2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

serpilcim site 2gündür açılıyodu işin vardır diye söylemedim sanada kendin bakıyosundur dedim

gerçekten nerdesiniz ya kızlar gelin hadi ya artık daha az girer herkes artık haftaya düzeliyo havalar hep güneşli olcakmış meteorolojiyi takip ediyorum hep salı günü çok sıcak olcak özellikle yavaş yavaş diş buğdayı olayına giriyorum bende salı günü yapıyım diyorum artık strese giriyorum bende evde yapıcağım için temizlik şu bu tam bi temizlik yapıcam yaz temizliğimi derler ya ondan işte :)

ben hıc bısey beklemıyorum .. sevdıklerım mutlu olsun .. kımse kımseyı katletmesın yeter...
masum bebekler ölmesın masum analar içlerinde taşıdıkları bebeklerıyle toprak olmasınlar yeter..

huzur olsun.. bu anneler gununde. herkes cok mutlu olsunnnnn

ayşegul ben diş bugdayını yaptım daha dogrusu annem burda ya o yaptı mıllete dagıttım heçç bırı hedıye koymadı tabaklara gercı daha almadım ama burdakıler bılmıyorlarmış öyle bırşey.. kayınvalıdem dedı bekleme bışey dıye :)) okuslerrr :)))))

oglum bugun boynumu ısırdı vampır aral
dun akşam carrefoura goturduk neler yaptı neler şu ılk arabam varya orda onu gordu tuttu surdu koşa koşa vıdeosunu koyucam eşım bı telden aktarsında..

ya kızlar diş buğdayını bende düşünoydum ama doğumgününe az kaldı ikisini birlikte yaparız dedim şimdi iki kere iş olmasın bide çağırınca insanları hediye alıp gelcekler sonra doğumgününde bidaha aynısı o kadar da yüklenmiyim canımmm dedim klava:

ben doğum gününü eşimin memlekette yapıcağımdan 2 kez olmuyacak hem ben seviyorum ya komşularla güzel oluyo bizde hiç dedikodu yok bide benden büyükte olsalar kültür seviyeleri bana uyuyo annemde sıkılıyo zaten bütün gün evde komşu muhabbeti iyi oluyo onada bi bu memleketten kurtulsaydık çok sevincektim o kadar kazıkçılarki anlatamam size taksicisi esnafı dolandırıcı yok böyle bişey yaşanmaz burda yıllarca ankarada atalyada yaşadım görmedim ben böyle bişey oralarda öğrencilerde kan ağlıyo halkın kazığından biriyle yolda sohbet imkanı buldum yazık ya gerçekten gözümün içine baka baka kazık sokcam diye uğraşıyolar lojman dışına çıkmayı hiç içim almıyo o yüzden alırsam bişeyi üstünde etiket fiyatı olan şeyler eğer bana uygunsa öyle alıyom belli markalardan yada değişmez fiyat var onlarda çünkü böyle yaşıyoruz artık gıdada zaten lojman içi marketimiz var büyük böyle yaşıcaz anlaşılan burda çaresiz

Kızlar 2008 bebekleri doğumgünü hazırlıkları topiği açtım ,tüm hazırlıkları oradan takip edip paylaşalım olur mu,fikirlere ihtiyacım var..şimdi çok uykum geldi yarın yazarım ben benim hazırlıkları..
Öptüm hepinizi ve meleklerinizi..

slm herkese iyi hafta sonları diliyorum anneler gününüz kutlu olsun şimdiden hanımlar a.s.

Bir çoğumuz ilk anneler gününü kutluyor bugün.. Bu kesinlikle çok özel bir sıfat,hepimiz hergün bunu hakedebilmek için herşeyimizi veriyoruz ve bunları bir gülümseme uğruna yapıyoruz çoğu zaman..uğruna yaşanacak kadar yada uğruna ölünecek kadar seviyoruz onları..Biz çok çokkkk çokkk özel kişileriz çünkü anneyiz biz!..a.s.
Anne olan olmayan içinde annelik duygusu barındıran herkesin anneler günü kutlu olsun arkadaşlar umarım gününüz süper geçer,eşlerden çok bişey beklemeyin (ben öyle yapacağım,sanırım hediye bile almadı eğer öyleyse ya çıngar çıkar yada hayalkırıklığından ve üzüntümden kifayetsiz kalırım,bilemiyorum ama o kadar da hödük olamaz ya dimi! )

günaydn arkadaşlar
anneler günümüz kutlu olsun
deryacımm benimki ne alııcanı söylemesine rağmen henüz kutlamadı ve almadı da sabah kalktı kursa gitti zamanı yok bu aralar diye avutuyorum kendimi bakalım hediyeyi geçtim zahmet edip kutlar inşallah klava:

anneler gününüz kutlu olsuuunnn kızlar..sağlık ve huzurla sevdiklerinizle beraber bir ömür diliyorum tüm anne ve anne adayları için..a.s.

en güzel anneler haziran anneleri hepinizin anneler günü kutlu olsun..a.s.

benimki daha dün geceden kutladı saat on ikiyi vurur vurmaz çok sever de beni:))

anneyim annesiniz anneler.............en güzel duygu .......................çok şükür RABBİME BU DUYGUYUDA TATIRDIYA...BİZE...
anneler gününzkutlu olsun canlarım..ecrinde kutluyor.....

benim yavrumda kutladi,mutfaktaydim bizim oturma odasi mutfak arasi parmaklikli cocuk kapisi var oraya tutunur ayaga kalkar bana bakar bagirir del del diye bugün baktim parmakliklar arasindan yüzünü uzatiiyo sigmaya calsiiyo gececek aklinca ne yapiyon kuzum diye yaklastim bi battim agzini getiriyo yanagimi bi uzattim öptü beniiiiii yavrummm benimmm

bende bütün annelerin anneler gününü kutluyorum
rabbim bu güzel duyguyu yaşattığın için sana binlerce şükürler olsun
eşim sabah kızımla markete gitmişti eksikleri almak için
banada bi tane çikolata almışlar kızımın eline tutturmuş çikolatayı ben kapıyı açtığımda anneler günün kutlu olsun karıcım dedi kızımda çikolatayı uzattı :))
hayatımda aldığım ennn ennn güzel hediye benim için o çikolata :))))
az sonra afiiyetle yicez kızımla

çok güzel ya ne şekerler doğaçta dün annanesiyle dışarda papatya toplamışlar eve geldiler annem eline tutturmuş kapıyı açtım ıh ıh diyo uzatıyo yavrum bana o kadar mutlu oldumki anlatamam canım yavrum benim ya eşimde para verip ne beğeniyosan al diyenlerden bende hayır dedim sen kendi beğendiğin bişeyi alcaksın dedim dün pazardaydık bugünde nöbetci artık haftaya kaldı bizimki sanırım benim eşim bu konularda oldu bitti çok zayıf bi erkektir hiç anlamaz hediye işlerinden parayı verir ne istiyosan al der hep benim içinde anlamı kalmıyo zaten hep istediğimi alabiliyorum özel gün olmasına gerek yokki (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…