2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Derya teo anneannesinede benziyo...
sormayin kizlar ya evsiz kaliyorduk..bütün sene ev aradik,bulamadik bizde eldekiyle idare edelim dedik kisin zor gecti,evin sözlesmesi vardi yenilenmesi gereken haziran sonu sonmus yenilemedilerrr..simdi mecburen cikmak zorundayiz viyanada binalr eski yeniden renovieren yapiliyor,bu binada öyle bi görseniz camlar elimizde kalacak..aylar önce bi eve bakmistik pahali gelmisti simdi o evi tuttuk bu eve göre süper ama insaallah bizi madden zora sokmaz..simdi ev tasiycaz,Allah kolaylik versin..

slm herkese şimdi nerden başlasam bilemiyorum deryadan başlıyım deryacım iş olayı hep risk taşır ya batarsın ya çıkarsın bu kriz döneminde hele risk daha yüksek eğer bu riski göze alırım diyorsan dene derim araba olayındada evet arabasız olmaz ama eğer işte tutarsa fazla sürmeden yenisini alırsın yada daha düşük idare edecek bi model alabilirsiniz bu arada reklam süper teo bence sana çooook benziyo saçlarıda karizma bence bizimkininki düz direk gözüne giriyo uzayınca bundan sonra sadece kakülünü kestircem arkayı uzatcam kilo olayına gelince evet var ama emzirme bitince bence daha iyi verirsin kiloyu gidicek kilolar ben inanıyorum sana

denizcim arala üzüldüm bence düşmesine biraz izin ver doğaç alıştı düşmeye daha dikkatli artık morarmıyo hiçbir yeri kapı eşiğinde bile adımını kendi atıp geçiyo düşe düşe öğrendi ben rahat iş yapmaya başladım yanımda oyalanıyo balkona çıkıyo kendi oyalanıyo dışarı bakıyo bizim balkon demiri çoook yüksek bu arada sizde dikkat edin bu konuya şimdiden kızlar yükseltin ilerde tehlike akrabamın oğlu 3. kattan düştü beyni gidiyodu yavrunun şimdi çok iyi şükür

yasemincim inşallah yeni eviniz hayırlı olur canım
sevdacım çok merak ediyorum zeynepin cicisini ve doğum gününü
aderin pcye virüs girdiğini bende biliyorum söylemişti banada
karamsar yasemin özledik canım nerelerdesin ecrin nasıl ses ver biiii
dün yemeğe gittik bizde doğaç çok eğlendi orda envayi çeşit bisiklet yürüteç falan vardı bi de kız arkadaş yaptı oracıkta çapkınım benim resimlerini çektim atıyom şimdi :))

seni çapkın bulmuş hemen fıstık gibi kızı ama doğaçta modaya uymuş baksana kendinden büyük kıza takılmış
çok tatlı maşallah bu arada senide inceledim sende süpersin canım

deryacım videoya bayıldım
bunları tv de yayınlıyorlarmış mail olarak atsaydın bakarsın reklamlardada izleriz sizi
ne güzel olur
bende yapıcam şimdi

yasemincim herşeyin hayırlısı olsun canım
umarım kolay birşekilde taşınır ve yerleşirsin yeni evine
zeyneple birlikte yerleşmen biraz zor olabilir ama hiç acele etme canım yavaş yavaş toplanırsın inşallah

Allah yardımcınız olsun canım...

seni çapkın seniii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile

merhaba arkadaslar..tüm haziran annelerinin anneler günü kutluyorum...umarım hepiniz ve melekleriniz iyidir..öpüyorum..

merhaba arkadaslar..tüm haziran annelerinin anneler günü kutluyorum...umarım hepiniz ve melekleriniz iyidir..öpüyorum..

merhaba gülşahcım çok teşekkür ederim kendi adıma seninde anneler günün kutlu olsun canım sende bi melek annesisin bitanem

a.s.

canım bı tanemmm .. senınde anneler gunun kutlu olsun buruka olsa bugunu sende yaşıyorsun.. Allahım bır dahakı seneye yenı melegınle anneler gununu kutlamanı dılerım ...
ayşegulun dedıgı gıbı sene bır melek annesısın her anneden daha yucesın..

senı cok sevıyorum canım

aysegul dip boyan gelmıs bnm gıbı yarın bende boyatıyorum yınee. resmımı koyarım P

Gülşahcım haziran annelerinden bunu en çok hak eden kesinlikle sensin,sen çok güçlü bir annesin herşeyden önce.. Canım seninde anneler günün kutlu olsun denizin de dediği gibi seneye inşallah bebeğinle kutlarsın canım..:teselli:

Tsk ederim kıslarrrr beğenmenize sevindim bakarsınız tv de bizi görürsünüz olabilir öyle bişey vardı ona da tamam dedim..

