende size
eceninki kırmızıydı bizimkide beyaz olcak

Günaydın...
Deryacım çok tatlısınız ikiniz de....
Kilolarda gittikten sonra düşünemiyorum. :)
Allah işinizi rast getirsin canım... İnşallah dilediğinizce olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…