Ayşegülcüm sen çok zayıflamışsın yaaa,geçen ki resimde üzerindekiler boldu çok anlaşılmıyordu ama benim katagorime göre zayıfsın hatta..ama yakışmış canım çok tatlısınız..

Yasemincim Allah yardımcınız olsun canım zeyneple taşınmak zor valla yardımcı olacak bi yakınında yok,umarım bi an önce kolayca halledersiniz canım..

Kızlar anneler günü için bi planınız varmı yada annelere hediye aldınızmı? Ben düşündüm taşındım şu renk değiştiren kupalar var ya hani sıcak su konulunca altından resim çıkan onlardan yaptırdım anneme ve kayınvalideme.. Asrınla ananesi bi yüzünde diğer yüzünde eşim ben asrın seni seviyosss ananeeee falan yazdık tabi resimleri biraz da süsedim aynısından babaneye de yaptık bakalım beğenecekler mi? değişik olsun istedim bu yıl!Bakalım bize ne gelecek bu ilk anneler gününde?

güzel dilekleriniz icin tesekkür ederim kizlar,....Gülsahcim seninde kutlu olsun canim aynen arkadaslara katiliyorum..

teşekkür ederim deryacım elimden geleni yaptım zayıflıyacam diye başardım eski halime daha var ama vermiyorum artık olan kilomu koruyorum adapte olamıyorum psikolojik sorunlarımdan dolayı ilaç beni sarhoş ediyo resmen unutkan ve uykucu bi kadın yaptı beni beynim rahatlıyo sanırım ondan oluyo iştahsızım aslında az yiyorum ama gitmiyo bende uğraşmıyorum gitsin diye

denizcim yeni yaptırdım sayılır kı saçımı resimde gölge vurmuşta ondan öyle çıkmış annem geldiğinde yaptırmıştım 1.5 ay yada 2ay oldu anlıcan fönlü olsa daha net gözükürdü

günaydınnnn
yaaaa ben neden giremiyorum siteye dün yazmışsınız daha öncede bi sürü yazılanlar olmuş hepsini okudum bi çırpıda aklımda pek bişey kalmadı ama :)
ayşegülcim daha verme kilo bence böyle süpersin
deryacım sendende gider yawaş yawaş emzirdiğin için göğüslerin büyük geldi biraz bana
sevdacım senin de kilon iyi bence benim hiiç boydan yok bu aralar yoks abende eklerdim bugün çıkarsak dışarı çekeriz inş............
yasemincim Allah kolaylık versin taşınmak çok zor gerçekten ece 20 günlükke yeni evimize geçmiştik bizde yerleştirmeden eskişehire gittik döndüğümüzde eşimle ben eceyi uyuttukça yapmıştık ama çok yorulmuştuk yaa ıncık cıncık bi sürü şey oluyo

kızım da anneler günü hediyesini bana konuşarak verdi annem benim yaaa bi şeyle uüraşırken şarkı söylüyoo ece deeee deee dede deeeeeee deeeee deleleeedeeellee diyip duruyooo
yemek yerken kendi istemeye başladı artık iki kere aynı yemekten verdirmiyo 1 kaşık pilav verdiysem arkasından yoğurt sonra salatanın suyuna banıo ekmeğini yiicek filan maşallah kuzuma benimm
büyüdüler artık ne çabuk geçti zaman doğumgünlerini planlıyoruz şimdide ahhhhhhhhahhhhhhhhhh küçük sıpam benim

Son düzenleme:
hu huuu selam herkese
serpilcim yokluğun farkedildi hani
karamsarda uğramıyo bayadır
umarım bi sorun yoktur
ayçada yok
nerdesiniz kızlar ya haber yazın biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…